Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1026 . 1027 . 1028 . 1029 . 1030 . 1031 . 1032 . 1033 . 1034 . 1035 . 1036 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2012 18:43
- Nahlásit

Alexa
na kerýho??????
twe si debil???? nebo tě taK rozrajčurovali ty čilani???? asi na to počasí zejtra ne ty yntelygente

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2012 18:44
- Nahlásit

davidkova renata
tady ty degene http://www.meteocentrum.cz/predpoved-pocasi/predpo ved-pocasi-Benesov-88.php

Crysa
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2012 19:24
- Nahlásit

pro Hancouw
http://www.cz-pes.cz/zkusebni-rad-ipo-2012.php#BH
obrázek k tomu je zde:

Crysa
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2012 19:28 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

krásný den, jen mi asik praskne hlava, od jedný mě bolí, poslední hodinu strašně, jdu chvíli ležet a eště přídu.
Jo a sem vůtce smečky, bo jsem za sebou několik desítek kilometrůch vedla velkokolonu velkokynologů co byli na výběrákách

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2012 19:38
- Nahlásit

Crysa
naval startovní listinu ze dneška plíís nebo něgdo..kuju

Crysa
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2012 19:41
- Nahlásit

davidkova renatanaval startovní listinu ze dneška plíís nebo něgdo..kuju
startovní nevím, ale výsledková zde:
http://www.glisnik.com/vysledky-roudnice2012.pdf

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2012 20:02
- Nahlásit

Čus bus jelyta!!
Tvarohovej guláč na zítra je v už v troubě. Veverkové mi spinkají napapaní u nohou a já večeřím teďkonc.
davidkova renata
Zítra ve čtvrt na osm u tebe, ju pani?

Jinak z celého výběráku byla dnes nejlepší eldorádovic Viktorka Dost mě zabila hláškou, kdy na přicházejícího chlapečka zvesela zvolala: Ahoj dítě!!!

bonc
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2012 21:22
- Nahlásit

čus bus, koukam na Brůsíčka, tak sem vás jenom přišla vo reklamě pozdravit, flundry čokle byli asi 5 hodin venku po keškách, pak si dali k večeři ke granclím ňákou tu těstovinu a kuřecí krček a teď vesele chrápou, jsou to moc hodní psové.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2012 21:47
- Nahlásit

FŠÉÉÉÉCKO NEJLEPČEJŠÍ K NAROZENINÁM ALEKSANŘIČKOOOOOOOOOOOO! HODNĚ KRÁSNÝCH A CHYTRÝCH PEJSKŮCH DO DALŠÍCH LET, TAKY HODNĚ PENĚZŮCH A DYJAMÁNŮCH A POHÁRŮCH A MEDAJLŮCH A STÁNÍCH NA BEDNĚ A SEZENÍCH NA VEJCÍCH A LEŽENÍ V ZÁKOPĚ NEBO NA HRÁŠKU, BO Z TOHO JE JASNÝ, ŽE SI PRINCEZNA!

Čus jelymaníííííí! Už sme domki a dem spáti! Anebo čumět na telku, to se eště nevíííí ))

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2012 22:03
- Nahlásit

Byli jsme trasovat Lefíky. Uš to máme hotové Letošní trať bude opravdu velmi výživná, závodníci chtěli extrém tak dostanou extrém Nešla bych to ani kdyby mi platili

Monty
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2012 22:59
- Nahlásit

Alexa
tak teda tady máte paní dary od nás

a už jdeme spáti, jsem mrtvá, dnešní den byl náročný - výstava a coursing mi dali zabrat

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2012 07:27
- Nahlásit

pré ránko
to je skoro rarita, že o víkendech píšu jako poslední a jako první pak ráno
ale jsem nevyspaná aby jste věděli, šla jsem spát kolem jedná a v sedm už jsme šli ven
dneska asi nebudeme nic dělat, jen půjdeme k našim (venku chčije )
ale aspoň se trochu vyležím
však toho pohybu měli až až, v pátek agi, včera výstavu (holky musely pořád ze schodů do schodů) a coursing
aspoň si všichni trošku odpočineme

Lola1
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2012 09:43
- Nahlásit

alexa
tak paní, přeji dodatečně fše nej....

Dobré jitro - čus baby, co je nového?

bonc
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2012 10:19
- Nahlásit

Jéé, vopožděně všecko neeeej naší milé Alexandře, ať kvete jak to kvítí na horské louce pro radost všem přátelům a pro zlost všem nepřátelům a pro pobavení svým psékům

bonc
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2012 10:21
- Nahlásit

Hamletovská otázka - budeme dneska něco dělat, nebudeme dneska něco dělat? Vypršelo se už v noci, ale je tam pořád zataženo, tož se mi nic nechce, ale zase bordel v baráku řve dosti nevybíravými slovy.. tak já nevim..asi nebudu dělat nic

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2012 10:27
- Nahlásit

bonc
budeme dělat, ale doma páč tam furt leje naštěstí sem celou saň patřičně vylítala fčera při trasování Lefů takže snad dají dneska pokoj. Možná. Budu v to doufat

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2012 14:53
- Nahlásit

Alexe dodatecne vsechcicko nelepsi!!!! Hlavne velmi mnoho velkokynekologickych uspechuch nekde v Horni Dolni.

Jak se mate? My jsme vykousani a spokojeni. Dneska s nama byl kousat i pakunicek.
Za chvilku prijde kamaradka a budeme Dzessynce presivat postroj. Jsem zvedaf jak to dopadne. Mozna se pujdeme radsi projit.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2012 15:18
- Nahlásit

Nazdar

Alexe dodatečně všechno nejlepší moc mě mrzí, že jsme nezvládli popřát osobně i to, že jsme vůbec nedorazili, ale obávám se, že bychom skončili někde napůl cesty s nepojízdným autem a byli bychom kde? Byli bychom v pérdeli pane hrábě
Takhle jsme dorazili domů, po té co jsme dolili veškeré zásoby vody a auto by mělo zítra dorazit po vlastní ose i do servisu.
Předchozí oprava byla očividně k h...
Hrozně moc nás to mrzí, obzvláště pak Viktora, která po ranním probuzení a obeznámení s tím, že jedeme na výlet, prohlásila, že Baico bude kousat (a to opakovala i cestou domů )
Ještě cosi povídala o tetách, ale toho bylo moc
Prostě auto si vybralo tu nejnevhodnější chvíli, ale na druhou stranu, ale zase maximálně vhodný místo.
Takže držíme palečky, abyste moc nezmokli a všichni vyhráli a byli nejlepčí

danajasa
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2012 16:08
- Nahlásit

AlexaOpožděně čécko nej a tady pani máte novou tříkolku na závody psích spřežení komfortní jako

danajasa
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2012 16:12
- Nahlásit

EldogueroPani tady mám něco i pro vás,vzdám seho je to ten co zamnou byl v práci taýe posílám,než vám vopravěj autí

stetisek123
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2012 17:47
- Nahlásit

Paní Alexo, taky přeju opožděně šééécko nejlepčejčí.
p.s.: k těm darům cos dostala, vám se tu líběj chlapi ve slípkách? Mě to příjde jak pleny Já radši teda boxerky

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2012 18:27
- Nahlásit

co jste dneska dělali?
My byli jen u našich a za chvíli k nám příjde návštěva - basenžík
a doufám, že se nebude moc natřásat dneska na výstavě uspěl s V1 CAC
jinak až na dnešek byl velmi vydařilý víkend ale aspoň jsme si dneska odpočinuli ale až příjde basenžík, tak to tady zase bude žít

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2012 18:34
- Nahlásit

danajasa
velbloud na parkovišti, no to mě poser

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2012 19:20
- Nahlásit

danajasa
dík, sice tam nenaložím tolik psůch, ale zase to není tak rychlý jako auto, takže čokle můžou běžet za námi

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2012 19:52
- Nahlásit

čůůůůůůůs degeníííííí

děkuji za gratulace.

Máme úspěšně za sebou závody, až na pár drobností pohoda. Sice pršelo, ale začlo aspoň až odpoledne, takže ceny se předávaly vevnitř, až na první 3 v každé kategorii, ti museli na déšť, z žumpy zmokla Gerda s Bajkovkou, který byly 2. a 3., pak Akyháková ta byla dokonce první a porazila vo pár bodíků zlatovlásky Dášu, která byla 3. a pak moje maličkost taky sme byly s Bajunkou 3. a hlavně máme další ZKOUŠKŮŮŮŮŮ!!!!!!
Doufám že sem na nikoho žumpího nezapomněla, kdyžtak se připomeňte

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2012 20:06
- Nahlásit

Nazdááár blázni! Aleksa si k včerejším narozkám nadělila pěknej dárek, maj s Balunkou OPT1 a ještě byly na bedně! A Akky na bedně až nahóře a pozooor!!! My s Maryjí takíííí a dokonce druhýýý, je to až smertelnej úspěch! Měli sme s Fanouškem úplně stejně bodů, jen o dva lepší aport, pročež sme tam stáli společně a to je velmi historické, u nás už se to možná nikdy nebude opakovat, su načenééééééé!

Děkuji tímto nadměrně za opět geniální zázemí v podobě báječné kantýny, úžasné organizace, Alekso! Děkujem a těšíme se znova zas!

hancaw
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2012 20:17
- Nahlásit

Gerda velkogratulejšn paní! Zejména Mařence bo je fakt dokonalá Baicovce taky gratulace!
Alexa pani Bajunka teda taky není blbá jak furt tvrdíte jinak by přece nedala takovou těškou zkoušku!

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2012 20:23
- Nahlásit

hancaw
joooo Mařka je žampyjon čekatel - jednou se možná dočkáme výhry ))))

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2012 20:33
- Nahlásit

fšem velkogratulujeme

Venta
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2012 20:43
- Nahlásit

Gratulace všem dnešním úspěšným psům a jejich velkokynologům!!!!

<< 1 ... 1026 . 1027 . 1028 . 1029 . 1030 . 1031 . 1032 . 1033 . 1034 . 1035 . 1036 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání