| Autor |
Zpráva |
Fík
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 15:53
- Nahlásit
Ahoj, htěla jsemse zeptat, zda někdo z vás má zkušenosti s podáváním homeopatik psům či sobě.
Já sama jsem teď po operaci kolene a tak by mě zajímaly vaše názory. Mám problémy a myslím, že to by mohla být jedna z cest jak hojení podpořit.
|
Houšková
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 16:41
- Nahlásit
Z homeopatie nikoliv, ale z přírodních čínských produktů mám jen ty nejlepší zkušenosti. Ale i homeopatie je určitě dobrá.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 16:57
- Nahlásit
Houšková
Po jakou obchodní značkou se ty produkty prodávají?
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 19:04
- Nahlásit
Homeopatii jsem zkoušela na koni na sobě a na synovi. Ani u jednoho nezabrala.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 19:22
- Nahlásit
Fík
Já homeopatii používám na psíky i sebe.A super.Jasně že homeopatie nevyřeší vše.Ale už mi dost pomohla.A mojim psíkům taky.Jen se musí vydržet ju užívat pravidelně.Starší fenka měla problémy ze zadníma nohama.A homeopatie jí hodně pomohla.Ono taky hodně záleží na tom kdo tu homeopatii dělá.
Já mám hodně dobrou homeopatku a zatím si nemůžu stěžovat.
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 21:11
- Nahlásit
taky můžu homepatii doporučit-homeopatika používám na sebe a fakt zabírají
|
Houšková
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 20:27
- Nahlásit
Mucholabka
Je to čínská firma a v Praze má zastoupení. Firma se jmenuje TIENS. Je to vynikající jak pro lidi, tak i pro zvířata, hovořím z vlastní zkušenosti i z uzdravení mého psa (byla to dokonce rakovina) a mají vynikající biokalcium, které na rozdíl od jiných vápníků, neucpává cévy.
Tím nechci říci, že homeopatie je špatná, naopak, ale musí být homeopatik dobrý, aby to bylo účinné.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 07:38
- Nahlásit
Fík
Já používám homeopatii pro sebe i pro psa-nejdřív byla zkouška u mě,zda mě to pomůže,pak teprve jsem léčila psí nemoc (já měla jinou samožřejmě) a musím říct, že pomohlo,tam kde medicína moc nefungovala, homeo zabralo.
|