Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Ceny spot onů
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Autor Zpráva
Mel
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 09:54
- Nahlásit

Jelikož nám začíná nová "sezóna klíšťat" začínám uvažovat, že zakoupím spot (už jsem jedno klíště vytáhla). Doposavaď jsem používala Frontline a byla celkem spokojná. Sem tam se klíště našlo, ale bylo to spíš výjimka (spíš ke konci té účinnosti).
Uvažuju, že bych zkusila změnit značku, když už je ten Frontline tak prohláknutej i mezi klíšťatama a tak mě zajímá, kolik tak stojí ostatní spoty. Já Frontline kupovala za psa 20 - 40 kg za 180 Kč. Nevybavíte si někdo, za kolik jste kupovali ostatní spoty?

wami
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 09:57
- Nahlásit

Mel
Duowin pipeta na cca 30kg asi 150,-
A nedam na nej dopustit, tuky tuk, v podstate 3 mesice bez klistat...

abby
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 09:58
- Nahlásit

Mel

Pokud se zítra dostane Zdenda k vetovi,tak ti dám vědět,protože si to z hlavy nepamatuju.

fromeli
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 10:07
- Nahlásit

Advantix stojí zhruba co Frontline.
Duowin, jak píše wami a Exspot vyjde zhruba taky tak.

Výhodou Frontline je, že působí dlouho na blechy

Mar3
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 10:08
- Nahlásit

wami
hm, a kde duowin kupuješ? (nebo v Brně si kupovala ? ) náš vet má jenom frontline totiž a ten já už taky nechci - máme klíšťata aj když ho má

wami
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 10:11
- Nahlásit

Mar3
ja ho kupovala u Chyby na Slovanaku, ale brala jsem vzdycky celou krabicku... (4 ks)
No, ale kdyz se vas zajemcu najde vic, tak vam to urco taky objedna...

fromeli
Duowin a Exspot maji navic stejnou ucinnou latku...

Výhodou Frontline je, že působí dlouho na blechy
na blechy je vybornej , ale klistata uz na nej kaslou...

Mar3
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 10:13
- Nahlásit

wami
no k chybovi chodíme a dycky má jenom frontline....tak já se ho zeptám...

fromeli
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 10:15
- Nahlásit

ale klistata uz na nej kaslou
no na ty já mám pangamín, tak dávámn jednou za 3 měsíce ten frontline pipetu a zatím v pohodě klepu tu do stolu, doufám, že to vydrží.

Mar3
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 10:17
- Nahlásit

fromeli
počki,po pangaminu na psy klíšťata nelezou?

wami
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 10:17
- Nahlásit

Mar3
no, ja se ho neptala, co ma, ja se ho ptala, kde sehnat ten Duowin, ze nic jinyho nechcu...

fromeli
na ty já mám pangamín
covece to je taky zajimavy... mas nekde clanek nebo nejaky blizsi info, jak pusobi pangamin proti klistatum...?
Jinak ja blechy neresim, zatim se nam vyhybaj (mela je akorat mala, kdyz jsme si ji privezli), tak resim akorat klistata a to tou jednou pipetou za 3 mesice docela jde, psi se s tim muzou i rachat ve vode, koupat, zmoknout....

fromeli
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 10:19
- Nahlásit

počki,po pangaminu na psy klíšťata nelezou?
údajně při dlouhodobém podávání béčka, je jedno jestli b-komplex nebo kvasnice nebo pangamín, začne tělo vylučovat pro tuhle havěť nevábný pach a nejdou na něj. Tak to funguje prý i u lidí.
Poradila mi to moje alternativní kamarádka, která spoty neužívá vůbec a fenka je v pohodě. Takže jsem to praktikovala taktéž, než špageta chytla ty debilní blechy.

Mar3
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 10:20
- Nahlásit

wami
ha,tak to já na to šla blbě já řekla,že chci spot a vo nřekl,že jedině frontline - je nej nej nej ,atdatdatd...

no pangamin my teď taky dáváme - prj totiž podporuje chuť k jídlu a já už se na to ho mýho chrta nemohla koukat . . . . kor dyž teďdko zase problinkal a proprůjmoval 14 dní - byl už uplně jako vipet tak to by bylo super,kdyby to odpuzovalo aj klíšťata!

fromeli
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 10:24
- Nahlásit

Mar3
já dávám špagetě 4 tabletky pangamínu bifi plus denně. BIFI dávám kvůli trávení a těm přátelským bakteriím a to PLUS je pupalka a tu já mám ráda

Mar3
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 10:28
- Nahlásit

fromeli
my teĎko dáváme bkomplex forte a od příštího tejdne ten pangamin,ale ty kupuješ normálka v lékárně? já chtěla totiž objednat ten psí....

Darina1
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 10:30
- Nahlásit

fromeli
Já přidávám do granulí sušené droždí páč ten mladý měl nejraději lidské fujtajbl a to mi bylo doporučeno. Je jedna pravda, že od té doby nic takové nepapá a jak si s pomínam tak opravdu jsme i bez klíšťat, ale zato bojujeme s blechami.

Mar3
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 10:32
- Nahlásit

Darina1
tak to je super! tka to jsem ráda,dyby t opomohlo aj na to ,aby nežral ty "exkrementy" tak budu skákat radostí

fromeli
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 10:35
- Nahlásit

ale ty kupuješ normálka v lékárně
pangamín normoš v lékárně, ten co je na stránkách www.pangamin.cz
Ani nevím, že je nějakej psí ten určitě bude zase drahej

Mar3
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 10:38
- Nahlásit

fromeli
no ani ne,myslim: http://www.mujpes.cz/obchod/default.php?id_pro=195 1&kat=170

Mel
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 10:42
- Nahlásit

fromeli
chjo, proč já mám psa takovýho blázna.... pangamin mi nežere. Známá to dávala psům jako odměnu, ten můj k tomu čuchne a jde pryč. Když mu to zamaskuju do žrádla, tak ačkoliv nikdy nic nevybíral, tabletky pangaminu tam spolehlivě zůstanou a když nezůstanou v misce, tak je nacházím různě po baráku... a páčit mu každý den hubu a cpát mu to násilím se mi moc nechce.

Jinak my blechy taky v životě nikde nechytli, našla jsem na něm asi tři, když jsem si ho přinesla domů, takže řeším čistě jenom ty klíšťata. Obojky dávat nechci, stříkat taky ne, tak ty spoty jsou nejlepší. Zkusím se poptat po tom Duowinu, cena je přiznivá (teda doufám, že v Praze bude stejná)

wami
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 10:43
- Nahlásit

fromeli
tak jsi me nadchla a mam objednano... Jen teda jestli ty davas 4 tabletky na spagetu, kolik jich asi mam dat jednomu vlcounovi?

fromeli
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 10:44
- Nahlásit

Mar3
no 10 tablet denně, to Ti to vydrží na 20 dní.
Já kupuju 200 tablet za 50 korun a dávám 4, takže to je docela rozdíl

Mar3
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 10:44
- Nahlásit

wami
krabičku

fromeli
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 10:45
- Nahlásit

Jen teda jestli ty davas 4 tabletky na spagetu, kolik jich asi mam dat jednomu vlcounovi?
wami
dávala bych jako na dospělýho člověka. Já dávám jako na dítě

fromeli
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 10:48
- Nahlásit

Mel
já myslím kdysi platila za Duowin do 20 kil (nebo jak je ta hranice) cca 120 korun, takže ta větší dávka by tak odpovídala.

Darina1
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 10:49
- Nahlásit

Mar3
No opravdu nepapáme od té doby žádné exkrementy a tlamu zase máme voňavou.
Mel
Skus mu koupit ty sušené droždí.

wami
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 10:50
- Nahlásit

Mar3, fromeli
no nebojte, ja vedela, proc objednavam to dvojnasobne baleni po 200 tabletach... Taky ty psy mam 3... (to je 3x8 tablet denne, coz je 24, to nam tech 400 vyjde na 16 dni... ) Takze premejslim, ze bych to davala jen do dubna, pak prejdu na Duowin, pac je to sice chemie, ale asi prece jen levnejsi...

Mar3
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 10:55
- Nahlásit

wami
fromeli
akorát je blbý,že poštovné by dvojnásobně převyšovalo cenu mnou objednanýho balení zkusim se poptat v lékárně

venda
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 10:56
- Nahlásit

Darina1
to sušené droždí mě zajímá, kolik ho dáváš?
taky to budu muset řešit, protože frontline Hekle funguje na blechy necelé 2 měsíce, pak se začne drbat a JÁ začnu bejt poštípaná, myslela jsem na Advantix, Duowin neznám ale teda zkusim!

fromeli
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 10:57
- Nahlásit

Mar3
v lékárně to nebude problém, určitě budou mít, minimálně ty obyč, ale tady to maj v každý lékárně

fromeli
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 10:59
- Nahlásit

Před zimou jsem na imunitu dávala tento a spokojenost.

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání