| Autor |
Zpráva |
Aramis
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 19:27
- Nahlásit
Eldoguero
Napsala jsem to blbě ... zezačátku se přetahoval jen se mnou a jakmile to vzal někdo cizí nebo i známý do ruky pes mi okamžitě pouštěl a neměl zájem o nic a koukal co vymyslím dalšího. Takže pro nás je hrozný pokrok to,že se vůbec přetahuje.
Nějak mi uteklo to podstatné pro tu větu
A míček jsme měli na obranách jen jednou a to na přání figuranta když jsme zkoušeli a pomalu učili revír mno potom jsme míček zahodily a nechali ho přetahovat, ale v tom ho zajímal jen ten míček což je více než dost jasný
Dneska mě ovšem Arimo potěšil Na obranách výborný výkon + ještě krásný pouštěčky ... jsem na něj pyšná na zmetka jednoho
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 19:30
- Nahlásit
Aramis
ještě krásný pouštěčky
nahraď slovo ještě slovem zatím a pak to může sedět ))) Až se do bránění zamiluje, máš po pouštěčkách jako prd )))))
Nazdar bumbrdlící! Dnes je děsně divnej den.
|
Aramis
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 19:32
- Nahlásit
Gerda
děkuji za zkažení mé nadšené nálady
Dneska měl prostě krásné pouštěčky mluvila jsem o dnešku a ne o budoucnu a dneska je měl úplně dokonalý
Je mi jasný že nás to opustí
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 19:48
- Nahlásit
Čus bus!!
už mi přijel na hlídání můj kočičí synovec. Tož ho jdu na cajkovat a jdeme se venčit. Mu ukážu, jak vypadají pořádné prochajdy
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 20:20
- Nahlásit
Takže příští prochajdu vám nafotím. Protože koucour ťapkající spokojeně na flexině je oží. Jen ho nemůžu pustit, neb nemá spolehlivé přivolání. Ale řeknu si Renatě o radu a kocoura v pondělí vrátím a bude mít i to přivolání
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 20:23
- Nahlásit
děckááá strašně uklízim ,vůbec mě to neba a to mě eště druhá část čeká příští tejden..du se teda zabít rači
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 20:24
- Nahlásit
Baico
nemá spolehlivé přivolání. Ale řeknu si Renatě o radu a kocoura v pondělí vrátím a bude mít i to přivolání
samosébě ,pani ,to je pro mě maličkost .kudy chodim tudy radim.-))))))))))))
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 20:46
- Nahlásit
davidkova renatasamosébě ,paniŠíš kdes byla když náš kocour vojížděl sousedovic jorkšírku a teta příšerně ječela"ookámžitě si ho zavolééj ihnéét"a kocour nic,prostě nemáme to přivolání
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 21:40
- Nahlásit
davidkova renata
puč mi vostnáč budu ho asi potřebovat
nemáš svůj??!!
tak mám, ale nenabroušenej, nechci ho brousit kvůli tomu, chudáci psi tak bych si ho vod tebe jen půčila no
danajasa
Tak ale jeden nejmenovaný vekokynolog radil,že je dobré nechat u jídla kousat a vrčet a podporovat a přidat akorát povel hlídej a máš dohlídání víš
Aha ... zajímavá myšlenka, asi to rači dělat nebudu, od října by měla jít do školky, přijde mi to jako dost nebezpečná kratochvíle
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 21:45
- Nahlásit
Aramis
Tak to jo, mě to právě přišlo hrozně divný, jak jsi to psala
Hele, vy už děláte pouštěčky? Není na to zbytečně brzy? Nejdřív bych ho asi raději naučila pořádně kousat a pak se teprve vrhla na pouštěčky, já je třá s argentinou začla dělat až na roce a kousek (asi měsíc před ZMkou) a to kouše od malinka.
Nevím no, aby ti zbytečně v určitých fázích nešel do útlumu, když budeš potřebovat, aby byl zrovna akční. Ale ono se to blbě popisuje, radí a kecá když člověk toho psa ani neviděl, že jo
A míček jsme měli na obranách jen jednou a to na přání figuranta když jsme zkoušeli a pomalu učili revír
Jo tak na revíru tomu rozumím.
Dneska mě ovšem Arimo potěšil Na obranách výborný výkon
To je super
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 21:47
- Nahlásit
Eldoguero
ebezpečná kratochvíle
Neberte si mě do huby, pani, joo? Nebezpečná sem, ale jenom sobě ))))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 22:02
- Nahlásit
nazdař blázni bez mosku
du vám jenom říct že nemám vůbec čas
a že vobrany dneska opjet suprdupr a baruška se překonává myslim že na podzim dáme obranáře
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 22:04
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Neberte si mě do huby, pani, joo? Nebezpečná sem, ale jenom sobě
Alexa
tsss a mě zas nepozdravíš jo
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 22:11
- Nahlásit
Eldoguero
tsss a mě zas nepozdravíš jo
dyť sem pozdravila fšechny bez mosku
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 22:34
- Nahlásit
Alexa
no právě
a nebuď drzá na někoho stále bez telefonu
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 07:28
- Nahlásit
Dobré ráno hádejte co je dnes za den?Du si uvinout náký hezký špagát a hledat větef nejpozději ihned
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 07:56
- Nahlásit
Nazdar lesby z donucení, jak se máte?
Já blbě, bo je venku zase zaplá zima a mračna.
A taky je pátek, což znamená, že mám už jen týden, abych něco v práci dokončila a nemám toho hotové tolik, kolik bych chtěla. Tudíž budu makat celý víkend doma. A tak možná je dobře, že bude hnusně...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 07:57
- Nahlásit
Jo a ráno mi přeběhly 2 černý kočky přes cestu. Nejsem teda pověrčivá, ale v člověku to při tom pátku třináctým trochu zahlodá.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 08:01
- Nahlásit
čuste, dnes je pátek 13., ten mám ve znamení psů že bych se dneska rozhodla pro čtvrtého???
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 08:04
- Nahlásit
pawLINkaTudíž budu makat celý víkend doma
No ale nezapomen,že v nedělu tam máš kontrolu zezhora na kozi kozi
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 08:09
- Nahlásit
danajasa
No jasný, s tím se počítá. Teda zatím se neví essi to bude v neděli nebo někdy jindy, né?
No hlavně je musím pořádně zkrášlit, aby se kontrole líbily.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 08:15
- Nahlásit
pawLINkaNo hlavně je musím pořádně zkrášlit, aby se kontrole líbily. no tak to je jasný,kor dyž sou barevný
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 08:41
- Nahlásit
Dobré ráno na pijáno, žumpice.
To je dneska ale hnusně
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 08:50
- Nahlásit
máte nějakou stránku, kde jakož takož vychází doopravdy počasí?
Potřebuju nutně vědět, jak bude o víkendu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 09:01
- Nahlásit
jo a včera jsem trimovala děcka a vypadají chudáci blbě
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 09:05
- Nahlásit
Monty
www.meteopress.cz
Koukám se tadyhle na to - nahoře na ty obrázky - a vždycky to vychází docela dobře
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 09:08
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
děkuji moc, jdu hned kouknout
jo jinak včera byly asi nějaké erupce nebo co, děcka byly ještě šílenější než obvykle máme doma postavenej ten stan, ať si zvykají, tak tam řádili jak paka fakt děs, i Sopháč byla úplně happy (ona je vždycky venku, doma se tváří jak Boží umučení) připadala jsem si jak u retardů, teda připadala... já jsem byla
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 09:09
- Nahlásit
Dobré jitro národe divých sester ))))))
Mám dnes velmi špatnou náladu. Mařka má pohlodaný dvě přední nožky, stihla to přes noc, zřejmě nějaká zase věc, ani nevim, co. Děckaaa, myslim, že knedlíček je nemocen, musí nutně k panu dochtoru, myslim, že má jakési pojebané brzdičky. To musíme před táborem vyřešiti. Nic se mi nechce, dnes mi přijede zatvrdávátko na nechtovej lak, to si normálka natřete a máte zaschnuto, takže si můžete furt lakovat. Zase se mi zhoršil egzéééém na prstech a necht lůžkách, je zajímavý, že ten lak na ty egzééémy pomáhá....
Bolí mě hlava jako střep.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 09:13
- Nahlásit
Gerda
v pátek se máte paní radovat a ne přinášet špatné zprávy
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 09:15
- Nahlásit
Monty
http://www.in-pocasi.cz/predpoved-pocasi/?den=1
Tu jsou i teploty a srážky během dne třá...
Dobré počasí bylo vždy na seznamu - jak tam byla mapa se srážkama atd. To mi přišlo, že vycházelo, ale teď to tam nemůžu nikde najít, co mají nový vzhled toho počasí.
|