| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2012 23:25
- Nahlásit
Benda
smysl pro humor
co to je?
vyjadrovat nikdy vice
nevr sej nevr
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2012 23:30
- Nahlásit
PetraK
uz zase nepises smajliky a to je velke zlo )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2012 23:37
- Nahlásit
Benda
uz zase nepises smajliky
neba
a to je velke zlo
a ešče větčí zlo je, že nejni sníh na Štědráka, to je mnohem větčí zlo.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2012 23:51
- Nahlásit
PetraK
a ešče větčí zlo je, že nejni sníh na Štědráka, to je mnohem větčí zlo.
to je jasny ale zase si mela jiste hezky vanocni vecirek a to je to o co tady bezi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2012 23:56
- Nahlásit
Benda
jiste hezky vanocni vecirek
už si někdy viděl autistu asociála na večírku?
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2012 00:01
- Nahlásit
PetraK
už si někdy viděl autistu asociála na večírku?
no neblazni a ja myslel ze jsi jenom tak strasne kynologicky do sebe zahledena ze ztracis humor a ty jsi autista ?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2012 00:14
- Nahlásit
Benda
tak strasne kynologicky do sebe zahledena ze ztracis humor a ty jsi autista ?
ne . já sem do sebe strašně zahleděnej autista kynolog.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2012 22:20
- Nahlásit
a....... ještě vzkaz pro pana BENDU:
Socializace znamená habituaci-tedy zvyknout si na prvky prostředí tím, že je jim subjekt vystaven.
V přirozeném prostředí znamená přizpůsobivost to, že se zvětší vzdálenost mezi vám a čímkoliv neobvyklým a při přibližování se postupuje s nesmírnou opatrností. .........
tak co?
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2012 08:46
- Nahlásit
PetraK
Poté, co jsem si přečetla příspěvek Bendy ve vlákně o kastraci (jak brečí, protože jeho pes přijde o varlata, zatímco původně byl odhodlán mu je ponechat a případně ho vždycky zmlátit, když se popere), vím, že netřeba nadále s ním diskutovat o socializaci, habituaci, nebo čemkoliv jiném
Původní určení tohoto vlákna bylo jasné, zkušenosti s preparátem Zylkéne - těch tu pár zaznělo, objevilo se pár dalších rad, za to jsem ráda. Zylkéne jsem u našeho veta stejně nesehnala, takže v pondělí to budem muset nějak zvládnout bez něj. Bendovi zřejmě postačí se svému psovi zasmát, případně jej zmlátit, což už ale neudělá, protože ho zradil tím, že ho připraví o varlata... (Tu jedovatou slinu přičítejme třeba tomu, že jsem ještě neměla svůj ranní příděl teinu.)
|