Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Fenka, štěně, nechce jíst a má průjem
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 12:47
- Nahlásit

Nikitxn

a je to způsobeno parvovirózou.

z jakého útulku fenku máte?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 12:59 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

chudinka, tak drzim palce, at je to uspesne a mate ji zdravou brzy doma.

to by u ockovanych psu nemelo vyvstat, ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 13:05
- Nahlásit

cernej caj
to by u ockovanych psu nemelo vyvstat, ne?
noo..třá vim vo útulku,kde se na tohle nejen nevočkujou(ani na nic krom vzekliny) a navíc je tim prolezlej..
čubě držim palce,chuděra

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 13:09
- Nahlásit

cernej caj

to by u ockovanych psu nemelo vyvstat, ne.

no nejspíš nemělo si myslím, proto se i ptám na ten útulek. Myslím, že my vyvstalo na mysli to stejný co davidkova renata

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 13:12
- Nahlásit

davidkova renata
aha, tak to jsem netusila...

tak to nezbyva, nez doufat, ze to bude v pohode a dostane se z toho...

Nikitxn
jak ji mate doma dlouho?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 13:13 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Nikitxn
.

Nikitxn
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 13:22
- Nahlásit

Máme jí 9 dní, přivezli jsme si ji z Útulku z Dobranova u České Lípy, nějací lidé ji k nim hodili přes plot, myslím, že o pejsky je tam dobře postaráno, co se týče jídla apod. ALE nebyla očkovaná, jen proti vzteklině, nevím zda ji ti lidé, co ji měli jako malé štěně, dali vůbec odčervit, je možné, že se o ní moc nestarali, těžko říct.

birma
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 13:59
- Nahlásit

Nikitxn
chudinka malá. Tak ať jí daj pořádně do kupy, ať tě může konečně pěkně pozlobit, prdelka.

Nikitxn
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 14:42
- Nahlásit

kéž by, veterinář říkal, že udělají, co budou moct, aby ji z toho dostali

Nikitxn
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 14:44
- Nahlásit

tak jsem radši napsala i do útulku, alespoň mejla, protože už nemám kredit, tak snad si to přečtou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 19:37
- Nahlásit

Nikitxn
z Dobranova u České Lípy
hm..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 19:47
- Nahlásit

Nikitxn
též odtama..kdyby tam zůstal o chvíli dýl,je po něm

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2013 22:43
- Nahlásit

davidkova renata
to je strašný

Nikitxn
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 06:19
- Nahlásit

chudák to je fakt hrozný to vám musí být psík neskutečně vděčný, vždyť jste mu zachránila život, je viděť, že se má teď dobře

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 07:32
- Nahlásit

Nikitxn
nene vzala si ho kamarádka .Jinak je to nevděčná zrzavá potfora,kterou díky současným tělesným proporcím zoveme pan Tuček
a jak je čubině?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 08:10
- Nahlásit

davidkova renata
tak to je drsny, myslis, ze ten utulek je spis z tech horsich?

Nikitxn
tak co, uz jsou nejake zpravy, jak se ma cubina? nebo jeste nic?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 08:11
- Nahlásit

cernej caj
nevim jak to říct,no..myslim,že jsou i horší,ale bejt psem nechtěla bych se tam dostat..

birma
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 09:07
- Nahlásit

davidkova renata
též odtama..
Chudák Myslíš, že byl fakt nekrmenej, nebo zapracovala psychika? Protože i z útulků, který jinak považuju za slušný, se občas objeví někde fotka vychrtlýho psa s tím, že ho musej rychle udat, protože z prostředí chřadne a chátrá. (ostatně i můj Adam byl jenom kost a kůže a to podle mě pochází z relativně dobrýho útulku)

Nikitxn
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 09:13
- Nahlásit

davidkova renata
pan Tuček :-D to je dobrý :-D

Ono taky záleží v jakym stavu se ten pejsek do útulku dostane, protože některý lidi jsou neskutečný prasata! :-/

jinak o Peggynce zatím nic nevím, budu tam volat tak za hoďku a pojedu za ní na návštěvu prý tu parvovirozu přežije jen 5% psů :'( a pokud nebude mít Peggy průjem a nebude zvracet tak mi jí v pátek daj domů... kééž by!!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 09:18
- Nahlásit

Nikitxn
tak to je hodne maly cislo, na druhou stranu - to cislo je vztazeny ke psum, ktery jsou bez lecby nebo i k tem, ktery se dostanou vcas k veterinari?
drzime palce, at je holka sikovna a at to zvladne

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 09:37
- Nahlásit

Nikitxn
Hlavu vzhůru, určitě to zvládne - podchytili jste to v zárodku, takže ta šance je si myslím víc, než jen 5%....

A s tím útulkem, no tak to je pěkný, ale je pravda, že v jednom z místních útulků občas chodí kámoška vypomáhat a venčit a je tam pár hafíků, kteří odmítají baštit a jsou zalezlí v rohu a jen spí, nebo smutně kouká... Snaží se jim dávat i nějaké mlsky, nebo maso na přilepšenou, ale pokud je ten pes ve stresu, tak spálí víc kalorií, než kolik zvládne přijmout a ne vždy je to chyba útulku (tím samozřejmě neříkám, že vždy za to může pejsek sám)...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 09:38
- Nahlásit

birma
Myslíš, že byl fakt nekrmenej, nebo zapracovala psychika
hele byl totálně v prdeli,brala si ho lucynka ,klidně s e jí optej,měl neskutečnou sračku a zánět snad všeho zažívání,bylo to navíc v únoru takže kosa jak kráva a tam mu dali k žrádlu prostě granule žer nebo nech bejt..no samo že nežral a když tak to zas okamžitě šlo ven ..byl inzerován s dodatkem,že uvažují o utracení pokud s e nikdo nenajde.prostě ten pes potřeboval péči jako nemocnej pes a to se nekonalo prostě.u lucky byl v cajku cca za 14 dní,tak co dodat no..

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 09:42
- Nahlásit

davidkova renata
tak to my naseho taky brali vychrtlyho (i kdyz ne tolik), dostaval granule, vsecko vyzvracel a sracku mel taky brutalni... trvalo 3 mesice, nez normalne zral, kadil a nezvracel. ale zas sem si rikala, ze to je tim, ze tam byl teprv 10 dni a nemeli cas to vyresit... ale pokud tohle maji i psy, kteri sou v utulku mnohem dyl, tak teda des, to si myslim, ze to uz by fakt chtelo nejakou sofistikovanejsi peci jedna vec asi budou penize a druha asi nezajem...

birma
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 09:42
- Nahlásit

davidkova renata
byl inzerován s dodatkem,že uvažují o utracení pokud s e nikdo nenajde.prostě ten pes potřeboval péči jako nemocnej pes a to se nekonalo prostě.u lucky byl v cajku cca za 14 dní,tak co dodat no..
tak to jsou hovádi teda

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 09:55
- Nahlásit

no myslim že on tam taky nebyl nějak dlouho,ale prostě ten nezájem jak píše čaj černý..bud to dáš anebo ne...

Nikitxn
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 10:11
- Nahlásit

tak teď jsem tam volala, prý operaci zvládla dobře, je pořád unavená, dostává silné injekce proti zvracení a už nemá takový průjem, takže SNAD se to alespoň trochu lepší... pochybuju, že začne sama jíst dnes nebo zítra, takže si jí tam asi nechají dýl, už jsem z toho fakt nešťastná, proč zrovna ona takovejch starostí co mám doma, a když jsem si chtěla trochu zpříjemnit ten život, čtyřnohým kamarádem tak se to vše pos*re
s těmi procenty to je nejspíš 5% bez léčby, to by tak odpovídalo I KDYŽ ta parvoviróza je pěknej šmejd, a hlavně, pokud se to včas nezjistí, tak stačí 3 dny a pejsek může uhynout, a i kdyz je Peggy hospitalizovaná tak to sní nevypadá moc dobře dnes je to čtvrtý den

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 10:31
- Nahlásit

Nikitxn
a odkud jsi ,kd e jí máš vlastně?

birma
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 11:35
- Nahlásit

davidkova renata
prostě ten nezájem
jo, to chápu - prostě zaměstnanec a proč by si přidělával práci

Nikitxn
a i kdyz je Peggy hospitalizovaná tak to sní nevypadá moc dobře dnes je to čtvrtý den
to zvládne! nic jinýho si ani nepřipouštěj!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 11:40
- Nahlásit

Nikitxn
mas nadeji, ze se uzdravi, kdyz je v peci veterinaru, tak se ji zatim nevzdavej, my vsichni tady ti drzime palce, at je fenule za par dni zpatky doma

Nikitxn
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 12:33
- Nahlásit

davidkova renata
já jsem ze Cvikova, a Peggy je v Liberci na veterinární klinice Nisa.

Já jí věřím, myslím na ní pořád, veřím a doufám že se z toho dostane, jen je to dost stresující, za chvilku za ní jedu na návštěvu, tak jsem na ní zvědavá

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání