Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1026 . 1027 . 1028 . 1029 . 1030 . 1031 . 1032 . 1033 . 1034 . 1035 . 1036 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2012 20:48
- Nahlásit

Čus jelýtka
Vškeré info jste již dostali. Pan Bajkonůr dnes tůstal těsně pod stupni vítězů na čtvrtém místě. Ale chtěla bych vyzvednout jeho stopu za 98 bodů, bohužel ten zbytek se nám již tolik nepovedl. Ale za to Fanoušek se dnes předvedl a čest naší rodiny na bedně obhájil on
Alexe a všem Jílovákům děkujeme za krásný den.
Eldorádo
To jsi sem neměla psát. Víš, že pro vaše dítko mám oborovskou slabost a todle mě fakt dojalo. Ona nás má snad taky doopravdy ráda
Jinak Elmušova tanga i kabátek mám doma já a mám v plánu ho dovézt za 14 dní do Štětí.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2012 20:50
- Nahlásit

Zitra je zase pindeli.

Ja uz jdu spat, ale nejak se mi dneska nechce... Prito. jsem silene unavena.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2012 20:58
- Nahlásit

Baico
No jo, když ona to říkala tak přesvědčivě, skoro jako včera "Ahoj, dítě."
těšila se očividně taky holt příště ve Štětí, doufám, že se už nic nestane ...
Jinak Elmušova tanga i kabátek mám doma já a mám v plánu ho dovézt za 14 dní do Štětí.
Ok, super

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2012 20:59
- Nahlásit

jdu koukat na tv, tak ahoj zítra

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2012 21:21
- Nahlásit

Fotky máte tudá :
http://baico.rajce.idnes.cz/Jilovsky_dukat_15.4._2 012

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2012 21:45
- Nahlásit

Baico
Paní, když vás tu vidím, Puma Nikita urguje fotky z kanystrů. Prý na rajčeti furt nejsou. Prosí essi byste jí neposlala nějaké, na kterých nevypadá jako debil

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2012 21:56
- Nahlásit

Biluška
Paní, když vás tu vidím, Puma Nikita urguje fotky z kanystrů.

Strašně moc se stydím, že to tak dlouho trvá, ale 1000 fotek je tisíc fotek. Jsem ve třech čtvrtinách s úpravama. Doufám, že zítra, nejpozději v úterý to dorazím.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2012 21:59
- Nahlásit

Baico
jo jo, jsem si říkala ať nedáváš ten foťák do ruky Mášenovi . Hele, ti to usnadním,ty na kterých jsem smaž rovnou ať nikdo nevidí jak vypadám

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2012 22:08
- Nahlásit

Biluška
Hele, ti to usnadním,ty na kterých jsem smaž rovnou ať nikdo nevidí jak vypadám
To bych jich musela smazat 99%, takže by jich zůstalo asi deset A to je dost málo, Antone Pavloviči

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2012 22:13
- Nahlásit

Jdu se svalit, jsem jakási strhaná jako borůfka. Dobrou

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2012 22:26
- Nahlásit

všem gratulujeme
my jdeme spát, dobrou
zítra pondělí

AkkyHákky
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2012 23:01
- Nahlásit

To byl ale dnes lidiové kjásný den
i s tim chcancem

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 04:57
- Nahlásit

Baico
To bych jich musela smazat 99%, takže by jich zůstalo asi deset A to je dost málo, Antone Pavloviči
Ho zabiju, fakt

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 05:05
- Nahlásit

A fstávejte a děte dřít lemuřice

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 05:44
- Nahlásit

Jsem mrkva, celou noc jsem se prevalovala a ted padam na hubu. A jeste k tomu k nam dorazil dest.

kinta
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 07:19
- Nahlásit

Tady taky chčije a chčije.
Musím jít něco dělat než půjdu.....vy víte kam...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 07:24
- Nahlásit

Dneska se mi tak moc nic nechce, že jsem dorazila i pozdě do práce.

Ráno jsem ale objevila kousek od baráku naprosto luxusní místo na stopičky! Ale fakt LUXUSNÍ!!!
Kamarád pořád shání nějaký pozemek ke koupi na cvičák, tak mu o tom musím hned říct. Patří to jedné firmě a je to louka a pár ovocných stromů a je to tam prostě boží.

Tímto vyzývám danajasu, aby se mi postavila a dovalila v brzké době na šťopičky.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 07:27
- Nahlásit

Jo a Tomáška včera štípla husa, což je naprosto normální, ovšem ta mrcha ho štípla do ucha a to tak, že mu ho rozštípla a ucho mu začalo krvácet. U jiného psa bych byla v klidu, ovšem při jeho problémech s tím krvácením konců uší mám obavu, aby to bylo OK...

bonc
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 07:30
- Nahlásit

čuuuuz jelymáni! Jako vobrovský gratulace všem závodníkům, vzorná reprezentace žumpy, to se musí nechat, vzorná! Je tam hnusně, je tam zima, je pondělí, prtínat se dneska budu jak ve fabrice 12 hodin, páč si musim nadělat ty svý časný odchody.. ale stejně jsem hepy, páč už za 3 dny, tj. ve čtvrtek razíme kam? No na trek Kam jinam Děčínské a Tiské stěny nás volají, dokonce jsem si zamluvila i chajdu v kempu, takže blažené očekávání nemůže zhatit ani ta vánice co je na dnešek ohlášená. A mam to jen necelý 2 hoďky cesty, z toho jsem úplně nesvá, že můžu v klídku po práci beze spěchu vyjet a v 7 jsem tam

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 07:32
- Nahlásit

dobré ráno, chce se mi strašně hrozně spát, a nic se mi nechce dělat

bonc
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 07:34
- Nahlásit

pawLINka
Tomáška včera štípla husaže mu ho rozštípla a ucho mu začalo krvácet
chudák malej psychopatickej.. pak se nemá bát větru deště, když mu i husy ubližujou. Pošli husu na Vysočinu pro nezvladatelnou agresivitu

bonc
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 07:40
- Nahlásit

pawLINka
jo a hlásim že typ na prohnání masa mikrovlnkou byl dobrej typ, neuvěřitelné se stalo skutečností, ten praštěnej pes je ochotnej pozřít syrový maso! Sice nejdřív vyžere všechny těstoviny a granule, maso vyhází a až když neni v dohledu nic jinýho tak ho s útrpnym výrazem "no když to musí bejt" sežere, ale nakonec sežere. Včera už jsem jí ho ani do mikra nestrkala. Podezřívam jí že se rozežrala na těch srnčích nohách, ve středu sešrotovala skoro celou. Třeba z ní bude nakonec dobrý pes Ovečkin má problém opačnej, okamžitě vyžere maso a pak se tváří že ten zbytek v misce se ho vůůůbec netýká, těstoviny jsou otrávený, granule hnusný a takový podlostě jako že by se dotknul třá nějakýho ovoce nebo zeleniny ani nezkoušim

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 07:51 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

jo, jnak jsme se přihlásili na agi tábor, teď jen čekám odpověď jestli je ještě volné místo a jala bych tam s kámoškou, co má australačku, která se narodila úplně stejně jako Faith

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 08:18
- Nahlásit

bonc
Tomášek je na šikanu od hus již zvyklý. Šikanují ho všechny, protože asi poznají slabší kus. Na ostatní psy si totiž netroufají...

o a hlásim že typ na prohnání masa mikrovlnkou byl dobrej typ, neuvěřitelné se stalo skutečností, ten praštěnej pes je ochotnej pozřít syrový maso
No paráda!

Ovečkin má problém opačnej, okamžitě vyžere maso a pak se tváří že ten zbytek v misce se ho vůůůbec netýká, těstoviny jsou otrávený, granule hnusný
Myslím, že ovečkin je velmi chytrý péf.

Jinak mi ráno Tomáš přinesl obrovské lidské guvno. Normálně ho přiaportoval. Málem jsem ho zavraždila.

Monty
jsme se přihlásili na agi tábo
Závist.

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 08:24
- Nahlásit

pawLINka
Jinak mi ráno Tomáš přinesl obrovské lidské guvno. Normálně ho přiaportoval.
fuuuuj. je to tak fuj, že jsem o málem nahlásila

Závist.
no doufám, že to výjde, psala jsem email o víkend, tak snad bude brzy odpověď, sice už doopravdy nvím, kde na to vezmu prachy, asi už fakt budu muset nějakou banku vykrást

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 08:30
- Nahlásit

Monty
fuuuuj. je to tak fuj, že jsem o málem nahlásila
Vole.

Jako málem jsem ho zabila. Jenže on vypadal tak děsně nevinně. Nesl ho s děsnou radostí, ten můj autista.

no doufám, že to výjde, psala jsem email o víkend, tak snad bude brzy odpověď, sice už doopravdy nvím, kde na to vezmu prachy, asi už fakt budu muset nějakou banku vykrást
Mě děsně láká nějaký výcvikový tábor. Někdy bych na nějaký chtěla jet. Ale teda až budu mít nějakého psa na cvičení, mno...

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 08:59
- Nahlásit

nazdař jelimani

bohužel už zase v práci, ale aspon je hnusně tak sem ráno čokle zavřela s endoprotézama a ani mě ten déš´t nesere. Hlavně že včera to vydrželo aspoň do odpoledne.

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 09:07
- Nahlásit

pawLINka
Vole.

Mě děsně láká nějaký výcvikový tábor.
mě láká snad všechno (co se týče psů)
teď tak nějak začínáme žít
výlety, tábory atd.
Montyho jsem milovala strašně moc, ale nic jsem s ním nevyzkoušela, agi, ani coursing, nic... ani moc výlety ne, on vždycky děsně ječel v MHD, vlaku nebo autě - a to jsem s ním přitom jezdila ud štěňátka, asi se tak těšil, že to musel dávat hlasitě vědět
teď děláme pořád něo a pořád mám málo
byli jsme o víkendu u našich na obědě, po výstavě a tatík zrovna přišel z práce, řekl mi, že vypadám hrozně a já že by jsme se zdrželi, ale musím letět, že jdeme na coursing, tak mě seřval, že jsem nemocná, tak mám ležet a ne někde lítat se psy že je mám jen vyvenčit a zalehnout, tak jsem si to poslechla a běželi jsme domů, převléct se a nachystat věci a ještě, že jsme šli, bylo nás tam málo (protože trošku poprchávalo) tak si holky zaběhaly 3 x
teď mě sere to počasí
kámoška nám měla dát nějaké soukromé hodiny agi

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 09:19
- Nahlásit

tady fotka z coursingu

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 09:21
- Nahlásit

Sopháč byla rychlejší, má delší nohy a je sportovně nadanější

<< 1 ... 1026 . 1027 . 1028 . 1029 . 1030 . 1031 . 1032 . 1033 . 1034 . 1035 . 1036 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání