Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Vasektomie u psa,máte zkušenost?
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Autor Zpráva
Neessi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 21:27
- Nahlásit

Erin
ale srozumitelně pro laiky.

škoda,že jsi nechtěla i obrázek-k té vasectomii-normálně ještě maluju názorné obrázky
a když chce člověk něco vysvětlit,tak aby to všichni pochopili,tak se nesmí utápět jen ve vědecké terminologii.Ale jak vidíš,ne všichni pochopili bohužel.

Erin
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 21:34
- Nahlásit

Neessi

No vobrázek by nebyl špatný,pro ostatní zájemce.Můj vet je tak důkladný,že vše popíše napřed odborně s latinskými názvy,pak hodí nákres pro blbý a jelikož mě zná,tak i mojí asistenci při zákroku se nebrání.Jo měla jsem se líp učit veterina to byl můj sen....

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 21:35
- Nahlásit

Neessi
Erin
škoda,že jsi nechtěla i obrázek-k té vasectomii-normálně ještě maluju názorné obrázky
No jó,já můžu potvrdit,taky mi jeden nakreslila.

P.S.:Nedělá si z vás něgdo p*del???Pokud ne,tak ať nechá preventývně vybrat dceru,než dospjeje,pánbůch jí to oplatí na vnoučatech!

Neessi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 21:36
- Nahlásit

jablunka
No jó,já můžu potvrdit,taky mi jeden nakreslila.

ale to byl jinej zákrok

Neessi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 21:39
- Nahlásit

Erin
veterina to byl můj sen....

můj taky,ale trpím herpetifobií a tak jsem měla smůlu.Prostě havěť co má nožičky mi nevadí,ale hadi velmi už od ranného dětství,co mne uštkla zmije a nemůžu to překonat.

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 21:40
- Nahlásit

Neessi
ale to byl jinej zákrok
To je fuk,důležitý je,že sem to pochopila!

Erin
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 21:50
- Nahlásit

Neessi

Já zase trpím tupostí na vědy matematické,včetně chemie....tak jsem zvládla jen oděvní průmku,která mě neba,ale maturu jsem zvládla.

Neessi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 22:29
- Nahlásit

Erin
tupostí na vědy matematické,včetně chemie

to máš úplně fuk.Já tvrdím,že není důležité čím člověk je,ale když se kdykoliv za sebe ohlédne s čistým svědomím,že neublížil,neuškodil a udělal hodně správných věcí,pak je jedno jestli je kandidátem věd nebo má "jen"základní vzdělání.

AegisB
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2014 00:50
- Nahlásit

Chci se zeptat na aktuální informace ohledně vasektomie u psů. Kolik takový zákrok stojí a jestli nevíte o dobrém veterináři na zlínsku nebo brněnsku, který by zákrok prováděl? Předem děkuji za odpověď.

corgi
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2014 19:44
- Nahlásit

AegisB
Aktuální informace je asi taková, že v současnosti u nás čekáme, až k nám dorazí přípravek Zeuterin - asi tak bych to shrnula

AegisB
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2014 22:10 - Změnil/a: AegisB
- Nahlásit

Takže vasektomie se neprovádí a nevíte o nikom kdo by ji dělal?

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání