| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2012 22:10
- Nahlásit
Monty
To víš, že ne a měla bys sama lepší pocit, že se můžeš bránit, když je potřeba
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2012 22:11
- Nahlásit
Baico
Tam bude určitě vedro zítra
Tak si to užij, dobrou
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2012 22:21
- Nahlásit
my už jdeme taky spát, dobrou
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2012 22:33
- Nahlásit
Tak jdu taky sebou seknout do peří, mějte se a spěte v leže
Brou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2012 23:14
- Nahlásit
Zdarte blázni, už sme domki, již nemám vlasůch, jsou pryč. Jsem na ježka. A teď si přectafte, jak čék, co prožil bouřku aniž by se mohl převlíct a okoupat hned po tý sauně děsný, de k střihaču, ten vás veme strojkem, tak různě polepí se na toho čéka, ten pak ještě v tom jede domki a venčit čokl. Teď je už dobře, ale musela sem z výtahu plavmo přímo ihned v sprchu skoknouti a všude plavaly malý vlásky, takže sem teď eště depilovala sprcháč celej.
Co Elovo oko? Zítra volám do skláren a nechám ti vybrousit nové. Bude jistě stát víc, než 30 korun.
A už děte chrápat monsiňóři!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 07:45
- Nahlásit
bré ránko
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 08:04
- Nahlásit
Crysa
děkuji moc, dala jsi mi trochu naději a inspiraci co dělat, to víš jsem bubá, tak nic nevím
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 08:24
- Nahlásit
Taky je u vás taková velkobouřka?
Tu bylo před chvilkou ještě krásně a už ščí... Já chci ale sluníčko.
Jak se jinak máte? Makáte?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 08:29
- Nahlásit
pawLINka
u nás v noci pršelo, jestli byla bouřka to nevím, byla jsem úplně tuhá
teď tady svítí sluníčko, doufám, že nebude pršet, máme jít s našima a bráchou na pizzu na zahrádku, tak snad bude pěkně
jak ti je?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 08:31
- Nahlásit
dobrý den jelítka
mám dneska dobrý den, dopiju kafe, dojdu se nasnídat a jedu se sísou k holiči
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 08:32
- Nahlásit
Monty
Jé, ty se máš. Mi má zase odpo přijet kámoška, tak taky doufám, že bude hezky nebo aspoň nějak slušně.
Už je mi fajn. Trochu se mi furt houpe žaludek, ale už je to dobrý. Jsem ráda.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 08:35
- Nahlásit
Alexa
jééé Sisinka bude čačí, ale týraná
pawLINka
tak to je dobře
jo zní to fajň, uděláme si tak procházku na 45 minut (to je než tam dojdeme) pak posedíme a pak zase zpátky domů
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 08:45
- Nahlásit
Monty
před chvílí jí rozcuchali prvňáci tak teď chrní na rohožce
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 08:47
- Nahlásit
čus pitchus dementus )
proč nesvítí a nemůžu tim pádem k rybníčku???
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 10:23
- Nahlásit
Prosím , aby mi nikdo neposílal hovna , páč jich mám dost .
Dneska po delší době cca 3 dnech opět paní Es. objevila jedno traktoristovo , okrové barvy , kašovité konzistence , kreré jí uvízlo mezi zuby , dásničkami , záhyby kolem nosu a jak si tlamičku otírala pacičkami tak i mezi prstíky a drápky .
A tak paní Es. měla i okrovou tlamičku , hlavu , uši a nohy . Doufám , že z tohoto líčení se line ten puch a smrad , jakým ta čubinka zlatá oplývala .
A protože jezdíme na ranní procházky mimo ves autem tak i to krásné zelené autí mám ....ale škoda slov ...
A tak prosím některé z vás např Gerda ať si je strčí
máme jich dost
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 10:39
- Nahlásit
agáta12
objevila jedno traktoristovo , okrové barvy , kašovité konzistence , kreré jí uvízlo mezi zuby , dásničkami , záhyby kolem nosu a jak si tlamičku otírala pacičkami tak i mezi prstíky a drápky .
fůůůůj já bych jí tam nechala at si de bydlet kam chce...třá k traktoristovi dyš uš sou tak spřízněný
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 11:07
- Nahlásit
agáta12Dneska po delší době cca 3 dnech opět paní Es. objevila jedno traktoristovo , okrové barvy , kašovité konzistence , kreré jí uvízlo mezi zuby , dásničkami , záhyby kolem nosu a jak si tlamičku otírala pacičkami tak i mezi prstíky a drápky .
asi by běžela domů uvázána za tažný zařízení vozu to úpa nejvíc nesnáším a ač jsem schopná sebrat zvířecí hovna snad všech barev a velikostí a uklidit, tak z liďáků mi natahuje na zvracení a okamžitě jdu házet psy do vody aby se vymyli..
GerdaZdarte blázni, už sme domki, již nemám vlasůch, jsou pryč. Jsem na ježka.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 11:10
- Nahlásit
agáta12
Půůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj!!!!!
Ovšem znám to velmi dobře, bo fšici mí psi jsou hovada.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 11:17
- Nahlásit
pawLINka
Ovšem znám to velmi dobře, bo fšici mí psi jsou hovada.
můj pes je též hovado,ale todle neznám vůbec..asi ví,že bych jí byla skutečně schopná zabít v tu chvíli..jako kamikadze se nám teda nehodí )))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 11:17
- Nahlásit
Guten ták!
agáta12
Ale vidite, jak vás hovna pěkně přilákaj? ))))) Dobrý den pani, už brzo jedete na to mistrofstvíííííííííííí a budete mistr světa amoleta - budete skákat z dortu do jogurtu? Paní Es je velmi velké prasce, jako mnoho našich psích nechutných kamarádůch.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 11:42
- Nahlásit
Nazdar jelimáni
Gerda
Marjá pano, fakt jsi ostříhaná a co Maryje, poznala tě?
agáta12
Půůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj!!!!!!!!!!!
Zabít pani, jedině zabít
Ad. eldooko - říkejte mi krvavý voko ale útvar zvící telete zdá se ustupuje kamsi do zapomění, už i docela v pohodě vidím, takže zdá se je vše na nejlepší cestě. Jo a stále kapeme veterinární kapky
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 11:54
- Nahlásit
A co myslíte , že jsem paní Es . udělala . Zabila jsem ji !
Ostatně zabíjím ji velmi často , ale ona je jak Kostěj nesmrtelná .
Třeba ta hovna maj v sobě něco zdravého , nesmrtelného .
Třeba chutnaj jako vanilková zmrzlina z Václaváku .
Nerozumim tomu .
Hele i ten nádor mandarinkovej je fuč .
Nedala by se na tom zařídit živnost ?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 12:08
- Nahlásit
agáta12
zabíjím ji velmi často , ale ona je jak Kostěj nesmrtelná .
Třeba ta hovna maj v sobě něco zdravého , nesmrtelného .
Třeba chutnaj jako vanilková zmrzlina z Václaváku .
Hlavně to nezkošej
Hele i ten nádor mandarinkovej je fuč .
Nedala by se na tom zařídit živnost ?
Zkus to, třá na tom vyděláš balík
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 12:46
- Nahlásit
agáta12
A co myslíte , že jsem paní Es . udělala . Zabila jsem ji !
Správně!!! Co taky jinýho, že jo?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 14:39
- Nahlásit
dělám fakt super práci, skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a skenuju a............................................
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 15:00
- Nahlásit
Cus jelimnky a krvave oko
Jiz sedim ve vlaku z Prahy. Asi me zustalo to prokleti ze svatby, neb jsem dneska 2x trefila spatnej dalnicni sjezd a zajela si tim padem asi 30km. Halt jsem proste debiiil.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 15:30
- Nahlásit
Mě se konečně podařilo zakamínkovat hrobky psí na výběhu, již to vypadá pěkně, ne jen jako šutr v trávě, ale jako "suché jezírko" a v něm krásný javůrek konopnělístkatý
jen je na tu plochu zakamenovanou nějak málo rostlinej, je tam prostě ten javůrek sám.. musím vymyslet ještě něco co mi nesežerou a neuchčijou ti dobytkové chlupatí.
Jdem plovat k řece, je vedro tak aby se ochladili, nasvalili a utahali.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 16:37
- Nahlásit
nepište furt, nestíhám Ochočuju ofečky Jedna už si vezme chleba z ruky
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 17:23
- Nahlásit
Biluškaedna už si vezme chleba z ruky Pani bacha tím to začíná a tak to končí http://youtu.be/pvRn2jly1kI
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 17:43
- Nahlásit
danajasa
šiš co to je za horror? Asi ty ofce radši zase prodám
|