| Autor |
Zpráva |
abby
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 13:50
- Nahlásit
Fler
Určitě.Pokud jsi přesvědčená,že nechceš štěnda,tak do tho jdi.Jinak ještě počkej
|
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 11:36
- Nahlásit
Tak vám musím říct story ze včerejšího večera.Hlásila jsem Zdendovi,že Ebča už skoro žádnej výtok nemá a on,že bysme teda nemuseli chodit na tu krev.Jenže večer chodila pořád pít,tak zase naznal,že by ten rozbor krve nebyl od věci.
|
Fler
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 13:58
- Nahlásit
abby
A neni na zanet delohy nejak mlada? Tedy nerozumim tomu....... jen se ptam
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 14:16
- Nahlásit
Fler
moje fenka měla zánět dělohy v roce a půl... sice se říká, že zánět dělohy postihuje především starší feny, ale stát se může všechno... a naše veterinářka mi říkala, že minulý léto bylo šílený, že měla týdně minimálně jednu kastraci kvůli zánětu dělohy...
abby
jistota je jistota, to že nemá výtok neznamená, že to nemusí být... Držím palečky
|
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 14:19
- Nahlásit
Fler
Jandula
Já byla včera poučena,že pokud by naše fenka zánět měla,tak by byla velká výjimka a náš vet se s takovým příkladem ještě nesetkal.
Na oplátku jsem ho poučila,že když to měla Sára,tak to zase takovej "zázrak" být nemůže.
Jandula
Hele,u něj nemá smysl mu říkat,že když nemá výtok,tak to nemusí nic znamenat.Ještě,že večer tolik pila
|
Fler
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 14:20
- Nahlásit
Jandula
a jakou mas fenku? To je přesně to, proč se mi s tou kastrací nechce otálet pod heslem, že do 6 let zánět dělohy stejnak nedostane.................
|
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 14:21
- Nahlásit
Fler
Janča má GR jako já
|
sarax
Člen |
- Nahlásit
Fler
hele naše čubina poprvé hárala v 7 měsících,následovala faleška apka zánět...takže v 10 měsících byla vykastrovaná....
|
Fler
Člen |
- Nahlásit
abby
....................... Sára.................. my nějak ucházejí souvisloti, přeci jen jsme se zapojila do diskuze pozdě nebo jsem něco přehlídla, nebo nemá ještě úplně zmáknutý jména............
|
Fler
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 14:23
- Nahlásit
sarax
Nebudes ty ta sára o které psala právě Abby?????
Jak říkám, unikají my souvislosti........... Co máš za fenku?
|
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 14:23 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
Fler
Já bych na to nespoléhala.To,že to není časté u mladých fenek neznamená,že se to nemůže stát.
Veterinář měl nejmladší fenku se zánětem 4 roky starou,ale to mi je jedno.Mě zajímá můj pes
Sára je fenka Janduly
|
Fler
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 14:34
- Nahlásit
abby
Co ty máš vlastně za psa, že ses taky zajímala o tu inkontinenci?
|
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 14:36
- Nahlásit
Fler
Psala jsem ti to: Janča má GR jako já
Mám zlaťandu.A o inkontinenci se zajímá každej,kdo přemýšlí o kastraci.Je jedno,jak velkýho máš psa.Postihnout to může každýho.
|
Fler
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 14:40
- Nahlásit
abby
Sorry, to plemeno mi nějak předtím uteklo.
A o inkontinenci se zajímá každej,kdo přemýšlí o kastraci.Je jedno,jak velkýho máš psa.Postihnout to může každýho.
tohle samo vím, jen jsme někde dříve četla, že máš velkého psa, tak proto sem se zeptala
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 15:01
- Nahlásit
abby
Já byla včera poučena,že pokud by naše fenka zánět měla,tak by byla velká výjimka a náš vet se s takovým příkladem ještě nesetkal.
no jo - tomu se říká výjimka potvrzující pravidlo..
|
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 15:20 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
Jandula
No víš co,ale pak se má člověk rozčilovat,že ho neberou vážně. A pokud není fena v pořádku,tak je přece březí.To je jasný,když zánět mladá fenka mít nemůže.
Už jsem si vzpomněla,jak to Zdenda říkal:byla by unikát
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 15:48
- Nahlásit
abby
proto já radši veterináře, kteří mě honí od čerta k ďáblu, aby poznali, co tomu psovi je, než takový - to nic nebude, to je normální...
Jinak - dnešní noc jsem strávila se Sárinou venku, měla průjem, takže jsme běhaly ven a injekční stříkačkou jsem do ní rvala smectu - to mě nenávidí, nedala jsem jí ráno nažrat - to mě nenávidí nadruhou...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 15:50
- Nahlásit
Jandula
Já byla mile překvapena,že ten "novej" vet řekl,že máme přijet a hnedka jí udělal odběry.
Tak to smektu Abby miluje.Dostane ji totiž s piškotama
Co ti Sára sežrala,že měla průjem?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 19:15
- Nahlásit
Fler
já mám fenečku AST
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 21:39
- Nahlásit
abby
a ke kterýmu veterináři chodíš?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 08:00
- Nahlásit
abby
Co ti Sára sežrala,že měla průjem?
já ti nevím, ona furt něco žere, krade uhlí, dříví, vyhrabává ze záhonku kytky - vyber si, těch věcí, co mohla sežrat je dost.. anebo někde venku něco oblíznout, nic tam nesežrala, měla jsem jí na očích a na vodítku, ale jestli něco oblízla nevím... Ale snad už je to v pohodě, dneska ráno dělala tanečky kvůli samotný rejži s mrkví... je to pes nevybíravej...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 09:12
- Nahlásit
Mar3
K Chybovi.
Takže Zdenda vzal dneska Abby na krev.Cytologie vyšle tak nějak nijak,takže tam nějakej slabší zánět může být,ale taky nemusí.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:01
- Nahlásit
abby
nějakej slabší zánět může být,ale taky nemusí.
to by jen urychlilo tu kastraci, jako u nás... a fakt se bát nemusít, Sára byla už druhý den sama doma a nic se nestalo...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:06
- Nahlásit
Jandula
Já myslím,že se to nemusí urychlovat.Budu ráda,když se dostane do klidu.A jen ať se o ni Zdenda stará
Prý by to mohl být "jen" zánět pochvy.
|