Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Fenka, štěně, nechce jíst a má průjem
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 15:35
- Nahlásit

Ze stejného útulku má fenu křížence paní od nás ze cvičáku - a měla stejné problémy se střevama..... hm...stálo ji to hodně peněz, fena je doživostně na dietě,ale přežila.

Nikitxn
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 16:17
- Nahlásit

Vlasta kéž by to ta naše taky přežila ani ve snu by mě nenapadlo že bude mít takové problémy peníze už ani nepočítám, budu si muset sjednat půjčku, bohužel nepatříme mezi ty nejbohatší, ale co už nadělám, já budu štastná když to přežije, ať to stojí co to stojí...

Jinak jsme za Peggy byli na návštěvě, vrtěla ocáskem, ale je strašně unavená a smutná paní veterinářka říkala, že na liberecku řádí parvoviroza v útulcích, a prý byla Peggy nejspíš brzo vzatá od matky - mateřského mléka, v něm jsou prý protilátky, nebo obranné látky, takže bůhví kdo jí měl doma, mě je jí tak líto zase to obrečím nepřeji si nic jiného než aby se z toho dostala jinak se její stav nejspíš nezhoršuje, ale ani moc nezlepšuje, večer jednou zvracela a ráno taky jednou.... alespoň už nemá tak časté to zvracení ale když jí jdou vyvenčit tak se jentaktak udrží na nožkách ta nemoc ji hodně vyčerpává...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 16:27
- Nahlásit

Nikitxn
Držíme palce moc a moc. Ať se holka uzdraví. Dej zase vědět, jo?

Nikitxn
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 16:27 - Změnil/a: Nikitxn
- Nahlásit

URL

URL

prďolka naše malá

Nikitxn
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 16:31 - Změnil/a: Nikitxn
- Nahlásit

Vlčáčková

děkujeme! OK zase napíšu, až se něco dozvím, snad jen už samé pozitvní zprávy

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 16:32
- Nahlásit

Nikitxn
snad je už samé pozitvní zprávy
Určitě!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 17:29
- Nahlásit

Nikitxn
ta je roztomilá!! .. do prdele už

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 17:33
- Nahlásit

Nikitxn davidkova renata
jojo, je nádherná tak su zvědavá, do pondělí budu bez netu, tak snad tu pak budou jen dobré zprávy...

birma
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 17:48
- Nahlásit

Nikitxn
ta je sladká!
když zvládla všechno do teď, tak musí být opravdu bojovník a nemoc překoná.

Vero
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 21:53
- Nahlásit

Nikitxn

moc se mi líbí, roztomiloučká..... krásná, držím taky palce.

Tony
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2013 00:26
- Nahlásit

Nikitxn
je nádherná, moc držím palce

Nikitxn
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2013 06:12
- Nahlásit

díky, jste hodní

Nikitxn
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2013 11:46
- Nahlásit

Ahoj všem! tak dnes konečně dobrá zpráva!!! Peggy zatím dnes nezvracela a průjem měla včera večer, ráno byla na procházce a už i vrtěla ocáskem! ještě si tam pár dní pobyde, ale snad už se bude jen a jen lepšit hnedka je mi líp

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2013 12:07
- Nahlásit

Nikitxn
Peggy zatím dnes nezvracela a průjem měla včera večer, ráno byla na procházce a už i vrtěla ocáskem!

Neumi
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2013 12:18
- Nahlásit

Přeju, ať už to jde jenom dobrým směrem
Kukuč má jako mini hovík mixnutý s něčím teriérovitým

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2013 12:27
- Nahlásit

Nikitxn
tak dnes konečně dobrá zpráva!!!
A bude to jen a jen lepší. Určitě. Je moc krásná.

Nikitxn
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2013 12:59
- Nahlásit

Neumi jj, ten kukuč ano nikdo pořádně neví, s čím je sprsklá

Prý má člověk myslet pozitivně, a pozitivní věci se začnou odehrávat i v jeho životě, doufejme, že je tomu doopravdy tak

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2013 13:30
- Nahlásit

Nikitxn
Prý má člověk myslet pozitivně, a pozitivní věci se začnou odehrávat i v jeho životě, doufejme, že je tomu doopravdy tak
no na tohle tak úplně nevěřim,zejména v některejch případech ,ale doufám,že bude cajk.Tady jedna kámoška si taky dotáhla z outulku štěně s parvou,přežilo,ona byla v té době v prváku na veterině,tak to měla pořešený tam,ale myslim,že řikala že to stálo desítku..ale je živééj

Nikitxn
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2013 13:39
- Nahlásit

davidkova renata
jasný no, někdy to nevychází zrovna tak jak bychom si to představovali tak to měla docela výhodu no, ale stejně, i když se ten pejsek léčí, tak může uhynout... :-/ to mě drtí...
Jinak nás vyšetření stálo 4tisíce, za jeden den hospitalizace si účtujou 900kč, a pak léky, ta operace.. nevím na kolik se to vyšplhá, ale ranec to bude no... to nějak přežijem byli jsme už v horší situaci

Nikitxn
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2013 19:23
- Nahlásit

tak jsme doma z návštěvy, Peggynce se zatím vede o něco líp, mohli jsme ji jít vyvenčit tak byla ráda že nás vidí vypadá mnohem líp než včera,dnes jednou zvracela, a ten průjem měla naposledy včera, zítra za ní zase jedeme tak zase napíšu, snad už se to bude jen zlepšovat sice je taková pohublá no ale když to dobře dopadne, zase si jí vykrmíme

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2013 19:28
- Nahlásit

Nikitxn
ice je taková pohublá no ale když to dobře dopadne, zase si jí vykrmíme
tak to je nejmenší ,vem si pana Tučka výše..a co veti,neříkali,kdy by jí pustili?

Nikitxn
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2013 20:47
- Nahlásit

davidkova renata
veterinář říkal, že by nám ji už moc přál doma, a když se bude lepšit a nebude zvracet tak nám ji pustí domů, ale zase na jednu stranu, budu radši když si tam Peggy ještě pár dní pobude, než ji mít honem rychle doma, náhodou by se jí udělalo zle a zase by skončila na kapačkách, můj odhad je tak 2 - 3 dny protože dneska z ní mám opravdu radost, a hlavně Peggy ví, že jí tam nenecháme, jezdíme za ní každý den, a ví, že se vždycky vrátíme, sice ji vidíme vždy jen chvíli, tak 20 min. ale i tak nám to za to stojí dneska jsem vysavovala celej byt, i koberec, ještě musim koupit savo na praní, jestli se teda něco takového prodává, aby bylo všechno čistý a připravený, až se vrátí domů

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2013 21:40
- Nahlásit

Nikitxn
Půjč si někde germicidní lampu na tu mrchu parvovirózu.

Nikitxn
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2013 10:17
- Nahlásit

Vlčáčková
když ji někde seženu, budu jedině ráda, u nás v báraku má pejsků vííc lidí a jsou asi naštvaný, že jsem si přivedla domů pejska s parvovirózou ale za to já přece nemůžu jestli je maj očkovaný tak by se nemělo nic stát, i když jsem četla, že i očkovanej pejsek to může chytit... tak nevím.. jedna paní má dole štěnata, tak snad budou v pořádku... :-/

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2013 11:47
- Nahlásit

Nikitxn
Ta s těmi štěňaty ať si dává bacha!

Nikitxn
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2013 12:06
- Nahlásit

Vlčáčková
Ta paní chová čivavy, myslím, že je prodává neočkované, nevím, jen si to myslím, neplatí nájem, takže pochybuji, že by měla na očkování, když jich má doma 30... ven s nimi nechodí, takže by se jim nemělo nic stát...ale jedna sousedka, ta bydlí nad námi, říkala, že se to přenáší i vzduchem... ale tomu se mi moc nechce věřit

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2013 12:14
- Nahlásit

Nikitxn
Přežívá to i několik let.

Nikitxn
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2013 13:01
- Nahlásit

Vlčáčková
Ano, vím, to jsem se dočetla, je to fakt šmejd, doufám, že budou hafani v pořádku, to by byl pěknej průšvih, kdyby se to tady rozmohlo...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2013 13:27
- Nahlásit

Nikitxn
Ta paní chová čivavy, myslím, že je prodává neočkované, nevím, jen si to myslím, neplatí nájem, takže pochybuji, že by měla na očkování, když jich má doma 30... ven s nimi nechodí, takže by se jim nemělo nic stát.

ta je na trestní oznámení!

Nikitxn
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2013 13:45
- Nahlásit

davidkova renata
dnes jsem s ní mluvila, je to chvíle, tak jsem jí říkala, kdyby s nima někam šla ať je nebere na ta místa kam jsme chodily my, když Peggy zvracela a měla průjem ,říkala, že je občas bere jen pře barák, ale jinak nikam... asi by to měla mít jinak zařízené to je fakt, ale mě nikdy nic špatného neudělala, tak jí nechci dělat zle

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání