| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 09:58
- Nahlásit
umřel na klinice v Mimoni Atík..
co to tu čtu za zprávy?, ((((
Atuško upřímnou soustrast, je mi to moc líto ((((
Atík je už ve velice dobrý společnosti za Duhovým mostem, už tam někde běhaj s Falcem a Cidlou a Blekinkou dalšíma..
Drž se!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 10:34
- Nahlásit
Atusch
Upřímnou soustrast.
Davídkojc
Velikonoce bez ztráty kytičky
Dobré ránko na pijánko všem
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 10:55
- Nahlásit
dobré ráno jelimánci
teda spíš skoropoledne
pawlinka
blázen blázen blázen
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 11:13
- Nahlásit
čus dementi,vy zase chodíte jo??? twe tak to rači du...si lehnout
Lucie Kratochvílová
Velikonoce bez ztráty kytičky
seš bloklá tagže tě nevidim ,uš sem ti to řikala 100krát tak mi furt nepiš bo je to zbytečný páč tě nevidim jelikoš seš bloklá
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 12:00
- Nahlásit
Ahojte
Upřímou soustrast Atuši.
Monty
Hezké fotky!
pawLINka
Dáška a pomalu násilím mě donutila jít nonstop až do rána
Jasně, že jo, jinak bych se v tom lese sama podělala strachy
co? fox byl uštěkaný???
Trošku. V podstatě ho nikdo neslyšel mlčet. Ani v noci. Dáška ho musela jít zavřít do kotce. A i po příchodu furt řval, tak už psychicky s mušem nevydrželi (se jim nedivím ) a odvezli ho pá.
Jo, ten pes je debil, debil a ještě jednou debil! V autě štěkal do dvou ráno, pak byl vyhoštěn do kotce a štěkal tam až do rána a po příchodu do cíle štěkal v kotci, ten pes v podstatě 48 hodin nespal
Navíc mi třikrát pochcal nohu, jednou deku a vyrval kus plastu v autě, už ho nechcu nikdy vidět.
Když čuchnul tam, kde se vyto.. háravka, jel pak dalších 5 metrů za mnou po držce zapřenej všema nohama, do kopce to bylo fakt výživný...
Ale jinak sme si to fakt užili
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 12:03
- Nahlásit
Dáška
Navíc mi třikrát pochcal nohu
Děsně mě mrzí, že jsem o to přišla.
Moc se nedivím jeho původním majitelům, že ho vykopli.
Dáška a pomalu násilím mě donutila jít nonstop až do rána
Jasně, že jo, jinak bych se v tom lese sama podělala strachy
No to já právě taky.
Písnu ti ještě Emila.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 12:11
- Nahlásit
pawLINka
Děsně mě mrzí, že jsem o to přišla.
Nebuj, můj muš má děsně dobrej postřeh
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 12:14
- Nahlásit
mi v sobotu pochcal Sophi Nioš (ten první na fotce, ten BOC) bobek, měla pochcaný celý zadek
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 12:17
- Nahlásit
čus bus bambus, nevim teda kudy Biluše a paw chodily, páč ani do kopce ani z kopce se za celejch 85km (řikala gps, měli to blbě spočítaný) jít nedalo - byla to rovina rovina a rovina . K tomu perfektní terén, žádný asfalty, šutry, šotolina ani štěrk v dohledu, jen a pouze měkoučký lesní nebo polní cesty, prostě nádhera. Počasí taky vyšlo super, nesněžilo nepršelo, jen jeden malej deštík v páteční podvečer namočil les aby nás náhodou nelákalo v něm bivakovat. Plán tedy byl dát v hospodě na 50. oraz do půlnoci a pak to dojít, pokud bysme nepotkali nějakej luxusní biváček - velmi nerada chodim v noci tam kde to ještě neznam a stojí to za vidění, neláká mě to profrčet v noci za tmy a přes den pak hnípat v kempu a ničehož nevidět. Ale vidina ulehnutí do zimy a mokra slibovala můj první nonstop, fyzicky jsem se tomu nebránila, já i pes jsme byli naprosto ok - na jindy se v půlce prostě potřebuju zhroutit a prospat se, ale snadnost terénu a krátká trasa toto nevyžadovaly. Ale paní v hospodě řikala ať tam přespíme, no a to bysme byli blbý že, pohrdnout spánkem u topení. Takže jsme se opět do růžova vyspinkali Naseru Bil i Paw, vůbec nic mě nebolí, v neděli jsme si švihly s Terkou ještě patnáctku na Kladně. Ale abych je nesrala zas tak moc tak se přiznam že mezi 15. a 25.km jsem trpěla jak zvíře, páč jsme vedli rozhovory s žaludkem. Žaludek: du ven, horem. Já: poď. Žaludek: a nebo ne. Já: dělej! poď! Žaludek: a ne a ne a ne. Já: NESER!. Žaludek: tak jo, já du... a nebo ne
Čímž se dostáváme k tomu že jsem se ve čtvrtek samozřejmě ožrala jak čuně, opět, pro změnu... a mam okno okénko velmi obrovské a zas jsem dělala ostudu...... no nic novýho pod sluncem, prostě klasickej trek
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 12:25
- Nahlásit
bonc
myslim,že si magor drahá
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 12:26
- Nahlásit
Dáška
co? fox byl uštěkaný???
Trošku. V podstatě ho nikdo neslyšel mlčet.
toho mi budeš muset někdy pučit v páru s Bonicí budou nepřekonatelný
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 12:29
- Nahlásit
Dáška
Nebuj, můj muš má děsně dobrej postřeh
bonc
Naseru Bil i Paw, vůbec nic mě nebolí
Tak to se máš... Mě by bolest svalů ani tak nevadila (to je jen vidět jak jsem netrénovaná), ale to koleno jo, protože s tím nic moc neudělám.
Jinak je jasný, že tě nic nebolí, bo jsi trénovaná.
Já jsem trénovaná pouze na rovinky a hlavně bez báglu a nejhlavněji jsem trénovaná na chůzi bez šíleně tahajícího čokla. Díky němu mě bolelo druhý den fakt všechno, bo jsem ho musela furt brzdit.
Furt nevím, essi mi ten kretén zrzavej stojí za to.
85km (řikala gps, měli to blbě spočítaný)
Tak to já jsem ušla dobře přes 90 s tou mojí soukromou procházkou a hromadnou "zkratkou" následně... Nj, nemám být slepá, že jo.
v neděli jsme si švihly s Terkou ještě patnáctku
Tak to já jsem byla na procházce až fčéra, ale jen tak na 10 km, bo to posraný koleno stávkuje. Původně jsem měla jít včera ale na véšlap na Hostýn.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 12:29
- Nahlásit
davidkova renata
myslim,že si magor drahá
já pouze venčim svého psa uměřeně jeho potřebám, jako všichni tady... Mělas jí vidět jak byla v tom Kladně šťastná, že se jde KONEČNĚ ven...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 12:33
- Nahlásit
bonc
pouze venčim svého psa uměřeně jeho potřebám, jako všichni tady... Mělas jí vidět jak byla v tom Kladně šťastná, že se jde KONEČNĚ ven...
já právě taky jí máš vidět jak je ráno f 7 štastná,že se konečně může svalit do postele a chrááááápat )))) je to velmi dobrý péf
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 12:34
- Nahlásit
pawLINka
Jinak je jasný, že tě nic nebolí, bo jsi trénovaná.
to s tim nesouvisí (teda krom svalů, ale ty se celou zimu taky flákaly), normálně mě bolí kotník a totálně si sedřu paty, žádný puchejře, ale kůže rovnou dolu. Jenže to všechno dělaj kopce - nahoru dřu paty, dolu ničim kotník. K tomu nerovnej povrch, šutry atd. a je vymalováno. To je potom panečku pokulháníčko, a když se zrasim moc tak se to za těch 14 dní nestihne dohojit a jedem repete Proto jsem si teď tak rochňala, páč stav kdy si nechci amputovat obě nohy od kotníku dolu je velmi vzácný
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 12:37
- Nahlásit
pawLINka
s tou mojí soukromou procházkou a hromadnou "zkratkou" následně... Nj, nemám být slepá, že jo.
simtě kde jste bloudili?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 12:41
- Nahlásit
Víte co vám řeknu? že si du na hodinku lehnout
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 12:44
- Nahlásit
žádám okamžitě Boncofku, aby přestala mystifikovat lit, že tam nebyli žádné kopce Bylo to FURT do kopce, z kopce
Zde důkaz místo slibůch
To je profil tratě, gdyby to něgdo nepoznal.
Essi se to Boncofce nezdá dost kopcovaté tak ju příště vyšlem do Himalájí
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 12:47
- Nahlásit
pawLINka
bonc
ste dobrý!!!!! Já bych chcípla už ve čtvrtině.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 12:53
- Nahlásit
Biluška
To je profil tratě, gdyby to něgdo nepoznal.
Eště že to není vidět před startem
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 12:53
- Nahlásit
Lola1
já bych asi chcípla jen při té představě, že ych to měla ujít
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 12:54
- Nahlásit
Biluška
To je profil tratě,
no právě, se koukni na nejvyšší bod, je to stěží 560mnm, todle je profil tratě gde sou kopce
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 12:57
- Nahlásit
bonc
no právě, se koukni na nejvyšší bod, je to stěží 560mnm, todle je profil tratě gde sou kopce
To máš fuck v jaké nadmořské výšce jsou ty kopce, furt sou to kopce a furt je tam převýšení. Mě osobně je putna essi startuju ve výšce 2 mnm a jdu do 260, nebo startuju v 260 a jdu do 400. Prostě lezu do kopce a to nemám ráda Po Šlapkách a poté co se ta čůza Bageta naučila tahat z kopce už nemám ráda ani gdyž jdu dolů
Dáška
Eště že to není vidět před startem
Gdyby to zveřejnili před startem tak nikdo nevyrazí
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 12:57
- Nahlásit
ale aby nedošlo k nějakýmu nedorozumění, já kopce nerad!
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 12:59 - Změnil/a: Dáška
- Nahlásit
Helejte jak Paw zapadla v hospodě mezi domorodce to na nás čekala a byla pro místní děsně zajímavá
A tady už skoro nemože, to bylo 3.23 ráno
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 13:00
- Nahlásit
Biluška
todle je profil tratě
co to je ty voe???? nějakej maoutyvryst ne?? šiš to bysem nevyela ani lanofkou!!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 13:01
- Nahlásit
Biluška
To máš fuck v jaké nadmořské výšce jsou ty kopce, furt sou to kopce a furt je tam převýšení. Mě osobně je putna essi startuju ve výšce 2 mnm a jdu do 260, nebo startuju v 260 a jdu do 400.
To sice jo, ale dobře to poznáš podle nastoupanejch vejškovejch metrů - někde (myslim že u žufriků) jsem zahlídla že šlapky teď byly 1700 nastoupanejch, což je míň než u tebe na Lvech, a třá v Jeseníkách na Stezce to bylo 4000 - a to radši nechci vědět kolik to bylo v Krkonoších
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 13:30
- Nahlásit
Dáška
Helejte jak Paw zapadla v hospodě mezi domorodce
Debiléééééééé.
Ale mám tam děsně žalostnej pohled, co?
A tady už skoro nemože, to bylo 3.23 ráno
Máš tam chybu. Má to být - A tady už naprosto vůbec nemože a za chvilku asi umře, to bylo 3.23 ráno.
Ale myslím, že to bylo tak o hodinu pozdějš, ne? Nebo jsme z tama šly 2 hodiny?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 13:31
- Nahlásit
Dáška
Kde máš všechny fotky?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 13:34
- Nahlásit
pawLINka
bonc
Dáška
Jste naprosto neuvěřitelné šlapky. Že se nestydíte, co tomu jako řeknou lidi? :-D
|