| Autor |
Zpráva |
Nikitxn
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2013 13:50
- Nahlásit
Ještě jsem se chtěla zeptat, k mojí mamce má přijet moje sestra a její dcera, která má malé štěně, je to boloňský psík, bydlím v bytě, hned vedle mamky, a Peggy k ní taky chodila, a asi 2x tam udělala loužičku, je nebezpečné je sem teď zvát? teda, ke mě by nešli, když tu Peggy zvracela, ale mamka doma vše vyčistila, tak by se nemělo nic stát, sestra sem jezdí jen 2x do roka, jsou z daleka, tak by to byla škoda, říct jim ať nejezdí, ale pokud je to nebezpečné pro pejska, nic jiného nám nejspíš nezbyde...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2013 13:57
- Nahlásit
Nikitxn
mě nikdy nic špatného neudělala, tak jí nechci dělat zle
? kdyby tam týrala dítě nebo babičku, taky to posoudíš skrze to, že tobě nic zlého neudělala? o tebe tady přece nejde.
Sestru bych asi na tvém místě teď nezvala, pro sichr, ale tak prober to třeba s doktorem.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2013 14:52
- Nahlásit
Nikitxn
No, žádné štěně bych teď k Tobě ani mamce nebrala.
|
Nikitxn
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2013 15:03
- Nahlásit
Vero
Já vím
Dobrá no, ještě to proberu s veterinářem, ale není to dobrý nápad, zrovna když má neteřinka ze psíka takovou radost, náhoda je blbec a nechci aby to tady špatně dopadlo. Bude to tak lepší, holt přijedou jindy
|
Nikitxn
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2013 19:39
- Nahlásit
tak jsme doma z návštěvy, veterinář říkal, že pokud se ty místa kde udělala loužičku vyčistí savem, nebo chlorem, že to tu parvovirózu zničí, a neteř by teda mohla přijet se štěňátkem Peggy je den odedne lepší, jde to pomalu no... dneska zase zvracela, ale jen jednou, a průjem už mizí... tak v úterý, ve středu, bychom si ji už konečně mohli přivézt domů
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2013 22:13
- Nahlásit
Téma průběžně monitoruji a koukám, že je na tom mrňousek už lépe, tak to jsem ráda a držím palečky, abyste jí brzy měli doma a hlavně, aby se ta mrcha parvovka nevyskytla někde ve vašem okolí!!!
Jo a je úžasná, koukají jí čerti z očí, bude to pěknej rošťák, až bude v pořádku )
|
Nikitxn
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2013 12:06
- Nahlásit
Ahoj všem
Dneska jsme za Peggy byli už dopoledne, zdála se nějaká unavená, ale pak k nám přiběhl jinej pejsek tak byla hned ve střehu, ale pak jí ta únava zase přepadla, tak jsme se u ní zdrželi jen chvíli, dneska zase dostane trochu napít, tak doufám, že už to nevyzvrací držíme jí palce, a děkuji vám, že vy také přeji všem hezký den!
|
Nikitxn
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2013 17:58
- Nahlásit
tak dnes navečer když jí veterinář zkoušel dát napít tak to zase vyzvracela achjo... kdy se jí to bříško zklidní
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2013 17:42
- Nahlásit
Tak jak, je feňulka dneska už lepší?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2013 19:03
- Nahlásit
taky jsem zvedava na dalsi zpravy, jak to vypada?
|
Nikitxn
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2013 18:57
- Nahlásit
Ahoj všem! Ták pro Peggy si zítra jedeme, už konečně bude s námi doma! dneska už i baštila i pila sama, a zatím nic nevyzvracela, byli jsme venku před klinikou, běhala, čmuchala, vůbec teď neposlouchá je to divoška jsem strašně ráda, že se z toho dostala, prý jsme jí dvakrát zachránili život asi jste měli pravdu s tím, že nezlobila, protože jí nebylo moc dobře teď nám to pěkně vynahradí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2013 19:46
- Nahlásit
Nikitxn
tyjo super já už se bála,když jsi tak dlouho nepsala..
|
Nikitxn
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 08:32
- Nahlásit
vždy když mám čas tak sem kouknu a napíšu mám hodně práce, dnes budu ještě jednou dezinfikovat lino a koberce a hlavně v autě ještě, tam se nám vyčůrala a vyzvracela, ale veterinářka říkala, že se parvoviróza přenáší výhradně trusem, zaschlým třeba v koberci, naštěstí nám doma bobek neudělala a Adélka (neteř) může také přijet s pejskem, takže samé dobré zprávy měli přijet dneska, ale byli s pejskem na očkování a prý by měli počkat min. 3 dny, tak přijedou až v sobotu a po oběděě jedem pro Peggyyy juuuchuuuuu už se nemůžu dočkat až zas bude s nááámi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 08:34
- Nahlásit
Nikitxn
tak to jsou super zpravy Pegy bude taky urcite uz rada doma, tak si to spolu uz muzete poradne vynahradit
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 08:41
- Nahlásit
Tak to je paráda, mám ráda happy endy... teď ještě počkej, jak budete šílet z toho, že před tím byla tááááák hodná
Hodně zdraví přeju celé rodince včetně Peggy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 09:08
- Nahlásit
Nikitxn
moc gratuluju k dobrýmu konci
|
Nikitxn
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 09:29
- Nahlásit
moc vám všem děkuji
teď už to bude zase veselejší ale hodně si zvykla na ty veterináře z kliniky, je tam jako doma alespoň tam bude ráda jezdit na kontroly a na očkování
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 09:43
- Nahlásit
Nikitxn
Prima zpráva. Jsem moc ráda. Jsem svědkem spíše špatných konců, tak jsi mi dneska opravdu hodně zlepšila den. Tak ještě pak pošli nějaké pěkné fotky, jo?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 11:02
- Nahlásit
Nikitxn
hurá. a jste supr, že jste to pro ni udělali.
|
Nikitxn
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 11:14
- Nahlásit
URL
Před klinikou, předevčírem
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 12:10
- Nahlásit
Nádherná čubinka, přeju vám ať už je jenom zdravá
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 13:09
- Nahlásit
Nikitxn
No tedy. Na koho si to tak otvírala tlamku?
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 13:21
- Nahlásit
Vlčáčková
Nikitxn
No tedy. Na koho si to tak otvírala tlamku?
To bylo určitě HURÁÁÁÁ domůůůů
|
Nikitxn
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 16:10
- Nahlásit
to zrovna zívala tak už ji máme doma, může sníst jen jednu lžičku konzervy po 3 hodinách, a vypít jen 100 ml vody... ve tři jsem jí to dala a pozorovala jsem jak jí trochu cuká v bříšku, ještě z toho není úplně venku no... ale náladu má dobrou teď chrápe, byla jsem s ní chviličku venku a zítra zase hurá na kontrolu no jinak nás to celkově vyšlo na 26.000,- ... máme to splátky, pár tisíc jsme už zaplatili, tak teď zbývá už jen 17... hlavně aby byla Peggy co nejdřív úúplně zdravá
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 16:16
- Nahlásit
Nikitxn
ještě z toho není úplně venku no... ale náladu má dobrou teď chrápe, byla jsem s ní chviličku venku
supéééér!
|
Nikitxn
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 16:37
- Nahlásit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 16:48
- Nahlásit
Nikitxn
26.000,-
no to si děláš kozy??!!tak takovou pálku sem nečekala ani ve snu..smekám,ne každej by byl ochoten to zaplatit za útulkáče kterýho má chvíli
ještě z toho není úplně venku no
hele řekni že jí vzkazuju,že pokud míní za ty prachy nakonec eště snad umřít ,tak že jí zabiju osobně sama!
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 17:25
- Nahlásit
No, tak to je pěkný, tak to smekám, jelikož já bych do toho nešla, to je neskutečný :////
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 17:44
- Nahlásit
davidkova renata
pokud míní za ty prachy nakonec eště snad umřít,tak že jí zabiju osobně sama!
Dooobrý
Nikitxn
Já dala za tři a půl dne na klinice 16 - a je to úplně jedno, protože člověk by dal cokoliv Přeju pevné zdraví a ať hezky zlobí
|
Nikitxn
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 18:07
- Nahlásit
jo no je to pálka a to jsme takový ty lidi co žijou od výplaty k výplatě, přítel dělá na stavbě a vydělá si těch 14-17tis. měsíčně, já nemám žádný příjem, protože se starám o nemocného tátu a jemu chodí invalidní důchod + 4 tisíce pro mě za péči... práci bych si tady na půl úvazku nenašla, a na směny bych pracovat nemohla, protože bych za tátou nemohla denně dojíždět, takže jsme zvyklý že neoplýváme pěnezi, proto nám to je tak nějak jedno, že to stojí kolik to stojí, je dobrý že to můžem splatit, po těch 4tis. měsíčně to zvládnem
|