| Autor |
Zpráva |
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 16:19
- Nahlásit
Eimy
no co, obcas se stane. slusny clovek si vybere nejake krovi v zakouti, kde je tma a jeste se predem rozhlidne, zda neni nekdo pobliz ... nekdy to holt nevyjde. vystoupis z autobusu, lezou ti uz oci z dulku, v kalhotach se ti uz nafukuji i kapsy, mas zkrouceny palce u nohou ... to pak jdou ohledy stranou
|
evina
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 20:47
- Nahlásit
Jirikovo:to je zvláštní!Ženské to vydrží...to jen chlapy to venku značkují.U nás před barákem to smrdí,jak tam bezďáci chč....!A pak lidi nadávají,když se tam vyčůrá pes.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 21:04
- Nahlásit
evina
to je zvláštní!Ženské to vydrží...to jen chlapy to venku značkují
to můžu potvrdit, když jsme s expřítelem někam šli, tak o....l každej roh... a já nepotřebovala...
jak je to možný?
|
evina
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 21:08
- Nahlásit
birma:jo to mi vysvětli A možná je to tím,že my nechodíme po těch hospodách!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 21:11
- Nahlásit
evina
no to právě u nás rozdíl nebyl - měli jsme toho v sobě tak nastejno a o....li se psem tak na stejno.....
nechápu - nějak nevěřim tomu, že bych měla objemnější močák, než on....
|
evina
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 21:45
- Nahlásit
birma:možná je to jako u psů...často jsem slyšela rčení,že čuba má větší držák.Nevím zda se to zakládá na pravdě,možná je to blbost!Větší objem močáku asi nemá.Já bych spíš řekla,že jsou(a to i obecně)chlapy velké cimprdlíny!Ještě,že jich sem nechodí tolik
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 09:20
- Nahlásit
Jirikovo
Takže zkráceně řečeno chlapi nic nevydrží Nebo se ženský umí líp schovat
evina
birma
Je to podle mě spíš tím, že třeba v zzimně, kdyby si ženská měla sundat gatě, tak jí omrzne všechno, ale chlapovi jenom to jedno
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 09:25
- Nahlásit
ja nevim vsimnete si i ty z vas, ktery chodite do hospod, ze zensky jdou poprvy podstatne pozdeji ... asi to ma neco spolecnyho s biologii ...
a krome toho skutecne vetsina muzu vypije vic nez vetsina zen, a verte tomu, ze pokud jsou tim rozdilem dve piva, tak litr tekutin je sakra znat ...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 09:40
- Nahlásit
Jirikovo
Já piju kofoluuuuuuu :P a vypiju jí taky dost až na to, že narozdíl od piva jdu domů potom po svejch On je rozdíl mezi 5 pivama a 5 kofolama taky dost znát
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 09:42
- Nahlásit
Eimy
On je rozdíl mezi 5 pivama a 5 kofolama taky dost znát
tak to kazdopadne. ja si dat pet kofol, tak nespim tyden a oci mam jak zarovky. kdezto pet piv - to je spis jen tak misto prasku na spani ....
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 10:04
- Nahlásit
Jirikovo
No na kofoly sem už zvyklá, takže to se mnou nic mc nedělá (jakože usnu v pohodě )
Ale asi po roce sem byla v čajovně, dala sem si čajík, kterej sem dycky pila, ale zaprvé ho udělali silnější než býval, zadruhé sem ho před tim fakt skoro rok neměla a pak sem teprv nemohla usnout Ale tvralo mi dlouho, než sem přišla na to, proč nespim, když už bývám normálně uplně tuhá
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 10:07
- Nahlásit
já budu holkám kazit průměr, já moc dlouho nevydržím
ale patníky neznačkuju (jak taky? ), ale mám obšancovaný restaurace, hospody, obchody, knihovny, školy, menzy, mekáče aj.
vím, kde se platí, kde se neplatí, kde mají hezký wc, kde odpudivý, taky jak je to v různých zemích
můj osvědčený trik je: jít do restaurace (čím luxusnější, tím lepší), nakráčet si to k nejbližšímu číšníkovi a zeptat se, kde jsou toalety a cestou zpátky pěkně poděkovat. Ještě se mi nestalo, aby po mně něco chtěli.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 10:10
- Nahlásit
zuzka
To mají mamka s babičkou taky a já toho jednou taky už využila, spechala sme za přitelem a nestihla sem jít doma na záchod.. A on byl pak naštvanej, že první, co sem mu řekla, že se mi chce na záchod (
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 10:11
- Nahlásit
Eimy
jako jeste driv nez jsi mu rekla ahoj? jako ze jste se potkali, ty ses na nej podivala a rekla jsi: normalne ty vypadas tak hrozne, ze musim okamzite na zachod ...
no to se mu nedivim, ze byl trochu nastvanej ...
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 10:13 - Změnil/a: zuzka
- Nahlásit
Eimy
doma už mě všichni znají, ale jeden můj kámoš mě po 14-ti denní společné dovolené charakterizoval takto: "můžeš mi to na chvíli podržet? a kde je tady záchod?"
|
monika
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 10:15
- Nahlásit
to já jednou byla s pejsinou venku a přišlo to na mě.zazvonila jsem u úplně cizích lidí, poprosila a oni byli sice trochu v šoku ale pustili mě na záchod. kdyby mě nepustili tak to by teda fakt dopadlo dost špatně
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 10:17
- Nahlásit
monika
dost dobry ... to jako chlap to mam fakt jednodussi, ale i v tvem pripade bych asi sel nekam "na kanalek" nez zvonit na cizi lidi
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 10:21
- Nahlásit
jo a ještě taky jsem expert na pánské záchody
znáte to, šílená fronta na dámách, no tak vysílám manžela, aby obhlídnul situaci na pánech a pak se tam vloudím
vůbec na pánech je málo obazeno, takhle jsem v kempu vyzrála na frontu na sprchu, šla jsem do pánské, za celou dobu tam nikdo ani nenakouk, jen se pánové pak v umývárkách divili, kdo vylezl
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 10:23
- Nahlásit
zuzka
no mozna to bude tim, ze panove moci na patniky a se sprchou to taky neprehaneji trikrat denne ....
.... zkratka a dobre bude to tim, ze jsme oproti vam pekny prasata
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 10:25
- Nahlásit
Jirikovo
já jsem se jen neodvážila tak pěkně naplno
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 10:27
- Nahlásit
Jirikovo
No.. Nevim, jestil sme pozdravila, to možná i jo, ale hned potom sem řekla že se mi chce hrozně čůrat
|
monika
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 10:28
- Nahlásit
Jirikovo
on nebyl po ruce ani žádý keříček ani kanálek, prostě nic.mě bylo tak strašně, že už mi bylo všechno jedno
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 10:31
- Nahlásit
zuzka
ale proc ne, ono to tak vetsinou byva, tak za co se stydet ....
|
ati
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 10:32
- Nahlásit
Kam jsme se to dostali od nestandardního psa - k záchodkům
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 10:34
- Nahlásit
ati
ale zase ke standardnim zachodkum
|
ati
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 11:00
- Nahlásit
Jirikovo
no a ty jsou potřeba a hlavně pro nás Tobě stačí patníček
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 11:01
- Nahlásit
Jirikovo
Pro tebe je standardní záchod patník?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 11:01
- Nahlásit
ati
tak samozrejme je mi to velmi zinantni jen tak u patnicku, ale kdyz je krize, tak se holt tedy podvolim volani prirody .... takze bych v klidu patnicek zaradil do vyctu standardniho zachodku ...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 11:07
- Nahlásit
Holky, na to chození na pánské záchodky bacha. Já se tak seznámila před 25 lety!!!!! se svým nynějším manželem...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 11:09
- Nahlásit
Ketrin
jak romanticke .... vidis a ja porad premyslim, na kterem miste jednou potkam tu pravou. diky za navod
|