| Autor |
Zpráva |
kinta
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 06:43 - Změnil/a: kinta
- Nahlásit
Dobré ráno, Vjetnaméé! Dnes je pátek 13. bude krásný déén!!
edit: První na stránce, ó jaká čest!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 06:47
- Nahlásit
jo jo, pátek třináctého, dneska se budeme mít
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 07:08
- Nahlásit
bré ránko, je krásný den pátek 13.
dneska se budeme mít
já se budu mít, já mám pátky 13. moc ráda
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 07:20
- Nahlásit
Bré deň, tak už jsem se konečně zase dočkala. Je páteček a bude volníčko. Na výlet sice nikam nepojedeme, ale to nevadí - budeme procházkovat o víkendu po okolí a taky budeme hodně cvičákovat.
Nejprve to ale musím přežít v práci teda.
Kde se mi vzal včera ten čaj u toho mého posledního příspěvku????
Jsem psala ahoj a místo toho je tam ta hebrejština či co.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 07:27
- Nahlásit
Perun!
Jiz jsem na ceste do prace. Dnes jen na sest hodin,coz je velmi krasne )
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 07:44
- Nahlásit
Koupila jsem si včera nové mazlíky.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 07:48
- Nahlásit
pawLINka
pěkné, ale já bych se na nich zabila
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 07:55
- Nahlásit
pawLINka
Koupila jsem si včera nové mazlíky.
krasny
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 08:04
- Nahlásit
čus buuuuus! To máme dnes kráááásně, a ještě k tomu páteček, a třináctýho, to je pěkné to je pěkné! pawlinka má pěkný brusle, taky už se chystam vyrazit, zrovna včera jsem chtěla ale jak lilo tak jsem si je ráno nebrala. Jen bych je potřebovala nějak zpomalit, loni jsem na nich byla asi jen 3x než jsem si zrasovala kotník a už si na ně do zimy nestoupla, tak se dost bojim že si dam mocně na držku... jezděj totiž strašně rychle, mrchy jedny!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 08:04
- Nahlásit
Monty
pěkné, ale já bych se na nich z
To já skoro taky. Měla jsem totiž předtím 80 mm kolečka a tyhle mají 90, což je mazec. Ale zase se na tom mnohem líp a pohodlněji jede.
Snad nebude dneska chcát, abych je mohla pořádně projet.
leyenda
krasny
Děkuju.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 08:10
- Nahlásit
pawLINka
to já to ale myslím doopravdy, jak jsem byla malá, tak jsem si dvakrát za sebou na tom samé místě naštípka ruku
ty jsi určitě šikule
je mi čím dál hůř, jestli bude dneska agi, tak asi umřu (jako těším se tam moc ale je mi hrozně, ale asi první hodina bude taková volnější, jsme debilové, tak to potřebujeme pořádně vysvětlit )
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 08:20
- Nahlásit
dobré ráno lidé krásní
tak ta vykradená se domu dostala až v 8 večer, zloděje fuert nemaj, holku zadrželi páč měla v autě nějaký drogy, všechna jejich zvěř je v pořádku, ukradli manželovi noťas jí nějaký prstýnky a náučnice a malý dcéři nějaký cetky - to sem nějak nepochopila- a ta straší dceraq přijela za minutu dvanáct, páč už měli skoro vytaženej trezor ze zdi, normálně rozmlátili zeď aby ho vyndali takže jsme usoudili, že to muselo bejt vytypovaný vod známejch, protože málokdo ví že vůbec trezor maj a kdo ví třá jako já že ho maj neví kde
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 08:39
- Nahlásit
čest,
bé nějaký kousání někde? Příští tejden. Už to s Baďarkou nemůžu vydržet, furt mi nosí čuně a musíme se přetahovat, mám ruku jak vorangutan
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 08:39
- Nahlásit
Alexa
tak to asi fakt bylo na něčí radu Takový kamarády mít, to je fakt radost
Monty
prosím tě, první hodinu budete běhat tunel tím stylem, že někdo bude držet psa před tunelem a ty ho budeš přivolávat. Možná zvládnete i vedení za rukou na místě a to se budeš točit na jednom fleku jak holub na báni. Ale nejspíš stihnete jenom ten tunel, u toho se fakt nezadýcháš
bonc
jezděj totiž strašně rychle, mrchy jedny!
Haltinu už jsi zkoušela?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 08:44
- Nahlásit
Biluška
Možná zvládnete i vedení za rukou na místě
eeeee?????
u toho se fakt nezadýcháš
tak to je dobře, protože dneska by mě to fakt zabilo, skoro nemůžu dýchat, hlavně, že jsem psala předevčírem, že jsem dobrý, že jsem od našich nic nechytla (oni jsou teďka nemocný na etapy)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 08:53
- Nahlásit
Monty
neboj, na agi se ještě dlouho (asi tak dvě-tři lekce ) zadýchávat nebudeš. Až později to začne být výživný Kopačky už máš?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 09:11
- Nahlásit
Biluška
Kopačky už máš?
ne, s tím by mě asi vyhodili
budu to dělat se všema, takže myslím, že se zadýchám už dnes
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 09:13
- Nahlásit
jupíííííí, tak paní psala, že žůžovou má
já věděla, že pátek 13. nezklame
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 09:14
- Nahlásit
Monty
ne, s tím by mě asi vyhodili
nevyhodí, ale nařídí ti si nějaké koupit . Kam vlastně jdeš?
budu to dělat se všema, takže myslím, že se zadýchám už dnes
Bych se všema teda nezačínala, to tě odrovná. Ne fyzicky, to se dá zvládnout, ale nebudeš to zvládat mentálně, nebo jak bych to řekla. Každý pes vyžaduje jiné vedení, s každým se běhá trošku jinak, bude se ti to strašně plést. Asi jako kdyby ses najednou začala učit tři různé jazyky. Není problém mluvit anglicky, německy a francouzsky, ale je blbost učit se to všechno naráz . Být tebou tak bych začala s jedním psem, za půl roku bych přibrala druhého a pak za dalšího půl roku třetího.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 09:19
- Nahlásit
Biluška
Kam vlastně jdeš?
do osyvosy
Být tebou tak bych začala s jedním psem, za půl roku bych přibrala druhého a pak za dalšího půl roku třetího.
v tomto mám svou hlavu, buď všichni nebo nikdo, my to nebudeme brát závodně, jen pro radost, fakt už vidím, jak tam budu mít dva psy tři hodiny někde uvázené, že by je to bavilo, někde tři hodiny čumět na jednoho z nich jak řádá a dva se tam budou nudit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 09:25
- Nahlásit
Monty
do osyvosy
ke komu?
v tomto mám svou hlavu, buď všichni nebo nikdo, my to nebudeme brát závodně, jen pro radost, fakt už vidím, jak tam budu mít dva psy tři hodiny někde uvázené, že by je to bavilo, někde tři hodiny čumět na jednoho z nich jak řádá a dva se tam budou nudit
Těžko budete mít radost z toho, že se tam motáte jak nudle v hrnci, ty nevíš kam máš vést a pes neví kam má běžet. Bože, kdybych dostala pětikorunu pokaždé když jsem od někoho slyšela "já běhám jenom pro radost" tak už bych byla milionář. Navíc to slýchám zásadně od těch neúspěšných . Tím se tě teda nechci nijak dotknout, jenom že je to taková obligátní věta těch, co končí zásadně na posledních místech.
Dělej jak myslíš, mě je to celkem šumák a rozmlouvat ti to nebudu. Jenom tě upozorňuju, že začínat se třema psama naráz je blbina, nenaučíš to ani jednoho. Ty začátky - jednotlivé překážky - v pohodě. Není nic těžkého naučit psa přelézt kladinu, nebo přeskočit laťku. Ale to vedení potom...to už je kumšt a uvidíš, že se ti styl vedení jednotlivých psů bude plést.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 09:28
- Nahlásit
Biluška
K paní Janě Lacigové
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 09:34
- Nahlásit
Monty
Ta je dobrá, tu ti schvaluju
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 09:36
- Nahlásit
Davídková, hele - http://www.novinky.cz/koktejl/264660-obezniho-muze -museli-hasici-vyrezat-z-jeho-zamoreneho-domu.html - nechceš se seznámit? By vám to mohlo klapat, ne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 09:57
- Nahlásit
čus degeni nic nedělejte , je to rizikový krs datum
Biluška
hele
twe ale uš nenapsali,že n vod něj jeli rovnou ke mě žejo.. seznámit se nechci,asi bysme neměli gde bydlet bo taková nosnost nigde nejni
stetisek123
bé nějaký kousání někde? Příští tejden
příští tejden snad jo,já ti písnu,tedle ne bo jirka má zkoušky,,jana tátu v nemocnici a v neděli je závot..taxnat ten další už něco bude esi tě bedřich nezabí ofšem do tý doby
Alexa
zloděje fuert nemaj
dyk tam nechali doklady si psala???
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 10:12
- Nahlásit
davidkova renata
yk tam nechali doklady si psala???
a??? jako voni vědi jak se menujou ale fyzicky je nemaj chápeš'????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 10:20
- Nahlásit
Alexa
jako voni vědi jak se menujou ale fyzicky je nemaj chápeš'????
jo táák ))) hele tak at nezoufaj soudruzi..třá si pro ty doklad y dojdou na služebnu esi je někdo jako nenašel a pak už je šance,že si někdo fspomene vocogo.-))
hele jana s jardou v neděli nejedou kuli tomu tátovi..abys věděla
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 10:26
- Nahlásit
davidkova renata
jana s jardou v neděli nejedou kuli tomu tátovi..abys věděla
JASNĚ
|
davidkova renata
Člen |