Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1017 . 1018 . 1019 . 1020 . 1021 . 1022 . 1023 . 1024 . 1025 . 1026 . 1027 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2012 20:11
- Nahlásit

Baico
Vrátili mi nějaký daně, takže sbírku zatím nepotřebuju, ale děkuji
jo?? tak to sou ty moje co sem zaplatila
takže bych po třetí hodině musela být u tvé ubykace.
tak to je úpa zabitý

děcka du na Václava..čus pitchus

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2012 20:12
- Nahlásit

davidkova renata
tak to je úpa zabitý
A co ve čtyři?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2012 20:15
- Nahlásit

Baico
nene nelze vůbec já myslela esi se třá nejede dopoledne bo si snad psala že máš nějak dofču..ser na to a díky,vona to tam stejně zná,kousne si dycky a napädne taky dycky,na tom už trénink nic nezmění

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2012 20:22
- Nahlásit

davidkova renata
já myslela esi se třá nejede dopoledne bo si snad psala že máš nějak dofču.

Dofču mám, abych měla na všechno čas.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2012 21:01
- Nahlásit

Bré večír, jelimáni

Crysa
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2012 22:01
- Nahlásit

úúááááááá zííf, prádlo visí, já taky, éé, já už skoro ležím, Crysa už leží, Asíček už leží, vybruslený Ferdík už leží, Kamílek lítá. Takže většinově asi Kakáčka přehlasujem a jdem ležet.

Brou noc

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 07:06
- Nahlásit

Nikdo nevstává???? Já už dřu!

Včera jsme šli na skoro tříhodinovou procházku (cca 13 km) a koleno furt chtělo protestovat. Ale nedala jsem se. Dneska ráno jsem mu za odměnu dala 10 km procházku.

No tak makejte, vy jelimáni!

bonc
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 07:15
- Nahlásit

Bré ráno, povaleči! Makáme dřeme, už je středa, to to letí!! Za chviličku je tu vííííkeeend a spánek. Včera večír na mě dolehla tíha neprospaného víkendu, stala se ze mě mrtvola, chcu spáááááááát. Taktéž jsem zjisitla že těžko venčiti, resp. přivolávati čokle šeptem, proto jsem radši nechala Bonici tu srnčí nohu co si venku záhy našla. Pak nikam neběhá, jenom vyběhne napřed, zalehne a hryže než dojdu. Pak zas s mrmláním vyběhne, zalehne, hryže... a tak furt celou procházku, nemusim jí stokrát volat ať neběží zase někam do prdele. Nohu jsme teda nechaly na kraji první louky, dneska se s ní bude venčit zas. Doufam že jí teda nestihne sežrat.

bonc
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 07:16
- Nahlásit

Jo a myslíme na Maryji nejchytřejší, má dnes ten velkoprozkoumávací den!

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 07:32
- Nahlásit

bré ráno
dneska jsem viděla na cestě přejetou kočku nebo psa

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 07:35
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/ekonomika/264445-zamestnancu m-klesne-mzda-mesicne-prijdou-o-stokoruny.html
kuwa už ať neserou

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 08:30
- Nahlásit

Dobré ráno krasotinky

dneska budem odpoledne grilovat masíko, mezitím zakousnem elmuše, to se máme

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 08:31
- Nahlásit

Alexa
dneska budem odpoledne grilovat masíko
mňam

mezitím zakousnem elmuše, to se máme
co zase máte za akci?

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 08:33
- Nahlásit

Monty
co zase máte za akci?
normálka trenink

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 08:47
- Nahlásit

Alexa
tak to se máte
musíme taky někdy v Ově udělat nějakou grilovačku, už jsme jednu měli na louce kde chodíme venčit

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 08:48
- Nahlásit

Monty
co zase máte za akci?
Alexa
normálka trenink

pěkně kecaj, maj bezburanckej víkend, řikaly prej "týýwl, těm už nic neřeknem vo žádný akci, to by zas přijeli, všechno sežrali a vypili, víš jak to bylo minule, hladověli tejden, jen aby tady požrali všecko co bylo!"

a na buranckej víkend vobědnali sojový prase, prej je pro vás masa škoda řikaly

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 08:52 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Crysa
pěkně kecaj, maj bezburanckej víkend, řikaly prej "týýwl, těm už nic neřeknem vo žádný akci, to by zas přijeli, všechno sežrali a vypili, víš jak to bylo minule, hladověli tejden, jen aby tady požrali všecko co bylo!"

a na buranckej víkend vobědnali sojový prase, prej je pro vás masa škoda řikaly

ty woe musíš všechno vykecat

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 08:53
- Nahlásit

Monty
My jsme neplánovaně měli grilovačku v pondělí večer. Zase se to u nás všechno nějak slezlo, tak jsme udělali oheň.

A v pátek jedeme grilovat ke kámošce. Budeme dělat kolena, který já nerada, tak si musím koupit aspoň špekáček.

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 08:55
- Nahlásit

pawLINka
Budeme dělat kolena,
ty tvoje rozbitý????

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 08:57
- Nahlásit

Alexaty tvoje rozbitý????
no, možná to bude nejlepší řešení.

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 09:04
- Nahlásit

Crysa
mě je to jedno já měla v Jílovým snad jeden kousek buchty mě se o žrádlo nejedná a chlast jsem měla svůj, jen jsem vyzkoušela medovou slivku od Addidasky, či co to bylo

pawLINka
jsme si říkaly s makrelou, že je škoda, že neznáme nikoho se zahradou (a mohlo by tam hafo psů), že by jsme taky něco udělaly, nějakou grilovačku, tak mi furt nutí, abych si našla nějakého movitého chlapa se zahradou a že tam budeme jezdit

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 09:35
- Nahlásit

Objednala jsem se na ortopedii a jdu tam až za týden. Do té doby mě koleno určitě přestane bolet a nevím, co tam budu tomu pánovi říkat. Ale chystám se tam už dlouho kvůli tomu, aby se na mě mrkl a případně mi dal nějaké vložky do bot nebo něco.
Tak jsem zvědavá.

Monty
jsme si říkaly s makrelou, že je škoda, že neznáme nikoho se zahradou
Nj, to je jeden z důvodů, proč bych v paneláku trpěla. Jasně, že bych to přežila, ale od mala jsem zvyklá být furt na zahradě.
Když je teplo, tak grilujeme klidně každý den. Cokoliv. Zeleninu, sýry, maso, klobásy, špízy,... Jsme s mušem děsně úchylní na totok.

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 09:40
- Nahlásit

pawLINka
Nj, to je jeden z důvodů, proč bych v paneláku trpěla. Jasně, že bych to přežila, ale od mala jsem zvyklá být furt na zahradě.
to mi zase nevadí, ráno vstanu, vyvenčím hafany, jdu do práce, příjdu z práce, jdeme na procházku, jsme venku až do večera, pak jim dám najíst, učešu, někdy přetrimuju, chvíli posedím u compu a auž je jedenáct hodin a jdu zase spát, o víkendu pokud je pěkně, tak jsme dlouho venku, takže já se dá se říct mám ten byt jen na vyspání

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 09:43
- Nahlásit

twe žerete sojový prasata jo???
tak to rači padám

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 10:35
- Nahlásit

Nazdar blázni, dnešní první vyšetřovací den proběhl moc dobře, jen mě překvapilo, že Marounek nemá modrou kref....přitom je to princezna...no totok....
asi si vás pak dočtu.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 10:40
- Nahlásit

Nazdar a bré ráno přeju.
Hlásím, že mi asi vyteče voko
V neděli se mi na něm udělala nějaká divná věc, chvíli jsem na něj způlky neviděla, teď už vidímnormálně, ale ta věc tam je furt voko slzí a bolí. Kapu si do něj kapky co má Happu na očičko možná mi naroste srst

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 10:50
- Nahlásit

Eldoguero
hele to může bejt ječný zrno - máš tam ječný zrno? Anebo zánět slznejch kanálkůch...anebo taky něco úúúplně jinýho...máma jednou dostala takovou vodičku na voči, s malou vaničkou, v návodu bylo napdáno - Oko ponoříme do vaničky a vykoupeme v roztoku - chvíli byla nejistá, jestli si má vydloubnout oko, nebo jak ho má do tý vaničky ponořit. Pak si tu vaničku připlácla na to voko, koulela s nim a tim ho koupala v roztoku. Takže si taky kup vodičku s vaniočkou a koupej si oko....Máš tam hnis? Neměla bys skoknout aspoň do lékárny?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 11:00
- Nahlásit

Gerda
Ječný zrno to není, ale je to to samý voko co mě onehdá bolelo bez jakýkoliv příčiny 3 dny. Mám takový cosi průhlednýho přímo na bělmu blíž vnitřnímu koutku a mám to okolo dost červený. Bolí to jen trochu. Spíš je to takový nepříjemný.
Máš tam hnis
To ani ne, ráno jsem se sice vzbudila se slepeným okem, ale nic tragickýho.
Neměla bys skoknout aspoň do lékárny?
To je v pohodě, přišla jsem na to, že Happu kapičky mi to krásně zklidněj, tak ode dneška už nechodím k dochtorovi, ale jen k veterináři

Hele a co Maryje chytrá? Jak dopadla u dochtora? Krom toho, že nemá modrou kref

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 11:01
- Nahlásit

Gerda
máma jednou dostala takovou vodičku na voči, s malou vaničkou, v návodu bylo napdáno - Oko ponoříme do vaničky a vykoupeme v roztoku
tak to bych asi vybuchla smíchy při tom návodu na použití

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 11:08
- Nahlásit

Gerda
Už jsem to přečetla, tak nic
To jsou vesměs velmi pozitivní zprávy, super

<< 1 ... 1017 . 1018 . 1019 . 1020 . 1021 . 1022 . 1023 . 1024 . 1025 . 1026 . 1027 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání