Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pes a paragrafy / Policejní registr psů
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Autor Zpráva
Eimy
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 18:00
- Nahlásit

do evidence,celorepublikový...to je národní registr ne??????

já mylsim, že všechny ty registry, co existujou fungujou celorepublikově... Jen jich je prostě víc no

dorfa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 18:03
- Nahlásit

sarax

pes je tulák,ale jak říkám,v útulku ho čipovali a dali do evidence,celorepublikový...to je národní registr ne
Tak to netuším. Ani bych se nedivila, kdyby to byl jen nějaký registr policejní (statistický význam). Ten útulek spravují v Praze policajti ne?

sarax
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 18:03
- Nahlásit

Eimy
evidentně ne..dle toho co se tu psaloa myslím,že když se něco jmenuje národní registr psů...měla bych tam svýho pesa najít,teda aspoň to že tento čip je registrován,obraťte se tam a tam...ale asi jsem naivní no

sarax
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 18:04
- Nahlásit

dorfa
jj padá po MP,to znamená že nikam teda...a jestli je jen v registru MP,je to na draka teda,fakt to musím zjistit...

dorfa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 18:06
- Nahlásit

Eimy
já myslým, že všechny ty registry, co existujou fungujou celorepublikově...

Tak to tedy nechápu už vůbec. Národní registr by snad měl být jen 1. Pak bych ještě chápala nějaké místní registry v rámci kraje, obce atd., ale to vše lze přeci ošetřit v rámci národního registru určitým znakem třeba číslem.Takže fakt džungle.

sarax
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 18:25
- Nahlásit

dorfa
jj to jsem si myslela taky,přece nikdo nemůže předpokládat že se každý pes zaběhne způsobně jen v místě svého bydliště??

sarax
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 23:12
- Nahlásit

dorfa
Pokud máte psa evidovaného v místní databázi z důvodu poplatků
ze psů, pak máte šanci na jeho nalezení v případě, že bude nalezen a
umístěn do útulku na území příslušné obce. Pokud se však zaběhne mimo
území obce, v níž je přihlášen, přicházejí na řadu právě klientské
databáze jakou je i Národní registr majitelů zvířat, který je navíc
součástí celosvětové vyhledávací sítě Petmaxx.
ale mám znova poslat žádost,oni na nás zapomněli,neposlali složenku,v tomto registru se platí za psa celoživotní poplatek 170 kč....

Filip
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 23:47
- Nahlásit

Jen pro pořádek, registrace psa do Národního registru je zdarma, pokud je pes očipován certifikovaným čipem, potažmo čipem Datamars.
Je-li pes načipován něčím jiným, bude také zaregistrován, ale až po zaplacení poplatku 170 Kč, všechno mají jasně popsáno na webu

Aknah
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2006 21:05
- Nahlásit

sarax
mozna uz to tady nekdo psal, nemam prectenou celou diskuzi, registru je nekolika nejvice paradoxni mi prijde ten prazsky, nejlepe je zaregistrovat psa a cislo cipu do registru EU tady je stranka veteriny kam ted chodime a kde to popisou dost srozumitelne URL jen nevim zda te ten odkaz hodi primo na cipovani, nebo jen na stranky veteriny

Aknah
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2006 21:08
- Nahlásit

jo a jeste, kdyz mi nabizela chovatelka, ze mi necha psa ocipovat mluvila o cene 600,- tady na veterine nabizeji 510,- se vsim vsudy, tak mi zo prijde jako prijatelna cena

wikyp
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2006 00:43
- Nahlásit

Nezdá se mi to pravděpodobné. V Plzni se fotí pouze nalezenci.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání