| Autor |
Zpráva |
corgi
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2015 16:01
- Nahlásit
ssshhhhh
Mluvím o těch lidech z ifauny - takové ty výkřiky "nikdy bych psa nenechala někde ležet" atd.
V tomhle případě je to hodně na hraně...
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2015 17:14
- Nahlásit
corgi
tak když psa srazí auto, nebo bude potřebovat non stop vet péči a bude to mladý pes co může mít jistě hodně před sebou, tak je jasné, že jdou moje pocity stranou a musí být hospitalizován.
tak ono na ifauně jak tak koukám jsou vůbec divný komentáře celkově ve všech tématech...
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2015 17:39
- Nahlásit
ssshhhhh
na ifauně jak tak koukám jsou vůbec divný komentáře celkově
Asi jinej oddíl ;)
I když tady občas....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2015 18:08
- Nahlásit
takze pes doma z kliniky zatim a dalsi kroky uvidime...
diky
ono je to hrozne tezky no, ale jestli nekdo z principu hospitalizaci odsuzuje tak ma o kolecko min
|
romana1
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2015 21:38
- Nahlásit
Na klinice nám řekli,že chemo nezabírá,a že pes to vzdává a že je jim to líto,ale že bude lepší ho utratit,,,a tak jsme si psali pejska domů..pes v hrozném stavu...bylo mi řečeno pes je už podchlazen,nefunguje termoregulace,nepije,nejí...máme ji doma a pes není podchlazený,ale má teplotu 38,2,pes pije sám a nyní i začal jíst...nechci aby to tady vyznělo že hazarduji se psem..nepříjde mi že by to pejsek vzdal,vím že je to těžká nemoc..ale pokud uvidím,že se pejsek nějak trápí,nejí nepije tak zavolat veterináře aby ji uspal tak´to je už to poslední a velmi jednoduché..a my to nevzdáváme!!!!!!!!!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2015 06:39
- Nahlásit
romana1
bohuzel, jestli nezabrala chemo (a ona je to zatez na organizmus beze sporu, mohla na to mit reakci hlavne jestli uz predtim na tom byla spatne) - a nevim jak u psu, ale to poznaj u prvni aplikace?
tak si uzijte jeste posledni cas co vam zbyva, hlavne to chce pak spravny rozhodnuti.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2015 11:08
- Nahlásit
cernej caj
a nevim jak u psu, ale to poznaj u prvni aplikace?
hele u Milči to bylo asi do hodiny
držíme palce, ať vše dopadne ke prospěchu psa a vaší co nejmenší bolesti
|
romana1
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2015 20:21
- Nahlásit
Nikitka je v nebíčku..prohráli jsme nad krutou nemocí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2015 08:08
- Nahlásit
romana1
tak se drzte snazili ste se hodne v poslednich dnech, udelali ste co ste mohli, je to ted urcite pro vas hodne tezky obdobi, ale mate aspon vzpominky na spolecny zivot
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2015 08:42
- Nahlásit
romana1
četla jsem o vašem boji....nevím co napsat, držte se...
|
romana1
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2015 13:12
- Nahlásit
neskutečně mi chybí...pořád se s tím nedokážu smířit..doma máme smutno,prázdno..stále se mi vše honí hlavou,popravdě jsem si moc přála,aby Niki umřela sama,nejsem vůbec smířena stím,že to byl ten pravý okamžik...i když vím,že byla moc nemocná...bez pejska být nemohu,čekáme na štěnátko..na Niki však nikdy nezapomenu,byl to jedinečný pes
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2015 13:38
- Nahlásit
romana1
ale urcite ste udelali, co ste mohli a umoznili ji dustojny odchod a ve vasich srdich uz zustane a to je dobre, i kdyz to ted boli...
co budete mit za stenatko
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2015 14:21
- Nahlásit
romana1
to ještě romano potrvá nějakou dobu než odezní ta úplně nejhorší bolest, než to člověk doopravdy připustí. Není to jednoduchý, bolí to. Musíš to nechat bolet a jen tiše čekat, až se rána začne hojit. Ona se zahojí, i když "jizva" zůstane navždy. Ale je to hezká jizva a každý z našich psů si zaslouží, aby po něm ta stopa zůstala. Až přijde štěně, budeš mít o hodně míň času na všechno myslet.
|