| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2012 08:53
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka
Jakoby emotivní, empatická osoba, byla v tvých očích labilní šišlající hysterka se zarudlejma očima, lakující svému pejskovi nehtíky na růžovo...
a nejsem třeba já taková? Zrovna momentálně mám ty voči zarudlý celkem slušně.
Benda
hele ještě se tě zeptám, ty máš za sebou skušenost jen s Bendou a návštěvama Vlčár nebo jsi měl v rukou i jiný psy a máš zkušenosti s větším počtem psů a hlavně teda se psy o kterých se zmiňuje třeba Hipíková a Fifijová? Třeba máš zkušenosti, které mě přesvědčí o tom, že máš pravdu. zatím vycházím z toho, že hovoříš čistě teoreticky (protože, nezlob se na mě srovnávat balonek ve tmě a paniku se strachem o život, to podle mě k sobě stavět nejde)Obě holky znám v reálu a vím, že jejich přístup funguje, oběma prošlo rukama povícero psůch, Takže pro mě jsou jejich praktické zkušenosti o tom, že to funguje (když opominu svou chabou zkušenost s pár hafanama-dva moji vlastní, jeden polovlastní a pár půjčovacích)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2012 08:55
- Nahlásit
ŽOOOFKÁÁÁÁ alias Džoník Malkovičů mě vždycky rozbije
|
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2012 09:13
- Nahlásit
PetraK
a nejsem třeba já taková?
NE
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2012 09:26 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
NE
no ale .... krhavý voči tetkom mám (hlavně teda to levý), psovi říkám Pipi......... nemůže bejt, že sem taková?
Lakovat sem ešče nelakovala, ale můžu začít,
voblíknutej je, tak tetkon už jen ten lak.
|
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2012 09:31
- Nahlásit
PetraK
psovi říkám Pipi
Tssss, to já říkala Hipíkovi Pipííínku... mimo jiné...
voblíknutej je,
...a jak mu to sekne...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2012 09:33
- Nahlásit
PetraK
voblíknutej je, tak tetkon už jen ten lak.
..esli ale k tomu laku ten svetřík neměl bejt růůůůžovej.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2012 10:52 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
to já říkala Hipíkovi Pipííínku..
já vím, taky mi to pro psa zvícího půlky telete přijde dost příhodné.
a jak mu to sekne..
no! pravej maďarskej švihák
vlk
neměl bejt růůůůžove
to si uhodla dost přesně. neměl! páč navíc ten lak bude černej, abychom měli ty nehty stejný!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2012 11:37
- Nahlásit
PetraK
Jakoby emotivní, empatická osoba, byla v tvých očích labilní šišlající hysterka se zarudlejma očima, lakující svému pejskovi nehtíky na růžovo...
ne to nejsi ty,to jsem já, akorát nejsem empatická a emotivní a nemám zarudlý vočička .....ale jako pozor, neznáte příběh o mazlíkovi,kterak, Benda psa zabijáka cizího krotil, svou kůži nasadil,aby sraby ochránil a psovi neublížil....jako pozor,tady máte jedinečnou šanci s opravdickym velkokynologem a odborníkem prakticky na všechno,takže byste se měli spíše něčemu přiučit a ne jen maskovat jak jste všechny jezdily k Rudovi obcovat do maríny
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2012 11:42
- Nahlásit
jinak já řikám svýmu psovi princezna Nyxa první,mufinka,bucinka,bucka, kočičinka, lištička,kocouřinka,miminko, moje miminko, mimi a benda u toho musí být
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2012 11:46
- Nahlásit
Sízra Milanová
Benda psa zabijáka cizího krotil, svou kůži nasadil,aby sraby ochránil a psovi neublížil....
znám.
taky jsem tehdy tomu srabovi napsala svoje, když se do těch, kteří se starali, on navážel. Sice složitou cestou - přes Ispidicha - protože na ty stránky jsem nikdy nechodila a nebyla přihlášená, takže jsem ho poprosila, aby mě tam okopíroval, ale nedalo mi to, protože to mě nadzvedlo ze židle. Ne to, že pro toho psa nejel, protože chápu, že jeden člověk nemůže (nemá třeba možnosti) zachránit úplně všechny psy. ale pokud se do toho někdo pustí místo něj, nemá potom právo ani ceknout, natož si pak ještě honit ego.
a benda u toho musí být
aha, tak tudy vede cesta, to von to musí vypustit tudyma potom
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2012 11:51
- Nahlásit
PetraK
ale on nyxince taky řiká princezno na ní je každej květinovej,je děsně roztomilá to se nedá vůbec
|
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2012 12:09
- Nahlásit
PetraK
Sízra Milanová
tak to jóó... no já si všimla, že chodí většinou pozdě večer, tak to von si počká, až všichni doma usnou a de vypouštět....
neměl bejt růůůůžove...
to si uhodla dost přesně. neměl! páč navíc ten lak bude černej, abychom měli ty nehty stejný!
to jo no, ale zas růžovej lak by Ešusovi ladil k Šufánčině Žabímu stehýnku barýtku, až jí ho pořídím, a získal by tak významnou pozici v jejím gangu...
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2012 12:16
- Nahlásit
získal by tak významnou pozici v jejím gangu...
dobrej barýtek, tak to nyxa ještě nemá , ale gang má
|
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2012 12:26
- Nahlásit
Sízra Milanová
tak to nyxa ještě nemá
Žofinka ho má zatím jen ve photoshopu... , ale měla bych jí ho pořídit... Podtrhl by její úžasnou osobnost....
ale gang má
A to je hlavní!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2012 12:27
- Nahlásit
PetraK
hele ale to jsem taky zaslechla,že si jezdila k Desenskýmu a proběhl mezi vámi nějakej soukromej spor a na to konto si na něj zanevřela... ale když řikáš, že si k němu vlastně nejezdila, tak to pak nesedí....
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2012 12:32
- Nahlásit
Žofinka ho má zatím jen ve photoshopu... , ale měla bych jí ho pořídit... Podtrhl by její úžasnou osobnost....
tak to beze sporu, nyxa má jen jeden oblek na krutou zimu barvy khaky, no nuda prostě, musim jí dokoupit růžovou garderobu...myslim žebude originální,moc vlčáků v růžovym nepotkáváme
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2012 13:00
- Nahlásit
Sízra Milanová
hele ale to jsem taky zaslechla,že si jezdila k Desenskýmu a proběhl mezi vámi nějakej soukromej spor a na to konto si na něj zanevřela..
co?? Já?? To si děláš čurinu , ne? Já jsem u něj fakt byla jen jednou, spor těžko mohl proběhnout, natož soukromej. To bude mýlka nějaká. Jak jsem psala, byla jsem tam jednou - a to v roce 2006 tuším, kdy jsem s kolegy z bývalé práce dala dohromady kupu věcí a vezli jsme to tam s Brtnikem. a to jsem ty Krupáky ani neviděla. Přiznám se, že ani nabídnutý nápoj jsem si tam nedala, neb jsem kapek útlocitná.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2012 13:01
- Nahlásit
růžovej lak by Ešusovi ladil
ladil, neladil, žůžová nebude
a de vypouštět...
dost nebezpečný
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2012 15:45 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
Benda
Nějak jsi utek od věcné diskuse, chlape, došly argumenty?
šiš té fakt příšerný
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2012 21:10
- Nahlásit
PetraK
Třeba máš zkušenosti, které mě přesvědčí o tom, že máš pravdu. zatím vycházím z toho, že hovoříš čistě teoreticky (protože, nezlob se na mě srovnávat balonek ve tmě a paniku se strachem o život, to podle mě k sobě stavět nejde)
bud na to mas nebo ne ........ je to woooodoooo huuuu jeste jsem ti chtel rict ze i male holky jednou vyrostou ...... nektere ne a to je potom pruser ale to neni tvuj pripad )
Vero
Nějak jsi utek od věcné diskuse, chlape, došly argumenty?
jsem mel vanocni vecirek cislo dve ....... nemuzes ocekavat ze po te budu reagovat vecne ale otazky polopsycholozky Veru jiste JA jako ucitel rad zodpovim
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2012 21:41
- Nahlásit
dobra vecer jsem poprve na netu a mam prvniho psa, je tady nekdo kdo by mi poradil ? bdu vdecny za kazdou radu dekuji predem. jo zapomnel jsem moje otazka: muj pes chce letet na mesic protoze se zamiloval do Lajky, uznavam sice ze to je hezka fenka ale muzu nejak pomoci ????????? zitra startuje raketa, co mam delat ??,
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2012 21:43 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
Benda
no fakt ses pěkně popsíčkoval.
edit
polopsycholozky
Psychologička nastupuje do
prvej prace. Stala sa psychologickou na základnej škole. Hneď od rana behá a
hľadá nejaký "problém". Vyjde na školský dvor tam vidí skupinku
chlapcov, ako sa hrajú. Vtom si všimne jedného, ako stoji
neďaleko, len tak - krok vľavo, potom dva doprava...Psychologička si
hovorí: No, to je jasne, introvert, začnem s nim ihneď terapiu a
zapojím sa do hry...!
Podíde k nemu a milo ho oslovi: Čože sa deje zlatíčko...? Prečo
sa nehráš s ostatnými a len poskakuješ doľava, doprava? Máš nejaké
problémy sa zaradiť k ostatným alebo ta šikanujú? Zver sa mi, mne
môžeš plne dôverovať...
A chlapček prekvapene odsekne:'' Teta, choďte do piče, ja som
brankár...''
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2012 08:43
- Nahlásit
Benda
bud na to mas nebo ne ........
jo jo, zlatým písmem tepat tyhle věci, jojo.
i male holky jednou vyrostou .....nektere ne
co se dá dělat, dětma nezatopíš. ale já jsem se svýma 165 cm celkem smířená.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2012 20:09
- Nahlásit
Vero
no fakt ses pěkně popsíčkoval
dnes jsem nad tim premyslel a nasledne to konsultoval a zaver je ten ze NE takze to neni pravda a neni od tebe hezke, ze me takto stylizujes (((((
Psychologička nastupuje do
prvej prace. Stala sa psychologickou na základnej škole. Hneď od rana behá a
hľadá nejaký "problém". Vyjde na školský dvor tam vidí skupinku
chlapcov, ako sa hrajú. Vtom si všimne jedného, ako stoji
neďaleko, len tak - krok vľavo, potom dva doprava...Psychologička si
hovorí: No, to je jasne, introvert, začnem s nim ihneď terapiu a
zapojím sa do hry...!
Podíde k nemu a milo ho oslovi: Čože sa deje zlatíčko...? Prečo
sa nehráš s ostatnými a len poskakuješ doľava, doprava? Máš nejaké
problémy sa zaradiť k ostatným alebo ta šikanujú? Zver sa mi, mne
môžeš plne dôverovať...
A chlapček prekvapene odsekne:'' Teta, choďte do piče, ja som
brankár...''
muzes mi to prosim prelozit do ceskeho jazyka ? ale jinak zajimavy pribeh a uznavam ze to nemas opravdu nemas v praci jednoduche
PetraK
co se dá dělat, dětma nezatopíš
ja mam jenom jedno to bych se moc neohral
Jo Petro nevim proc resis vysku, ja o tom jak jsi vyrostla vubec nemluvil, vazne myslel jsem to mentalne. Nicmene mi to pripomnelo nedavne setkani s kamaradem, ktery je maly a drobny a ma dva rotvajlery ktery ho velmi dobre poslouchaji. Ja jsem mu z legrace rekl: sakra (teda rekl jsem kurva) jak je vole mozny ze ty takovej prcek vladnes dvoum rotvikum a ja velky kynolog tak nejak bojuji s malym psem. On mi rekl ze pouziva novou vychovnou i vycvikovou metodu: dvou kamenu. Probehla klasicka situace di do haje ty kecale nejsem blbec atd atd. Potom me vzal domu a ukazal mi dva kameny z bridlice a zacal mi vypravet ze kdyz si s tema kamenama hrajes, prehazujes je v ruce, tukas s nima o sebe tak pro psy je to prijemne a vnimaji to vic nez pozitivne. Ten kamarad je celkem vtipalek tak jsem mu neveril i pres to ze kdyz mi to zacal ukazovat tak oba jeho psi k nemu prisli a uprene na nej koukali a strkali do nej cumakem atd. bylo to docela vtipny a smal jsem se. Rekl mi at si vezmu dva kameny a hraju si, dal mi dve bridlicove tasky takze u nas je to tak ze mlatim o sebe dvema stresnima taskama teda chci rict Bendu tou stresni krytinou zmlatim a vysledem bude stejny A taky mi dal nejakou knihu o teto metode, mozna ji nekdy az nebudu liny prectu.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2012 21:32
- Nahlásit
tralala tralala mozna v limonadovem joe byl fiala ale tady neni argosek tudiz se situace na trhu s ropou na povazenou nez kdyz neni ropa neni ani olej a bez oleje neni ani margarin a hlad se stava realnou opravdu realnou fikci z dob kdy nas deda byl jeste mladik
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2012 22:52
- Nahlásit
Benda
A taky mi dal nejakou knihu o teto metode, mozna ji nekdy az nebudu liny prectu
to určitě rozhodně udělej, to se Ti bude rozhodně hodit. Ovšem není to nic nového,kupříkladu pro mého maďarského hafánka, je hra s kamínky třebas zrovna odměnou. Jest on takovým malým kamenožroutem (jaký pán takový pes, neb jeho pánčička se též o kameny docela zajímá) , takže to mohu ve výcviku výborně uplatnit, neb ho opravdu kameny - valouny- zajímají a určitá forma hry s nima ho baví.
nevim proc resis vysku
říká vám pane něco slovo nadsázka ?
myslel jsem to mentalne
to jest u mě ovšem zcela marné, neb jsem opakem jakési televizní postavy z názvem Mentalista, víte? Já sem totiž Dementalista.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2012 22:53
- Nahlásit
Benda
nez kdyz neni ropa
nebo aspoň ropná skvrna velikosti mexického dolaru...
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2012 23:09
- Nahlásit
PetraK
říká vám pane něco slovo nadsázka ?
to bude asi sazka nad sazkou ?
to jest u mě ovšem zcela marné, neb jsem opakem jakési televizní postavy z názvem Mentalista, víte? Já sem totiž Dementalista.
ty koukas na tv ? to je tak uklidnujici informace a take nadeje pro vsechny lidi
jo a az prectu tu knihu tak se vyjadrim ke kamenum
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2012 23:15
- Nahlásit
Benda
sazka nad sazkou
a je tam Jarda???
ty koukas na tv ?
skoro ne, ale....... kdysi mi někdo vyprávěl, jak ho bratr dostal tím, že mu vysvětloval, že když je zubní pasta Menta, která obsahuje mentol, že je taky zubní pasta Dementa, která mentol neobsahuje , takže, když jsem pak někde zahlídla cosi, co se jmenovalo Mentalista , zaseklo se mi to v hlavě
vyjadrim ke kamenum
a já myslim, že netřeba
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2012 23:21
- Nahlásit
PetraK
skoro ne, ale....... kdysi mi někdo vyprávěl, jak ho bratr dostal tím, že mu vysvětloval, že když je zubní pasta Menta, která obsahuje mentol, že je taky zubní pasta Dementa, která mentol neobsahuje
je fajn ze i holky ktere vyrostly nekdy najdou smysl pro humor dobra ke kamenum nebudu se vyjadrovat nikdy vice
|