Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1044 . 1045 . 1046 . 1047 . 1048 . 1049 . 1050 . 1051 . 1052 . 1053 . 1054 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2012 20:59
- Nahlásit

Gratuluju celému nastoupenému mužstvu - Hancew s Džinem, Cryskovi a Crysénce, Eldo s Kájinkou, zejména též Bajko s Bajkonůrem a Fanynkou, kteří si dovezli zkoušky dvě a Fanda navíc ještě vrčel na figuranta aaaaaaa Maryji samozřejměěěěě, neboť si vysloužila aji pochvalu za kontakt a radost ze cvičení, pročež já si vysloužila výtku, že jak dělám těma ručičkama, tak až budem nastupovat na ípo jedna, měla bych tento zlozvyk odbourat. Pročež jsem se zasmála řka, že na ípo jedna nikdy v životě nenastoupíme. A kdyby Bonc měla knížku pro Bonici, mohli už mít titul největšího seveřana resp spřežení. Navíc gratulujem aji Lagunovičům, kteří dnes získali nějakýho děsnýho žampyjouna na vejstavě!

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2012 21:00
- Nahlásit

davidkova renata ooo děkujeme matko přectavená

Taky bych ráda ještě pogratulírovala všem dalším žumpím posádkám ozkouškovaným, některým i vícepsovitě ozkouškovaným v přepočtu na jednoho psovodiče, nesmíme už pít to kafe na těch cvičákách, je to mor a řádků ve výkonosťákách pomálu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2012 21:05
- Nahlásit

Gratulujeme fšem co zase něgde něco vyhráli a zase dem, páč nestíháme. Dneska sem celý den terorizovala kanystrové psy, zítra budu terorizovat ofčácké psy páč jedeme pást. Tak dobrou s kobrou.
Akorát vám eště dám nějaké fotky čananých ščeňátek, fotila jsem dneska v pampeliškách takže jsou krásně kýčovité

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2012 21:30
- Nahlásit

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2012 21:38
- Nahlásit

Biluška krásná miminka

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2012 21:46
- Nahlásit

Crysa
Děkujeme paní . Taky jsou to extrémně chytrá miminka, už umí základní povely "vypadni", "nežer to", "nech to", "nekousej mě" a "neser mě"

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2012 21:52
- Nahlásit

Cus Jelita, jsem na Arakainech. Sal je tak natriskanej, ze jsem radsi na chodbe.Teda sedim, protoze me silene bolej nohy. Ale jinak je koncik dooost dobrej.

bonc
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2012 21:53
- Nahlásit

školková sekce zdraví ostatní přeživší! To byl nádherný den včetně luxusního počasí, tak to má být soudruzi, tak to má být Říp dobyd, všichni cvičencíí náležitě ocenění, my užíváme přepychu školky včetně osvěžující sprchy, všechny bílý chlupy tuhý

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2012 22:06
- Nahlásit

Nazdar konecne jsem si vylozila nozicky nahoru, bo se mi chystaji upadnout. Byl moc krasny den vsem moc dik Tobias je smrduty i po dvojim vysamponovani. Ale je dokonale unaven a mrtev. Rip je uplne nejhorsi hora na svete a myslim, ze uz na ni nikdy nepolezu, ale prezila jsem a to neni samozrejmost

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2012 22:35
- Nahlásit

a kde je posádka Eldorádů? Viktor je unesl?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2012 23:33
- Nahlásit

Jsem namazana (kremem samozrejme) a jdu spati. Zitra se budu snazit tomu slunecku trochu vyhybat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2012 05:46
- Nahlásit

vyjíždíméééééé, na ovečkýýýýýý. Ovečkýýýý třeste se

Crysa
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2012 12:42
- Nahlásit

Krásný den, den jak sen, teplo sice je, ale lehce pod mrakem a hejbe se vzduch Na stopičkách jsme dopo byli, odpo asi ještě na cvičáík vyrazím, trápit Kamílky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2012 17:20
- Nahlásit

čus dementi,LUKSUSNÍ VÍKEND!,nemám sílu psát,jdu se odhmyzit a tak podobně a pak asi umřu

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2012 17:49
- Nahlásit

Nazdar blázni, bezvadňáckej den sme zas měli, na place se běhal kurzýnk, neboť se dalo žít a mohlo se krásně pobejt, takže se samozřejmě jedlo hodně, pilo hodně, pejskové sportovali a člověkové se neunavili, jenom Aleksa, ta musela běhat se Sisinou a Aleksandrou, pročež jí Akyháková tahala za střapec, když se k němu blížila, takže sme se posmáli aji Alekse, jak loví krásně. Velkým mistrem se stala Blitka Lucky Kratochvílky, maloknírač Sofina neopustila střapec ani na chvíli, Nand zbořil dráhu, nebyla vůbec k udržení, Maryje běžela jen půl kolečka, zato Blizárd běhal jako vyklepávaná deka, ladně a velmi pěkně, Akkyna jako černej blesk, Balunka jako oranžovej blesk, golyje Dorka jako šampyjoun. Prostě to bylo mocinek heskýýýýý, jenom Ovečkin nechtěl nic a byl několikrát zašlápnut, pak i zabit flaškou vot píva. Lagunolvi, Aleksa-pes, Ovečkin, Markus nebyli běžci sportovní, ostatní ano. Pejskám i lidem se rozdali dárky, Monty byl zahrnut bílými knírači.
Již peru, Mařínek večeří a půjde večer ven s Filátky a berňačkami. Jest unaveným. A až dnes jsme sežrali to naložený maso, bylo to fakt dobrý.

bonc
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2012 18:33
- Nahlásit

čuz jelymáni, zmizel mi někam do astrálu příspěvek, znova ho psát nebudu, von se snad časem vobjeví.. prostě jsem doma ale jen zvopáknu:

Gerdoooo
zapomněla jsem ti dát ty prachy!! tak mi please pošli sms s účtem, pošlu ti to holt krze kanál bankovní..

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2012 18:40 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

čus paka
již sem též domki, ještě sme poseděli a blizárd dělal stopičku a pak už sme pobalily. Bylo to naprosto suprový. Sisina mě velmi překvapila a myslím že na táboře už bude běhat jak vítr
jo a to naložený maso bylo mňammňam

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2012 18:42
- Nahlásit

bonc
tyjo ty už si domki jo???? tos jela s větrem v zádech co????
a co montyburan neujel mu vlak jak tady některejm????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2012 18:44
- Nahlásit

Alexa
neujel mu vlak jak tady některejm????

bonc
prostě jsem doma
si velmi rychlá šlapka)))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2012 19:18 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

bonc
Ty blázne starý, dovezeš příště, ne? A jak to, že už si domki? Ty si nikde nezabloudila bloude?

Alexa
myslím že na táboře už bude běhat jak vítr
))) tak jasné, když ju přivážem jako návnadu ))) abychom nemuseli tahat ty mrtvý kočky....

edit:
davidkova renata
si velmi rychlá šlapka)))))
tudíž bjěhna!

bonc
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2012 19:30
- Nahlásit

tsss, sem domki už asi od pěti sem vám to všechno tak pěkně popsala, děkovačka, vylodění montyburana, trošku přeautovaný centrum, spálený ramena, vyspanej Ovečkin na kurzíngu.. a koukam že se to furt courá kdesi mezi nebem a zemí. Byly jsme vyjímečně s navigací za jedno, takže jsme propluly centrem jako páni, přesto že blázniví pražácí zas venčili svý plechovky zrovna uprostřed silnic a křižovatek

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2012 19:43 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Říp je dobyt))) žumpou jako

knírači f akci.-))

a nehnu se vocud dokud to někdo nepustí!!

týraný Ovečkin hledá nový,lepší domof

[url=http://renata62.rajce.idnes.cz/29.4/]http://r enata62.rajce.idnes.cz/burani_na_Ripu_a_v_Jilovem/

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2012 20:03
- Nahlásit

davidkova renata
booooože http://renata62.rajce.idnes.cz/burani_na_Ripu_a_v_ Jilovem/

dobrý fotešky ale jakto že tam nemáš sisinu kársingovou hvjezdu???????????????????,

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2012 20:04
- Nahlásit

Alexa
to fotila Montyburan na svou zrcadélnici přece

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2012 20:07
- Nahlásit

Alexa
ale jakto že tam nemáš sisinu kársingovou hvjezdu
já už právě pak nefotila nikoho bylo to na moje blikátko moc daleko a moc rychlý..teda aleksa a sisina zas tak rychlý nebyly.-))

bonc
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2012 20:14
- Nahlásit

prosila bysem nezveřejňovat fotky který se daj použít jako důkazní materiál při odebrání Ovečkina pro týrání!

davidkova renata
já už právě pak nefotila nikoho bylo to na moje blikátko moc daleko a moc rychlý
jsem měla ovec přece jenom vzbudit, bys měla aspoň nějaký fotky z kurzíngu - byl by pro tebe dobře zachytitelnej

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2012 20:18
- Nahlásit

bonc
jsem měla ovec přece jenom vzbudit, bys měla aspoň nějaký fotky z kurzíngu - byl by pro tebe dobře zachytitelnej

bonc
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2012 20:19
- Nahlásit

jo a ste strašný krávy (to už jsem vám dneska taky jednou psala ), páč jsem přibrala aspoň sto kilo - všechny ty marmeládověci, ořechověci, perníky, ovocný dorty, úžasný maso a týranej míša, ničemuž se nedalo odolati... všechno sem to snět a ještě něco navíc a sem nafouklé a vůbec!!

Crysa
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2012 20:24
- Nahlásit

Už jsme taky doma, už jsem i najedená, bolí mě hlava jak nikdy. Ale zvládli jsme si zacvičit, popást štěňátka na cvičáku, po cestě dom ještě na pískovně vydatně polítat a poplavat a jdu asi zdechat k detéktyfce.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2012 20:28
- Nahlásit

čus vy důry, uš sme taky doma. Bylo to zabijácké. Šelmyje pásly ovečky, golije, srnku, znova ovečky...taky mazlily fšechny lidi kolem a dělali jim terapyji. Ve finále sem ofšem musela uznat, že pasení jako sport mě moc nebere, je to takové nudné a jednotvárné a přijde mi, že ani psy to nějak extra neba.

<< 1 ... 1044 . 1045 . 1046 . 1047 . 1048 . 1049 . 1050 . 1051 . 1052 . 1053 . 1054 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání