| Autor |
Zpráva |
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2012 20:08
- Nahlásit
davidkova renata
Přeci jenom mě hlodal malej červ pochyb, jestli paní Houšková skutečně jede v letadle Tiens... A jede...
http://www.cz-pes.cz/diskuse/4_8337_0.html#7
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2012 20:09 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
jsou vytrénovaný
vim vo tom..jednou ti povim jak jsem s e dostala na akci Skajlájn )..multilevel..z psychologickýho hlediska zkušenost k nezaplacení,děsně mě to bavilo jen mne zaskočilo jaký primitivní triky urážející naprostou mou inteligenci se tam používaj..prej to zabírá na 80 % lidí a tim zbytkem se voni nezabejvaj páč jim těch 80% bohatě stačí Ale fakt moc zajímavý to bylo,nelituju vůbec.
Tak hezký vánoce s kalciem i bez něj ,pa
... A jede...
dobrou,milý Watsone
|
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2012 20:15
- Nahlásit
davidkova renata
jen mne zaskočilo jaký primitivní triky urážející naprostou mou inteligenci se tam používaj..prej to zabírá na 80 % lidí a tim zbytkem se voni nezabejvaj páč jim těch 80% bohatě stačí
...komunisti, fašisti, jehovisti, scientologové, multilevelisti, psíchologisti atakdál... je to furt ten samej systém, jen pokaždý s trochu jinou vomáčkou...
Ale fakt moc zajímavý to bylo,nelituju vůbec.
Věřím, je to rozhodně poučný...
Tak hezký vánoce s kalciem i bez něj ,pa
Tobě též a taky Nanynce...
|
Houšková
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2012 00:15
- Nahlásit
V žádném letadle nejedu, ani nejsem splachovací, tlumočím jen o tom, co nám pomohlo. Pokud vím, tak nikoho nenutím a rozhodně nevedu polemiku vašeho typu, kdy plkáte a napadáte a daný problém pak všem následně uniká.
Rovněž souhlasím, že kližka je výborná na osteoporózu.
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2012 00:36
- Nahlásit
Houšková
že kližka je výborná na osteoporózu.
A toto má s tématem "artróza" společného konkrétně co? Tedy mimo koncovky -óza...
Ale jinak je to dobrý plán. Na artrózu mletý kosti, na osteoporózu prozměnu kližka. Ani to nevyjde draho...
|
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2012 01:24
- Nahlásit
Houšková
V žádném letadle nejedu
Ó ano, on je to multilevel marketing, žádný letadlo...
tlumočím jen o tom, co nám pomohlo
Jistě, už od roku 2008. Jednou to jsou šíleně drahý houby, biokalcium atd atd... A samozřejmě jenom chcete pomoct, ....hlavně sobě...
nejsem splachovací
Ale jste, máte výdrž, to se vám musí nechat...
http://www.cz-pes.cz/diskuse/4_3039_2.html#4
|
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2012 02:15 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Houšková
A jěště aby bylo jasno, nemám vůbec nic proti východní medicíně ani proti "alternativním" metodám léčby, za předpokladu, že tuto léčbu praktikuje odborník, tedy veterinář, anebo léčitel v součinnosti s veterinářem.
Věřím tomu, že psovi nemcle pomohla Desenského Bowenova masáž, ale rozčiluje mne, že Desenský neposlal to děvče předně za ortopedem.
Potom se tady objevíte vy a chcete jí nacpat neskutečně předraženou kostní moučku, která je mimo vitamínů "obohacena" o aspartam, kakao a čertví jaký éčka...
Je mi z vás na blití...
|
Houšková
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2012 09:18
- Nahlásit
Mě je Vás jen líto, tolik zloby pro nic za nic.
Jinak, člověk občas se potřebuje vyzvracet, tak ať se vám daří.
|
haji
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2012 05:25 - Změnil/a: haji
- Nahlásit
Jsem taky ze Zlínského kraje na Medipet chodím s kočkou k pí doktorce Maňáskové a tu můžu jenom chválit zbytek doktorů bohužel neznám ,přístup sestřiček perfektní.Se psama chodím do Mařatic k panu doktoru Kaděrovi ,taky je ortoped ,ale pokud máme operovat jezdíme do Brna .S prvním jsem byla na Jaggy ,ale je to už pět let ,tehdy to tam bylo super,ted mi přijde ,že to spadlo o třídu níž ,ale je to jenom můj názor.S druhým jsem byla u pana profesora Nečase ,tedy nejdřív u pí doktorky Blažek-Fialové a super.Je po operaci i když měl zle vypadající pooperační problém ,ale ten jsme zvládli s panem doktorem Kaděrou ,takže jsem do Brna nemusela ,pouze konzultovala telefonem co nám náš pan doktor poradil a píchnul.
Ještě jsem pořádně přečetla dotaz a nechápu ten popis vy máte ruplé vazy v koleni,když píšete ,že jí kosti dřou o sebe ,pokud ano nachystejte si 28.000,-(TTA kolene) http://www.veterinainfo.cz/2011/11/29/ruptura-pred niho-zkrizeneho-vazu-u-psu/ jiná možnost pomoci není vím to máme operaci za sebou ,pokud budete dlouho čekat dopadnete jak my ,musíme i s druhým kolenem.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2012 12:07
- Nahlásit
Ještě jsem pořádně přečetla dotaz a nechápu ten popis vy máte ruplé vazy v koleni,když píšete ,že jí kosti dřou o sebe ,pokud ano nachystejte si 28.000
hajiJsem taky ze Zlínského kraje Hele von vyhlášenej ortoped byl i Dr.CHvátal z Kroměříže mě před 14lety operoval pitbula za přetrhlej vaz kolení a artrozu(krepitace výrustky oškrabkal)pes běchal 8let k stáru samo hůř a stálo mě to nákejch cca5tisíc a ty z brna nám na srazu pítů záviděli,že jim to vod tama praská,ale vod tý doby se samoržejmě změnilo milion věcí a lidé každopádně ted na Chvátala dost nadávaj,ale byl to svého času dobrej ortoped i za hranicema uznávanej.Klidně bych tam sfrkla na zvědy co jako von na to,ale nechala bych si rezervu.Jako fakt za mě(bohužel sem asi poslední v okrese kdo tomu věří,prostě za mě je eště pořád dobrej i když doba se změnila a von možná trošku taky bo peníze vládnou světem) hlavně maj docela dobrý vybavení
|
Veruu
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2013 21:21
- Nahlásit
Jestli můžu paní s přezdívkou "nemcle" doporučit psího operatéra a orthopeda ze Zlínského kraje, pak pana MVDr. Františka Luňáka, ordinaci má v Uherském Hradišti ale dojížděl i na kliniku do Kroměříže. Tady posílám odkaz: http://www.lunak.cz/index.php
Mému pejskovi-Labrador, bude mít 8let. Dělal jak operaci kyčelního kloubu-odstranění hlavice, tak operaci LP loketního kloubu. Baddynek má mohužel artrozu už od útlého věku, tento pan veterinář nám moc pomohl. Pokud máte jakýkoliv dotaz, mohu napsat vlastní zkušenost. Hlavní je, aby jste pejska podporovali, hlavně psychicky!
|