Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1026 . 1027 . 1028 . 1029 . 1030 . 1031 . 1032 . 1033 . 1034 . 1035 . 1036 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 07:45 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Monty
Tak přibrat by měla a taky doosvalit. Evidentně má i problémy s ušima - má ty konce úplně rozdrbané...

Ale prý je děsně mazlivá a milá a prostě úplně picbumovatá...

Neměla jsem ji vidět.

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 07:45
- Nahlásit

Monty
máš dovču?
Jo, ale moc klidu nebude, ségra se mi vdává.

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 07:50
- Nahlásit

pawLINka
tak budeš přemlouvat muže?

no u tebe by určitě nabrala a nasvalila se a byla by z ní úplná kóča

Baico
aha, proč to dělá chudák?

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 07:54
- Nahlásit

Monty
aha, proč to dělá chudák?
No ona chce

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 08:01 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

Baico

no já mám ještě dovči 3 týdny, ale týden si beru do Jevišovic, týden do agi tábor a zbyde mi jen týden a to si musím nechat co kdyby něco... pokud se nic nevysere, tak si to převedu do roku 2013 a tudu mít pak 5 týdnů akorát naposledy jsem měla dovču na Guliho, což bylo v lednu a pak až do Jevišovic, to mě asi omyje, no naštěstí teď budou v květnu dva svátky a v červenci taky, v květnu to vychází na úterky, ale v červenci bude prodloužený víkend čt + pá

pawLINka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 08:55
- Nahlásit

Montytak budeš přemlouvat muže?
Bohužel ne. Chci štěně, protože chci cvičit. Ale kdybych nechtěla cvičit, tak pro ni jedu, protože žíhánky já ráda...

Muše zpracovávám na něco jiného zrovna a pomalu to vypadá, že se smířil s osudem.

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 08:57
- Nahlásit

kintaDěcka, já jsem tak zblblá z držení palcůch, že se mi celou noc zdálo o panu Bajkonůrovi.

já zas ve snu zachraňovala Maryji padající ze skály, jsme někam jely autem, vylezeme a gerda s Maryjí se jde pokochat výhledem, za mnou někdo zazmatkuje a zařve "bacha, ať ta čuba nespadne" a vlítne jako nahnat Maryji ke Gerdě od hrany skály a jak se čuba lekla, tak se jí šmejkla noha a letěla dolů a v místě, kde se šikmina mění v kolmici k zemi, tak tam byla zašprclá větev o kterou se Maryje narazila a zarazila a já pro ní lezla. jo a Maryji pak bolely záda.

Takže důůůrazně žádám Maryji, aby mi nepadala ve snech ze skály!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 09:21
- Nahlásit

Dobré jitro, čipmánkové, důrazně žádám Crysu, aby nepouštěla Maryji ze skály!!!! A laskavě jí teď dohodí rehabilitanta, aby jí rozmasíroval zádíčka!!! )))
Jinak zase velkomasakr v práci, takže zas du.

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 09:34
- Nahlásit

pawLINka
aha, ale je krásná, ale zase tě chápu, já bych si třeba zase nevzala staršího pejska, chci mít vždy štěně od osmi týdnů, ať si ho můžu vypiplat

Muše zpracovávám na něco jiného zrovna a pomalu to vypadá, že se smířil s osudem
na co???
jsi poslední dobou tajemná jak hrad v Karpatech
a jedeš na buranský víkend?

Gerda
Jinak zase velkomasakr v práci, takže zas du.
lity lity paní, to já v práci docela pohodička (ťuky, ťuk, ale to přejde, šéfka nám tady chce nastavit její snachu, takže to bude děs už nikdy si nebudeme moct zanadávat, cítit se sem tam trochu uvolněně a hlavně se všichni třepeme o místo )
jinak ale po práci nikdy nestíhám, musíme zažádat o delší den, aspoň 30ti hodinový

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 09:34
- Nahlásit

Gerdadůrazně žádám Crysu, aby nepouštěla Maryji ze skály!!!! A laskavě jí teď dohodí rehabilitanta, aby jí rozmasíroval zádíčka!!! )))
já jí zachránila život, Maryje měla bejt třá na vodítku nebo důstojně sedět a hledět a necárat kolem hrany skály, zádo ať si vyleží sama, když cárala. Kdyby necárala, tak by nepadala a kdyby nepadala, tak by se nenarazila a kdyby nepadala a nenarazila se, tak nemám šokůch ze snůch, že vystavuju svůj život nebezpečenstvím pádůch.
Maryje, doufám že to čteš!! Necárej si u mě ve snech!!!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 09:36
- Nahlásit

Nazdar a dobré játro přeju
Venku je luxusně, jen trochu kosa, včéra bylo taky luxusně, teda až odpoledne, ale já to trochu přepískla s oblečením, resp. s málooblečením se toho nachlazení nigdy nezbavím asi
Viktor už jí druhou housku, předtím měla jogurt, tímto toho snědla dnes víc než já
Dogy zemřely asi leží a chrápou
Hned po ránu mě nas... Afín, když opět odmítl poslušnost Myslím poslušnost jako poslušnost, ne poslušnost jako ovladatelnost
Jinými slovy brzy jí při poslušnosti asi zabiju nakonec jsme se nějak domluvily, ale takhle paličatýho vrčáka jsem už dlouho neviděla, mám podezření, že se původně měla narodit jako doga

Co jinak? Koho jste zachránily, o kom se vám zdálo?

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 09:52
- Nahlásit

Eldoguero
Venku je luxusně
jo to je, vidím z okna
en trochu kosa
to mě nevadí, hlavně, že je sluníčko a neprší a doufám, že to vydrží minimálně do večera (nejlépe pátečního)
dneska chci vyzkoušet tu stopovačku (jsem si ji konečně pořídila)

Dogy zemřely asi leží a chrápou
tak to mí předpokládám taky, nabíraj síly, až příjdu já

stetisek123
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 10:07
- Nahlásit

pawLINka
Muše zpracovávám na něco jiného zrovna a pomalu to vypadá, že se smířil s osudem.
Tak já včera opatrně naznačial a byl děsněj výbuch a musel odejít z domu. Tak to nevypadá dobře...
Jinak mě ale překvapil, když mi paní Béďochovatelka napsala, že jí zbyly dvě fenečky a jestli nechci, že by mi dala velkou slevu... a když sem mu to přečeta, tak nad tím začal uvažovat! To bych nečekala, ale já je nechci, nemám ještě ani vychovanou Bedřišku a sotva utáhnu dva psy. ALe kdybyste o někom věděli mohu její štěnda jen doporučit, jsou doma vymazlené, zvyklé na veškerou stravu a paní chovatelka je velmi fain. Vyrůstaj v bandě leonů, tak jsou na velké psy zvyklé.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 10:10
- Nahlásit

Monty
jo to je, vidím z okna
Bude i odpoledne
en trochu kosa
to mě nevadí, hlavně, že je sluníčko a neprší

Mě to taky neva, po propršený neděli a pondělku je to paráda, jen se musím trochu víc oblíknout no
tak to mí předpokládám taky, nabíraj síly, až příjdu já
Někdy bych jim to zakázala, páč pak maj těch sil až moc

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 10:29
- Nahlásit

Eldoguero
Někdy bych jim to zakázala, páč pak maj těch sil až moc
no to já dneska budu tu jejich sílů potřebovat, tak doufám, že mi jí předají, nebo svými blbostmi rozveselí a zvednou náladu

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 10:42
- Nahlásit

Nazdar deprivanti

dneska je krásně, pudu asi brzo z práce a pudem cvičákovat a bránit s holkama

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 10:47
- Nahlásit

čus ykony su nasrané a nevyspalé a unavené a nechci žádnýho dalšího čokla i dyby byl vymazlenej jak nevimco

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 11:14
- Nahlásit

Monty
zvednou náladu
100% maj to v popisu práce

danajasa
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 11:16
- Nahlásit

pawLINkaChci štěně, protože chci cvičit.tak ale zas to nebudeš mít na co svíst,dyby to byl náhodou taky autista Ženy vedle po dvorku zas běhá armádní malina je děsně frííí ale pakůn má odlišné názory na dělbu pozemku a plot co je dělí je podle mýho absolutně nedostatečný,bo pakůn může nahlížet lebkou přes plot jak žirafa,mám vobavu aby ho třá nezkupíroval jen tak z plezízu

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 11:16
- Nahlásit

davidkova renata
su nasrané
Nápodobně a u mě se to ještě stupňuje

danajasa
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 11:21
- Nahlásit

BaicoNápodobně a u mě se to ještě stupňuje Lomikare Lomikarová počky do roka a do dne na dysku a evidentně na ten hák pod žebro naskočíš dobrovolně

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 11:21
- Nahlásit

Crysa
Maryje, doufám že to čteš!! Necárej si u mě ve snech!!!
no dovolte....)))) Maryje vybaluje z batůžku tu žvejkací nožku, co má pro soudružku crysénku připravenou již velice dlouho a ještě jí ji nedovezla )))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 11:22
- Nahlásit

Baico
jako je neuvěřitelnej fakt

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 11:38
- Nahlásit

davidkova renata
jako je neuvěřitelnej fakt
Skoro nemůžu uvěřit, že je skutečnej, fakt se mi zdá, že je to něčí alterego ...

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 11:46
- Nahlásit

Eldoguero
Skoro nemůžu uvěřit, že je skutečnej, fakt se mi zdá, že je to něčí alterego ...
No tak já furt čekám, že se probudím, protože to je jen zlý sen. Naprosto chápu tu chovatelku z Gargamelu
Je to naprostá bezmoc.

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 12:11
- Nahlásit

Eldoguero
no nevím, jestli to dneska dovedou, chtěla jsem je po procházce otrimovat, ale dneska asi ne... asi si pustím videa s agi

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 12:14
- Nahlásit

Baico
Ona je chovatelská práce celkově dost nevděčná a nedejbože, abys byla úspěšná, páč to se jak známo neodpoští. Ale tak dočkej času, třá to fakt přejde ...

Eninka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 12:15
- Nahlásit

Monty

mám na tebe prosbičku, mohla by ses zeptat makrelita, jestli
si už vyzvedla na Karolíně tu pálenku? Díky

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 12:16 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Eldoguero
Ale tak dočkej času, třá to fakt přejde ...
Nejsem si uplně jistá. Jsem netušila,že ta nejvyndanější z vyndaných má své dvojče opačného pohlaví.
Ale dneska mi psal Flrin od Lancelota a poslal fotku. Ty si naštěstí nestěžujou na nic a jsou spokojení

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 12:16
- Nahlásit

Monty
běžte jen na prochajdu

<< 1 ... 1026 . 1027 . 1028 . 1029 . 1030 . 1031 . 1032 . 1033 . 1034 . 1035 . 1036 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání