Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1035 . 1036 . 1037 . 1038 . 1039 . 1040 . 1041 . 1042 . 1043 . 1044 . 1045 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2012 07:06
- Nahlásit

bré ránko
kde zase jste????
my už máme vyvenčeno, děcka po snídania za hoďku a půl půjdeme na maličkou procházku a pak k našim za Luckym

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2012 07:52
- Nahlásit

bože, co to mám za retardy???
Guláš se válel v posteli, tak jak holky v trávě a naráz slyším ránu a Guláš spadl na zem a rovnou do misek
nic mu není, ale byl trošku huklý, ale daly jsme mu s holkama rychlou první pomoc

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2012 11:12
- Nahlásit

Nazdar blázni, už jsme pěkně z vesela v kolbence, máme zase celý víkendos. Maryje se do práce těšila. tak sem jí jednu flákla.

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2012 13:44
- Nahlásit

Čus krásky!
Jsem domky a jsem ráda, že je to za námi. Nakonec to dopadlo dobře. Mám pár svých fotek. Ségře to moo slušelo, tak se s váma o to podělím. Jinak bejby opět neseděla v koutě, prej, já už jsem u toho nebyla.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2012 14:52
- Nahlásit

čus dementi du zjebat
Monty
Biluška
protože tu citaci co citovala mamka, byla k agi víš
neumíš asi číst bo já sem psala tdle
hele dělej s nima tedleten kurzing
gde máš agi???? já vám dám senylytu ty debility!!!
Crysa
bože tos našla kde?
bože to je citace z toho linku cos sem dávala na mělnickej deník!si to přečti..
jinak jana dneska řikala že katastrofa ,16 psůch, ad slováci a litefci ..jedni nepřijeli vůbec a druzí odjeli jak to viděli,prej skončili už nějak předčasně páč propadák..figuranta vyhodili prej vod rautu páč prej tam nemá co dělat at si laskavě uvědomí.-)))) takže je prej zvědavej esi mu to zaplatí aspon benzin bo jel nějak vod chomutova..eště líčila co bylo loni za špeky když závodili a řekla že už nikdy více..evidentně neni sama

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2012 14:53
- Nahlásit

Baico
Nakonec to dopadlo dobře
hm,to je škoda..nuda nuda ,še'd šeď

Crysa
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2012 15:07
- Nahlásit

davidkova renata a tak z diváckýho hlediska je závod zajímací i o menším počtu lidí, teď jsem se stavila doma otočit várky psů na venčení a v autě a zas razím koukat na zbytek závodu. Budou teď zákroky v místnostech a ták a pak ještě hladký a kontroláky, tak musím jet držet palečky mojí favoritce Asse od Jitky, bo ta čuba je prostě božíííí!!!! a ještě pokecám s tou partou co se tam každoročně sjíždí. Vloženej závod už je vyhlášenej, Dana kníračová vyhrála s kňouračem první jeho pohár, šlo jim to nááramně
Jo a hééč, už mám taky autogram od mediální hvězdy z Psích kusů, u toho článku o něm, od Oldy Šnytra

Jdu to protočit na zahradě a naložit druhou várku na výlet a po cestě dom dáme ještě stopičky.

Zas večer nazdar!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2012 15:11
- Nahlásit

Crysa
mojí favoritce Asse od Jitky
muratová? jo ta je dobrá!
Dana kníračová vyhrála s kňouračem první jeho pohár, šlo jim to nááramně
coooo ??, šiš tak to gratulujéém převelice moc! černoprdelník se pochlapil

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2012 15:27 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Takže mládému páru to moc slušelo

Myslím, že nevěstě o trošku víc, než ženichovi

Toto je památná fotka, protože v těhle botách mě už asi neuvidíte

Nevěsta nezapřela, že je sportovec

Chystala jsem se velmi, ale svatební kytici jsem nechytla

Zbytek mých amatérských fotografických pokusů je zde :
http://baico.rajce.idnes.cz/Svatba_20.4._2012_Zvik ov_a_Olesna

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2012 15:35
- Nahlásit

Jinak první, co mě včera ihned při vjezdu do našeho ubytovacího zařízení rozsekalo, bylo tohle

Druhý byl houslista, který doprovázel obřad. Díky němu všichni účastnící obřadu ronili slzy nikoliv dojetí, ale smíchu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2012 16:00
- Nahlásit

Baico
Chystala jsem se velmi, ale svatební kytici jsem nechytla
hele nezoufej,já m ti nějaký bejlí hodim na pyknyku tak,že ho tuty chytneš.-))) jinak znám jednu co má rypák jak kliku vod blázince,prdel jak štýrskej valach,dá každýmu..i tomu co si neřekne.. a je naprosto úplně blbá,žere prášky na hlavu a taky se vdala esi mi rozumíš takže klííít

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2012 18:09
- Nahlásit

davidkova renata
ale to co jsi citovala, tak to jsem psala k agi
a ten kurzing, jsem myslela jako kurz třeba agi

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2012 18:13
- Nahlásit

co jste dělali blázni, my byli po ranní venčící, ještě pak asi na minut pak k našim, tam děcka řádili s bráchovým jorkem a teď jsme přišli z venku, kde jsme byli 4 hodiny venku první jsme trénovali skočky, pak jsme šli nalouku, kde epsiska řádili a ještě jsem je učila okolo (pro mamku, ne okolo hradce ) děcka jsou KO, nechám je chvíli odpočinout a pak půjdeme trochu přetrimovat smajl je pro mě, je to nebaví
večer běhat nebudeme, kámošku rozbolela noha (minulý rok si na agi táboře hnusně zlomila nohu a teď má v ní šrouby a v létě půjde na vytažení) a mě se po pravdě moc nechce, protože jsem se přežrala u mamky francouzských brambor a ještě teda jsem je vůbec nevytrávila

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2012 19:00
- Nahlásit

Monty
ale to co jsi citovala, tak to jsem psala k agi
to vim trupko! ale psalas že je pomalej zatim na agi,tak mě napadlo že u kurzyngu kníračů je to celkem fuk,nemůžu za to že nevíš co je kurzyng rouro
protože jsem se přežrala
i já

Crysa
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2012 19:09 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

Zdravím vespolek, jsme ze závodů, na vyhlášení jsme už nečekali, ale pěkný výkony byly. Udělali závod ve finále dvoudenní, ten hlavní, že byly i kontroláky a hladký co jindy jsou v nedělu.
Pak si po kontrolákách a hladkejch kousl i Kakáček na rukáf, vypadal děsivě drsňácky, ještě víc drsňácky než vostatní, nechala jsem mu na obrany širokej obojek s madlem a firemním nápisem
Dem se ještě projít, aby se nám žily nezkrátily.

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2012 22:46
- Nahlásit

davidkova renata
my máme hodně společného blbé jsme i přežraté

jsem trimovala knírače dvě a půl hodiny, naštěstí všechny dohromady, nooo Gulášek byl záhul, vůbec se mu to nelíbilo, ale měl smůlu hoch

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2012 23:35
- Nahlásit

jdeme spát, dobrou

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2012 00:07
- Nahlásit

čus děckááááá už spíte????????????

já ne ale asi brzo upadnu, teď sem přišla, byla sem venku s lidma mimo žumpu

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2012 06:42
- Nahlásit

bré ránko
vstávat, dneska bude krásný den

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2012 07:47
- Nahlásit

vy jste spáči my jdeme na procházku s makrelito a makrelitopsem a pak k našim za Luckym

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2012 07:58
- Nahlásit

nejsem tu, dřu na latyfundyjích

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2012 10:10
- Nahlásit

Brýtro, opět v háku, mocineček práce, chce se mi spáti.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2012 10:45
- Nahlásit

čus dementi proč je nehesky?!
Gerda
Brýtro, opět v háku

tě řikám,že todle je nelický!

Grin
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2012 14:41
- Nahlásit

taky hákuju ale dopo jsme byli venčiti na Vyšehradě, to byl velkozážitek pro psy i pro mě

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2012 15:26
- Nahlásit

čus jelítka

dopo jsme byli venčiti na Vyšehradě, to byl velkozážitek pro psy i pro mě

skákali ste do vltavy?????

Grin
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2012 15:37
- Nahlásit

Alexa
skákali ste do vltavy?????
jistě, Grineček byl úplněj šemík

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2012 18:11
- Nahlásit

jak jste se měli blázni???
my skvěle ale nemám čas to rozepisovat, protože upravuju 400 fotek až to doupravím, tak to rozepíšu doufám, že to bude ještě dnes

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2012 19:00
- Nahlásit

Monty
upravuju 400 fotek až to doupravím
tak je sem hlavně nedávej)))))))))
co děláte dementi?

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2012 19:06
- Nahlásit

Jsem poslala Mášenka ať mi dofouká kolo. A co byste řekli? Třetí pumpička rozflákaná

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2012 19:09
- Nahlásit

Čus bus!
Tak jsme doma ze Štětí. A lidi stal se zázrak. Fanda mě na obranách táhnul za figurantem a chtěl si kousnout. Honil klíňák, kousal, vrčel, štěkal a bavil se u toho Crysa je mi svědkem. Sama jsem tomu nemohla věřit.

<< 1 ... 1035 . 1036 . 1037 . 1038 . 1039 . 1040 . 1041 . 1042 . 1043 . 1044 . 1045 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání