| Autor |
Zpráva |
Darina1
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 11:08
- Nahlásit
venda
To droždí nám jen působí na klíšťata a aby nežraly ty fujtajbly, ale na blechy bohužel ne, ty malé breberky chytáme co chvíli připadá mi, že si je snad i sami pěstujeme i když vše vystříkám, vymyji savem tak i tak je stále máme a stále kapeme pipety a byt drhneme a to nejsou jen pipety to musíme zase odčervyt a k tomu zase čistit uši ať jsme čupr kluci. Takže na blechy nepomůže droždí.
Když jim ho koupím tak ten sáček máme na tři dny, mám dva psy po 5kg.
|
otoson
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 11:45
- Nahlásit
já mám perfektní zkušenost se spot-on Bob Martin - loňská sezona jen dvě klíštata
http://www.bobmartin.co.uk/products/flea_control.h tm
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 11:46
- Nahlásit
Tak koukam, ze Duowin s poctem klistat 0 jeste porad vede...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 11:47
- Nahlásit
wami
my měli dřív ex spot - dyž sme ještě chodili k minulýmu vetovi - a taky ani 1 jediný klíště....až u toho frontlinu je měl...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 11:49
- Nahlásit
Mar3
jj, dyk rikam, Exspot a Duowin maji stejnou ucinnou latku...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 11:59
- Nahlásit
wami
ajó - sem to asik přehlídla
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 12:03
- Nahlásit
fromeli
a netloustne ti po tom špageta? nebo spíš, nemá sklony k tloustnutí?
|
venda
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 12:08
- Nahlásit
Darina1
no to já plácám jedno přes druhé - na blechy ty spot-ony na chvilku stačí, na ten měsíc co působí na klíšťata to funguje i na blechy, ale rozhodně ne slibované 3 měsíce
ale zaujalo mě to droždí protože čokla by taky ráda olizovala lidské výkaly, což mně teda dost vadí...tak jsem chtěla vědět jak to dávkuješ (jak často a kolik) nebo kde se to dá najít a jak to psům chutná...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 12:10
- Nahlásit
blanulinka1
sklony k tloustnutí měla od malička a žádný béčko nedostávala. Takže krmnou dávku mám pevně v rukou a je to v pohodě
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 12:17
- Nahlásit
fromeli
no jo, je to špageta Taky tu naši hlídám, papáníčko ji chutná ta by nejraději zblajzla i "mámu a tátu a tebe by taky snědla " ...předevčírem se dostala k misce Bassinka, byl u nás na návštěvě, tak mu vyžrala jeho superpremiovky, než jsme si toho všimly, tak už se sotva koulela Magor...A to před tím sežrala celou svoji mističku...Včera pak měla dietku, protože jednak si myslím, že sežrala dávku tak na dva dny a za druhé z těch jeho dospěláckejch superprem. měla průjem Ale hlavně že toho do sebe stihla napěchovat tolik...Vypadala jako had z Malého prince...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 12:28
- Nahlásit
blanulinka1
tyjo, dám Vám Berryho do učení tomu t odávám po jedné granuli až do krku aby vubec něco sněd (proto začínáme ten pangamin )
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 12:33
- Nahlásit
blanulinka1
no tak já ji při návštěvě u rodičů už ani jídlo s sebou neberu, protože od každýho ráno vyloudí kousek chleba nebo rohlíku, v poledne kus masa a večír nejlíp kousek špeku
|
Jurba
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 12:41
- Nahlásit
Duowin kupuji v Brně v lékárně u Ronda na Křídlovické.Pipeta "velký pes" 30kg za 143Kč. Je super.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 13:01
- Nahlásit
Darina1
to s těma kvasnicema zkusím,protože náš pes je žrout lidských výkalů.Kdo ti to poradil,ještě jsem to neslyšela?
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 13:13
- Nahlásit
taky jsme měli minulej rok duowin a super účinnost, na klíšťáky v praze zabírá moc dobře, lidi si ho chválej, prostě frontline už na mnoha místech klíšťáky nebere
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 13:14
- Nahlásit
jo a pangamin jsem zkoušela a teda nám to nějak nefungovalo
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 13:14
- Nahlásit
otoson
a máš i info o ceně?
|
abby
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 13:21
- Nahlásit
Mel
Já teda musím říct,že mám nejlepší zkušenost s obojkem Scalibor.Loni jsme neměli žádné klíště.
|
venda
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 13:24
- Nahlásit
abby
no já to slyšela, že výkaly žerou, protože si tim doplňujou Béčko že pokud to neni zlozvyk, tak tohle pomůže a kvasnice mi připadají levnější a výživnější než ten pangamin, kterej je taky vit. B, no rozmyslim si to
|
abby
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 13:26
- Nahlásit
venda
Já myslela,že to žere,protože žere všechno Určitě to zkusím.Můj přítel na tyhle babské řeči nedá,ale fujtajblíky nesnáší,takže by se v tomto případě ohl připojit
|
duli
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 13:31
- Nahlásit
Mel
ja nedam dopustit na spot bob martin.....pri koupi celeho balicku(na 3 davky) jsem platila cca 450 sice se to dava po mesici ale od te doby co ho pouzivame tak zadne kliste ani blecha (a ze obojiho jsme meli vic nez dost...nejakemu frontlinu se ta havet jen vysmala).....pres leto davkovani dodrzuju a mimo to davam jak si vzpomenu a bez nalezu....
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 13:37
- Nahlásit
eva od jondy
a jak dlouho jsi ho podávala? Já bych účinek dřív než za měsíc nečekala. A taky to musí být dostatečná dávka.
Jinak někdy taky hodím do žrádla kvasnice, ale ty doma většinou nemáme, protože já nepeču
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 13:39
- Nahlásit
Já teda musím říct,že mám nejlepší zkušenost s obojkem Scalibor
Ten mi vet taky doporučoval, že prý nesmrdí, ví, že nesnáším pak kiltixů a spol. Ale muž zase nechce, aby doma chodila v obojku a taky při mazlení bych na to furt sahala, tak jsem ho nebrala. Ale prý si ho dost chválí a myslím, že je i proti komárům ne?
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 13:40
- Nahlásit
abby
no, kdybych uvažovala o obojku, tak asi ten Scalibor koupím, už jsem na něj slyšela chvály dost, ale obojek nechci. Jsem pro spoty
duli
jo, o tom už jsem taky zprostředkovaně slyšela, zkusím se poptat veta....
|
abby
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 13:45
- Nahlásit
fromeli
Fakt vůbec nesmrdí.Mě něvadí na něj sahat.Možná,že až budeme mít děti,tak zauvažuju o něčem jiným.Ale když jsme byli na hromadné vycházce v lese a skoro každej pes (a je jedno,co měli za ochranu) měl plno klíšťat a my nic,tak mě přesvědčil dokonale.I když jsme byli v Chorvatsku a pak se mě vet ptal,co jsme měli za ochranu,tak nás pochválil.
Mě na spotech vadí ta krátká účinnost.Jak se znám,tak bych zapomínala aplikovat
Mel
proč je nechceš?
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 13:56
- Nahlásit
abby
no, nevím, prostě nechci. Spot mi přijde lepší, Gary se válí v posteli, všude vleze a ty obojky jsou práškový (teda nezkoumala jsem scalibor, ale většina), tak mi to přijde takový divný...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 14:03
- Nahlásit
abby
ja treba antip. obojky taky nemusim - vadi mi, kdyz se mi na krku psa mlati dva obojky a kdyz potrebuju psa chytit a omylem capnu jen za ten antiparazitarni... Male specifikum - mam psy s kozichem a delalo jim to tam vysoupany kruhy... Nesmrdel mi teda zaden, ale kdyz to bylo mokry, bylo to hnusny a nejak to proste nikdy nebylo ono...
Treba ten Duowin - psa to omezi na 2 dny, co se nesmi koupat, ale jinak si jednou za 3 mesice vzpomenu a nemusim resit vubec nic - ani ty klistata...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 14:06
- Nahlásit
Mar3
přijeď do Práglu na víkend a dostaneš víkendovej kurz zadara!!!
Hele a co zkusit "tekutý béčko" bez alkoholu...třeba "Radka"
|
abby
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 14:08
- Nahlásit
wami
S tímhle problámy nemám.Abby z toho neměla žádný problémy.Ale pes od našich je na obojky alergickej,takže tam dáváme spoty.
Musím říct,že jsem nad tím tak dalece nepřemýšlela.ŠLo mi jeno to,aby to zabíralo a pes byl v poho.Což zatím je
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 14:11
- Nahlásit
abby
Tak ja o tom taky moc nepremejslela, proste jsem parkrat zkusila obojky, zkusenosti teda nic moc, tak jsem presla na Duowin a od te doby jsem ja i psiska happy...
|