| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 09:16
- Nahlásit
Alexa
lity, lity paní, bez netu, hrůza....
já se včera na netu odreagovávala, jinak by mě jeblo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 09:24 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Alexa
Tak budu večer volat operátorovi,.
perličky z kólcentra.-)))
-------------------------------------------------- ------------------------------
Operátor: Kam je zapojený ten kabel?
Zákazník: Jak to myslíte?
Operátor: Když půjdete po tom kabelu, kam dojdete?
Zákazník: Asi k vám na ústřednu do Brna.
Operátor: Pane, jestli na mě budete pořád takhle křičet, tak vás upozorňuji, že to položím.
Zákazník: No to si zkuste! To pak teprve začnu řvát!!
Operátor: To je možné, ale už ne na mě.
Operátor: Vy jste přímo zřizovatel té linky?
Zákazník (cca 80let): Jak to myslíte?
Operátor: Na koho je ta linka psaná.
Zákazník: Jako kdo tu je?
Operátor: Hmm, dejme tomu.
Zákazník: Já a můj pes.
Operátor: Ale já bych potřeboval jméno.
Zákazník: Ťapina.
Zdroj: http://mobil.idnes.cz/silvestrovska-hitparada-nejv tipnejsich-hlasek-z-infolinek-operatoru-1e9-/mob_o peratori.aspx?c=A081230_180204_mob_operatori_ham
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 09:26
- Nahlásit
davidkova renata
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 09:28
- Nahlásit
davidkova renata
perličky z kólcentra.-)))
nooo tak nějak to bude probíhat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 09:37
- Nahlásit
Alexa
akorát ty nemáš Ťapinu )))))))))jinak to sedí ))
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 09:49
- Nahlásit
Dobre pozdni rano, mile zeny. Uz jste vykafickovany a nasnidany a vyvenceny? A poslouchate pisnicku? URL
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 10:00
- Nahlásit
leyenda
poslouchate pisnicku
jo
jinak sem se právě pokusila zavolat si z ovladače na telku ..nejde to kupodivu ,asi nejsou doma
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 10:21
- Nahlásit
Čus jelita
Mám pocit, že u nás proběhne další pyknyk u cesty. Sešlo se nám doma neskutečnýho žrádla. Další svatební koláče, první várka zákusků, teď jel táta pro další várku zákusků a svatební dort
Seberte se fšici a dojeďte. Přece tu dobrotu nenecháme sežrat těm druhým. To to radši rozdám kamarádům
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 10:28
- Nahlásit
Baico
ty voe skovej něco??? víš jaxme žravý!!! kobylky sou proti nám anorektici )) bestak si toho f tom množství nikdo nefšimne,udělej to nenááápadně jako fešák hubert.-))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 10:34
- Nahlásit
Dobré jitro, koukám že jdu akorát na ten pyknyk! ))) Řikala sem ráno Markusoj, že nemáme v lednici vůbec nic, ať se kouká najíst u mámy, že tam taky pudu večer jíst, bo u nás krom krabičky kuskuksa, kerej ale stejnak neumim uvařit, a pytle granulí neni ani prt. Teda Mařena tam samozřejmě ještě nějaký krabičky s večeří připravenou má, ale já fakt nic, akurát kortikojdovou mastičku do oka, tři nealko píva...
Co děláte? Zítra už je pátnice, zase bude víkend, škoda, že budu celej v práci...nevim, s kym se pude Máňa učit to chození...vůbec se neučí, myslim, že se doma jenom válí...Máma řikala, že když jsou venku, že mařena vedle ní furt jde a čumí na ní, že jí jako furt odhání aby si šla něco dělat, tak sem jí řikala, že to právě jí má dát vodměnu, když de a čumí. A to se zas rozčilovala, že má pak psa celou vycházku vedle sebe. Tak já nevim, já se to psa snažim učit, odměňuju jako blázen, a ona to pak takhle cvičí s mámou nevyžádaně a ještě za to neni odměněná...
Už má paw nové koleno, nebo se to bude operovat až na táboře? Prosimvás, pokud vám někomu zbylo koleno třá z vokapu nebo z roury vod kamen nebo tak, vemte ho, budeme dělat endoprotézu i s instruktážní operací. JO a narkóu někdo vemte, kdyby tam náhodou nebyla lopata...s lokálním anestetickým účinkem. Obinadla mám, náplastě snad taky. A brufen taky.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 10:45
- Nahlásit
Ňyc nestíhám.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 10:47
- Nahlásit
Gerda
akurát kortikojdovou mastičku do oka
škoda že nemáš aspon chleba,to by sis jí mohla namazat na něj
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 10:47
- Nahlásit
davidkova renata
právě nemám chleba....
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 10:55
- Nahlásit
Gerda
právě nemám chleba..
vem si ji bez chleba, stejnak jsou v nem sacharidy
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 11:58
- Nahlásit
leyenda
taky sem si mohla dřív vzpomenout, že mám v lednici peroxyderm šampon na Mařčí nožky ))) vyyyyyyyyy!!! ty neznáte, dědečku.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 13:10
- Nahlásit
Gerda
Prosimvás, pokud vám někomu zbylo koleno třá z vokapu nebo z roury vod kamen nebo tak, vemte ho,
Sme dělali novej ajnclík. Koleno z toho starýho asi zbylo tak ho teda vemu Je keramický, ty sou dneska IN. Aj prezident má keramickou endoprotézu f kyčli, Paw tím pádem bude předurčeně stát se dalším prezidentem Žumpa na hrat
davidkova renata
Chybí ti tam rozhovor outučáka se mnou gdyž jsme dvě hodiny řešili proč nejde net, já podle jeho pokynů vypínala, zapínala, jedla kukýs, otvírala okno a dveře a tak podobně...po dvou hodinách, on už naprosto zoufalej pravil "pani a máte ten drát vůbec ve zdi?" a já řekla "počkite, se rači kouknu" a ten sviňáckej drát byl přehryzanej od psů
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 13:14
- Nahlásit
Biluška
sviňáckej drát byl přehryzanej od psů
to znám taky bylo to v době, kdy jsme svého stařičkého compa nemohla nastartovat (denně jsem ho zapínala, tak hodinu až dvě než se zapl) no tak jsem ho asi po dvou hodinách zapla a psalo mi to, že něco, že připojení s netem se nezdařilo, či co... jsem si říkala, nikdy jsem s netem neměla problémy, pak jsem šla něco dělat a Faith se sama přiznala, koukla na mě a pak mě zavedla k tomu rozhryzanému kabelu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 14:25
- Nahlásit
Takže jsem ze Zeleniny opět udělala auto. Vypadá moc krásně, aby byla hodna vozit nevěstu. Škoda, že jí to vydrží jen do neděle, protože v neděli se do ní opět nastěhujou psi.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 15:09
- Nahlásit
už mi přišly obojky a vodítka
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 15:24
- Nahlásit
Hlava vyvetrana na bruslich a ted si jdu nalit cisteho vina.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 15:49 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
edit. pardon, že sem lezu bez pozdravu
Dobrý den
Gerda
vážně přemýšlím, jestli ti mám dávat za vinu to zrcátko, co jsem minulý týden urazila chudákovi galaxyjy
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 17:16
- Nahlásit
kachna_
tyjooooo...takže zase vedle...někde je to rozbitý čoveče, to neni už možný! ))))))
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 18:21
- Nahlásit
Lidííí su nasrné pokapala sem kcoura pipetoj frontlááájn psí 2-10kg (bo kočičí stála loni za la ovno měla i blechy i klíštáky)a vrátil se po třech dnech tak olepený klíštákama že mě málem jeblo,jako má ji týden co na něho možu eště nalít aby se to za á nemlátilo ale bych z něho nemusela páčit cca30klíštat denně
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 19:23
- Nahlásit
Operátor: Vy jste přímo zřizovatel té linky?
Zákazník (cca 80let): Jak to myslíte?
Operátor: Na koho je ta linka psaná.
Zákazník: Jako kdo tu je?
Operátor: Hmm, dejme tomu.
Zákazník: Já a můj pes.
to nemá chybu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 19:47
- Nahlásit
Tak už mám i hotové nehty na zítra. Mám i sbaleno. Za chvíli jdem na véču.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 19:48
- Nahlásit
Baico
Tak už mám i hotové nehty na zítra.
jakože se budeš rvát jo?? nojo pravá jihočeská )))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 19:55
- Nahlásit
Guliverkovo první agi
http://www.youtube.com/watch?v=jzPiKjYXVqQ
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 19:56
- Nahlásit
tak děcka sem onlajn, ale misím bejt přivázaná kabelem a víte co závada není na našem vysílači. Zejtra to přijedou vopravit. A navíc mi asi umřela pračka nafurt
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 20:04
- Nahlásit
Alexa
no tobě se daří paní
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 20:07
- Nahlásit
zabyju ventu!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alexa
ale misím bejt přivázaná kabelem
jak jako?? si přivázaná kabelem k židli??a máš roubík? a sou tam terorystííí?? a budou za tebe chtět výkupný???..ne blbost,zpět..kerej magor by za tebe dal byť jen zlámanou grešli ...hele třeba tě znásilněj ..to někdy dělaj..sem to viděla ve filmu
hele co dítě dítěte země?? uš srostlo?? a nepozdravuje nandu svou milovanou?
Monty
Guliverkovo první agi
|