| Autor |
Zpráva |
daliva
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 17:36
- Nahlásit
nefer
Jo, tak s dovozcem jsem měla tu čest na jedné výstavě taky a z jeho sáhodlouhého proslovu jsem měla jediný dojem - "jsme nejlepší a kdo chce tvrdit něco jiného, ať nekecá a vypadne". Nevím, jestli to bylo hektickým výstavním prostředím, ale dvakrát dobrý pocit jsem z toho neměla... Jenže pejsové mi to tou dobou už měsíc nadšeně baštili a překvapivě báječně prospívali (po naší anabázi a dlouhém zkoušení různých krmiv skoro zázrak!), tak jsem zapátrala dál - na internetu, u prodejců (ne výhradních), chovatelů...atd. Dobrala jsem se k solidním informacím, pejsové baští a prospívají dál, takže zatím nemám důvod měnit. Ale jasně - každému sedne něco jiného...
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 19:23
- Nahlásit
suesie
boxeri su asi na to nachylni. Ujo mal dvoch. Oba odisli skoro na rakovinu. Granule v zivote ani nevideli...
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 19:35
- Nahlásit
pigie
Jj, jsou na to náchylní. Chtěla jsem si zase pořídit boxera, ale nedalo by mi to a pořád bych ho kontrolovala, jestli náhodou nemá nějaký příznaky a tak. Tak jsem radši zvolila "miniboxera" - buldočka.
|
Ardi
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 11:32
- Nahlásit
Taky mi umřel boxer na rakovinu.První nádory na nohách mu vyoperovali, ale další se mu udělal v puse a nemohl žrát.Museli jsme ho utratit. Dožil se 8 let.Granule v té době ještě nebyly.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 11:33
- Nahlásit
Ardi
Náš měl taky osm.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 12:00
- Nahlásit
Ardi
suesie
I těch 8 je pro boxika požehnanej věk.Co bych za 8 let dala já,protože mi fenka umřela náhle v pěti.Krmila jsem ji vařeným.Teď mám granule,ale velkej vliv to na tyhle věci podle mě nemá.
|
Ardi
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2006 07:58
- Nahlásit
No v 5 mi umřela německá doga, ale tam to bylo způsobené něčím jiným než nemocí.Byl zdravej jako řípa a najednou začal blít a s... a když přijel vet tak prohlásil, že ho někdo otrávil.Nechápu to, protože to byl zlatej pes, v životě nikomu nic neudělal, na nikoho nezavrčel ani se křivě nepodíval.
Léčili mi ho 3 týdny a pak jsem stejně musela říct: uspat.
Šílený.....
|
jagoar
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 10:51
- Nahlásit
ANKA je určitě horší než Acana... my jsme spokojeni s Happy Dogem.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 13:45
- Nahlásit
Trošku odbočím - znáte někdo Biomill? Jaké máte zkušenosti?
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 12:08
- Nahlásit
Nevíte o zverimexu v Praze, který prodává maso za slušné ceny? Zatím to řeším nákupem drúbeže v Plusu, ale leze to do peněz a pes teď chytil žravou
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 12:18
- Nahlásit
ja taky vahala ale uz jsem se rozhodla pro eukanubu....neobsahuje ty ruzny hnusarny co vetsina ostatnich ano..a navic krmivo napr od pro planu neni noc kvalitni...
|
leon
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 13:51
- Nahlásit
nika00
Já sice Proplanem nekrmím, ale tohle mi zajímá. Myslela jsem, že Proplan je špička mezi krmivy. Proč myslíš, že je nekvalitní?
|
pajinka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 13:55
- Nahlásit
Ja jsem moc spokojena s dietou od Hillsu a s proplanem. K Proplanu se ted vracime, pac jsem zkusila Eminent a to byl des, oba psi meli silenej prujem, nadymani a jeden mel i lupy, takze jdeme zptaky k vyzkousenymu proplanu
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 14:38
- Nahlásit
Já taky krmím Proplanem. Žádný granule mi moc nechtěl-typu K9 a tak. Za 3dny se tak změnila srst,že jsem nechápala. Pravda ztmavnul-ale to je dobře. Jsem spokojená.Cena sice není nejlevnější ale pesan je spokojený.
|
Endy
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 14:39
- Nahlásit
nika00
Taky mě zajímá,proč není moc kvalitní.Právě s ním krmím.
|
pajinka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 14:42
- Nahlásit
Mne povidej Anu, ja si rikala, zkusim Eminent, lide ho chvalili a ta cena proti Proplanu byla lakava... Jenze ouha... Psi tri tejdny prujmovali, stale prdeli no a kdyz zacal mit jeden lupy, tak jsem rekla dost a pulka pytle mi lezi v komore. Klidne to nekomu daruju, ale doporucit to urcite nemuzu.
Vratila jsem se k Proplanu.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 14:49
- Nahlásit
Pajinka
Co máš za psa. Já mám 13kg-vybíravce.Táta má retrívra a ten se po eminentu může umlátit.Pravda je,že na mě -retrívrovi-není vidět vůbec žádná změna-prostě je furt stejný ať žere K9,Eminent,nebo suchý rohlík. na mém krátkosrstém to bylo viděť hned.Já sice nerozumím těm všem rozborům,ale jsem spokojená a pes taky.Možná časem změním.Jenže u nás baba co to prodává ho rozvažuje-což by se nemělo-takže koupím kilo ProPlanu za 86,-Kč-což si myslím,že je super.
|
pajinka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 14:51
- Nahlásit
Anu, on jim Eminent moc smakoval, krasne voni, ale jak rikam, udelal jim z traveni bordel. Jinac ja mam taky jednoho vybiravce a druhyho dobryho jedlika.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 14:57
- Nahlásit
Nechci tady dělat ProPlanu reklamu ale má zkušenost.Když jsem si psa přivedla domů tak měl 7kg byl krmený K9-a to tak aby nezdechnul-sice měl plnou misku,ale vůbec nejedl-teda prý. Já mu dala K9 první den a čekala jak radostně přiběhne k misce a nic.Pes byl schopný týden nežrat.Šla jsem k doktorovi a ten mi řekl,že to k němu patří (znal ho před tím než jsem ho měla já) že jí jen tak aby nezdechl.S tím jsem se nemohla smířit a začala mu vařit maso a konzervi dávat. Psa přežírala-i když to moc nešlo.Žádné granule mi nežral.Dopracovala jsem to tak daleko,že jsem koupila 6vzorků a všechny ochutnala. K9-byla šrot,měla jsem pocit,že jím mouku,ostatní to samé.tak jsem si myslela,že už nic na světě není.pak jsem uviděla reklamu-řikám těch 90Kč za to dám.Donesla jsem domů pytlík-který mi pes roztrhal hned jak jsem ho položila na zem.Teď má 13kilo a veterinář řekl,že je v naprosto ideální kondici i s váhou.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 15:10
- Nahlásit
A máte někdo z vás zkušenost s Biomillem?
|
Barica
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 13:55
- Nahlásit
Nemate nekdo zkusenosti z uplne novym krmivem od Acany - ORIEN? Je to jedine bio krmivo, ktere se da v CR sehnat, obsahuje 70% masa, 30%zeleniny a ovoce, zadne dalsi vedlejsi produkty. Kdyz to tak ctu, kolik jine granule obsahuji masa (20%), tak uz mozna chapu, proc ma po tom muj pes prujem, proste na tolik masa neni zvykly ... Ale jinak musim rici, ze nez zacala mit prujem, tak jsem z toho krmiva byla nadsena, puvod masa je z kurat, ktera jsou krmena jen ciste prirodnimi zdroji a ten zbytek je take ciste prirodni... A v porovnani s cenami jinych superpremiovek je to docela srovnatelne...
|
leon
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 16:46
- Nahlásit
Barica
Tak abych se přiznala, teprve teď po tvém příspěvku, jsem zjistila, že je něco nového od Acany, takže jsem koukla na stránky, kde to nabízejí. Také mi zajímají zkušenosti jiných s tímhle krmivem.
|
Barica
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 15:00
- Nahlásit
Jen pro upřesnění, pár dní po podávání granulí průjem vymizel, buď byl spojený s přechodem na tyto nové, nebo spíš s tím, že jsem ji dala samotné kuřecí maso, což prostě nesnáší...
Jinak mi přijdou dobré a můžu být v klidu, že neobsahují žádné chemické konzervanty apod. jako např. RC...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 09:23
- Nahlásit
Nemate nekdo zkusenosti z uplne novym krmivem od Acany - ORIEN
jen tak sem na něj někde narazila na netu. Říkala sem si jak můžou napsat, že obsahuje minimálně 70% masa a minimálně 30% zeleniny a ovoce, to je přeci blbost
Ale jinak žádná zkušenost, jen takovej postřeh.
|
Majla
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2006 00:18
- Nahlásit
Promiň ale tohle Nutro Choice
ProFormance
Eagle Pack
Fist Mate (možná)
RC
Hills
se nedá srovnávat
1) Eagle pack
2) Royal Canin
3) Hillś
................................a pak někde hodně dole je to ostatní
|
Majla
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2006 00:19
- Nahlásit
Já osobně bych doporučila
Eagle pack nebo Royal canin
|
Barica
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2006 14:45
- Nahlásit
fromeli
70% masa a minimálně 30% zeleniny a ovoce, to je přeci blbost
Ale jinak žádná zkušenost, jen takovej postřeh.
Proč myslíš, že je to blbost?
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2006 14:49
- Nahlásit
Proč myslíš, že je to blbost?
no protože celkem to může bejt jen 100%, takže kdyby tam vynechali to slovo "minimálně", tak bych se nad tím nepozastavila.
|
Barica
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 08:41
- Nahlásit
no protože celkem to může bejt jen 100%, takže kdyby tam vynechali to slovo "minimálně", tak bych se nad tím nepozastavila
To jsem spíš tak blbe napsala já, prostě to má být 70% a 30% ...
|