| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2012 22:40
- Nahlásit
lucYnka XIII
já mám rotundovou společnou
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2012 22:42
- Nahlásit
AkkyHákky
no to jí ukaž až jí bude tak 17
ehm ... a že bych jí řekla, že to dostala její matka v dubnu k prosincovým narozeninám od kreténů z žumpy jo tak si říkám, že to asi raději před ní zatajím
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2012 22:43
- Nahlásit
tak mám nové info, nebydlí tady, ale je tady často viděn a lidi se ho prý dost bojí
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2012 22:53
- Nahlásit
Eldoguero
stejně to jednou najde
Monty
normálně se domluvte a hlašte na něj všichni policajtům
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2012 22:56
- Nahlásit
AkkyHákky
no, on se tady potuluje, ale nebydlí, což se blbé, protože nevíme jak se jmenuje nic...
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2012 22:59
- Nahlásit
Monty
měl by stačit popis, ale musí být u všech zhruba stejný, čim víc stížností tim líp si myslim
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2012 23:09
- Nahlásit
Tak brou zase v létě
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2012 23:29
- Nahlásit
tak nevydržela jsem to a aspoň jsem si fotky nahrála do compu - je jich 1101 a některé i ujdou, zítra budu mít co dělat, abych je upravila, asi půjdu už spát, dobrou a ještě jednou díky za super parádní a bombastický víkend
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2012 06:40
- Nahlásit
fstávat a prtínat se burani . Abyste věděli tak Pumička má dneska narozeniny Už je jí devět. Možná dneska na oslavu nikoho nekousne
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2012 07:31
- Nahlásit
bré ráno, teda moc dobré není, dneska jsem toho kokota viděla 2 x - mám nervy jak sviňa...
Biluška
že přejeme Pumičce vše nej
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2012 07:47
- Nahlásit
Čus dobyvatelé našich velehor
Nešlo by zařídit, aby ž byly 3 odpoledne. Na desátou mám naklusat k šéfový a vůbc se mi tam nechce.
Biluška
Pumě přejeme hlavně hodně zdraví a mnoho a mnoho světlých dní!!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2012 08:15
- Nahlásit
Nazdar pilotky!
Bacha, vyšlo varování ministra dopravy pro dnešní den:
a já jdu něco konat. Pá
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2012 08:32
- Nahlásit
NAZDAŘ BABY
zas vás ráda uvdiím
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2012 09:08
- Nahlásit
Crysa
Alexa
vy už sem dáváte fotky ze včerejška???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2012 10:08
- Nahlásit
naZDAR vy rotundy:.-))) vzájemně si popřejem fšecko nej k svátečku a at se nám to škodění daří aspon tak jako doted
Monty
vy už sem dáváte fotky ze včerejška
biluška
pani asi máte špatný psy nebo špatnej názor nebo nevim,ale pasení rozhodně !! neni nuda a rozhodně to psa a všecky kolem velmi baví.-))))))hanča se eště nefspamatovala z naší kulturní vložky a dokonce se včera plánovalo další pasení )) akorát budem muset jinam než do podkostě,myslim,že tam už nemůžem
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2012 10:47
- Nahlásit
akorát budem muset jinam než do podkostě,myslim,že tam už nemůžem
Copak Nandě došli vovce ? Nebo pošli ?
No a samo . Všechny zvečera vzhůru k oblakům
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2012 10:53
- Nahlásit
děckáá du se smažit k rybníčku tak pááá večír..
agáta12
Copak Nandě došli vovce ? Nebo pošli
nemusim ti řikat vo co se snaží že ne?? .-)))
ze souboje titánů vyšla též vítězně..beran to vzdal )))
jako všem se to moc líbilo,že prej tak statečnej vofčák se hned tak nevidí.-)) ale ten pán co tam stojí je asi nějaký rozhodčí či co a ten řikal..no ale vona se je nesnaží pást,vona je chce zabít.. takže nám to nedal,hajzl!!!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2012 11:01
- Nahlásit
Nazdar blázni, už sme se probudili, je strašné vedro, dnes bude jen velmi málo vycházecí den. Fotky jsou velice hezké, Fanynka už je fakt zlej hustopes, to je málo platný.
PUMICI VŠÉÉÉÉCKO NEJLEPČEJŠÍ K DNŠNÍM DEVÁTÝM NAROZKÁM, HODNĚ PĚKNÝCH ZÁKUSŮ DO ŽIVÉHO, STÁLE OSTRÉ ZOUPEČKY A MNOHO JÍDLA A DYJAMÁNŮ DO DALŠÍCH LET!
žIJE EŠTĚ LUCYNKASČÍSLEM? A MONTIK MÁ UŽ ODPOČINUTO?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2012 11:14
- Nahlásit
Gerda
Montík ani moc unavený není a teď mi psala sousedka (venčící, že venku moje jelítka byla živá )
takže po práci půjdeme aspoň na louku, když je tak krásně (ale nebojte fotky budou, ikdybych neměla jít dneska spát )
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2012 11:17
- Nahlásit
Gerda
jo paní a moc jste mě nasrala!!! Co to tam bylo mezi těma balíčky??? mě serete, fakt!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2012 11:27 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Monty
mě serete, fakt!!!
no hlavně se z toho neposer
Biluška
šiš bych úplně zapomněla pumici samozřejmě všechno neeeej a tady má pár dárečků
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2012 11:33
- Nahlásit
Alexa
tak tam máte alespoň vajno, ale nějak to zařídím, aby to poputovalo, kde to patří
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2012 11:54
- Nahlásit
Monty
Alexa
mě serete, fakt!!!
no hlavně se z toho neposer
)) přesně ))))
Takže venku je velmi strašně, měla jsem odvézt ty starotelky do sběrného dvora, ale řekla sem si, že když už tam jsou tak dlouho, ještě počkaj, nehodlám se dnes vůbec pohnout, půjdu ležet a válet se u telky a nic nedělat. Markus si tu taky polehává a souhlasí, že dem spáti.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2012 12:06
- Nahlásit
BiluškaPumička má dneska narozeniny
zde má puma nějaké další pumy na hraní
a něco k snědku
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2012 12:22 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
Všécko nééj PUMIČCE přidávám se k Cryse a taky posílám další pumu
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2012 12:28
- Nahlásit
Gerda
žIJE EŠTĚ LUCYNKASČÍSLEM?
žiju, teda myslim, ze jo nejsem si tim uplne jista mam obvazane obe nozicky a jeste odpocivam, nastesti v tom vedru je i Tobias min aktivni a ranni prochazka v lese na hodinku s kulhajici panickou ho zda se uspokojila a ted chrni.
Jsem varila ledvinky na pamlsky a ty sfine se desne scvrkli, jsou to uplne malinke ledvinky
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2012 12:43
- Nahlásit
Gerda
Takže venku je velmi strašně, měla jsem odvézt ty starotelky do sběrného dvora, ale řekla sem si, že když už tam jsou tak dlouho, ještě počkaj, nehodlám se dnes vůbec pohnout, půjdu ležet a válet se u telky a nic nedělat. Markus si tu taky polehává a souhlasí, že dem spáti.
si tak řikám, že nás tam nahoře musí mít v obzvláštní oblibě, když nám včewra na ten kársing poslal takový ideálním počásko
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2012 13:00
- Nahlásit
čůůůůůůsss
Pumě vše nej
je chrosné chorko asi chcípnem až pujdu vrátit ten kursííng, ale zajdu se s Akky vykoupat do pískovny a vijmečně tam vlezu ai já
užijte si tento boží den
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2012 13:02
- Nahlásit
Monty
Teprve teď to čtu, co se vám stalo. Musí to bejt šok, věřím. Já sem ale takovej vztekloun, že bych se do toho hazjla pustila jak běsnící fúrie a šla bych sedět já...
Biluše
Je tu někde psáno, jak dopadly ovce? Sou celý, nebo už se pasou na nebíčku?
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2012 13:15
- Nahlásit
davidkova renata
No ale je vidět , že hodně trénujete , je od tebe hezké , že Nandě dopřáváš trénink po celé republice , to jezdíte spolu s Biluškou
http://tn.nova.cz/zpravy/regionalni/psi-roztrhali- ovce-prezil-jen-beran-kdy-zautoci-zase.html
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti-domaci/ 114930/psi-zabijaci-roztrhali-ovce-pred-ocima-maji telky.html
http://www.novinky.cz/krimi/135807-psi-roztrhali-v -prazske-zoo-dalsi-ovci.html
http://pardubicky.denik.cz/zlociny-a-soudy/psi-roz trhali-ovce20080424.html
atd https://www.google.cz/#hl=cs&gs_nf=1&cp=18&gs_id=2 0&xhr=t&q=psi+roztrhali+ovce&pf=p&output=search&sc lient=psy-ab&oq=psi+roztrhali+ovce&aq=f&aqi=&aql=& gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp= 56e1483b63db8f12&biw=1024&bih=536
|