| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 21:27
- Nahlásit
Erin
ale srozumitelně pro laiky.
škoda,že jsi nechtěla i obrázek-k té vasectomii-normálně ještě maluju názorné obrázky
a když chce člověk něco vysvětlit,tak aby to všichni pochopili,tak se nesmí utápět jen ve vědecké terminologii.Ale jak vidíš,ne všichni pochopili bohužel.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 21:34
- Nahlásit
Neessi
No vobrázek by nebyl špatný,pro ostatní zájemce.Můj vet je tak důkladný,že vše popíše napřed odborně s latinskými názvy,pak hodí nákres pro blbý a jelikož mě zná,tak i mojí asistenci při zákroku se nebrání.Jo měla jsem se líp učit veterina to byl můj sen....
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 21:35
- Nahlásit
Neessi
Erin
škoda,že jsi nechtěla i obrázek-k té vasectomii-normálně ještě maluju názorné obrázky
No jó,já můžu potvrdit,taky mi jeden nakreslila.
P.S.:Nedělá si z vás něgdo p*del???Pokud ne,tak ať nechá preventývně vybrat dceru,než dospjeje,pánbůch jí to oplatí na vnoučatech!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 21:36
- Nahlásit
jablunka
No jó,já můžu potvrdit,taky mi jeden nakreslila.
ale to byl jinej zákrok
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 21:39
- Nahlásit
Erin
veterina to byl můj sen....
můj taky,ale trpím herpetifobií a tak jsem měla smůlu.Prostě havěť co má nožičky mi nevadí,ale hadi velmi už od ranného dětství,co mne uštkla zmije a nemůžu to překonat.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 21:40
- Nahlásit
Neessi
ale to byl jinej zákrok
To je fuk,důležitý je,že sem to pochopila!
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 21:50
- Nahlásit
Neessi
Já zase trpím tupostí na vědy matematické,včetně chemie....tak jsem zvládla jen oděvní průmku,která mě neba,ale maturu jsem zvládla.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 22:29
- Nahlásit
Erin
tupostí na vědy matematické,včetně chemie
to máš úplně fuk.Já tvrdím,že není důležité čím člověk je,ale když se kdykoliv za sebe ohlédne s čistým svědomím,že neublížil,neuškodil a udělal hodně správných věcí,pak je jedno jestli je kandidátem věd nebo má "jen"základní vzdělání.
|
AegisB
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2014 00:50
- Nahlásit
Chci se zeptat na aktuální informace ohledně vasektomie u psů. Kolik takový zákrok stojí a jestli nevíte o dobrém veterináři na zlínsku nebo brněnsku, který by zákrok prováděl? Předem děkuji za odpověď.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2014 19:44
- Nahlásit
AegisB
Aktuální informace je asi taková, že v současnosti u nás čekáme, až k nám dorazí přípravek Zeuterin - asi tak bych to shrnula
|
AegisB
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2014 22:10 - Změnil/a: AegisB
- Nahlásit
Takže vasektomie se neprovádí a nevíte o nikom kdo by ji dělal?
|