Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1206 . 1207 . 1208 . 1209 . 1210 . 1211 . 1212 . 1213 . 1214 . 1215 . 1216 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Aramis
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 13:25
- Nahlásit

ketty
Jojo přesně tak ... moc hezky si to napsala. Jinak pěkní hafani

Eldoguero
davidkova renata

Taky se mě ptali jestli chci s pouštěčkama začít až potom nebo hned, ale když jsem viděla občas to naše puštění balónku tak jsem řekla že hned a dnes prakticky nemá problém něco (cokoliv) pustit.

Dokonce i v zákuse na peškovi když je pověšenej na stromě. Stačí říct trochu hlasitěji pusť a pes okamžitě pouští ;) Takže myslim že špatně to není, že jsme začali už teď

ketty
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 13:28
- Nahlásit

Aramis
oo diky ..... hafanum vyridim .....

Aramis
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 13:30
- Nahlásit

ketty
Máš jenom dva hafíky nebo jsou dva jen na fotce a zbytek se raději fotit nechtěl ?

danajasa
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 13:39 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

AramisPani my sme s Bedřéškem taky dělali pouštěčky vod začátku a takle to končí a co hůř začne studovat a seš nahraná

Aramis
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 13:42
- Nahlásit

danajasa
Povedený, my máme něco podobného nejdřív kousnout a pak pořádně umýt

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 13:45
- Nahlásit

Aramis
Ono u těch pitů je to takový, že jak se to nanaučí od mala tak pak pouštět moc nechtějí vůbec
Ahoj, hele, já bych to takhle neviděla, vem si maliny, jaký dokážou být vypatlaný na obranách a vem ji jaký můžou mít super zákusy a do toho super pouštěčky. Nechci srovnávat mentalitu pita a maliny, teď mám na mysli jen ten zápal a drive pro to kousání, což si myslím, že mají v zásadě dost podobný.
A ani s těma malinama se nedělají pouštěčky hned.
Jeden chlap má pitbulku, čuba kouše moc pěkně, razantně, plný zákusy, paráda, přesto začal dělat opuštěčky taky něco po roce a čuba je má a má je dobrý. Nejde o plemeno, ani o to jak pes kouše, ale o to, jak se ty pouštěčky dělaj
Ale v zásadě je to tvoje věc samozřejmě ber to jen jako názor a aby to nedopadlo tak, že: "On sice moc nekóše, zato dobře púšťá."
Tak nevím, ale nemyslim že by mu to nějak extra zkazilo živost ... On je prostě rychlík a moc něvěřim že by ho v tom mohlo něco zbrzdit
No, já ani nemyslím rychlost, jako spíš techniku - plnost zákusu, klid v zákusu ...
Navíc teda rozlišuju "pouštěčku" v běžným životě, tedy čehokolik, např. náš dementní choďáček imrvére potřebuje něco kousat a tak při venčení vysí aspoň na vodítku, klíďo jí řeknu "pust ho" a přitom pouštěčku na rukávu ještě nikdy nedělala a pouštěčku tu "opravdovou", zkouškovou nebo jak bych to řekla. Nevím no, prostě to takhle mám a mám s tím dobrou zkušenost

davidkova renata
Vidíš a já si pořád myslím, že jde o to, jak se ty pouštěčky dělají ne o to kdy. Třá mušův Max je začal dělat někde na necelých dvou letech a má je furt a přitom kouše myslím docela solidně

ketty
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 13:46
- Nahlásit

Aramis
pitbulka umrela uz je to dele a smecka ma vic pejskuzadny pitik mezi nima ted neni

ketty
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 13:51
- Nahlásit

danajasa
druhe foto nema chybuDDDDDDD

Aramis
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 13:52
- Nahlásit

Eldoguero
Máš pravdu, ale myslím si že jde především o to jakým stylem se to ten pes učí a jestli je to vysloveně tlačení povelu do hlavy nebo prostě v klidu ho to naučit. A nejvíce záleží asi na figurantovi a psovi. Pokud figurant špatně podá už od malička, pes špatně kouše. Aramis mi zatím kouše hefky na plnou hubu a myslím si že celkově je všechno v pořádku. Máme super figuranta s kterým se dá všechno pěkně domluvit a je to

Pokud se mi něco nebude zdát není problém říct druhýmu figurantovi ať to zkoukne a popřípadně se vrátíme o krůček zpět. Zatím je vše ale v pořádku a pes mi přijde pořád víc na obrany "natěšený". Když už si budu jistá a nejen já, tak máme k dispozici druhého figuranta Což si myslím že není na škodu

Aramis
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 13:55
- Nahlásit

ketty
Aha aha ... koukám že si ze sebe udělala paní ovčákovou
Moc hefká rodinka

Nechybí ti pitík třeba tou věčně dobrou náladou a neutahatelností? Třeba já osobně teda povahu ovčáka a pita pomalu nemůžu srovnávat neboť je v ní neuvěřitelně moc rozdílů a mě by to torpédo už chybělo

ketty
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 14:04
- Nahlásit

Aramis
ano ano skoro ..... jojo pitik mi chybi v mnoha vecech ale zas by bylo vuci tomu plemeni nefer si ho porizovat neb bych mu ted v tuto chvili nemohla dat co potrebuje ...

danajasa
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 14:07
- Nahlásit

kettytuto chvili nemohla dat co potrebuje ... Jasný napřed si vychováš psovoda a apak mu pořídíš pita a pak už budeš jako trenér a ten se tak nenadře

Aramis
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 14:14
- Nahlásit

ketty
Tak to chápu ... no já jsem s pitíkem opravdu nadmíru spokojená a mám pocit že kdybych si pořídila štěndo NO nebo čehokoliv jiného tak bych po něm chtěla asi to co by chudák nedokázal a tak by to bylo asi na hranici týrání ... Teď jsem si zvykla na tu raketovou rychlost všeho a skákání do 2 metrů a výdrž třeba dvoudeního pochodu a tak nevěřim tomu že by se mnou byl třeba NO spokojený kdybych tyto samé věci chtěla i po něm ...

Prosím majitele, ale i nemajitele aby si přirovnání s NO nebrali osobně je to jen jako příklad ...

Aramis
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 14:14
- Nahlásit

danajasa
Úplně jsi mi to vzala z huby Taky jsem chtěla říct že už si evidentně vychovává psovoda a ten pak oddře vše na psech

ketty
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 14:25
- Nahlásit

danajasa
Jasný napřed si vychováš psovoda a apak mu pořídíš pita a pak už budeš jako trenér a ten se tak nenadře
haaaaaaaaaaaa tys me prokoukla to foto se smeckou lisek jevzovitych si videlas??

Aramis
jojo chapu te ano v nece opravdu NO nestaci zvladnou hodne ale ani jeden neudela trista z ista a neskoci zanou na strom jak to udeloal lara coz sem teda necekala ja myslela jak sem an ni vyzrala oni sou v nekterych vecech neuveritelni a neprekonatelni a jejich chytrost to taky neni o cem

Aramis
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 14:31
- Nahlásit

ketty
Přesně tak .. Pit je pit a No je NO ...

Každej si časem najde svoje Já teď to svoje mám díkybohu doma a už nikdy nic jiného ;)

ketty
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 14:34
- Nahlásit

Aramis
tak tak no ja na pitiky taky nedam dopustit ....krasneeej.naa ..to sou nej drzticky

Aramis
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 14:41
- Nahlásit

ketty
Jojo ...jsou to boží stvoření

ketty
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 14:48 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

Aramis
to teda tady je par fotecek http://larysekpitbul.rajce.idnes.cz/mixja_lara_ket y3/

Aramis
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 14:53
- Nahlásit

ketty
Kouzelný, kouzelný a ještě jednou kouzelný ... Laruška byla s PP?

ketty
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 15:01
- Nahlásit

Aramis
jojo byla uzasnaa ........nebyyla :/ ale pit to byl kazdym coulem jako jeji rodice ovsem narozdil od maminky nevrazdila zviratka a dokonce ani nelovila srny cozu sem cumela kdyz prednama nekde v lese neco skocilo a ona nic ona byla uplne skvela davidkova ji zna osobne .... meli sme chvili krusne obdobi kdyz ji napdl pes tak chvili trvalo ji vyhnat z hlavy ze ne kazdy ji chce zabyt a ze se nevrazdi ale podarilo se verila mi a bylo fajn ...

Aramis
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 15:09
- Nahlásit

ketty
Jojo taky už jsme byly napadeni psem, ale naštěstí to v Arískovi nějak nezůstalo. Doufám že nás to ani nepotká ... Aramis je zatím skvělej k psům a jiným zvířatům se chová vzorně. Snad ho tohle chování neopustí

Jinak když na nás nějaký pes vyletí tak okamžitě dává najevo že teda on je tu ten vedoucí, ale rvačky nevyvolává to už musí někdo začít.
Jinak je to míčkovej magor Když vidí míček nezná nic jiného, dokonce se ani nějak extra nebrání to už musí bejt když má zakouslýho psa v sobě pak kašle na míček a jde do toho taky. Jsou prostě momenty kdy se srážce s blbcem prostě vyhnout nejde. Což mě štve, hlavně tady u nás na sídlišti jsou takový volové že vědí co je jejich pes zač a stejně si ten obojek s vodítkem nekoupí

ketty
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 15:13
- Nahlásit

Aramis
jojo take magory znam to je pak des noo , vi nekdy se clovek nevyhne .. ona do te doby taky neresila byla uplne zlaticko no ale bouzel nahoda je blbec ..no tak at vam ta pohoda vydrzi a potkavate co nejmin magoru

Aramis
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 15:17
- Nahlásit

ketty
Děkujem děkujem ...
Vypravíme se asi na procházku Ať se mi miminko zase vylítá ...

Tak se zatím mějte lidičky pááááá

Crysa
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 17:33
- Nahlásit

Tak jestli střepy znamenají štěstí, pak jsem asi ten nejšťastnější čék pod sluncem. Poslední půlrok jsem rozbila několik zavařovaček, většinou ve stádiu "jsou umyté, už je jen hodím do tříděnýho odpadu", čímž mě nasraly nejvíc, kdybych to jebla do popelnice rovnou špinavý, měla bych o problém míň. Rozbila jsem sklenky na nápoje, rozbila jsem skleněnej blbinec pod svíčku, včera po odchodu kolegyně ve kanclem rozlehla obrovská rána a v umývárce sjel z topení okapavač s nádobím. Vše logicky na sračky, teď mi ze zdi seskočil kliprámeček, urazil se mu skleněný roh,...
Jdu projet sprškou a razím žít mimo žumpu, vrátím se asi až zítra. Tak zas nazdar květeno zvadlá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 17:34
- Nahlásit

Eldoguero
Vidíš a já si pořád myslím, že jde o to, jak se ty pouštěčky dělají ne o to kdy
ale jo..vono to bylo celý na pikaču jaxní chodil cvičit rok ríša..tam se rozjela jak lokomotiva i dyš moc teda nepotřebovala..jinak samosebou na povel pust normálně pustí cokoli celkem ihned,dokonce ochotně i ten rukáf když už ho na sobě nikdo nemá,to na něj celkem sere už...ale víš co je mi divný?? že přestože má na obranách pravidelně tedleten vostnáč,stejnak nepúšťá

du cosi dělat,ale nechce se mi

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 17:35
- Nahlásit

Crysa
asi si nasrala nějakýho skleněnýho bocha

danajasa
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 17:43
- Nahlásit

davidkova renataasi si nasrala nějakýho skleněnýho bocha
Nebo vílu gravitaci

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 17:52
- Nahlásit

danajasa
Nebo vílu gravitaci
tak hlavně že to nebyla víla gravidity))))

Aramis
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 18:03
- Nahlásit

Jsme zpět z kráááásné venčící procházky

Když jsme vyšli bylo pod mrakem a celkem zima, ale konečně bylo dejchatelno. Vylezli jsme jeden kopec a tam svítilo sluníčko, takže jsem byla zpocená jak idiot a psisko ufuněný. Přelezli jsme další kopec a najednou chčííííí a mi celý morký. Samozřejmě chcalo až domu a když jsme byly před barákem tak opět vysvitlo sluníčko ... Za tu procházku už jen duha chyběla !!

Jinak fotka z procházky

Je to z telefonu takže kvalita nič móóóč !!

<< 1 ... 1206 . 1207 . 1208 . 1209 . 1210 . 1211 . 1212 . 1213 . 1214 . 1215 . 1216 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání