Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1044 . 1045 . 1046 . 1047 . 1048 . 1049 . 1050 . 1051 . 1052 . 1053 . 1054 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 13:20
- Nahlásit

stetisek123
já hned na děcka jestli jsou v pohodě a pak jsem po něm začla řvát jak fúrie

stetisek123
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 13:36
- Nahlásit

Monty
a do kterýho se strefil?

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 13:50
- Nahlásit

Biluška
pumičce vše nej nej nej

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 14:08
- Nahlásit

Pumička fšem velmi děkuje za dary, je velmi šťastná, že dostala tolik věcí.

agáta12
http://www.novinky.cz/krimi/135807-psi-roztrhali- v -prazske-zoo-dalsi-ovci.html
V tomhle Nána nejede, v ZOO jsme byli s ní a chtěla sejmout jenom nějakého zubra a antilopu, ofce ji nechávali poměrně chladnou. Ale to bylo ještě předtím než se zúčastnila té zkoušky z pasení a objevila v sobě vlohy

davidkova renata
pani asi máte špatný psy nebo špatnej názor nebo nevim,ale pasení rozhodně !! neni nuda a rozhodně to psa a všecky kolem velmi baví.-))))))
Moji psi jsou normoš ofčácký a nejsou beranohryzové tudíž nás to neba . Je to na nás málo drajvový.

stetisek123
Ofce sou fšechny celý, nikdo nikoho nesežral, dyť říkám, že to byla nuda.

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 14:47
- Nahlásit

stetisek123
nevím, byla to taková rychlost a všichni byli u sebe, takže je možné, že nakopl ještě někoho, ale mám takový dojem, že to byla Sophča, ale Guliverek se třepal, ale možná to bude tím, jak jsem řvala

stetisek123
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 15:00
- Nahlásit

Monty
dyk je to ještě mimčo, tak toho bylo na něj moc. Musej bejt maximálně unavený a ještě tohle

Biluška
a jak to šlo? zahnali ste všechny kudrnatý do ohrádky?

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 15:07
- Nahlásit

stetisek123
byli unavení všichni, on nejvíce, už jsme byli skoro doma, stačilo ani ne 10 kroků a už jsme byli doma, bylo to před vchodem, feťák jeden zkurvený, ani se na něj nepodívali nic, jen si šli na vodítku krok vepředu ode mě pěkně ve trojičce, byla jsem fakt v šoku, tohle bych si ani ve zlém snu nepředstavovala...

danajasa
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 15:13
- Nahlásit

Jedem bránit esli nezkolabujem,tak se večer vrátíme tak bacha jo

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 15:22
- Nahlásit

stetisek123
a jak to šlo? zahnali ste všechny kudrnatý do ohrádky?
Tak Nýně a Lasičce to poměrně šlo, někde hluboko v nich dřímá vloha bo tušily vo co gou. Bony byli ofce šumák, když jsem jí nařídila, aby tam šla tak tam teda šla, ale dělala to vysloveně z poslušnosti, ne ze zájmu. Lajka na mě vystrčila prostředníček, řekla, že si celé ofce můžu strčit někam a šla žebrat svačiny od ostatních. Kukýs napřed říkala, že ji ofce nezajímají a že by taky radši ty svačiny a v druhém kole se dokonce rozhodla, že se chce bát. Ofcí. Káně se na ně podívala, ale páč je ještě malinká tak jsem ji nepouštěla až k nim. Malé Drákulčata se ani nepodívali, páč ty ofce byli tak velké, že se jim nevešly do zorného pole

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 15:25
- Nahlásit

Biluška
Vůbec nevim, s jakýma psama jsi tam byla, podle jména poznám asi jen Nýnu, to už jsem od tebe slyšel v nezměněný podobě víckrát, ale jinak vůbec nevim, kterej pes je kterej.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 15:30 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

Gerda
Vůbec nevim, s jakýma psama jsi tam byla, podle jména poznám asi jen Nýnu, to už jsem od tebe slyšel v nezměněný podobě víckrát, ale jinak vůbec nevim, kterej pes je kterej.
Jakto, že je furt nepoznáš Ti je někdy přivezu na seznamovací pobyt
Přece Nýna je ta nejstarší šelmyje. Matka nynějších štěňat - Drákulčat. Taky je matka Lajky alias Lajenky, oficiálně Laily a Ajánka, kterého má Helps. Bony čili Bon-Bon je ta co byla tehdy při té havárce ztracená. Je to matka malé Ká alias Káně a Kabátka, kterého má Hancaw. No a poslední šelmyje je Lasičák alias Kapitán Lasárd, oficiálně Lassie - to je ta modrošedoflekatá.
No a Kuky je přece vánoční štěně Žíža.
Co na tom, prosím tě, pořád nechápeš?

Edit: Jo a taky je Bony máma od Datlovic Miga Dvacetjedna.

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 16:17
- Nahlásit

jsem ještě v práci a to jsem tady měla být jen do 15:30

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 16:26
- Nahlásit

Monty
jsem ještě v práci a to jsem tady měla být jen do 15:30

litylitylity já už sem doma a to sem měla bejt do 16,30

bonc
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 17:00
- Nahlásit

taktéž jsem ještě v práci, ale už du pryč jedu Bonici pro pas, velmi mě mrzí že už nebude mít svůj krásnej mezinárodní očkovák ale hnusnej uniformí pas ale třeba pak bude mít štíhlý pas a útlou nožku, ňadra dmoucí, kdepak jen je dědečku náš vševedoucí?

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 18:00
- Nahlásit

Biluška
tu plesnivou poznám, zbytek ne. Kabátka taky snad poznám, jiných spojů se v mém mozku nedostává )))))

Už pojďte z práce blázni, za chvíli už bude venku žitelno, je čas na pifsóna v lesní knajpě

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 18:35
- Nahlásit

Gerda
za chvíli už bude venku žitelno
tss bylo celej den,su vyhřáté jak užofka

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 18:59
- Nahlásit

Gerdaza chvíli už bude venku žitelno, je čas na pifsóna v lesní knajpě

tady už žitelno je, ale nějak to nechtěla moc zažít mamka moje, vzala jsem do zrzavý bandy ještě Kakáčka a s Crysou lítali do Labe a ven a máma frajersky v letních páskovejch botkách a Kamil s každym vyletěním z Labe prolítl neoklepanej kolem mámy a natekl jí vodu do těch bot, takže byly během chvíle špinavý, mokrý a dřely, navíc pak ještě dělal nálety na mámu i Máňu až musel párkrát na šňůře, než se vyklidnil. Máma došla vycházku mlčky, s obličejem jak když viděla výplatní pásku a z očí jí šlehaly blesky na Kamila a směrem k němu říkala něco o debilech :x

danajasa
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 19:00
- Nahlásit

davidkova renatatss bylo celej den,su vyhřáté jak užofka Okamžitě pošli sem mě třá po dnešku začíná bolet v krku su normálně nachlazené,a podotýkám,že nežiju poblíž eldorádů tj blízko jižního polu

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 19:12
- Nahlásit

Crysa
říkala něco o debilech
Tak to od minula zjemnila ))))))))

danajasa
mám rýmu z toho vedra, úplná smrt, ale zejtra se to má snad pokazit, že by od středy mělo bejt ochlazeno. A to cíííííííííííííí!

danajasa
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 19:14
- Nahlásit

Gerda tředy mělo bejt ochlazeno. A to cíííííííííííííí! já né bo budu mět stopro k angíně tu tvoju rýmu a pudu se oběsit do sauny at to mám pompézní jak na Olimpu

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 19:24
- Nahlásit

danajasa
tu angínu ti závidim. To sem nikdá neměla.

danajasa
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 19:28
- Nahlásit

Gerdatu angínu ti závidim. To sem nikdá neměla. Okamžitě balím bacil do vatičky a posílám f bublinkové vobálce,ber máš to jen za cenu poštovného

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 19:29
- Nahlásit

danajasa
jasné, posílaj, todle počasí je anginus jako dělaný

danajasa
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 19:34
- Nahlásit

Gerdajasné, posílaj, Já jen aby ses pak nelekla vydat to bude asi tak nějak http://www.zerty.cz/plysova-angina-600-66114.jpg

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 19:39
- Nahlásit

danajasa
to je angýna jo?? nějaká malá ne?

děcka připomínám farmáře dnes!! .-)))
Crysa
crysa voe do furt vo mě mluvíš????? vůbec sem u tebe nebyla!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 19:42
- Nahlásit

davidkova renata
a ještě máš od Šutráka zasrané botky...no to je ouroveň!

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 19:44 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

GerdaTak to od minula zjemnila ))))))))

Matka
crysa voe do furt vo mě mluvíš????? vůbec sem u tebe nebyla!!!

njn, žiju mimo žumpu a už mám i adoptivní matku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 19:55
- Nahlásit

Crysa
njn, žiju mimo žumpu a už mám i adoptivní matku

twe to de???? žít mimo žumpu????????

danajasa
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 19:56
- Nahlásit

davidkova renatato je angýna jo?? nějaká malá ne? tak jde poštou a je zadáčo co byste pani chtěla? dyž si připlatíte může mít cokolif http://www.zerty.cz/plysaci/

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 20:32
- Nahlásit

jdu upravovat fotky, jinak jsme zase viděli tu fetku, jak si to kráčí k večerce (kousek od našich) ale aspoň jsem byla v klidu, že jde na druhou stranu než my... ale řeknu víám, že si připadám už jak v hororu

<< 1 ... 1044 . 1045 . 1046 . 1047 . 1048 . 1049 . 1050 . 1051 . 1052 . 1053 . 1054 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání