Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1035 . 1036 . 1037 . 1038 . 1039 . 1040 . 1041 . 1042 . 1043 . 1044 . 1045 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2012 10:29
- Nahlásit

čus dementi zcela nestíhám,tagže zas du..

jinak sem polila nánu levandulí na klíštata,celkem dooost intenzivně šíří vůni levandule,nějak mi ujela ruka,v bytě se téměř nedá egzystovat chtěla bych vidět to trhlý klíště co by se k ní přiblížilo leda snad nějakej atentátník sebevražednej

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2012 10:42
- Nahlásit

davidkova renata
inak sem polila nánu levandulí na klíštata,celkem dooost intenzivně šíří vůni levandule
mě na knírače levandule nezebrala vůbec
jo a kníračům to děsně vadilo a pak se hajzli vyválely ve voňavých věcech, aby to přebili

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2012 10:48
- Nahlásit

Biluška
Paní jsem vám ve víru událostí zapomněla říct, že certifikát v pátek dorazil naprosto v pořádku. Děkuji mnohokrát.

Dáška
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2012 10:48
- Nahlásit

Hálóóóó hledá se Paw

Je vypsán trénink coursingu - Radslavice neděle dopo- mám tě přihlásit? Teda spíš kerý psy.
A dělej, abys zase nepsala, že tě nikam nevemu

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2012 11:04
- Nahlásit

Dáška
ju vy budete coursingovat vy se máte

Dáška
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2012 11:57
- Nahlásit

Monty
ju vy budete coursingovat
Jo, to je totiž jediný rozumný sport - psi se unaví a my nemusíme nic dělat. Kéž by bylo víc takových

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2012 12:01
- Nahlásit

Dáška
no u nás jak kdy, pokud nemáme motorku, tak si člověk to lanku musí sám dát do drážek ale my naštěstí měli vždy na motorku štěstí

Dáška
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2012 12:29
- Nahlásit

Monty
Na to já mám muše

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2012 12:32
- Nahlásit

Dáška
já nikoho tak doufám, že bude motorka vždy naštěstí už holky běží spolu, ale poprvé jsem je nechávala každou zvlášť, tak to bych se teda naběhala s nima

danajasa
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2012 14:55
- Nahlásit

Zdár ženy dífky sem tam náka panna Chcíp nám příjem,Těším se až budou fotky od Paw na kečupu,páč nafotila hmyzákovou přenádherně jo a hmyzáková bránila byla nejstatečnějčí ze včech prostě malinkatý dábel rozškubala ručník a chtěla sežrat fíka,pak ju málem vdechla děsně umazlinkana velko fena Anatolská pastevecká ovšem malinkatý dábel vůbec neznala strach

Crysa
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2012 15:01
- Nahlásit

Už to zas dlouho neudělám, koupila sem si čekuládu Figaro jahody a nějakej tvaroch bo co, je na ní zas napsáno "minimální trvanlivost do 10/2012" , tak si vezmu kostičku a zbytek není? takže nevydržela ani do srpna natož do října??

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2012 15:40
- Nahlásit

Crysa
Už to zas dlouho neudělám, koupila sem si čekuládu Figaro jahody a nějakej tvaroch bo co, je na ní zas napsáno "minimální trvanlivost do 10/2012" , tak si vezmu kostičku a zbytek není? takže nevydržela ani do srpna natož do října??
no to bys jí měla jít hned reklamovat

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2012 16:19
- Nahlásit

Nazdar, vůbec nemám čas.

Dáška
vy se zdáte jako moc uvědomělej moudrej čék krz sporty. Kdybyste nechodila ty kilometry dobrovolně, byla byste mocinečky sympatickej člověk ))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2012 16:28
- Nahlásit

Crysa
šmarjá ajo, čekuláda! Dík

bonc
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2012 16:54
- Nahlásit

čus bus bembeláni, podávam report z treku z Krušných hor - východ a Labských Pískovců: bylo tam krásně, krásně, krásně a krásně. Z nějakýho neznámýho důvodu jsme pekelně valili, takže i s osmi hodinovym bivakem jsme byli za necelejch 30 hodin nazpět (nebylo moc hospod), takže jsme dokonce byli na nějakym místě - asi 7., nevim přesně Ale slibuju že už to neudělam, sedět v kempu od tří je strašně finančně náročné - v hospodě se psaly lístky po celý tři dny na jména psů a v neděli se to na závěr všechno zaplatilo - ti psi strašně žerou a chlastaj!!!! V neděli jsme si ještě udělali parádní výlet do skal, Tiské, Ostrovské a další Stěny jsou prostě přenádherný, srdce plesá a vznáší se a zároveň pláče že musí pryč.. Když jsem pak cestou dom míjela u Teplic odbočku na Cínovec (tam jsme bivakovali) tak mi bylo normálně do breku že tam nejedu... V Chomutově jsem se ale už zaobírala myšlenkama na Tatanku, která nás čeká příští víkend a zas jsem byla hepy - čeká nás nádhernejch 120km v Železnejch horách, limit je na 3 dny tak to asi pujdem těžce na pohodu na 2 bivaky, jak vyjde počasí tak to bude úúúúžasnýýý!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2012 17:20
- Nahlásit

bonc
čeká nás nádhernejch 120km
taxem s e poblila a zas můžu jít
Crysa
koupila sem si čekuládu Figaro jahody a nějakej tvaroch bo co, je na ní zas napsáno "minimální trvanlivost do 10/2012" , tak si vezmu kostičku a zbytek není? takže nevydržela ani do srpna natož do října??
di na ně todleto neni přece možný!!??

agáta12
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2012 17:55
- Nahlásit

bonc
Takhle rychle bych to nezmákla ani autím .
Do kategorie prdlých , kde je pjeceda Biluše tě přidávám a máš funci jjeditel ...
Ta čísla neznám , co tam píšeš a neumim si je ani představit - nějaké světelné roky či co

No a my máme to Beglajtunghundě , konečně , 5 let jsme na to dřeli

Dáška
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2012 18:10
- Nahlásit

Gerda
vy se zdáte jako moc uvědomělej moudrej čék krz sporty
Však vy taky pani, navíc jsme skoro rodina, když mám doma skoro krátkosrstou Maryji, hele

Kdybyste nechodila ty kilometry dobrovolně, byla byste mocinečky sympatickej člověk
Héééj, já jdu dycky 1 trek ročně - dycky se nadchnu, jak zapomenu na ten lońskej a na trati bleju a říkám si: debile krávo, kdes to ZASE vlezla! Už nikdy nikam nepudeš!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2012 19:53
- Nahlásit

Dáška
debile krávo
volalas mě? co potřebuješ?

jinak připomínám farmáře,už se těšim na duchaplný dialogy,myslim,že to bude osvěžující změna..

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2012 19:57
- Nahlásit

Navrhuju, aby s náma Bonc už nikdy nešla na procházku.

Dáška
pani, vy máte ale moc pěknýho pejska inverzního, to je málo platný, už samozřejmě chápu, proč ste takovej slušnej čék - bo máte moc pěknýho psa, to je jistá věc. Hlavně už nesportujte, nebo vám příště můžu připomenout, jak vás ten trek děsně vyčerpával, abyste už nemusela si to chodit empiricky znova vověřovat....

davidkova renata
zase nestíhnu farmáře! Než to stíhnu, bude konec soutěže!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2012 20:03
- Nahlásit

Gerda
bude konec soutěže!
taxe nevdáš za farmáře zas

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2012 20:06
- Nahlásit

davidkova renata
no jo, zase to neklapne, budu muset přemluvit opraváře kopírek, Helmuta, páč ten jedinej se vyskytuje tam, kde já.

Venta
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2012 20:14
- Nahlásit

davidkova renata
jinak sem polila nánu levandulí na klíštata,celkem dooost intenzivně šíří vůni levandule
to sem udělala kdysi taky, vypudilo to všechny kolem na dva dny. Pak to vyčichlo a klíšťata se v klidu přicucly. a každý 2 dny se mi to dávat nechtělo, tak jsem nakonec ten kiltix stejně koupila

bonc
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2012 20:18 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

agáta12
No a my máme to Beglajtunghundě , konečně , 5 let jsme na to dřeli
gratuluju ať už je to cokolif
esli to teda neni nakažlivý

bonc
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2012 20:21
- Nahlásit

nevim co furt všici máte proti krásnejm procházkám přírodou se psem, těch nádhernejch míst co vidíte, pséčka konečně řádně vyvenčíte a všichni ste hepy a ptáčkové zpívaj a motýlci lítaj a jednorožci lítaj a pak konečně vystřízlivíte a jedete domu

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2012 20:48
- Nahlásit

Nazdar jelimáni, hlásím, že jsem zase zde
bonc
Pani, kam do Železných hor se chystáte? Trochu to tam zná, je tam mooooc krásně, že

hancaw
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2012 20:50
- Nahlásit

boncnic si z nich nedělej jsou divný a velmi lituju že bydlíš tak daleko bo bych hned vyrazila s tebou na prochajdu!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2012 21:08
- Nahlásit

Bre vecir, jdu vam rict, ze jdu spat.

Zitra odpovim Dasce a pogratuluju boncofce k preziti a tak dal.
Tak dobrou a neponocujte.

bonc
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2012 21:34
- Nahlásit

Eldoguero
Pani, kam do Železných hor se chystáte?
basecamp máme na Seči, u Chrudimi. Kam půjdem pak, to je ve hvězdách

hancaw
nic si z nich nedělej jsou divný
taky už mě to tady párkrát napadlo

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2012 21:39
- Nahlásit

bonc
Tak tam to znám je tam moc krásně, měli jsme chalupu kousek od Chrudimy a nějaký čas jsme tam i bydleli. Jsou tam super procházky, jestli vám vyjde počasí, tak si to 100% užijete. Jó a nejsou tam žádný šílený kopce

<< 1 ... 1035 . 1036 . 1037 . 1038 . 1039 . 1040 . 1041 . 1042 . 1043 . 1044 . 1045 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání