| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 20:06 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
maixnerova
Klíííííííd,maixnerová.Nebezskému letectvu jsi poděkovala a to je nejdůležitější.
Hlavně Piškotoj vysvětli,že neschopenka není nafurt
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 20:17
- Nahlásit
Neessi
Hlavně Piškotoj vysvětli,že neschopenka není nafurt
... vono je spíš problém, vysvětlit Čochtanovi, že teď jěště bude mít chvilku šetřící režim .
Jako to obskakování a podstrojování by samozřejmě bral , ale bez těch přiblblejch příkazů a zákazů - neskákej, tam nesmíš, pomalu... a podobnejch vopruzů
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 20:35
- Nahlásit
maixnerova
Gde je ta Davídkojic s těma fotkama?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 20:36
- Nahlásit
Neessi
mě to nejde!!!! Zkoušim to už hodinu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 20:42
- Nahlásit
tak snad konečně
http://album.volny.cz/davidkovarenata/browse.php?a lbum_id=95632&browse_page=0
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 20:45
- Nahlásit
davidkova renata
Fotky haaaaaaaskýýýý.Ale ta ploskaňa,pani-dyť není vidět vobsah.(už asi stejně žádnej není,co?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 20:46
- Nahlásit
Neessi
Ale ta ploskaňa,pani-dyť není vidět vobsah
Taxi vemte brejle
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 21:35
- Nahlásit
davidkova renata
ježišmarjááááá, proč se já vždycky tak šklebim, když vím, že mě někdo fotí , příště prosím jen Piškota, ten je mnohem fotogeničtější
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 22:25 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
davidkova renata
fotka č. 4 není špatná - a před spaním.
maixnerová
kamarádka měla včera malou kníračici taky na operaci, měla na břiše zvenku nádor, který se zvětšoval. Čubině je skoro 10, zatím to vypadá dobře, je na jipce, ale chodí se venčit a má hlad.
Ať vám to dobře dopadne, držíme s Gerrym palce a packu.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 22:41
- Nahlásit
Lola1
ahoj Lolo , díky . Taky moc držím palce kamarádce, aby se fenečka brzy uzdravila.
My jsme tu pooperační péči absolvovali doma, vyfasovala jsem kanylu, flašku s roztokem a stříkačku a veti mi ukázali jak mám díru po abscesu čistit. První dvě čistění jsem byla uvnitř hodně vykleplá, pak už to bylo dobrý
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 16:27
- Nahlásit
maixnerova
Tak tohle téma tady bylo završeno Piškotovým uzdravením,jo?
No v každým případě gratuluji-jak Piškotovi tak tobě
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 18:52
- Nahlásit
maixnerova
Pozdravuj Piškota, doufám, že se mu daří lépe a veseleji. Byla jsem mrknout na Dinu-kníračici, stála nahoře na schodech, vrtěla ocasem a dokonce se trochu protahovala a štěkla, myslím, že je dobrá, zítra ji jdu navštívit. Hnes jsem předala místní informace o poperačních léčivech.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 19:43
- Nahlásit
Neessi
Tak tohle téma tady bylo završeno Piškotovým uzdravením,jo?
No v každým případě gratuluji-jak Piškotovi tak tobě
děkujeme, paní doktor , teď ještě musím Bobíškovi na nějakou chvíli důsledně zatrhnout kaskadérský kousky, jako jsou skoky do potůčku se zamřelou, bahnitou, smradlavou vodou (viz včera) a věřím (a doufám), že bude jěště hoooooooodně dlouho v pohodě
Lola1
děkuju, vyřídím a ty moc pozdravuj Geronima (jmenuje se tak tvůj pejs? nebo to pletu?). Kdyby se třeba naskytlo něco, s čím bych díky téhle své zkušenosti s Piškotem mohla poradit, nebo se ti jen tak chtělo, klidně písni na mail
pro všechny co to zajímá: už jsem to napsala u Davídkový, ale napíšu to jěště sem . Dnes mi volal jeden s doktorů, co Piškota operovali:
HISTOLOGICKÝ NÁLEZ JE NEGATIVNÍ!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 19:45
- Nahlásit
maixnerova
HISTOLOGICKÝ NÁLEZ JE NEGATIVNÍ!
Dyť vim,už jsem na to odpovídala u Davídkový,ale ty nečteš
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 19:57
- Nahlásit
Neessi
....ale ty nečteš
ty nečteš (řádek nad HIST....):
pro všechny co to zajímá: už jsem to napsala u Davídkový, ale napíšu to jěště sem . Dnes mi volal jeden s doktorů, co Piškota operovali:
no jasně, když už nedostanu sprdung za pozdní hlášení z vizity, tak zas za to, že prej JÁ nečtu.... ale TY můžeš...
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 19:59
- Nahlásit
Neessi
.... jako mě sprdnout (trošiiiiiiiiinku, někdy), myslím
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 20:06
- Nahlásit
maixnerova
jako mě sprdnout (trošiiiiiiiiinku, někdy), myslím
no však.Dobře víš,že jedno správný sprdnutí v pravou chvíli,je lepší než .............ježišmarjá,já málem napsala než 10dochtorů,ale to patří k prdnutí,ne ke sprdnutí.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 20:15
- Nahlásit
Neessi
hmmm... když si 10 dochtorů prdne, to musí bejt šleha
|