Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Osteosarkom
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
Houšková
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 19:37
- Nahlásit

Ebony, hubu nemám. Myslím to dobře s pejskem. Nám to pomohlo a není na oné dávce psáno, že je to jen na rakovinu lymfatických žláz, ale na rakovinu jako takovou. Každý můžeme mít svůj názor, to ale neznamená, že musím někoho urážet, když má názor jiný.

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 19:52
- Nahlásit

Houšková
Zkuste si něco přečíst o osteosarkomu.
Každý můžeme mít svůj názor, to ale neznamená, že musím někoho urážet, když má názor jiný.
Ebony to napsala správně, dáváte naději tam, kde není, na to se nedá reagovat slušně.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 19:54
- Nahlásit

Houšková
prosim tě,můžeš toho nechat a jít dýlovat jinam???Nevim co jako myslíš dobře s pejskem,jelikož je to dost jasný,tak si prosím přestan plácat játra ..fifi je naštěstí dost rozumná,ale někdo méně znalý a hodně zoufalý by se k tomu tvému "produktu" mohl upnout a ještě snad uvěřit,že to psovi pomůže..nevim..přijde mi,že takový řeči může vést někdo kdo snad nemá žádnou morálku nebo co..bez urážky.

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 20:06
- Nahlásit

davidkova renata
bez urážky.
Ja klidne s urazkou opakuji, co sem psala uz minulou stranku, jen si u toho aspon zarvu na plnou hubu.
Houšková
Každý můžeme mít svůj názor, to ale neznamená, že musím někoho urážet, když má názor jiný.
Tak asi jsou vsichni doktori, jak lidsky, tak psi uplny kreteni, jen Houskova ma jiny nazor na tuto diagnozu.. TAKZE:
JDI DO PRDELE SE SVYM BIOKALCIEM!!!! A prosim, jdi si dealovat na jiny forum. Tu je tema OSTEOSARKOM!!!! Chapes, o cem to je???? Asi ne, protoze by te jinak musela hanba fackovat, za ty tvy slinty tady.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 22:02 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

Ebony
ona rakovina lymfatických žláz jde celkem úspěšně léčit i klasicky

...moc se tady do toho nechci vrtat, ale psovi zjistili rakovinu lymfat.žláz v polovině července, ale bujelo to už asi tak od června, do poloviny srpna bylo po všem Co se týče rakoviny čehokoli u psů, moc léčbě nevěřím, ať už homeopatické tak klasické, jediné co člověk může, je tomu psovi ke konci ulevit, toť vše...

EDIT: jinak souhlasím s tím, že někdo méně znalý, by se mohl k výše popsanému produktu upnout, "léčit" tím psa a tak mu v podstatě s dobrým úmyslem prodlužovat utrpení.

Ebony
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 22:32
- Nahlásit

Kalliope
nevím, mně to tvrdil náš veterinář, na kterýho nedám dopustit, když jsem měla fenu s podezřením právě na tuto nemoc. Naštěstí to nakonec byla jen velmi silná infekce...
U osteosarkomu nám žádnou naději nedával.

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 23:00
- Nahlásit

Kalliope
ale psovi zjistili rakovinu lymfat.žláz v polovině července, ale bujelo to už asi tak od června, do poloviny srpna bylo po všem
Si mela napsat Houskovy, ta by ti Pidalku vylecila! Rak je kurva, neverim, ze se da vylecit, i u lidi se hovori po chemo a ozarovani o 7letym navratu, pokud nenastane, je clovek mimo hlavni nebezpeci. Pes ma organismus rychlejsi..
A hele, tudle sem si na Pidalku vzpomnela, Kremyl nahanel po vodni nadrzi spadany listi, tak ty vase lodicky s burtama..
A jinak souhlas s timhle:
jediné co člověk může, je tomu psovi ke konci ulevit, toť vše...
A je to kurna tezky, to rozhodnout. Kdyz neni nadeje, tak si uzijeme snad aspon ten vikend.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 08:59
- Nahlásit

Fifipresne pani!ja blbka meho prvniho psa trapila,ze jsem se ho snazila z toho dostat!proc to pisu?proto ze uz bych takovou blbost neudelala,uz nikdy,doted si nadavam,jaka jsem byla totalni krava,ano pes by mel odejit pokud mozno dustojne,neverim na zadny pohadkove skvely lek!neverim,ze se da vylecit nejakym biocalciem!jinak pani mate naprostou pravdu,nemuzu nic jineho nez souhlasit se vsim.

ati
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 09:04
- Nahlásit

Fifi
ahojky Fifíku, jak jsem příjdu tak je mi zas do breku, vzpomenu si na Cassi udělala bych pro ni také všechno, ale bohužel, nakonec jsem myslím udělala jediné možné, nechala jsem jí odejít ještě než měla bolesti

Kalliope
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 09:39
- Nahlásit

je to tak, člověk se chytá sebmenší naděje a když je jen trochu nezkušený, může na takovouhle hloupost naletět a psa akorát tak trápit. Být mladší a blbější, tak taky do psa rvu "zázračný léky" jen abych udělala co se dá, aby se z toho dostal. Díky bohu, člověk tak nějak už ví, takže my jsme se tady této chybě vyhli. Taky bych dala nevim co za každý den navíc, ale u nás to šlo strašně moc rychle, v podstatě během š týdnů tam byl úbytek váhy cca 50 % čili nějakých 22 kg. Tam už člověk ví, že skutečně nemá cenu psa dál trápit, ale někdo by se mohl nechat klidně zblbnout a jít do toho ....

Fifi
Kremyl nahanel po vodni nadrzi spadany listi, tak ty vase lodicky s burtama..

... no vidíš to a nakonec pomohla jediná věc, obojek a vodítko když po asi čtyřech letech dělal konečně parníček (prdku jsem mu ale musela nadnášet), měla jsem takovou radost, že to snad ani slovy nejde vyjádřit

Hlavně ať se vám daří co nejdéle, to je teďka nejdůležitější

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 18:58
- Nahlásit

Kalliope
ale u nás to šlo strašně moc rychle, v podstatě během š týdnů tam byl úbytek váhy cca 50 % čili nějakých 22 kg
To je hruza.. jde to fakt rychle
Slecna Sadlo si uziva vikend plnymi dousky, po docela husty bource ozila, vyrvala sousedy, asistovala u sekani travy, potahala se jak za mlada s Kremylkem o pesicka a ... a je ted unavena, velmi, ale spokojena. Mela dnes slunickovy den. Davkovani prasku je ted takovy, jak mi vet napsal hned na zacatku diagnozy. V tydnu se s ni rozloucime.
ati
jak jsem příjdu tak je mi zas do breku, vzpomenu si na Cassi
Ja na pana Pupa.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 19:28
- Nahlásit

FifiV tydnu se s ni rozloucime.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 20:23
- Nahlásit

Fifi

V tydnu se s ni rozloucime.

Myslíš, že už ??

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 20:28 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Kalliope
Jj, myslim, ze uz. Presne ta tenka hranice mezi dustojnym odchodem a zivotem v bolesti, co ji vidim v ocic, je obcas uz dost smutny. Zacinaj ji otykat mekky tkane okolo ramene, coz je na hoven. Radsi jeste par dni, kdy to bude fakt ona a ne zfetlej lezak za kazdou cenu tu drzenej. Huf, takze tak.

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 20:49
- Nahlásit

Hele, vidím že jste tady proti přírodním přípravkům, ale brácha má psa s osteosarkomem a poradili mu koupit Artemisinin, ke koupi pouze v USA, v EU se nesmí prodávat a pes je po půlročním podávání v pohodě, teď v pondělí mu dávali hřeby do nohy jako náhradu za zničený kosti a vypadá to slibně.

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 20:54
- Nahlásit

Hm, teď koukám na ten Hepalin, co tu o něm píšete a v USA je to 100% artemisinin a v Evropě má úplně jiný složení bez artemisininu. To jsou teda podvodníci.
http://www.hepalin.com/hepalin100.htm

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 21:01
- Nahlásit

Maya
Hele, vidím že jste tady proti přírodním přípravkům,
? Jak si na to prisla?? Kdes to tu vycetla? Zrovna Artemisin tu byl zminovan x krat.
pes je po půlročním podávání v pohodě, teď v pondělí mu dávali hřeby do nohy jako náhradu za zničený kosti a vypadá to slibně.
Kolik je pejskovi a jaky plemeno?

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 21:27
- Nahlásit

Fifi
Měla jsem ten dojem, viz Houšková. Ale to je jedno.
Psovi je 10 a je to border kolie.
Akorát jsem zvědavá, co bude, právě hledám kde koupit stejnou pikslu, co měli od veta, ten už prý to kvůli novým nařízením EU nesmí dovážet a prodávat, a bude to asi problém. Prodává to v USA asi jen jedna firma, právě jsem jim tam odeslala mail jak je to u nich s placením, jestli nebude možný paypal, tak asi budem v koncích.

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 21:41
- Nahlásit

Maya
Měla jsem ten dojem, viz Houšková. Ale to je jedno.
Neni to jedno, kdyby Houskova, co tu x let cpe do ruznych temat samospasitelny cinsky biokalcium jednou hodila odkaz na to, co tak zaryte propaguje, bylo by to asi jiny. Ne kazdy ma potrebu ji psat do maila.
Ja sama jsem toho sondovala dost, od cinskych hub po homeo a sonduju dale, ikdyz u nas to uz nepomuze. Asi to taky bude plemeno od plemene, u borderaka 10 let neni asi az takovy zazrak, jak u rtw.
Prosim, sepis sem ty zkusenosti svyho brachy, muzou to byt cenny info pro ostatni. De facto proto tu tohle forum je, aby si lidi mohli precist, co muzou udelat a jak zkusit bojovat.
10ti letymu borderakovi drzim palce.

Eninka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 21:57
- Nahlásit

Fifi
kdybyste potřebovali něco v USA zaplatit a nechat poslat, ráda vypomůžu, mám tam kamarádku a když známej něco potřeboval, ona to tam objednala a zaplatila, a do týdne to přišlo do ČR. Já jí to pak dala na její účet, který má tady v ČR a nebyl sebemenší problém, tak kdyby bylo třeba, dejte vědět...

Ebony
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 22:27
- Nahlásit

http://www.vetcentrum.cz/stodulky/poradna/731/?pid =17559
http://www.vetcentrum.cz/stodulky/poradna/731/?pid =17326

Kalliope
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2011 00:01
- Nahlásit

Fifi

tak to je mi líto, myslela jsem, že ještě tak pár týdnů, tak se držte, holky....

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2011 11:05
- Nahlásit

Prihazuju odkaz na pomerne obsahly info o Artemisinu, na ktery jsem narazila bloumajic po netu a hledajic alternativy... http://diskuse.abecedazdravi.cz/zdravotni-potize-n emoci/artemisinin-vs-rakovina

ati
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2011 11:45
- Nahlásit

Fifi
Ach jo, to je mi tak líto, pomuchluj babču

LucieS
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2011 13:15
- Nahlásit

Artemisinin se dá objednat normálně z ČR, poštovné bylo nějak do 30 dolarů.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2011 19:25
- Nahlásit

Fifi

hodně síly.

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2011 23:48
- Nahlásit

Fifi
Zkušenosti předat moc nemůžu, jim bylo řečeno, že se to léčit nijak nedá, jedině právě ten artemisinin a na bolest dostali Trocoxil. To je všechno.
Ebony
Ve vetcentru ho právě brácha kupoval, ale už ho tam neprodávají, prý už nesmí.
Eninka
Díky za nabídku, možná opravdu budu potřebovat, psala jsem tam mail, jestli se dá platit paypalem a to by bylo bez problémů, ale jestli jen kartou, tak budeme nahraný.
Měli z vetcentra tento http://holleypharma.com/store/item/fo7c/Products/A rteMin_50.html a bohužel v žádném jiném eshopu jsem to nenašla, kdybyste to náhodou někdo někde našel, tak hoďte odkaz.
Jinak jsem našla jen od jiných výrobců, ale tito si sami pěstují ty rostliny, tak je celkem pravděpodobné, že kvalita bude opravdu vyšší.

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 19:08 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Fifi

Ahoj Fifi, píšu, jak jsem slíbila ohledně homeopatik. Nejedná se bohužel o vyléčení raka, ale o prodloužení období, kdy je dobře.

13 letá boxerka (30kg) už asi rok a půl žije s rakovinou kůže, která má obvykle velmi rychlý a bolestivý průběh. Prognóza je u této rak. špatná. Od nálezu boxerce dávali 3 měsíce, je tu stále a protože byla v poměrně dobrém stavu, začátkem roku ji operovali.

Mimo léků na bolest bere toto:
Silicea AKH - 2tbl ráno a 2 tbl večer (cca po 10 dnech je možné snížit na 1 - 1)

Argentum nitricum AKH - 2tbl ráno a 2 tbl večer (cca po 10 dnech je možné snížit na 1 - 1)

Je dobré podávat homeopatické tbl hodinu před nebo po podání ostatních léčiv.

Léky je možné objednat ZDE.

Milá Fifi, vím, že Sádlínka... prostě třeba tahle info někomu pomůže. Homeo zde uvedená nejsou spec. podávána jen při rakovině kůže, ale můžou se jako podpora podávat všem onkologickým pacientům.

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 19:24
- Nahlásit

Mě se na tom odkazu otvírá jen neklikací obrázek.

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 19:27
- Nahlásit

Maya
Staci klik na nazvy knih, neco jako hledani pokladu.
Diky za info!

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání