| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 15:01
- Nahlásit
Fifi
sluvko "neprirozene" ma pro tebe asi velke kouzlo, neb maso je neprirozene, harani naprazdno je neprirozene... Co bude dalsi?
Radecha
navíc se má za to
má se za to nebo se to fakt ví?Nebo to zas bude časem "snad už dávno překonaný názor"?A pokud budeš mít fenu na chov,kolik vrhů na ní uděláš?Páč esi jeden nebo dva,nemá to cenu,tento počet vrhů nemá na rakovinu beztak žádný vliv ja k se ted tvrdí ,tak proč tedy vůbec chovat?Nebo chovat každé hárání jak je přirozené?Se v tom nějak ztrácim A odpověz mi prosím,souhlasíš s kastrací před prvním háráním?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 15:08
- Nahlásit
Dáška
PROČ pes nestráví namleté maso!
Nechápu.Proč by pes nestrávil mleté maso?Zdravý pes ho stráví normálně.Co je to zase za ptákovinu?
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 15:10
- Nahlásit
Neessi
To já nevím, je to v kterémsi příspěvku pár stránek zpátky, taky to nechápu, tak se ptám.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 15:13
- Nahlásit
Dáška
To já nevím, je to v kterémsi příspěvku pár stránek zpátky, taky to nechápu, tak se ptám
aha,zase nějaká vtákovina,no jo.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 15:14
- Nahlásit
Neessi
ha! už to mám psala to mucholabka
Mleté maso je na hovno. Pes to nestráví. Musí dostat celé kusy.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 15:17
- Nahlásit
Dáška
jo muchoš,tak to nebudem řešit )
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2008 02:03
- Nahlásit
ja nerikam tak ani tak, ale na ma slova dojde
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2008 08:31
- Nahlásit
argosek
ale vás nikdo neuslyší, páč budete vzadu na tom popelářským autě a tam je hroznej hluk a není tam slyšet ani slovo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2008 08:38
- Nahlásit
Sem tu fčera nebyla, jaké je skore?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2008 08:41
- Nahlásit
Biluška
, jaké je skore?
nevíme,radecha tu eště nebyla
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2008 12:44
- Nahlásit
BiluškaSem tu fčera nebyla, jaké je skore?
nasi vedu a vyhrajuuu!
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2008 13:19
- Nahlásit
nasi vedu a vyhrajuuu!Bela
Ale kontumačně asi.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2008 13:43
- Nahlásit
Smečka
a nemohlo by to tentokrát bejt konzumačně? Dyž de o to žrádlo?
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2008 13:46
- Nahlásit
Co vy na takový to dotaz? já fak nevím ale myslím, že úplně ideálně složená krmná dávka to není a zajímal by mě váš názor.
díky
Dobrý den, máme 3 měsíce staré štěně NO, jídelníček má následující :
Ráno : sušené mléko s vodou, piškoty, tvaroh, žloutek, jogurt
Poledne : granule
Večer : těstoviny, rýže, konzerva, vařené maso
Vše mu střídáme tak, aby měl pokaždé něco jiného.
Chtěl bych se vás zeptat, kolik mu toho máme dávat, zdá se nám, že se malinko baculatí Jakmile mu dáme nažrat, vše během 20 vteřin sežere a ještě hledá, co by do tý tlamy dal. Děkuji moc za odpověď
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2008 14:09
- Nahlásit
Eny
Neni to uplne ono. Tvaroh nedavam kazdy den, zloutek taky ne, nematlam konzervu s masem. Mne se velmi libi
TENHLE JIDELNICEK.
A jinak spousta dobrych rad a odkazu bylo na Krmení psa klasickou stravou.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2008 15:04
- Nahlásit
Fifi
Eny
chybí mi tam zelenina. A když maso, tak proč konzervu? A já osobně pochopitelně bych vyškrtla ty grancle . Když už, tak už.
A neměl by pupík jíst víckrát denně?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2008 15:11
- Nahlásit
PetraK
A neměl by pupík jíst víckrát denně?
já myslím že 4 krát stačí..to já byla ráda když vůbec jedla aspon 2-3 krát
a grancle..hele někdo je prostě někdy dává,já teda jo tak at na to klidně pesana zvykne..ale nestavěla bych na tom základ krmení no..a co ty plky s tím mletým???jako my žerem fakt všechno kusový bo hrubomletý je to fuk
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2008 15:15
- Nahlásit
no mě totiž přijde že anin jedno z té snídaně není zrovna moc vhodné jako třetí jídlo po oštěně, jako 4 nebo páte jo, ale takhle má vlastně jídlo jen 2x denně a to mi přijde málo. tak jsem nepochopila to že to střídají aby měl pokaždé něco jiného to jako že dostane ráno žloutek a šmitec?
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2008 15:16
- Nahlásit
Se mi to moje téma nějak zatoulalo...
Zpátky k tématu? Včera jsem v Petcenter koupila takové ty namleté minerální kosti (jsou různě barevné, já jsem tedy koupila bílou, aby jsem se obešla bez barviv). Ještě jsem je té naší "obludě" nedala, ale chystám se na to, tak doufám, že to není zdraví škodlivé...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2008 15:19
- Nahlásit
PetraK
Taky jsem davala 3mesicnim stendum 4x denne, ale postupne si to samy zacaly omezovat. Ted mam doma dva 4mesicni prdy, a ac toho nalitaji spoustu a vydaji hoodne energie, tak se nazerou hlavne rano a pak vecer, pres den tak max jogurt ci podmasli ci nejakou tu mrkev, kedlubnu, salat, kousek tvrdyho chleba.. Proste ve vedrech maji snizenou spotrebu.
A grancle - taky jsem stenatum davala, aby byly zvykly, neb si to majitele prali.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2008 15:22
- Nahlásit
Jinak jsem stoupencem BARFU (ale zatím jen teoreticky), mám velké plemeno (3měs.BSP), tak se teď bojím mu vyvářet, aby nevyrostl moc rychle nebo zase pomalu . Takže dostává BOSCH maxi junior, jogurtem a vaříme mu k tomu prasečí nožičky (bez kostí) kvůli kloubům
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2008 15:36
- Nahlásit
Fifi
Nemáte problémy s kousáním? Já si s se psem poradím, ale máme doma ještě 5,5 caparta, který se se psem tak nějak ne a ne sžít (a to jsme si psa pořídili na jeho přání... ). Většina našeho venkovního pobytu vypadá tak, že Kryštof před Bergiem (psem) utíká, křičí, snaží se na vylézt na stůl...což psa samozřejmě ještě více rozbouří a ještě víc na něj doráží a kouše a kouše...Několikrát jsem Kýšovi vysvětlovala, že má být v klidu a pejsan bude také v klidu, ale pořád to nějak nezabírá. Bergiemu jsou teprve tři měsíce, tak doufám, že časem bude klid (a naučí se poslouchat), ale teď občas propadám záchvatům zoufalství...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2008 15:39
- Nahlásit
Smečka
Ale kontumačně asi
,škoda,no....
Eny
tak jsem nepochopila to že to střídají aby měl pokaždé něco jiného to jako že dostane ráno žloutek a šmitec
esi nemysleli,že pokaždý večer dostane něco jinýho z toho co je tam uvedeno..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2008 15:53
- Nahlásit
Noemi
Nemáte problémy s kousáním?
Myslis jako ohlodavani lidskych koncetin? Samozrejme, ze stenda okusujou kde co, obzvlast, kdyz meni mlecny chrup. Ale znaji miru, jsou odmala nauceny na AU, to boli! a zmirni stisk. Nikdy za to trestany nebyly.
Navic stenatka maji dost ostry drapky, a to muze byt detem dost neprijemny. Co popisujes vypada proste jako to, ze stene si chce hrat (to je to dorazeni), kluk se ho boji. Optimalni je stene utahat vychazkou, hrama, aportkama a pak teprve vypoustet treba spolecne se synkem, nebo je brat na vychazku oba. A idealne najit pobliz v okoli nekoho, kdo ti poradi face to face.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2008 17:57
- Nahlásit
a nemohlo by to tentokrát bejt konzumačně? Dyž de o to žrádloPetraK
A kdo se bude konzumovat?
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2008 19:48
- Nahlásit
sarax
jako my žerem fakt všechnokusový bo hrubomletý je to fuk žerete, ale netrávíte ....tý jo , jestli vy se ale tim mletým netrávíte
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2008 20:13
- Nahlásit
mac1
žerete, ale netrávíte
hele,mám dotaz....dyš teda zežeru sekanou nebo karboše,tak se to vlastně nepočítá bo to sežeru,ale nestrávim takže nemůžu po tom tloustnout .Super dieta ne?Gerda bude mít radost
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2008 20:17
- Nahlásit
davidkova renata
dyš teda zežeru sekanou nebo karboše,tak se to vlastně nepočítá bo to sežeru,ale nestrávim takže nemůžu po tom tloustnout
To se optej Muchos, ta to tvrdila...
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2008 20:21
- Nahlásit
davidkova renata
nech si to patentovat , na tom určitě vyděláš
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2008 20:49
- Nahlásit
davidkova renata
Jistě, že se to nepočítá. Viz zde
Desatero pro štíhlů líniu:
>> # # # 1. Dyž neco jíte a nikdo vás nevidí, tož to nemá žádné kalorie.
>> # # # 2. Dyž do seba cpeš čokoládu a chlastáš k temu slivovicu, tož tá ti
>> ty
>> # # # kalorie zruší.
>> # # # 3. Dyž sa postaráš, aby všecí okolo přibrali víc kilo než ty, tož
>> budeš
>> # # # najštíhlejší.
>> # # # 4. Dyž sa vás bude cpat víc, tož sa počítajů kalorie enom temu,
>> kerý
>> sní
>> # # # najvíc.
>> # # # 5. Jídlo, co sníš v kině a nebo u televize popřípadě u počítača,
>> polárka,