Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výstavy psů / je to nefér
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 11:12
- Nahlásit

To bylo varování a ne návod.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 11:18
- Nahlásit

Ketrin
co by na to asi rekl manzel, kdyby vedel, ze misto abys vase seznameni davala jako navod ho pouzivas jako varovani???

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 11:21
- Nahlásit

no comment...právě dnes poránu jsme se pěkně po italsku požrali, takže odtud ta skepse... žij dál ve své mladické nevědomosti...

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 11:22
- Nahlásit

Ketrin
Ale hádka po určité době manželství může vztah osvěžit, ne???

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 11:29
- Nahlásit

Jandula
No, momentálně jsem osvěžená až moc.
Nejhorší je, že to je vždycky v podstatě kvůli h...u. Na vážných věcech se lidi většinou dohodnou. Jenže on startuje na 1.našlápnutí a já si to také nenechám líbit.
A to není o psech, takže sorry.

evina
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 11:44
- Nahlásit

Jirikovo:no vidíš jak se můžeš seznámit se slečnou svých snů,když se venčíš na patníčky.Musíš na pánské záchodky...Jinak já si pamatuju dodnes,jak jsem šla ze školy(bylo mi 14)a strašně se mi chtělo čůrat.Ve škole jsem zapoměla a cestou domu jsem si říkala,že už to dojdu(byl to docela kousek).Zazvoním na mamku a v tom jsem to už nevydržela a pustila to na rohožku.Fakt zážitek,že si to pamatuju dodnes

monika
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 11:48
- Nahlásit

to mě se jednou manžel pos..ral ve výtahu. zůstal tam trčet a nešlo to jinak. kdybyste viděli ten výraz s jakým dorazil domů ... a hlavně jak se bál, aby to nezjistily děti

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 11:52
- Nahlásit

Ketrin
no taky teda povazuju hadku jednou za cas za normalni. a je podle me lepsi hadka kvuli blbostem, na kterou se da casem zapomenout, nez hadka kvuli zasadnim vecem ...

ale jak pises, neni to o psech ....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 11:52
- Nahlásit

Tak já se taky přiznám. Byli jsme s kamarádama na dovolené, asi před 5 lety. Večer jsme kecali a vtipkovali asi tak ve stylu Jiříkovo a spol. a já jsem se smíchy počůrala-WC byl vzdálen 5 metrů, ale nestihla jsem.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 11:53
- Nahlásit

monika
kdyz jsem jeste bydlel u nasich, tak jsem taky zustal trcet ve vytahu. bylo mi neco kolem 18 a sel jsem z nakupu a v tasce mel lahvace pro tatu. tak me nenapadlo nic jinyho, nez lahvace vypit (celkem 3) to vis, mobily v tu dobu nebyly, v baraku ve tri odpoledne nikdo nebyl, aby reagoval na zvoneni z vytahu, tak jsem tam byl asi dve hodky ...
no a tri piva dokazou svy ... tak to holt slo do sachty

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání