Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1053 . 1054 . 1055 . 1056 . 1057 . 1058 . 1059 . 1060 . 1061 . 1062 . 1063 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2012 18:59
- Nahlásit

A vzadu, jak tam Blitka čumí nasraně a uraženě, že vona ještě běžet nemůže )))))

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2012 19:02
- Nahlásit

Gerda
jo no, ale Blitka byla taky do toho zapálená

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2012 19:05
- Nahlásit

máte někdo kontakt na blizárdovou, myslím, že jí na FB nemám - jsou tam taky nějaké fotky jejího briarda vlasatce

pawLINka
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2012 19:29
- Nahlásit

Dobry vecer. Mam vyvenceno, poklizeno, zvirata schovany a jdu se umyt a upadnout. Furt me boli zaludek.

Jsem pacientek a mus mi sel koupit dokonce coca colu na au au brisko.

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2012 19:35
- Nahlásit

pawLINka
z čeho tě bolí žaludek?

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2012 19:46
- Nahlásit

Monty
Blitka byla taky do toho zapálená
Blitka je kursinkovej mistrrrrrrrr

pawLINka
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2012 19:54
- Nahlásit

Monty - netusim asi jsem neco blbyho snedla. V noci me vzbudilo to, jak mi bylo blbe a celou noc jsem nespala. Lezela jsem stridave u misy a v posteli.
Porad me hrozive boli zaludek, ale uz to neni tak hrozny...

Jdu cumet na chuvu a snad usnu brzo.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2012 19:59
- Nahlásit

pomoooooc de vedle mě nějakej pes nebo co.. do prdele to je zas víkend

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2012 20:02
- Nahlásit

pawLINka
tyjooo, tak to je prekérka pani, to máte asi virusa jakéhosi.....

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2012 20:06
- Nahlásit

pawLINka
tak snad to brzy přejde a bude dobře

davidkova renata
jo no, vypadni ty vtěrko!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2012 20:10
- Nahlásit

děcka znáte někdo todle maso??
http://www.ravell.cz/maso/catalog/

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2012 20:13
- Nahlásit

davidkova renata
maj to v Brně v jednom zveráku. Měla jsem od nich kuřecí kusovky (křídla, stehna) obojí vařený, což byl vopruz, ale pes to sežral bez problémů a pak nějakou mletinu. Taková obvyklá kvalita. Mě nic nepřijde nějak špatný, zatím všechno (vetamix/falco/ravell) záviselo na nějaký konkrétní ddávce, někdy fajn a někdy horší...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2012 20:18
- Nahlásit

Monty
nechceš mi dovést na tábor??? pokud by jsi měla něco navíc
Není problém, svízel roste všude, nasuším ho víc dá se pít i jako čaj, pročišťuje ledviny, játra, slinivku, slezinu, používá se na lymfatický žlázy, proti chudokrevnosti ... mimo jiné taky na rakovinu v dutině ústní, a taky na kožní problémy. Má docela širokej záběr a může se pít denně.
Dovezu ti nějakej nasušenej.
Gerda
Si tak řikám, že ta hlava ve voku je možná nějakej větší dyzgomfort, jesi by nestálo za to, ukázat to aji lékařu jakémusi, že by se aji von pobavil....
Nic nebude, tři pětky za pobavení platit nehodlám Nevím, dnes se to vůbec nezvětšilo, spíš se to víc prokrvuje, tak mám zas pro změnu krvavý voko, asi to nakonec nebude nic hroznýho si myslím
Botin bílý, pole sílí. Jak se Botin obělí, zima už je v prdelíííí.

davidkova renata
hrozně ty psy kazíme!! dneska mi psala lucka že dorina chtěla mocí mermo sežrat nějakýho houmelese a snažila se vyvlíknout pozadu z vobojku dyš jí lucka chytala.-))
Tý vole, to musíte říct mušovi, že vyrábí akresivní gólije
normálně mu to zakažte

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2012 20:34
- Nahlásit

Eldoguero
to by jsi byla zlatá, moc díky, myslím, že kdybych to jednou za čas na ně nalila, tak se nic nestane, venku když prší tak taky zmoknou, nebo se jdou koupat do řeky apod.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2012 20:39
- Nahlásit

Maky a Trix
aha..tak nic převratnýho asik..dík
Eldoguero
spíš se to víc prokrvuje, tak mám zas pro změnu krvavý voko, asi to nakonec nebude nic hroznýho si myslím
bodet..je to jen povrchový stejnak)
musíte říct mušovi, že vyrábí akresivní gólije
normálně mu to zakažte

nic mu zakazovat nebudem! chcem vyrábět akresííívní golyje právě.-))) lucka se celkem dmula pýchou..sice to řikala jako pohoršeně,ale já vim svý.až půřijede z tábora,bude jí krmit vidlema krs mříže

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2012 20:46
- Nahlásit

Monty
Nestane se jim vůbec nic, nikde jsem se nedočetla, že by se to nemělo užívat dlouhodobě, naopak a koupel je vůbec v pohodě
davidkova renata
bodet..je to jen povrchový stejnak
jiftě, je to napovrchu né
chcem vyrábět akresííívní golyje právě
aha
až půřijede z tábora,bude jí krmit vidlema krs mříže
to je fakt, to se zase vyplatí

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2012 20:49
- Nahlásit

Eldoguero
jo já vím, ale oni se nesmí koupat, změkčuje se jim tím srst a to je u drsnosrstých plemen nežádoucí, doufám, že to nějak nezměkčuje srst

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2012 21:03
- Nahlásit

Monty
to nevím jestli má přímo vliv na tvrdost srsti, Botina má srst normální i po koupání (dogy maj takovou tvrdší), rozhodně ji nemá tak měkkou jako po vykoupání v peroxidermu, když je poleješ tak to určitě neva

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2012 21:05
- Nahlásit

Uš mááááám ovečkýýýýý. Heč heč heč. Sou děsně moc čany, dneska je dovezli. Zítra vám je nafotím, ať se taky pokocháte

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2012 21:09
- Nahlásit

Biluška
Uš mááááám ovečkýýýýý

Strejc už taky, dneska jsem jim byla píchnout ivomec. Má dva černý beránky

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2012 21:09
- Nahlásit

Eldoguero
tak to je dobře

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2012 21:47
- Nahlásit

Už všichni spíte bo co?

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2012 21:52
- Nahlásit

Eldoguero
ne, ale asi brzy půjdu

mám nové info o hňupovi, jsem se ptala sousedky (má starou kokřici) jestli ho nezná, nebo ho neviděla, potvrdila mi, že se tady posledního půlroku pořád zdržuje, už na něj několikrát volali policajty, přijeli, žřekli ať vypadne a on se tady pořád vrací, a já s nakopnutým psem nejsem jediný případ

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2012 21:53
- Nahlásit

EldogueroUž všichni spíte bo co?

nespíme, sem se před devátou teprve vrátila ze cvičáku, Kamílek dneska cvičil jak mladý Sokol na sletu, vypjal hruť a byl šikovným a poctivým cvičencem, což způsobilo, že jsem mu zkrmila za cvičení celýho 400g Juniora saláma a ke konci mi bylo divný, proč že už se nechce zařadit k tý noze tak hbitě, než mi došlo, že je asi přežrán
Teď akorát skončilo "Vítejte v novém těle" a jdu proletět vanou a zdechnout teprve potom půjdu

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2012 21:57
- Nahlásit

Monty
a já s nakopnutým psem nejsem jediný případ
jedině nakopnout taky ... mezi nohy samozřejmě
Crysa
chudák, bříško ho táhlo k zemi a tys ho nutila pracovat

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2012 22:01
- Nahlásit

Eldoguero
víš ono je to těžké se třemi psy (a hlavně se mnou), když ho vidím a jsem sama, tak je mi to jedno, možná bych se dokázala ubránit, více prostoru a nemusím dávat pozor na knírače, to fakt nemám strach, ale s něma mám, protože v situacích, kdy mi jde o psy a vím, že je špatně, tak se rozklepu, se bojím, že kdybych začla do něj kopat s knírači, tak je to přece jen chlap a to by ho ještě více rozzuřilo...
jinak dneska jsem ho viděla dvakrát ráno, ale to byl dost daleko a pak na louce v lese...

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2012 22:02
- Nahlásit

Eldoguero
Už všichni spíte bo co?

Já jsem si byla zaplavat ve vaně a už taky půjdu ducat. Mám zítra před sebou 600 km za volantem. Tak snad nebude zítra na D1 žádnej problém.
Dobrou!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2012 22:04
- Nahlásit

Monty
Pořiď si kasr nebo paralyzér už kvůli tvýmu lepšímu pocitu bezpečí

Baico
před sebou 600 km za volantem
Kam?

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2012 22:08
- Nahlásit

Eldoguero
pepřák si myslím, že by mi byl na hovno, než bych ho vytáhla, tak by mi ještě zlomil ruku, a ten paralyzér stojí přes tisícovku... a teĎ mám šíleně hodně výdají, pokud ten hňup tady bude ještě dlouho, tak si ho asi nechám koupit od našich k narozkám

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2012 22:09
- Nahlásit

Eldoguero
Kam?
Do Kostice u Břeclavi. Začíná mi kontrolní kampaň na vinicích.

<< 1 ... 1053 . 1054 . 1055 . 1056 . 1057 . 1058 . 1059 . 1060 . 1061 . 1062 . 1063 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání