Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Krmit syrovým masem, ano, či ne?
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Autor Zpráva
Meta
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 13:24
- Nahlásit

milovnikpejsku

Mohlo by to způsobit u psa šok, kdyby zjistil, že existuje i chutná strava. Někteří psi pak raději pojdou hlady, než by se vrátili ke granulím

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 13:25
- Nahlásit

milovnikpejsku
Po vice jak 12 letech krmeni granulemi rikam take strucne - Maso ANO.

Garfield
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 13:25
- Nahlásit

milovnikpejsku
No a odpovídal jsi tu ještě nějak jinak než stručně?

Garfield
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 13:26
- Nahlásit

Jojo, zrovna teď mi dole v autě běhá několik kilo usekaných vepřových nožiček, fuj fuj, takový hnusný otučnělý prasátkovy pařátky, to bude pejskovi chutnat.

Pincher
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 13:28
- Nahlásit

Milovnikpejsku má pravdu. Je mnohem lepší psa krmit 80% obilovin a zbytek nějaký jatečný odpad zapracovaný do granulí. Jo a nejlepší je RC tam máte i čištěnou celulozu, že by nějaké staré noviny.

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 13:29
- Nahlásit

Garfield
Ja jsem take nechutna, zrovna se mi v mrazaku uhnizdilo nekolik kg mrazenych kurat pro psy.. A praseci paratky mely fenky vcera
Ale take jsem zvedava na argumentaci milovnikpejsku proc maso NNEEE a srot aaano.

stamir
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 13:47
- Nahlásit

Dosť ! Nicht schiessen, bitte ! Ja sa nechám poučiť. Budem počúvať, hoci som pre maso zaujatý. Až tak, že niekedy pozerám do tej misky a hovorím si "Vy potvory fajnové, a mne byste z toho nedali ?" )

mac1
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 14:04
- Nahlásit

milovnikpejsku
důvod ?

Garfield
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 14:09
- Nahlásit

Hele jako nechte milovnikapejsku na pokoji. Jeho poslední příspěvek je o 8 (slovy osmi) slovech. Takže mu dáme tak 14 dní na odpočinek, načerpání sil a vydýchání a pak nám zase odpoví. Jen nevím, jak tu odpověď narve do 4 slov, která mu do konce měsíce dubna ještě zbývají (s ohledem na jeho výmluvnost).

Istra
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 15:43
- Nahlásit

Neřešte milovnika. Chce vždycky sám sebe pobavit, že? Prostě se mu to líbí, když vidí svůj vtipný:confusedříspěvek v diskusi.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání