| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2012 13:52
- Nahlásit
davidkova renatahele co ty granclééé??
eště mě napadlo, že pokud by přišly v pondělek, tak ti je hodím před dům v úterý až bych jela s Crysou na tu Bílou Horu a vemu prachy zas Kamile.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2012 15:13
- Nahlásit
tak, za 15 minut pádím domů a pak rychle na agi, mějte se
příjdu večer, jestli budu schopná
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2012 16:44
- Nahlásit
Kde jste? Snad nemate zivot i mimo zumpu.
Ja uz jsem byla na bruslich, v obchode, nachystala jsem maso a zeleninku, mame poklizene, jdu nachystat psum papu, vyvencime je a budeme grilovaaat. Miluju teplo.
A prijdou k nam kamaradi. Opravdovi.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2012 17:19
- Nahlásit
pawLINkaKde jste? Snad nemate zivot i mimo zumpu.
sem úpa normálně mimo žumpu spala. Teď už je po dešti, dokonce bouřce, někde to flákalo tak, že mě to mámem vyklepalo z postele, ale ustála jsem to
teď něco povenčím a pojedu koukat na noční zádrže http://melnicky.denik.cz/zpravy_region/sluzebni-ps i-se-utkaji-na-mezinarodni-soutezi-v-melniku-20120 420.html
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2012 19:02 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
pawLINka
Kde jste? Snad nemate zivot i mimo zumpu.
šiš to je bordel todleto, klidně si žijou i mimo
sem se byla kouknout v lese jak to tam pěkně všechno roste
Crysa
teď něco povenčím a pojedu koukat na noční zádrže
ajo sem na to ano nevzdechla, je tam někdo známej????
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2012 19:09
- Nahlásit
pawLINka
Kde jste?
na agi jsme byli
děckám to moc šlo a Guli na to, že je tak malý, je strašně šikovný, sice pomalý, ale dělá vše co mu řeknu
mám ze všech ohromnou radost a já jsem vyřízená
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2012 19:13
- Nahlásit
já to asi do dalšího pátku nevydržím chtělo bych to častěji a děcka určitě taky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2012 19:37
- Nahlásit
Crysa
eště mě napadlo, že pokud by přišly v pondělek, tak ti je hodím před dům v úterý až bych jela s Crysou na tu Bílou Horu a vemu prachy zas Kamile.
ok,to by i šlo taxe spojíme eště
pawLINka
Snad nemate zivot i mimo zumpu
A prijdou k nam kamaradi. Opravdovi.
ty máš dost ))
Monty
já jsem vyřízená
i já pani
děckááá správy u regijonu vod bajkofky..takže hned zkraje vám řeknu,že se cestou ztratila tagže vobřad byl vod 2 a dojela ve 2.10 ..zatim jen žerou a eště si nikdo čumáky nerozbil,ale noc je ještě mladá věřim že to daj.-)) fšecky moc zdraví a je nervosní,že je vyjímečně mimo žumpu
jinak já mám staronovou kámošku se kterou sme se dneska trošku ztratily 2 stanice vod mýho baráku u vojencký nemocnice dyš sme jely pro tu čupku už sem jí řikala at jede s náma na tábor páč je jasně vhodnej kandydát..zvažuje to akorát se jí nechce do stanu..ale to je fuk páč esi pojede,bestak tam nikdy nedojede
du vješet prádlo a čučet na manželky
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2012 19:39
- Nahlásit
Monty
Montiku, s timhle elanem budes cobydup kniraci weltmajstr v agilnich sportech To je dobre, ze vas to tak bavi a ze jsou kniraci sikovni.
Alexa
byla kouknout v lese jak to tam pěkně všechno roste
mas plnej kosik hub?
Crysa
pojedu koukat na noční zádrže
Ahoj, Crysicko, ty se mas. Hlavne se tam blbe nemotej, at si te nektery zadrzovac nesplete, uz mame tech operaci naplanovanejch dost
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2012 19:45
- Nahlásit
davidkova renata
i já pani
jakto? z čeho?
leyenda
to asi ne ale baví nás to všechny, coursing je taky baví, ale u toho se nějak nezabavím já - to děláme společně všichni
jinak na závody to asi nikdy nebude, jsou oproti ostatním psům trošku pomalí, ale hlavní, že nás to baví a zatím nám to jde
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2012 19:46
- Nahlásit
leyenda
byla kouknout v lese jak to tam pěkně všechno roste
mas plnej kosik hub
neni to brzo antone Pavloviči? .-)))
Crysa
hlavním závodě je například disciplína vyhledání a zadržení pachatele, kdy pes pátrá na jeden a půl kilometru dlouhé, třikrát lomené stopě po předmětech, které pachatel ztratil
to nechápu(což je u mě běžný) jakože po 1,5stopě je na konci někdo jako zlatovláska???to snad né ne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2012 19:51
- Nahlásit
Monty
jsou oproti ostatním psům trošku pomalí
hele dělej s nima tedleten kurzing!tam je to tak,že úpa každý plémě má svý běhy a tituly takže pokud to děláš s netradičním plemenem,seš mistr republiky úpa jistě!isdpch byl s čertem mistr všeho bo čert byl vořech a startoval ve svý kategorii jako jedinej.-)) to samý ilona..ta se chystá s corgou..poběží sama,myslim corga
(logicky, kdo jinej by byl takovej magor a běhal s corgou)tagže bude logicky první,dostane titul a ilona si může napsat mistr republiky nebo nevim čeho všeho do curykula víte.-))) sice je to úpa k hovnu,ale zní to výborně!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2012 19:57
- Nahlásit
davidkova renata
no to je jako rozdělené závody na plemena?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2012 19:58 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Monty
jj fakt to zkus
edit..akorát je myslim víc klubů,nevyznám se v tom ale jeden je jen pro chrtí snad..ten tě ale nezajímá bo máš knírače.-))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2012 20:02
- Nahlásit
davidkova renata
to si děláš prdel...
to jsem vůbec nevěděla
ale zatím se učíme jen tunely (tři velikosti) a skočky, tak zatím je to jednoduché až příjde na řadu slalom, tak už budu trdit, jací nejsme dementi beztak kladina jim šla už v Jílovém, je to děsně bavilo, lozit po ní
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2012 20:03
- Nahlásit
davidkova renata
akorát je myslim víc klubů,nevyznám se v tom ale jeden je jen pro chrtí
no chti oproti mým robustným kníračům je troška jiná kategotie
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2012 20:12
- Nahlásit
Monty
to si děláš prdel...
ne myslim to smrtelně vážně..počkej až příde někdo znalej věci a di do toho bo titul mistr republiky či moravy se dycky hodí a někerý lidi budou mít fstek
du na ty manželky
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2012 20:17
- Nahlásit
davidkova renata
někerý lidi budou mít fstek
no z toho bych asi měla největší radost
to je ještě daleko, uvidím, jak jim to půjde dál...
jak píšu, počkejte, až příjde slalom, od kámočky BOCák to ještě neumí a to trénujou docela dlouho a je strašně šikovný i ona
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2012 20:48
- Nahlásit
Monty
mamka nekecá, opravím naviják a béme trénovat spolu . Pak vyrazíme na ty závody a žumpa bé mistr úpa fšeho
pawLINka
sem byla venku. Jako mimo žumpu myslím. Reálně venku . Taky sem byla krmit havěť na Stonošce a účastnit se jednání o nové chráněné dílně na Stonošce gde sem děsně důležitý čék páč asi jako jediná mám nohy na zemi a tudíš můžu ty ostatní stahovat z těch vzdušných zámků dolů . Nemají mě rádi, ale to jim nepomůže
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2012 20:51
- Nahlásit
Biluška
naviják na agi????
já myslela celou dobu agi ne coursing nebo o čem se bavíš???
a jak to vypadá s tím bělákem??? víš co myslím??? už jsou nějaké bližší infa???
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2012 21:01
- Nahlásit
Monty
naviják na kůrzing přece. Abysme byli ti mistři světa . Být mistrem čehokoliv v agi bohužel tak jednoduché není
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2012 21:04
- Nahlásit
Biluška
no mě to bylo divné, jak jsi psala o tom navijáku
a já myslela, že mamka psala o agi
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2012 21:05
- Nahlásit
Biluška
protože tu citaci co citovala mamka, byla k agi víš? proto jsem se tak divila
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2012 21:11
- Nahlásit
Biluška
Abysme byli ti mistři světa
ale je pravda, že pokud neběhají, ti vyloženě vychrtlí nebo psi, kteří mají štíhlou postavu, tak si holky vedou dobře
a u kasáren je skvělá louka, kde by se dalo běhat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2012 21:12
- Nahlásit
Monty
u mamky se není čemu divit, je uš stará a tak trošku senilní. Ale pššššt, neříkej to nahlas, snaží se to tajit
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2012 21:14
- Nahlásit
Biluška
je uš stará a tak trošku senilní.
ty vole
Ale pššššt, neříkej to nahlas, snaží se to tajit
jsem jako vrba!!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2012 21:17
- Nahlásit
ty vogo, tak odpoledne budeme trénovat skočky (kámoška má slalom a dá se to použít jako skočky) a večer jdme se psama běhat!!!! mě to asi zabije
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2012 22:28
- Nahlásit
no nic, pomalu jdeme spát, aby jsme se na ten náročný zítřejší den pořádně vyspali a nabrali plno sil, budeme je potřebovat myslím si, že všichni
ikdyž ty paka zase řádí, tak nevím, nevím
dobrou
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2012 22:29
- Nahlásit
Tak noční byly pěkný, i jeden pejsek trochu víc ztratil orientaci a ochutnal desky a kus bundy rozhočího, ale jinak vesměs všichni trefili fíka ve tmě kolem davu lidí. Ley, je to dobrý, byť jsem byla mezi prvníma na ráně, tak pes se stočil na rozhodčí a ne do davu, takže operační plán na léto může zůstat nezměněný
davidkova renataCrysa
hlavním závodě je například disciplína vyhledání a zadržení pachatele, kdy pes pátrá na jeden a půl kilometru dlouhé, třikrát lomené stopě po předmětech, které pachatel ztratil
to nechápu(což je u mě běžný) jakože po 1,5stopě je na konci někdo jako zlatovláska???to snad né ne?
bože tos našla kde? já ty propozice letos ani nečetla, nemaje s čím závodit a s vědomím, že stejně nikdo ze známejch - možnejch novejch tváří na tomto závodě, stejně startovat nebude. To tam fakt maj takovouhle pakárnu?
Ad známí - je tam většina známých tváří, ale je vidět, že psové stárnou, s většinou lidí, s kterou jsme se potkávali jako závodníci, tak teď lemtáme kafe jako čumilové na lavičce..
Jdu prdět do peřin, mějte se a smějte se a odpočívejte fpokoji.
Brou noc
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2012 22:37
- Nahlásit
ach jo, už tam prší, snad je to jen přeháňka
dobrou
|