| Autor |
Zpráva |
Meta
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 13:24
- Nahlásit
milovnikpejsku
Mohlo by to způsobit u psa šok, kdyby zjistil, že existuje i chutná strava. Někteří psi pak raději pojdou hlady, než by se vrátili ke granulím
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 13:25
- Nahlásit
milovnikpejsku
Po vice jak 12 letech krmeni granulemi rikam take strucne - Maso ANO.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 13:25
- Nahlásit
milovnikpejsku
No a odpovídal jsi tu ještě nějak jinak než stručně?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 13:26
- Nahlásit
Jojo, zrovna teď mi dole v autě běhá několik kilo usekaných vepřových nožiček, fuj fuj, takový hnusný otučnělý prasátkovy pařátky, to bude pejskovi chutnat.
|
Pincher
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 13:28
- Nahlásit
Milovnikpejsku má pravdu. Je mnohem lepší psa krmit 80% obilovin a zbytek nějaký jatečný odpad zapracovaný do granulí. Jo a nejlepší je RC tam máte i čištěnou celulozu, že by nějaké staré noviny.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 13:29
- Nahlásit
Garfield
Ja jsem take nechutna, zrovna se mi v mrazaku uhnizdilo nekolik kg mrazenych kurat pro psy.. A praseci paratky mely fenky vcera
Ale take jsem zvedava na argumentaci milovnikpejsku proc maso NNEEE a srot aaano.
|
stamir
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 13:47
- Nahlásit
Dosť ! Nicht schiessen, bitte ! Ja sa nechám poučiť. Budem počúvať, hoci som pre maso zaujatý. Až tak, že niekedy pozerám do tej misky a hovorím si "Vy potvory fajnové, a mne byste z toho nedali ?" )
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 14:04
- Nahlásit
milovnikpejsku
důvod ?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 14:09
- Nahlásit
Hele jako nechte milovnikapejsku na pokoji. Jeho poslední příspěvek je o 8 (slovy osmi) slovech. Takže mu dáme tak 14 dní na odpočinek, načerpání sil a vydýchání a pak nám zase odpoví. Jen nevím, jak tu odpověď narve do 4 slov, která mu do konce měsíce dubna ještě zbývají (s ohledem na jeho výmluvnost).
|
Istra
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 15:43
- Nahlásit
Neřešte milovnika. Chce vždycky sám sebe pobavit, že? Prostě se mu to líbí, když vidí svůj vtipný:confused říspěvek v diskusi.
|