Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Ceny spot onů
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Autor Zpráva
abby
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 14:12
- Nahlásit

wami

A o to jde

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 14:38
- Nahlásit

fromeli
no já ho tim cpala přes minulou zimu, dávala jsem 2 ráno a 2 večer,jonda váží něco přes 7kg, myslíš, že sem měla dávat víc?na jaře byl bohužel klíšťat plnej, než dostal duowin..on má taky každej pesa jinej metabolismus. asi to bude tim. ale když vám to funguje, tak to je super, určitě stojí za to to vyzkoušet.

Mar3
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 14:58
- Nahlásit

fromeli
a kolik teda bych tak měla dávat na cca 11 kg tabletek vlastně?

wami
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 15:02
- Nahlásit

Mar3
celou krabicku...

Mar3
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 15:06
- Nahlásit

wami

fromeli
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 15:42
- Nahlásit

kolik teda bych tak měla dávat na cca 11 kg tabletek vlastně
Mar3
já myslím, že ty 4 budou stačit

eva od jondy
možná to přes ty chlupy není ven cítit

Darina1
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 16:34
- Nahlásit

venda
Posypu tím každý den granule. Kolik toho dám tak to opravdu nevím, ale mám dva malé Bišonky po 5kg a ten sáček mají tak na tři dni.
abby
Poradila mi to paní co mi stříhá pejsky a můžu jen vřele doporučit opravdu přestal žrát ty výkaly a asi je taky pravda v tom, že jim chybí vitamín B. Když to začneš dávat chvíli to trvá u nás začal být výsledek tak po týdnu až čtrnácti dní.
Prvních čtrnáct dní jsem jim to dávala každý den a pak abych je nepředávkovala jsem přešla na metodu, že ji jeden sáček stačí na týden. Co jim chybi do týdne tak to vynechám a pak další týden zase nový sáček. U nás ty kvasnice stojí 5kč takže je to opravdu levnější.
Pac a pusu posílají Biško a Damiško.

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 17:11
- Nahlásit

fromeli
no jo, to mě nenapadlo ....sem mu měla hodit pro klíšťata na krk nějakou cedulku typu"pozor zlý pangamin"

Madlenka
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 20:05
- Nahlásit

Já taky vřele doporučuju Duowin!!!
My ho používáme už tři roky a je bezkonkurenční
Neměli jsme celý rok ani jedno klíště - opravdu!
Ve srovnání s expotem má sice taky permetrin, ale jako jediný má i druhou účinnou látku, která působí i na bleší vajíčka a larvy, takže ho používáme i v zimě proti blechám.

Doporučuju, navíc má i dobrou cenu.

barapolo
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 08:03
- Nahlásit

Nevíte náhodou někdo kde v Praze sehant Duowin? Díky

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 08:07
- Nahlásit

barapolo
Já ho kupuju tady http://veterinanusle.kvalitne.cz/

otoson
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 10:59
- Nahlásit

Mel
1 pipeta pro velká plemena (1ml) mně stála necelých 75kč,,,na velký plemeno se dávají 2pipety

otoson
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 11:05
- Nahlásit

teda kecám nesmysly )) ted jsem našel i účet z minulýho roku,,,jedna pipeta stojí 62kč

Madlenka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 11:22
- Nahlásit

barapolo

Měl by ho mít skoro každý veterinář.Když ho mít nebude, tak si o něj řekni a on ti ho do druhého dne objedná.
My když jsme s ním začínali, tak jsem si o něho taky řekl, že nic jiného nechci a druhý den mi volal, že si můžu přijít.

Mel
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 11:24
- Nahlásit

otoson
skvělý, díky, už to mám objednaný

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 11:31
- Nahlásit

Mel
je ten Frontline tak prohláknutej i mezi klíšťatama

...jo jo, slyšela jsem drbny klíštěny, jak si o něm vykládají na pavlači a strašně se řehtaly. A v jejích týdeníku "Klíšťokous" dělali anketu o nejméně účinnej a rada klíšťat starších jednohlasně zvolila Fronťáka (jak mu domácky říkají).

barapolo
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 13:18
- Nahlásit

Madlenka
Já jsem se totiž nedávno přestěhovala z malého města do Prahy a tak nemám přehled, ale už mám objednáno. Díky za radu.

abby
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 13:25
- Nahlásit

Mar3

Já myslím,že když si řekneš Chybovi,tak ti to objedná.My po něm taky teď chceme Scalibor,kterej normálně nemá,ale sežene nám ho.

pospa
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2007 11:42 - Změnil/a: pospa
- Nahlásit

Máte zkušenosti s použitím Duowinu u psa,který váží víc jak 30kg?Bude stačit použití jedné pipety na váhu 15-30kg psa,na větší váhu se tento spot totiž nevyrábí.Můj pes váží cca 34kg.Za odpovědi děkuji.

pigie
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2007 12:47
- Nahlásit

pospa
To ti stacit bude Mne vydrzala jedna pipeta na 55kg psa. Tento rok vsak davam pre istotu v sezone dve

Mar3
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2007 12:56
- Nahlásit

jo a k pův.dotazu: momentálně máme exspot - 1 ampule (do 15 kg) stojí cca 92,- CZK, u psů nad 15 kg se maj používat ampule dvě...

nika00
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2007 12:58
- Nahlásit

pospa
ja je kupovala pred tydnem a na 28kg psa mi rekli at dam dve!

pospa
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2007 13:24
- Nahlásit

pigie
Děkuji moc za odpověď,to by nám teda na 34kg měla stačit bohatě i v sezóně ta 1 pipetka
Už jsem zjišťovala i cenu u nás a v naší vet.lékárně by mi to objednali to balení 4ks za 560,-Kč což je 140Kč za jednu.Cena opravdu výborná oproti např. Advantixu.

Gina3
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 00:01
- Nahlásit

My jsme letos taky poprvé zkusili Duowin a má fakt super cenu!Máme dva pesany, jeden 8 kg, dána pipeta do 7,5 kg za 70 Kč! Druhý 32 kg a dali jsme tu pipetu do 30 kg za 130 Kč a v pohodě

wami
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 07:36
- Nahlásit

pospa
na 40kg psa taky davam jednu pipetu, a staci...

pospa
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 09:08
- Nahlásit

Tak jsem včera byla pro ten Duowin a to balení vyšlo ještě levněji na 545Kč,nevíte,zda je tam stejná účinná látka jako třeba v Advantixu?Ten totiž působí i proti komárům a všenkám.Tak mě zajímá zda ten Duowin taky bude odpuzovat komáry a všenky.Díky

Hafina
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 13:57
- Nahlásit

Teď trochu vedle. Tento rok uvažuju o obojku. Minulej rok jsme mělůi Scalibor, ale pes na něj měl nesnášenlivost, udělali se ma na krku boláky. Tenhle rok jsem myslela na Killtix. Myslíte, že to bude to samý? Nechce se mi vyhodit tolik peněz k ničemu a ještě, dá se s tím obojkem koupat? Můj pes se v létě ve vodě skoro furt.

pospa
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 14:34
- Nahlásit

Hafina
Já bohužel nemám s obojkama žádnou zkušenost,ale teď jsem kupovala pro tatovu fenku,která je na dvoře a taky pro babiččinu fenku taky ten Scalibor a myslela jsem si,že je to kvalitní obojek.Teď jsi mě docela vyděsila tím,že tvůj pesan měl po něm boláky
Tak to jsem zvědavá,co na to fenky... jedna je NO a druhá APBT.
Já právě původně taky chtěla Kiltix,ty jsou prý snad tady na trhu nejlepší,ale u toho Scaliboru mě nadchlo to,že je bez zápachu.....tak to jsem na to teda zvědavá

Hafina
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 14:38
- Nahlásit

pospa
Že můj pes ho nesnesl, neznamená, že ho nemusí nutně znamenat, že ho nesnesou ostatní, takže myslím, že můžeš být v klidu, snad...

fromeli
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 18:45
- Nahlásit

Hafina
porovnej složení a pokud bude stejný tak je to pravděpodobný, že budou problémy.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání