| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 10:36
- Nahlásit
pawLINka
tak přijed...až bé kategoryje roby zbouchnul peny,tomáš určitě vyhraje.-)))))))))))
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 10:41
- Nahlásit
davidkova renata
tak přijed..
No to by problém nebyl essi potřebujete někoho, kdo bude poslední. ))
až bé kategoryje roby zbouchnul peny,tomáš určitě vyhraje.-)))))))))))
Musíš mu ale dostatečně podržet. Však počkej až tě zase uvidí. Staré city se opět rozhoří...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 10:50
- Nahlásit
pawLINka
Staré city se opět rozhoří...
toho s e dost bojim popravdě .. rači teda nejezdi bo přectava jak mě vojebává na place před 30 cizíma lidma plus rozhodčíma mě nějak nenadchla úpa to stačilo f soukromí žumpy.-)))
du dokoukat hele jaxi tlustá at si zvednu náladu
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 11:17
- Nahlásit
davidkova renata
du dokoukat hele jaxi tlustá at si zvednu náladu
mam ti jí zase zkazit? Máme v archívu takovou tu starou lékařskou váhu, se závažíčkama, tak se bavim tim že se chodim vážit... V poslední době mě to dost uspokojuje Je to o 4 patra níž, tak je pak jdu pěšmo a řikam si že už mam určitě ještě míň
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 11:20 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
pawLINka
Já cííí taky závodit.
si ti na tý bedně ňák zalíbilo
pojeď na Krušky, na to může bejt Tomáš úplnej blb a můžete bejt zas na place
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 11:44
- Nahlásit
bonc
Bohužel mi to nějak všechno nevychází s těma trekama. Asi pojedu až k Bilušíně (essi mi to klapne s tou debilní dovolenou ), a pak určo na Fryšták. Víc asi nic.
Ovšem už určitě nehodlám jít nonstop. Půjdu normálně tak, jak chodí slušný lidi.
Ale velkovýlet už mám na příští neděli naplánovaný. Akurát nebudu s nikým závodit.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 11:47
- Nahlásit
Brý den národe
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 11:55
- Nahlásit
pawLINka
Víc asi nic.
nepřijedeš ani na jedny Jeseníky? Vždyť to máš kousek, a Stezka Vlka je letos poslední.. A na Tatanku to taky nemáš daleko.. Nemůžeš krze dovolenou? Vždyť je to 1 den.
Půjdu normálně tak, jak chodí slušný lidi
moje řeč pani jde o to užít si a kochat se, ne se hnát tmou někam do dža. I když zrovna teď jsem měla k nonstopu poprvé veelmi blízko, nebejt tý hospody a milý paní hospodský tak jdem taky přes noc - spát jinak nebylo kde, jediná zastávka byla obsazená
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 12:45
- Nahlásit
Za chvilku už razím k domovu. Sluní tam svítíčko, tak nazuju nové brusle a pojedu mušovi naproti do práce po cyklostezce. Je to krásných 6 km tam a 6 zpátky. Těším se moc.
Pak vyvenčíme čokle, poklidíme zvířectvo a razíme na tu velkogrilovačku.
Přeju všem hezký víkend, protože se beztak nebudu do pondělka vyskytovat na netu (max na mobilu). Tak si to užijte a mějte děsně moc velkokynekologických úspěchůch.
bonc
Chtěla jsem jet na Jednookého a to má ségra vítání, tam prostě musím být...
Ostatní vidím bledě z více důvodů... Dovolená je jeden z nich. Není problém si vzít dovolenou, ale problém je, že když ji má kolegyně, tak si ji nemůžu vzít já a opačně...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 13:59
- Nahlásit
Faith už má udělaný kompletek, paní je rychlá a mám to komfortně, poslala mi fotečku
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 15:23
- Nahlásit
to je fakt rychlost
no nic, už se balím, jdeme se ztrapnit na agi konečně nám to vyšlo, no jo no, pátek 13. je prostě nejlepší
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 16:45
- Nahlásit
Nazdar kmeti, co děláte? Já už jdu z práce domki, půjdu do léza vyčesávat Markuse, furt eště děsuplně pelichá, ale už zase vypadá jako z pokusnýho ústavu, celá je chudera taková opelichaná a tenounká, jak jí vypadala podsada, děsně se ztenčila, počkejte, až jí uvidíte. Navíc jí teď neni horko, takže furt děsně běhá a hopská a děsně loudí a zabíjí kavalírky.
Monty
krásnou soustavu velkokinekologického vybavení máte pani!
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 17:49
- Nahlásit
Gerda
vyčesávat Markuse, furt eště děsuplně pelichá, ale už zase vypadá jako z pokusnýho ústavu, celá je chudera taková opelichaná a tenounká, jak jí vypadala podsada
hele já mám takhle hnusnýho jednoho králíka, normálně mu vypadávaj celý chuchvalce srasti aniž by pod tim eště byla ta nová, tzn vypadá jako kdyby měl lepru a já mám všude chlupy
jinak Grin líná děsuplně!!!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 18:49
- Nahlásit
Grinypadávaj celý chuchvalce srasti aniž by pod tim eště byla ta nová, tzn vypadá jako kdyby měl leprupani to má ted náš tlustý kcour je odhmyzený pipetou drontalem a eště sem ho voráchala v psím šamponu a nic plešně furt kůže v pořádku chlupy fuč
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 19:06
- Nahlásit
danajasa
pani to má ted náš tlustý kcour je odhmyzený pipetou drontalem a eště sem ho voráchala v psím šamponu a nic plešně furt kůže v pořádku chlupy fuč
hele králík nebyl odhmyzen ničim, má to takhla každoročně na jaře, na podzim líná normálně a způsobně jako slušnej králík, na jaře pokaždý divočina jako blázen.... ale u kočky jsem to eště neviděla teda
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 19:42
- Nahlásit
Gerda
děkuji
děcka, přišli jsme z agi, je to super, všechny nás to strašně baví!!!! A soph je nejšikovnější a já dostala pochvalu, že krásně pracuju s pejskama, že je pěkně chválím
mám strašnou radost !!!!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 19:55
- Nahlásit
Monty že je pěkně chválímšíkovnáá klik
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 19:57
- Nahlásit
danajasa
nikdo mi neklikl aspoň ty
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 20:01
- Nahlásit
čus decka prosim vás nedělejte furt něco s těma chudácima psima!musej bejt úpa vičerpaný
hele de výměna manželek a budou tam muńky !!tak podte čučet
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 20:16
- Nahlásit
Myslím, že je na čase, abyste zase viděly nějaké krásné pejsky vy nekulturní důry . Tak kukenzí.
Za tou kachnou je schovaná golije
Takhle rychle golije běhá
A takhle rychle ji šelmyje honí
zbytek na šňapím rajčeti
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 20:18
- Nahlásit
Biluška
ta druhá je pěkná.-))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 20:34
- Nahlásit
davidkova renata
Samozřejmě si chtěla říct, že fšechny jsou nádherný, ale ta druhá je nejhezčí, že jo?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 20:43
- Nahlásit
BiluškaPani chéský to rajče eště načítám prtka drž
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 20:45
- Nahlásit
Biluškapani pošlete na fb odkaz na ty šampony jako mycí prostředky,pro kámošku ze štříbrnýma žampionama
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 21:09
- Nahlásit
twe děcka vidíte ty manželky???? .-)))) ty jepky z toho paneláku??? je to vůbec možný aby cosi takovýho existovalo??? no to mi poser teda
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 21:17
- Nahlásit
davidkova renata
e to vůbec možný aby cosi takovýho existovalo???
Joooo, taky čumim!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 21:21
- Nahlásit
davidkova renata
nevidím, teleplacku okupuje Mášen s jiným programem. Vo co tam gou?
danajasa
On ten odkaz nějak dočasně nefungá, nebo co. Zkusím zítra essi ho zprovozní a gdyž tak jí opíšu údaje z těch žampónů.
špym a špym, sem úpa utahané.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 21:33
- Nahlásit
Biluška
Vo co tam gou?
vo nejlepčí sem přišla, ale i ten konec byl dooooos husteeeeeeej
|
Crysa
Člen |