| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2009 07:19
- Nahlásit
Houšková
Na hojení je vynikající řepíček, na tlapku přikládat namočenou vatu v řepíčku.
Tak, tak, jak píšeš, pravdu díš...
|
MaggieM
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2009 16:24 - Změnil/a: MaggieM
- Nahlásit
Děkujem, dnes v lékárně nebyl, ale paní byla hodná a na zítra nám ho objednala
|
Nori
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2009 21:06
- Nahlásit
Ahojte, chci se zeptat máte někdo zkušenosti s tímto?
http://baron.cz/pes/prirodni-lekarna/odcervovaci-b yliny/i-0
Nebo i s jinými na té stránce uvedenými???
|
MaggieM
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 15:42
- Nahlásit
Prosím potřebuji nějaký bylinky na kašel (psí)
Nevíte o nějakých?
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 17:28
- Nahlásit
na kašel jitrocelový sirup
mám otázku, dáváte někdo psům nějakou smes bylin třeba obden do krmení, hlavně vy co nekrmíte granulkama? Něco jako je Phytovet, nebo ty z barona?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2009 17:38
- Nahlásit
Hele co nějaké bylinky pro fenky na "neplodnost", známá řeší, že jí čuba už rok nehárá a jedná se o nějakou hormonální poruchu... Nevíte, neznáte? Homeo nebo bylinky. prostě něco "natur"?
|
Pink
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2009 18:28
- Nahlásit
reneeskadáváte někdo psům nějakou smes bylin třeba obden do krmení Kdysi dávala Ebony odkaz na phytovetí bylinky http://www.phytovet.cz/index.php?kam=detail&jazyk= 1&idv=4&id_sk=1 Já si je objednala a pravidelně pesanům dávala (krmím masem). Teďka v poslední době cca měsíc jsem to flinkala a malej měl předevčírem po strašně dlouhý době epi.záchvat a velkýho jsem dneska před stopou musela dlouho uklidňovat, než šel čuchat. Třeba je to náhoda, ale já mám spíš podezření, že to je tím výpadkem bylinek. Jsem zvědavá jestli má někdo podobné zkušenosti.
|
Dana a Day
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 13:49
- Nahlásit
reneeska
Krmím BARF (bez příloh) a dávám Micromineral. Zrovna jsem si objednávala další balení a při té příležitosti jsem objednala i Levandulový odpuzovač klíšťat....tak jsem zvědavá, jestli to budou vyhozený peníze...nebo to bude působit.
Mám doma v pohotovosti Advantix, ale zatím jsem ho nedávala, chci to napřed zkusit s tou Levandulí, abych viděla, zda to má účinnost, nebo to jsou jen vyhozený peníze.
|
Dana a Day
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 13:52
- Nahlásit
Pink
Nedávno na Ifauně proběhla menší diskuse o bylinkách a někdo tam tvrdil, že dlouhodobé užívání bylinek není vhodné......
Dokonce i bylinkové čaje by se neměly pít déle jak 14dní (myšleno u lidí) a bylinky by se měly střídat....., protože si prý člověk může takto "vypěstovat" docela slušnou alergii např. na pyly..... to jsem netušila!!!!
Já vybrala jedno balení Phytovet na zažívání, když jsem feňuli převáděla z granulí na BARF a pak tuším ještě jedno balení na kůži (ne zaráz, ale postupně). A pak jsem koupila z Barona Micromineral, který teda máme 1kg téměř "snězeno" a teď jsem objednala další 1kg balení.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 17:14
- Nahlásit
tak si představte,že jsem dastymu zakoupila heřmánek a kapu mu to do očí,bo tam už se mu dělali pupínky a děje se zázrak,pomalu mu to mizí
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 17:30
- Nahlásit
Dáváte teď nějaké jarní bylinky psům do žrádla? Já dávám spařenou kopřivu, co si z ní nejdřív udělám čaj a ten zbytek hodím psovi do jídla. Můžou medvědí česnek?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 18:24
- Nahlásit
makrel
taky dávám kopřivy,čekám na ně na čerstvé
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 18:25
- Nahlásit