| Autor |
Zpráva |
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 17:58
- Nahlásit
sicluceatlux
To nebyla narážka tvoji diskuzi, ale na to, že zde se přeci taky nemluví ...pokud jsi to teda chápala jinak.
Ne vazne,chodim sem kvuli tobe
Hele, ale já jsem ti už férově psal, že jsem na kluky.
|
sicluceatlux
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 18:00
- Nahlásit
zbrnd
A jak vis,ze jsem holka?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 18:17
- Nahlásit
sicluceatlux
Nekontroloval jsem to, takze nevim. Ale pravdepodobnost, ze bys byla muz, je dle meho odhadu takrka nulova.
|
sicluceatlux
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 18:28
- Nahlásit
[b]zbrnd[/
No vidis,nevis.Neveř všemu,co čteš. jinak vidim,ze vedle maš fanynku,tak hodne zdaru
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 18:47
- Nahlásit
sicluceatlux
No vidis,nevis
Nevim vlastne skoro nic. To byva take casty zdeksi problem pri komunikaci s bytostmi, jez si mysli, ze vedi a pritom zjevne nevedi, treba proto, ze to ani vedet nejde.
Neveř všemu,co čteš.
To je moc chytra rada, kdybys mi ji nedala, veril bych uplne vsemu, co prectu. No napisi to jinak, pokud bys byla jako byl tedy muzskeho pohlavi tak to bys bylo jeste vetsi hybrid nez ja a to uz snad ani nejde
jinak vidim,ze vedle maš fanynku,tak hodne zdaru
Nemyslelo jsi nahodou spise zabavy nez zdaru?
|
sicluceatlux
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 18:59
- Nahlásit
zbrnd
Vim,ze nic nevím. Nevedet je uzasne,clovek ma šanci se stale dozvidat,zatimco,ti,co ví vsechno,jsou o tento proces ochuzeni.
Zdar,zmar,zabava......pozor,aby jsi nebyl sam,z vas dvou,kdo se baví.
|
sicluceatlux
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 19:10
- Nahlásit
zbrnd
Cituji:"Sokrates byl presvedcen,ze lide chybuji proto,ze nedovedou spravne pouzivat svuj rozum a ze jednaji podle svych domenek,misto,aby se snazili skutecne poznavat.Proto se rad poustel do rozhovoru a kdykoli jeho spolecnici neco tvrdili,vyptaval se jich tak,aby si protirecili a museli uznat,ze to vlastne nevedi."Hm?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 19:13
- Nahlásit
sicluceatluxpozor,aby jsi nebyl sam,z vas dvou,kdo se baví.
proc pozor? mam mit starost o to, aby se bavil i onen organismus? proc?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 19:18
- Nahlásit
zbrnd
sicluceatlux
nechcete si založit nějaké OT téma Filozofie nebo tak něco?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 19:19
- Nahlásit
sicluceatluxCituji:"Sokrates byl presvedcen,ze lide chybuji proto,ze nedovedou spravne pouzivat svuj rozum a ze jednaji podle svych domenek,misto,aby se snazili skutecne poznavat.Proto se rad poustel do rozhovoru a kdykoli jeho spolecnici neco tvrdili,vyptaval se jich tak,aby si protirecili a museli uznat,ze to vlastne nevedi."Hm?
No a co s tím? Nerozumím.
Miloš Zeman: "Skepse je první předpoklad inteligence"
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 19:22
- Nahlásit
Maya
a ty tam budeš chodit špízovat, co? tůdle nůůůdle
|
sicluceatlux
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 19:31
- Nahlásit
zbrnd
No,nepripomina ti to nikoho?
Kdyz se nebude bavit i "onen organismus" utece ti a bude po zabave,tak proto
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 19:33
- Nahlásit
sicluceatlux
podle toho v jakem ohledu mi to ma koho pripominat, nicmene moudre bytosti mivaji obdobne postoje, nazory, uvahy obcas, to nevis?
Kdyz se nebude bavit i "onen organismus" utece ti a bude po zabave,tak proto
tak nic netrva vecne, ze
|
sicluceatlux
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 19:35
- Nahlásit
zbrnd
Zalezi na motivech...
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 21:52
- Nahlásit
sicluceatlux
kde co jak proc? na jakych motivech?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 22:09
- Nahlásit
zbrnd
a ty tam budeš chodit špízovat, co? tůdle nůůůdle
však to je jedno jestli sem nebo tam ne?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2014 14:50
- Nahlásit
Mayavšak to je jedno jestli sem nebo tam ne?
není, poněváč tam by bylo povícero velkomyšlenek a já jsem děsnej škrrrrrddddd
|
Neumi
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2014 16:24
- Nahlásit
kopíruju z jiné debaty, snad to bude k čemu :
"Takže, my už dva mesiace po podaní Bravecta bojujeme o život našej jorkšírky. Zo zdravého psa sa stala len kostrička obalená kožou...Dva týždne bola hospitalizovaná v nemocnici, samé infúzie, kopec liekov a stále nemá boj o život vyhraný...momentálne sme v štádiu rokovania s firmou, ktorá Bravecto uviedla na trh (teda nie my priamo, ale prostredníctvom veterinára, ktorý nám liek odporučil a ktorý jorkšírku aj lieči). Sám je z toho hotový, pretože po podaní bravecta je v hroznom stave a či vôbec prežije...to je otázne...Takže nie sú to len obyčajné hnačky, ktoré sú uvedené v letáku. Aj veterinár nám potvrdil, že stav nášho psa je výsledkom "skvelého" bravecta.... Pre nás to znamenalo nielen kopec peňazí za doterajšiu liečbu, ktorá stále pokračuje, ale hlavne tie stresy...nikomu to neprajem, aby niečo podobné zažil.... takže asi tak, v skratke... k tejto úžasnej tabletke..."
|