| Autor |
Zpráva |
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 19:37 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
Haló, haló, hlášení z dnešní vizity :
1) Výsledky z histologie jěště nejsou - ....já už se z toho všeho čekání po...u!
2) S Piškotem jsme dostali jedničku s hvězdičkou za vzorné vyhojení a příkladnou pooperační péči. Taky byl vychválen v jaké, že je výborné kondici, jakou má šlank figuru a osvalení.
Dmula jsem se pýýýýchou , jen škoda, že ty poslední tři věci se nedají říct taky o mě .
3) Ránu už nemám vymývat kanylou roztokem, pouze natírat framykoinem, dokud se úplně nezatáhne, do té doby bude nosit i tričenka a vložky.
4) Ptala jsem se na Zylexis - to je ta inj. na podporu imun. syst., kterou jsem Piškkotovi nechala dát předminulou středu, jak mu bylo tolik zle a byl hodně slabej. Pan doktor mi řekl, že v Piškotově případě považuje další inj. nebo jiné podpůrné imun. prostředky za zbytečné a kontraproduktivní - tedy vlastně totéž, co mi zde napsala Neessie. Musím říct, že mě ten vet. docela mile překvapil... čekala jsem, že mi bude chtít jěště něco nacpat... předtím cokoli řekli, já odkývala, maximálně se trochu zpotila, ale solila a nepátrala po tom co kolik stojí, čili snadná obět... a vida...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 19:45
- Nahlásit
maixnerova
No tak vidíš,Piškot je v cajku a tys dostala pochvalu.Co víc si můžeš přát.Jestli zbyl ten portugal,tak ho běž domlasknout,nebo se sousedkou si otevřte další a Piškotoj ještě zapějte,aby nevyšel ze cviku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 20:15
- Nahlásit
maixnerova
Taky byl vychválen v jaké, že je výborné kondici, jakou má šlank figuru a osvalení
Tak to je na tom vo hodně líp než já...
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 20:15 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
Neessi
Piškotoj ještě zapějte,aby nevyšel ze cviku
Piškotoj jsem pěla, když mu dneska vyndavali stehy. Pan doktor měl co dělat, aby se mu neklepala ruka , jak se otřásal smíchy....
Když mi vet zodpovědně a zeširoka zodpovídal, případně vyplňoval písemně dotazník, kterej jsem si na něj připravila , najednou jsem zjistila, že hajzlík je v čudu ... Nikde nebyl, už jsem chtěla vyběhnout ven, když ho prozradilo vrtění ocáskem. Byl za závěsěm, kde měli otevřený pytel s granulema a ládoval se tam jak o život... když už průser, tak ať to stojí za to .
Než jsme odcházeli z domova, dostal svoje vařený kuře s rejží, mrkví a syrovými játry, chuděrka malej podvyživenej....
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 20:19
- Nahlásit
davidkova renata
Tak to je na tom vo hodně líp než já...
pani, už mě neštvěte , já vás viděla na fotkách.... dyk ty máš figuru, že by ti ji kdejaká šestnácka mohla závidět, prosím tě... , tak co plašíš.... .
A vůbec, kdy se uvidíme, modelko?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 20:21
- Nahlásit
maixnerova
A vůbec, kdy se uvidíme, modelko?
no co třá zejtra na chvíli??Můžu se dovalit třá na 9 do Markéty,co?
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 20:24
- Nahlásit
No hurááá, v 9.00 v parku u Břevnovskýho kláštera? Na tom trávníku u velkého rybníku?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 20:33
- Nahlásit
maixnerova
9.00 v parku u Břevnovskýho kláštera? Na tom trávníku u velkého rybníku?
Jako myslíš dole??jak sou rybníky dva?Pod tim učnákem jak bejvá posvícení??
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 20:37
- Nahlásit
davidkova renata
Jako myslíš dole??jak sou rybníky dva?Pod tim učnákem jak bejvá posvícení??
ano, myslím ten rybník jak je kousek od Břevnovského kláštera... kde jsi myslela ty?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 20:43
- Nahlásit
maixnerova
kde jsi myslela ty?
No já myslela abys nemyslela tu nádrž pod Kajetánkou,tož teda v 9 na posvícení,dyby něco ,písni
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 20:50
- Nahlásit
davidkova renata
už se moc těšíííííííííííím . Není to pro tebe problém, jako cesta myslím, k tomu rybníku u kláštera?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 20:51
- Nahlásit
maixnerova
Není to pro tebe problém, jako cesta myslím, k tomu rybníku u kláštera?
Pro mě je problém už fšecko ,taky se těšíme .Esi si vzpomenu,vemu foták
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 20:57
- Nahlásit
davidkova renata
...taky se těšíme.Esi si vzpomenu,vemu foták...
....a já placku se slivovicí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 20:58
- Nahlásit
maixnerova
a já placku se slivovicí
rači né,mušim do háku
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 21:02
- Nahlásit
davidkova renata
....nevodmlouvej , to je meducína a já jsem teď zkušená pečovatelka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 21:15
- Nahlásit
maixnerova
to je meducína
to je jiná,ofšem...ale nebudeš zpívat jako Piškotoj ,že né?????????
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 21:33
- Nahlásit
davidkova renata
ale nebudeš zpívat jako Piškotoj ,že né
....nebój , tý slivovice se zas už tolik není
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 21:40
- Nahlásit
davidkova renata
Koukej ten foťák vzít a toho maroda vyfotit naživo,jak laškuje s Nyný.A maixnerovou blejskni taky i stou placaticí.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 22:22
- Nahlásit
Neessi
Koukej ten foťák vzít a toho maroda vyfotit naživo,jak laškuje s Nyný.A maixnerovou blejskni taky i stou placaticí.
.... mě už nějaká ta vostuda nerozhodí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 10:57
- Nahlásit
Neessi
taxme doma,počasí stálo za trousek,aspon že tu chvíli nelilo.Myslim,že nás maixnerová celou dobu houpe bo Piškot běhal jak postřelený prase,ani Nyný mu nestačila .Za účelem pořízení foto mu byl mnou nabídnut piškot,servanou kůži na prstech jsem si už ošetřila,no hlavně že má čokl apetýt
setkání bylo krátké bo Piškot,rozhicován během,vlezl záhy do potoka a tak se muselo dom bo by mu nastyd pindík .V závěru se ještě pokusil obskočit Nyný,patrně zapoměl,že už nemá koule .Slivovička byla ,navíc mi maixnerová podle vnutila celkem fešnou placatku se zbytkem obsahu .Foto nějaký bude až příde dítě bo to neumim vyndat z toho fotáku ,ale maixnerová fotila mobilkem a slíbila to sem fkydnout.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 11:52
- Nahlásit
SKORO to bylo tak, jak už popsala Renča .
Ten pitoma fakt sešupajdil do potoka, zařvala jsem na něj, podíval se na mě, na potok, na mě a udělal ten osudný malý krůček. Stál v bahnitý vodě s hubou vod ucha k uchu a výrazem, pozdě, co? Nebuď srab, pojď taky, je to žůžo... Pak okamžitě vyletěl ven a tvářil se jako co co co? Dyk jsem tu, né... to je kraválu...
Nezbývalo než se otočit a poklusem razit domů. Osprchovala jsem mu bříško, vysušila, doufám, že už naposled sama propláchla ránu kanylou roztokem Betadinu, namazala Framykoinem, dala čistý tričko, vložku... Místo obvyklého brumlání oslavných ód na Piškota, čištění tentokrát provázely věty jako: no, když seš blbej, tak ti to musím jěště propláchnout, ty trdlíku a jestli se hneš, tak ti nařežu. Taky to fungovalo, nehnul se ani o píď . Teď tady leží na podlaze na bleděmodrý flízový dečce a tváří se jak ukřivděný andělíček .
Tady je pár fotek nafocených mobilem:
http://www.cz-pes.cz/galerie-1355-q-Piskot-a-holky -Davidkovic
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 12:00
- Nahlásit
maixnerova
Tady je pár fotek nafocených mobilem
dobrý
hele a všímáte se,lidi,jak se kolem mě fšicí psi přirozeně srocujou?? Asi mám nějaký flujdum nebo charyzma...
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 12:05
- Nahlásit
davidkova renata
... to rozhodně , Piškot si moh za tebou ukroutit hlavu, když jsem ho kvaltem vlekla k domovu
Fotečky ti pošlu mailem, abys měla dokumentaci, až budeš vyprávět vnoučatům, proč máš na pravý ruce jen 2 prsty
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 12:15
- Nahlásit
maixnerova
proč máš na pravý ruce jen 2 prsty
jo,to bude fajn ,eště by si myslely,že sem nějak postižená třá..
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 12:37 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
davidkova renata
....a takhle můžeš vyprávet, žes přeprala tlupu hladovejch medvědů . Jěště jednou moc děkujem za ty vitamínky . ....Aby byl pejsek eště trochu čipernější
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 12:40
- Nahlásit
maixnerova
Aby byl pejsek eště trochu čipernější
eště to tak!!!
My děkujem za ploskaňu,už má svý čestný místo
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 12:51
- Nahlásit
davidkova renata
...za ploskaňu,už má svý čestný místo
dobře jí tak, všimla jsem si jak ti sluší
Fotky pošlu za chviličku , posílám teď pár velkejch pracovních mailů....
Neessie
když jsem dneska po té bahenní koupeli Piškota přebalovala , znovu jsem ocenila radu, abych koupila Monety. Kdyby měl tu hogofogo tenkou vložku, určitě by se mu do rány to bahno dostalo, myslím, že bytelná Moneta tomu zabránila
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 17:25
- Nahlásit
maixnerova
No supéééér,kouknu na cézet a hned tam vidím vpravo Renču s Piškotem a Nyný.Jen jsem neviděla tu ploskaňu (stejně už to Davídková asi vyžahla,co?
Jinak fakt hezký.Koukala jsem,že jste i měli počasí.Zato tady celej den chumelí,ale na zemi bahno.
No když si vzpomenu,jak jsi byla před 10dny nešťastná,tak si říkám,jak je dobře,že byl pán Bůh doma a všechno to obrátil a Piškot je zase OK.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 17:45
- Nahlásit
Neessi
Jen jsem neviděla tu ploskaňu(stejně už to Davídková asi vyžahla,co?
...spolu sme ji skoro vyžahly, je taková maličká ...
Koukala jsem,že jste i měli počasí.
No já jsem se na tématu u Davídkový pěkně rozčílila, jakože co to má bejt, takovej humáč, zrovna, když se máme konečně naživo sejít. A jak jsme se v parku sešli, vysvitlo sluníčku..... a Piškot šupnul do potůčku (no potůčku, spíš bahýnka), tak jsme to museli zkrátit. Ale i tak to bylo moc fajn .
Pokud zítra nebudou padat trakaře nebo se nepřižene ta vichřice, co s ní straší, moc ráda si to zopakuju.
V duchu každej den děkuji velmi letce andělů strážných i nejvyššímu velení za to, že je Piškotovi líp a má se tak k světu, i s těma lumpárnama . Mě se zdá neuvěřitelný, že je to jen 10 dní, spíš jako by to byl měsíc, dva...
Nějaký fotky sem dá ještě Renata večer, foťáček nezapoměla
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 19:34
- Nahlásit
Neessi, Renča, Mirka a vůbec všechny, které sem napsaly
....děkuju velmi letce andělů strážných i nejvyššímu velení za to, že je Piškotovi líp...
.....a nejen těm nahoře, fakt mi moc pomohlo, že jste tu byly a jěště pořád jste se mnou... ten nervák bych určitě zvládala mnohem hůř a navíc jsem dostala taky spoustu praktickejch rad a to je v takový situaci k nezaplacení... moc děkuju. A budu moc ráda, když zas budu moct nějak pomoci já.......
....jééééžiš, to zní pateticky, jenže já to myslím dovopravdy, akorát se nedokážu líp vyžvejknout
|