Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1053 . 1054 . 1055 . 1056 . 1057 . 1058 . 1059 . 1060 . 1061 . 1062 . 1063 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2012 14:04
- Nahlásit

BiluškaFšechny malé šelmyje-Drákulčata mají negativní PRA,CEA i Kat. Vím, že nevíte co to je, ale to neva, prostě je to výborný tak tomu věřte

Gratuluji

a asi sem taky šelmyje, páč jsem taky Práce - negativní. Tedy nemám ani alelu značící vlohu

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2012 14:10
- Nahlásit

Crysa
a asi sem taky šelmyje, páč jsem taky Práce - negativní. Tedy nemám ani alelu značící vlohu
Si bubá, na to přece vlohy nejsou. Vlohy jsou pro chof na řetězu.

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2012 14:38
- Nahlásit

krásně si tu hibernuju, dávali mi Ducha, ještě jsem stihla dojemný konec Kokosů na sněhu a začíná Sestra fakci. Sice sem si stihla zajít i posekat trávu za živý ploty a něco podělat doma, ale dávaj tak hezký filmy, že nevím kdo za mě bude dneska slavit tou prací

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2012 14:53
- Nahlásit

HANČAU NECHŤ SE OZVE OHLEDNĚ ÚČASTI NA ZKOUŠKÁCH U NÁS NA CVIČKU!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2012 15:12
- Nahlásit

Crysa
krásně si tu hibernuju, dávali mi Ducha, ještě jsem stihla dojemný konec Kokosů na sněhu a začíná Sestra fakci.
jooo tak nějak a k tomu peru už 4 pračku, musím jí pořádně vozkoušet, zatím se snaží holka
nevím kdo za mě bude dneska slavit tou prací
co blbneš???? svátek práce se přece slaví nicneděláním

Baico
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2012 15:19
- Nahlásit

Já si též krásně hybernuju. Trošku jsem poklidila ten bordel, co tu u mě po sobě zanechali Pačínek s Albertem. Teď jsem vyčeseala včera vyšampónované psy a čekám až bude Zorro.
Jinak to vypadá, že po včerejší koupeli bude Fanda za 14 dní na světovce opět bez chlupů. Halt to není typ na první půlku výstavní sezóny.
Jinak Elfrída, to je majitelka Baicova tatíka, si na FB spletla Fandu s Baicem. Ono z toho titnítka snad i něco bude

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2012 15:24
- Nahlásit

BaicoJinak to vypadá, že po včerejší koupeli bude Fanda za 14 dní na světovce opět bez chlupů. Halt to není typ na první půlku výstavní sezóny.

dávám teď mořskou řasu, rybí tuk a fitminovo srsťový vitamíny, sice mi to tu taky líná, ale zatím nikdo do plešata a odspodu zarůstaj. Třá jen straší že vylíná..

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2012 15:34
- Nahlásit

hele mě teda zatím nelínaj, bo vylínaly aniž sem si toho fšimla teď sem na ně koukala a vobě ležej na slunku a normálně se vopalujou

Baico
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2012 15:39
- Nahlásit

Crysa
dávám teď mořskou řasu,

Tak z toho mám strach, aby mi nezreznul.
rybí tuk
Tak já dávám olovovej olej a roboran.
Třá jen straší že vylíná..
No nevím, ale tak v pátek před výstavou ho vykoupu znova a půjdčím si od Ladoriáků ten fukar a trošku ho nadejchám.

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2012 17:30
- Nahlásit

Děcka, nazdar, hybernujem zvesela celého dne, akorát sem doprala a vyvěsila zbytek prádla, který bude za chvíli suchý, to je celý můj úkon uklízecí, jenž podnikám, víc ni krok. Je strašné vedro. Roboran Mařen taky dostává, teď, čerstvě, asi 14 dní. A došel mi pangamín, nechcete někdo koupit pangoš? Přidala bych se...dojela sem tu půlku pytliku, co sme kupovali snad loni nebo předloni a s Maky se podělily )))

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2012 17:39
- Nahlásit

Vlčáčí smečka se vrátila od Labe, všichni jsou mokří, i Asína brodilka na zádech Plavali statečně půl hodiny a paxme zas překlusali pole nejkratší cestou a všechno tu popadalo jak mouchy.
Baicoooo, klidně můžem vyrazit i dřív, stezka je už celá ve stínu, krom krátkých míst, nejhůř bude ten náš fotící úsek před Křivenicema a pak závan horkého vzduchu u teplý. Na druhou stranu je to ve stínu celý až k starýmu mostu. Kakáča neberu, dnes je vyplován a unaven i dopoledníma obranama a hlavně na něj nemám náladu

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2012 17:42
- Nahlásit

Baico
dávám olovovej olej
to olovo možná vynech, aspoň před výstavou...

Baico
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2012 17:42
- Nahlásit

Crysa
Tak na půl sedmou? Já si právě nalakovala nehty a musím počkati až mi zaschnou. tak v šest vyrazím a v půl sedmý se sejdeme pod lávkou

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2012 17:46
- Nahlásit

BaicoTak na půl sedmou? Já si právě nalakovala nehty a musím počkati až mi zaschnou. tak v šest vyrazím a v půl sedmý se sejdeme pod lávkou

supééérrrr

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2012 17:46
- Nahlásit

kachna_
to olovo možná vynech, aspoň před výstavou...

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2012 17:47
- Nahlásit

BaicoJá si právě nalakovala nehty

a není to škoda to nalakovat a za chvíli zas obrousit o asfalt?

Baico
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2012 17:49
- Nahlásit

Alexakachna_
No co, potřebuju, aby nabral nějaké to kilčo
Crysa
To nebudu komentovat, radši .-)

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2012 17:50
- Nahlásit

Baico
No co, potřebuju, aby nabral nějaké to kilčo
a tak to jo to je dobrá a hlavně rychlá cesta
Crysa

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2012 18:37
- Nahlásit

čus hovátka,,sem dohibernovala u rybníčka,byl takovej hyc že sem musela plovat aji s nánou dobré to bylo!
zrovna dokoukávám 5 tejdnů hladu,zajímavý podněty myslim,akorát mě sere že je to na pokračování,sem chtěla fšecky infa hnet!
biluška
tak gratuluju k negativitě ,pani,hlavně že vy furt nabádáte lidi aby byli pozitivní a votravujete s tim vokolí

Monty
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2012 19:10
- Nahlásit

Alexa
ty vole, a pak je po táboru bude měsíc upravovat ne???

jsem dobitá z brigády a děcka taky, ikdyž pak už v tom horku moc neřádily, ale to sluníčko je asi unavilo a jsem totál spálená a teď teday upravuju zbytek fotek

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2012 20:28
- Nahlásit

davidkova renata
hlavně že vy furt nabádáte lidi aby byli pozitivní a votravujete s tim vokolí
Sou chvíle gdy uznávám, že je lepší být negativní. Třá když jde o vyšetření na ajc a tak

Lucynkastimčislemakočkama
Lucyje, vyzývám tě, postaf se mi, nutně s tebou potřebuju mluvit.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2012 21:09
- Nahlásit

Nazdar jelimáni, dnes bylo ale krásné prvomájové počasí, že

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2012 21:13
- Nahlásit

Lidi, asi mi to oko fakt vyteče už to vypadalo dobře a dnes jsem se vzbudila a zjistila, že ta druhá hlava mi na voku asi fakt vyroste bolí to trochu, ale je to hodně nepříjemný, trošku rozmazaně vidím a hlavně mi tam narůstá jakýsi útvar zvýcí telete (essi tam mám blbě y, tak za to můžete vy )

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2012 21:32
- Nahlásit

Hlásím návrat s bruslí, lidí bylo tu první půlku cesty jak sr.. prostě moc, všichni někam strašně jezdili. Shodila jsem asi tři kila, vobrousila jsem je vo asfalt v jedný moooooc vtipný zatáčce, kde stezka prudce uhne za roh do zpátku a hned se to točí nahoru, pokud to čék nevodhadne, pak letí do řeky. Směrem tam to jde, odšlápnout si do zatáčky, trochu zamakat a je to. Zpátky ubrzdit ten krpál je hnus a ta zatáčka prudce vlevo za roh, kam není vidět je tuze vtipný. Měla jsem pocit že se za zatáčku nevejdu a zahlídla jsem mnoho malých plochých kamínků přesně v tom ohybu a kydla jsem si na zadel.
Ale dojely jsme ještě dál než kdy jindy

EldogueroLidi, asi mi to oko fakt vyteče
tak že ti máme nechat udělat takovou tu pásku přes voko?

si s tím už někam skoč, ne? jako k nějakýmu dochtoroj, sice je voko párovej orgán, ale docela to jedno voko chybí si myslim.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2012 21:41
- Nahlásit

Crysa
Shodila jsem asi tři kila, vobrousila jsem je vo asfalt
Ó můj bóže, au ...
tak že ti máme nechat udělat takovou tu pásku přes voko?
Nech, budu děsnej drsňák s páskou
si s tím už někam skoč, ne? jako k nějakýmu dochtoroj, sice je voko párovej orgán, ale docela to jedno voko chybí si myslim.
Se obávám, že na tohle už mi veterinární kapky fakt nepomůžou takže asi budu muset, roste mi na něm fakt cosi divného ach jo, zase z toho budu mít depréze ...
Zjistila jsem, že na binokulátním vidění přecejen něco je, páč s jedním vokem čék děsně blbě odhaduje vzdálenosti, což mi vadí převážně v autě, tam mi teda ještě trochu vadí i to rozmazaný vidění no

Baico
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2012 21:56
- Nahlásit

Crysa
Hlásím návrat s bruslí

Já také. Dneska byla moc krásná panorámata

A tady jedna hádací. Kdo je kdo?

Monty
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2012 22:05
- Nahlásit

Eldoguero
pořád tě trápí to oko?

Baico
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2012 22:28
- Nahlásit

Jdu se svalit k Bútovi a Kůstce. Tak dobrou noc, přátelé táborových ohňů

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2012 22:30
- Nahlásit

BaicoJdu se svalit k Bútovi a Kůstce.

jdu udělat to samý, nějak se mi špatně sedí

Brou noc fšem

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2012 22:33
- Nahlásit

Monty
Pořád tedy spíš už zase
Baico
dobrou

<< 1 ... 1053 . 1054 . 1055 . 1056 . 1057 . 1058 . 1059 . 1060 . 1061 . 1062 . 1063 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání