| Autor |
Zpráva |
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2012 17:58
- Nahlásit
nemcle
Vyslechla jsem si názor i mého veterináře, i pana Desenského
Já bych si stran ortopedického problému především vyslechla názor ortopeda. Což ani jeden ze zmiňovaných pánů není - nic proti tvému veterináři, ale běžný vet opravdu nemá (a ani nemůže mít) hluboké znalosti ve specializovaném oboru. A stran té tvé "konzultace" s psím psychologem - rozbitou ledničku taky půjdeš řešit se řezníkem a koupi pozemku s profesorkou hudby?
S MVDr. Nečasem zkušenost nemám, ale slyšela jsem na něj od pár lidí chválu. Doporučila bych MVDr. Skalu, ten je ovšem v Praze. Nebo již zmíněný MVDr. Musil. A myslím si, že za opravdu dobrým vetem stojí za to dojet i dál - koneckonců jde "jen" o zdraví...
|
nemcle
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2012 18:28
- Nahlásit
lamalucni
To je jasné. S tím souhlasím, že konzultace ortopeda je na místě a právě proto sháním někoho vhodného, ale přece jen bych raději byla, kdyby byl někde blíže jak jet třeba 3 krát přes celou ČR.
Jinak děkuji za doporučení...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2012 18:37
- Nahlásit
nemcle
Ja mam zkusenost s prof. Nečasem z Brna, jela bych za nim. Neni lepsiho odbornika.
|
nemcle
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2012 18:54
- Nahlásit
Fifi
Děkuju moc. Určitě nad ním budu hodně uvažovat, protože je fakt, že toho mi doporučilo nejvíc lidí, takže asi opravdu bude super..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2012 19:16
- Nahlásit
nemcle
Ano, prohledne psa v pohybu v ramci konzultace, provede vysetreni a domluvite se na dalsim postupu. Urvanej kolenni vaz ci meniskus pozna na sto honu, i po zmrseny operaci odjinud.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2012 20:00 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
nemcle
Určitě nad ním budu hodně uvažovat, protože je fakt, že toho mi doporučilo nejvíc lidí, takže asi opravdu bude super..
Ono to ze Zlína do Brna není tak hrozný, cca 1 - 1,5hod. jízdy po D1.
Jinak co se týče pana Desenského, přikláním se k názoru těch, kteří považují za nehoráznost, že si vás pozval na konzultaci týkající se ortopedického problému, a to jěště před tím, než vašeho psa vyšetřil ortoped... Bylo by zodpovědné vás k ortopedovi poslat, už když jste mu volala...
Nebudu komentovat alternativní metody, které on používá, nic moc o tom nevím. Vždy by ale mělo předcházet vyšetření odborníkem, a to pan Desenský skutečně není.
Držím palce...
|
nemcle
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2012 23:48
- Nahlásit
V pohodě. Nemám nic proti názoru ostatních, pokud se o člověku vyjadřují normálně.. Samozřejmě s panem Desenským sem si nedomlouvala schůzku takovou, že by mi vyléčil Jessy, jen jsem chtěla vědět názor jak ze strany veterináře, tak ze strany člověka zabývajícím se přírodní léčbou.
Chtěla jsem vyčerpat všechny možnosti, než se nějak rozhodnu dál...
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2012 09:31
- Nahlásit
nemcle
tak ze strany člověka zabývajícím se přírodní léčbou.
no ale tak to spíš doporučuju radši názor někoho, kdo se opravdu zabývá přírodní léčbou a aspoň někdo s ním má dobré zkušenosti, a ne někoho, kdo se za léčitele jen vydává.
|
nemcle
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2012 10:29
- Nahlásit
Venta
Znám pár lidí a známých, kterým pan Desenský pomohl. A sama už po 5 dnech můžu říct, že je Jessy na tom lépe. Týden nedošlapovala na zadní packu a teďka už došlapuje a to ji udělal jen Bowenovy masáže a dal ji nějaké kapičky.
|
nemcle
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2012 10:37
- Nahlásit
A ještě jsem se chtěla zeptat, jestli náhodou nemá někdo zkušenost s Medipetem ve Zlíně.
|
Houšková
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2012 14:18
- Nahlásit
jedině čínské biokalcium. Máme vyzkoušené a funguje, jak na lidi, tak na pejsky.
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2012 14:43
- Nahlásit
Houšková
Existuje vůbec nějaká choroba či diagnóza, na kterou tu NEdoporučujete čínské biokalcium???
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2012 15:34
- Nahlásit
lamalucni
Existuje vůbec nějaká choroba či diagnóza, na kterou tu NEdoporučujete čínské biokalcium???
Pouze na akutní houškytýdu
|
Houšková
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2012 16:37
- Nahlásit
My máme nejlepší zkušenosti s čínským biokalciem, pomáhá to nejen lidem, ale i pejskům.
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2012 16:39
- Nahlásit
Houšková
Takže když budu čínské biokalcium brát furt, tak nikdy neumřu?
|
Houšková
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2012 16:40
- Nahlásit
lamalucni - ano, není čína ne všechny nemoci. Řeší se tu kdo a s čím má nejlepší zkušenosti. Nám to pomáhá a nikoho přece nenutím, jen uvádím do diskuze.
Je škoda, že se zde najdou jízlivé poznámky, namísto solidní polemiky.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2012 16:56
- Nahlásit
nemcle
Znám pár lidí a známých, kterým pan Desenský pomohl.
Taky známe pár psů, kterým pomohl do hrobu.
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2012 17:10
- Nahlásit
Houšková
Našla jsem si něco o čínském biokalciu a podle složení jde o pomletou hovězí kost plus nějaké vitamíny. Tak už vím, proč má moje čubina klouby zdravé - hovězí kost dostává na okusování minimálně jednou týdně
|
Houšková
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2012 17:32
- Nahlásit
lamalucni
Hledáš špatně. Složení č. biokalcia -organicky vázaný vápník, oligosacharidy, odstředěné sušené mléko, fosfor, vitamin A, vitamin C, vitamin D, kakao, cukr, hydrogenovaný sojový olej, kukuřičný sirup, kaseinát sodný, fosforečnan draselný,oxid křemičitý, mono a dgliceridyfodfolipidy.
Jen blbeček si dělá legraci z toho, že něco jiného pomáhá, než si myslí chudák sám.
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2012 17:37
- Nahlásit
Houšková
A co přesně je ten "organicky vázaný vápník"? V popisu výrobku na stránkách výrobce je jasně uvedené, že jde o hovězí kost: Prášek kostního kalcia za čerstvých kosti dospělého hovězího dobytka
Ten zbytek jsou jen pomocné látky a vitamíny.
|
Houšková
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2012 17:42
- Nahlásit
lamalucni
Nevím u jakého výrobce hledáte, já získávám čínské biokalcium od výrobce čínského. Organicky vázaný vápník - lze nalézt v učebnici. To není nic složitého.
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2012 17:43
- Nahlásit
Houšková
Stránky čínského výrobce Tianshi (Tiens), bohužel jen ve slovenštině:
http://www.tianshi.wbl.sk/Biokalcium.html
|
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2012 18:32 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
lamalucni
tady je ten zázrak v češtině (jako biologický vápník). 10 pytlíků za osum stovek, no nekup to...
|
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2012 18:43 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Houšková
Paní Houšková, hlavní problém je v tom, že kdykoli se tady někdo vyskytne a vyděšen napíše o špatném zdravotním stavu svého psa, zjevíte se vy a nabízíte zázrak - biokalcium...
Když se ovšem někdo začal víc zajímat, nedala jste nikdy odkaz na produkt, ale tajuplně jste nabídla další info mailem.
Takže zřejmě máte profit z distribuce.
Na tom by samozřejmě nebylo nic špatného, kdyby se nejednalo o skrytou reklamu pod jakýmsi nickem a parazitování na cizím neštěstí...
|
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2012 18:58
- Nahlásit
... stejně jako herbalife, amway a podobně...
http://multilevelmarketing-mlm.deni.cz/tiens
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2012 18:59
- Nahlásit
10 pytlíků za osum stovek, no nekup to...
Tywoe, deset deka kostní moučky za osumset? U řezníka kupuju kosti za tři koruny kilo, to máme... 250000% profit! A to se fakt vyplatí!
|
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2012 19:25 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
lamalucni
Tywoe, deset deka kostní moučky za osumset?
No joo, ale tady to máš s aspartamem a s "přírodně identickým" (čili syntetickým) aroma...
http://www.tiens.suns.cz/biologicky-vapnik.html
|
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2012 19:42
- Nahlásit
A jěště jedno pěkné sektářské motivační videjko firmy Tiens .... bluéééé
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2012 19:59
- Nahlásit
A jěště jedno pěkné sektářské motivační videjko firmy
ty seš děsnej detektýf nicméně čínské biocalcium mě vytáčí do běla už delší dobu ,ovšem obávám se ,že p.Houšková bude splachovací..
|
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2012 20:04 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
davidkova renata
nicméně čínské biocalcium mě vytáčí do běla už delší dobu
... no právě...
že p.Houšková bude splachovací..
nojo, tyhle herbalajfisti, prodejci vysavačů a tak, jsou vytrénovaný...
|