| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 30 Led 2006 16:01
- Nahlásit
je jí 5měsíců
|
Blueheaven
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 16:02
- Nahlásit
to sem byla já ten anonim
|
BarcaReni
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 16:22
- Nahlásit
Hmmm,promiň já se ti tu celou dobu snažím poradit a ty si tady hraješ na detektiva!!!!!To už se vážně nemáš jak bavit že se vydáváš za někoho jiného??????? Nevím co si mám o tobě myslet!!!!Snažím se ti poradit a ty ze mě děláš naprostého Debila!!!!!Asi nejsi normální
|
Anonymní
|
# Zasláno: 30 Led 2006 16:38
- Nahlásit
BarcaReni
debila z tebe nikdo dělat nemusí, to jsi ted právě předvedla sama...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 17:38
- Nahlásit
BarcaReni
koukam jak puk, co za lidi se tady objevuje. obzvlaste tvuj posledni prispevek, to byl skutecne onen povestny hrebicek .... myslis si, ze kdyz se nekdo jednou zapomene prihlasit, ze se hned vydava za nekoho jineho???
poradim ti: zkus nevidet vsude jen nejaky podrazy na tvou osobu a hned se ti bude lip dychat.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 17:40
- Nahlásit
Jirikovo
síla co?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 17:41
- Nahlásit
birma
no fakt jsem si to poctive precetl prispevek po prispevku a jen jsem kroutil hlavou. ale ten posledni byl uplne uzasnej a trumfnul vsechny moje a Garfieldovy dohromady ....
|
ati
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 17:45
- Nahlásit
Jirikovo
máte se kde učit
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 17:48
- Nahlásit
ati
urcite na tom zapracujeme ... myslim si, ze Garfield stejne jako ja nesnese, ze zde ma nekdo o tolik vtipnejsi prispevky, ktere se dokonce tvari jako vazne myslene
|
Anonymní
|
# Zasláno: 30 Led 2006 18:07
- Nahlásit
Ona Baruška se vždycky tváří uraženě. Hlavně, když přijede z výstavy, kde neuspěla. To pak létají pomluvy na ty úspěšnější. Od toho, že má hnusného psa, plemeno, které by nejraději zkopala (ano, i taková slova padla) až po to, že ona lepší by měla soutěžit v jiné kategorii, že určitě podvádí...
Jenže tohle není MUJPES, tady jsou trošku jiní lidé
|
Endy
|
# Zasláno: 30 Led 2006 18:46
- Nahlásit
Říkala jsem si,že do juniordiskuse už nebudu zasahovat,ale chtěla bych uvést na správnou míru radu o masírování dásní.Masírováním se dá částečně ovlivnit postavení vylézajících zoubků.Někdy spodní zoubky trčí jako by dopředu a tím kazí skus.Pravidelným tlakem se můžou srovnat.Ale masírováním nezkrátím délku čelisti.Pokud je spodní čelist delší než horní,nedá se dělat nic jiného,než se s tím smířit.Stačilo se podívat na začátek diskuze a bylo to jasné.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 18:47
- Nahlásit
Báro, už se ani nedivím, že tě lidi na mujpes neměli rádi. Nedokázala jsem pochopit, proč, když napíšeš nějaký příspěvek, tak každý je strašně na tebe nevraživý...
Blueheaven se zapomněla přihlásit jen jednou (viz. úplně nahoře), ty ostatní anonymy nejsou ona. ;)
Všichni nechtějí urážet tvého psa jako na mujpes. nechápu proč na takové diskuze chodíš.
|
evina
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 20:36
- Nahlásit
Nedávno jsem četla,že i pes může nosit rovnátka.Ale myslím,že je dost špatný zakrývat nějakou vadu,zvlášť která se může dědit!Jinak SÍLA ,doufám,že to tu nedopadne jako na můjpes!
|
BarcaReni
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 20:50
- Nahlásit
Ahoj,
Tak se Vám moc omlouvám.Promin já mysela že jsi všechny anonymy.o j ájsem netušila.Jsem tady nová a nevěděla jsem že když se někdo nepodepíše server mu dá jmno anonymní.Za to se moc omlouvám.
Jinak anonymní.A to je přesně ono!!!!!Pomlouváš cizí psy kteří za to nemůžou!!Co ti Reni udělal že ho nazváš že je hnusný??snad bys když už nic měla napsat že hnusná jsme já,ted pes nemůže za to že má takovou paničku. 2. jak ty můžeš vědět jesli podvádím nebo ne!!!Patřím do II kategorii a baz podvodů!!Možná si mě pleteš s Gabčou Cáchovou ne?A k tomu jak "nenávidím" bolonaky,jde vidět že máš bujnou fantazii,s takových keců si nic nedlám,protože je mi jedno co si myslí ostatní,mám Reniho ráda a žádná pitomá diskuze nám náš pěkný vztah nerozhází.
To je vše k této nepříjemné záležitosti.
S těmi rovnátky a to fakt??A jaké sundavací nebo napevno?
Ale je to blbý.
Viděli jste tu hrůzu na těch anglických stránkách jak má pes rozkousanou hlavu je podvyživený???Je to hrůza uplně mi s toho bylo špatně,co ti lidi všechno neuděljí Mrněte se je to hrůza!!!!
|
evina
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 21:00
- Nahlásit
BarcaReni:víc o tom nevím...víc jsem se o to nezajímala protože bych to psovi nedala.Možná bych zakryla vadu a mohla na výstavu ale co dál?To bych pak měla na takovém zvířeti chovat?Výčitky svědomí by mi to nedovolili.Ale věřím tomu,že je někdy možná nutné i ze zdravotních důvodů.Kamarádka měla před lety čubinu a těm vet vyhrožoval,že má tak hrozný podkus,že nebude schopná jednou sama přijímat potravu.Naštěstí to nakonec tak hrozné nebylo a čubina žrala sama.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 21:15
- Nahlásit
BarcaReni
Já jsem pochopila, že anonymní nemyslí, že nazýváš svého psa hnusným. Psala o tom, že ty nazýváš ostatní psy, plemena hnusnými, protože tě porazili. ;)Aspoň tak jsem to pochopila. Nesmíš být tolik vztahovačná. Pochybuji, že bys o svém psovi mluvila, že bys ho nejraději zkopala. Zas taková zlám nevypadáš.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 30 Led 2006 21:24
- Nahlásit
Co ti Reni udělal že ho nazváš že je hnusný
Psovi je to jedno, on číst neumí
Patřím do II kategorii a baz podvodů
Ty ano, ale pomlouvala jsi tam jednu slečnu (myslím, že po nějaké jarní výstavě), že takto podvádí
A k tomu jak "nenávidím" bolonaky,
Já nemluvím o boloňácích. Myslím, že se to týkalo jiného plemene, které nesnášíš a dávala jsi to patřičně najevo
|
Blueheaven
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 21:38
- Nahlásit
BarcaReni
já byla jenom ten jeden anonim
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 22:39
- Nahlásit
BarcaReni
Prosimtě uklidni se, tady nejseš na mýmpsovi...
Víťo, proč nestopneš i tuhle diskuzi? Tady se přece taky řeší uplně něco jinýho (myslím, že ještě víc něco jinýho než na diskuzi o utulcích) a tahle diskuze zůstává bez povšimnutí?
Je to smutný sledovat, jak i tady to upadá...
|
Klára
|
# Zasláno: 31 Led 2006 00:49
- Nahlásit
Jen jedna věcná: je zde nezanedbatelná šance, že se skus upraví při přezubení psa, což by možná fenka v 5 měsících ještě mohla mít před sebou.
|
arsiela
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 10:35
- Nahlásit
Pokud má pes větší předkus,nebo podkus neupraví se s píš se s věkem ještě zhorší.Já mám doma čivaku,kupovala jsem ji s předkusem(vypadá jak tryskomyš) samozřejmě tomu odpovídala i cena.Taky jsem si původně byla vybrat štěnko a plánovala výstavy Holt jsem si z pěti holek vybrala jedinou nestandartní,ve čtyřech týdnech to ještě neměla.Na výstavu jezdí pravidelně-ale jen jako divák a doprovod naší smečky.Taky jsem si vyslechla hloupé poznámky od "chovatelů"co tam s tou obludou chci a podobně.A nějak jim vůbec nedošlo,že ji nevystavuju,nevím proč bych ji měla celý den nechat samotnou doma,když jedem třeba až na druhou stranu republiky,když může jet s náma.Teď už raději tvrdím,že je bez PP,ale stejně na mě koukaj jak na blba a zase mají poznámky,že na ní dělám bezpapíráky.No drobný problém-je od roka vykastrovaná,takže na ní štěnka bez PP opravdu nemůžu odchovat.Tím chci reagovat jenom na to,co tu psal někdo o té své doze.
Hlásit na výstavu psa,který má zjevnou vadu,která je standartem penalizována,je podle mě stráta času a peněz.Pokud to chce dotyčná zkusit,vyděla bych opravdu řešení v juniorhandlingu,kde se posuzuje hlavně předvedení a souhra s pejskem.Dělá se i na spoustě krajských a oblastních výstav a většinou nemusí být pes na výstavě posouzen.Přeju hodně štěstí.
|
BarcaReni
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 11:52
- Nahlásit
V tomu co se probíralo na mujpes.cz- Moje kamarádka Gabča Cáchová se jednou zůčastnila JH když už jí bylo 18let a to je vše.
K tomu abych pomlouvala jiná plemena se nebudu snižoval!!!!!!!!!!!!!!
Jinak s těmi rovnátky,a to myslíte jako vážně??Já uplně nesnáším když se psi polidštují,to je to samé jako kdyby psi nutili lidi značkovat patníky .Ne ale je to smutné,hlavně u malých plemen .
Tak do Brna nejedu nemám se tam jak dostat a rodiče mě samatnou vlakem nepustí.Jedu až do Ostravy.Bde tam někdo?Jedu na Junior Handling,tak doufám že uspějeme
Jedete někdo na agi tábor do Větřkovic?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 11:57
- Nahlásit
BarcaReni
to je to samé jako kdyby psi nutili lidi značkovat patníky
hele a vis ze to obcas cestou z hospody fakt delam .... teda ne kvuliva znackovani, ale kvuliva tomu, abych dorazil domu a mel suchy kalhoty ....
|
ati
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 12:13
- Nahlásit
Jirikovo
Ty si číslo,doufám že potkáváš dost patníčků
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 12:19
- Nahlásit
ati
no priznam se, ze posledni dobou patniky trochu zanedbavam, neb mam v tomto mrazu strach, ze bych se nemusel po znackovani odtrhnout ....
|
ati
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 12:39
- Nahlásit
Jirikovo
a Ty nevíš ,že musíš dodržovat bezpečnou vzdálenost
|
BarcaReni
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 13:50
- Nahlásit
Ježiši,vy jste blázni
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 14:40
- Nahlásit
BarcaReni
jo ale nikomu to nerikej, protoze je to desne tajny tajemstvi ...
|
BarcaReni
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 16:11
- Nahlásit
Jdu do předtanečních,ježííš já se tak netěším!!!A není tam ani tanec se psem,hrůůza co?
Ahoj
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 16:17
- Nahlásit
Jirikovo
No fuj a já pak takový lidi vídám když venčim psinu, mám na ně fakt štěstí a minimálně 2 - 3 krát do měsíce někoho "značkujícího" potkám
|