Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / jak naucit stenatko...
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 15:30
- Nahlásit

nika00
Tos mě tedy nepotěšila, že to bude trvat tak dlouho, už teď děláme estrádu všem sousedům.
To, že odcházím, nepomáhá, jednou jsem ho tam nechala skoro půl hodiny, ani se nepohnul, vůbec za mnou nešel, celou dobu se ani nehnul, pro něj prostě vodítko = zkamením a ani se nehnu.

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 15:31
- Nahlásit

beaby
A kolik mu je teď? Šteně ti může dělat doma bobky několik měsíců.
Navíc jste ho vzali od mámy v 5 týdnech, to není dobré.

nika00
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 15:35
- Nahlásit

hehe ..
ja nemyslela odejit a nechat ho tam..ale zkus upoutat necim jeho pozornost....treba kocka by byla dobra...muj pes zna slovo kočička a vi co to znamena takze sem ho vzdycky na tohle dostala....nebo si zkus treba lehnout na zem kousek od nej a on by se mel jit podivat co to delas...je fakt ze kdyz sandy byla mala tak sem s ni taky nehla....takze sem ji to voditko proste odepla a bezela a ona za mnou...nebo kdyz se treba bala projit podchodem, tak nesla i kdybych se valila po zemi a chodila po ctyrech....

Orry
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 15:36
- Nahlásit

kokoska

diky vsak on je to pekny dablik..uz se rozkoukal..nejlepsi jse kdyz otravuje Orrycka a ten ho usmernuje..tak si vzdycky pred nej lehne..da si hlavicku na nozicky..a tak kouka strasne nestastne...jako ja nic je to komediant
je to pejsek bez PP..a ten cumacek by se mu mel jeste protahnout..je to vazne mimco...ony ty fotky zkresluji...proti Orrymu je to prcik..a to Orry je taky malej

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 15:36
- Nahlásit

Orry
Jak najdu tu konrkétní galerii? Nějak se mi to nedaří.

Orry
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 15:37
- Nahlásit

Maya

tak zkus vodit na voditku doma...ruzne trenovat..treba nechat priple za ni...a pak brat do rukou..hazet micek...

beaby
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 15:38
- Nahlásit

ted mu jsou 2mesice.
matka onemocnela od 3tejdnu byly rozdeleni

Orry
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 15:39
- Nahlásit

Maya
jdi do galerie...mela by byt jeste nekde na prvnich strankach a nebo zkus do vyhledavace dat Orry a Rocky

nika00
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 15:39
- Nahlásit

maya dobrej dotaz..
taky by me zajimalo jak najit konkretni galerii kdyz uz je tam dyl...

beaby
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 15:40
- Nahlásit

jeho jedinou vadou je ze je hiperaktivni v 5rano vstava a zacina blbnout a v 1ve 2 vnoci to konci

Maya
Člen
- Nahlásit

nika00
Zkusím tedy něco vymyslet, hračky ani mlsky nefungují. Kočku máme doma, takže spíš pořád slyší nech kočičku, takže ta taky ne, ani starší pes, myslela jsem, že může posloužit jako příklad a ono ne. Navolno jen s obojkem běhá krásně, to s ním není žádný problém, ale vodítko slouží jako rozkaz sedni ani se nehni. Funguje jako bezchybné odložení.

nika00
Člen
- Nahlásit

kdyz to das do vyhledavace tak to nic nenajde....

nika00
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 15:42
- Nahlásit

maya....pokud zna slovo kocicka....tak by to mohlo fungovat...jestli ji doma honi....a chce si s ni hrat...
tak ho zkus oblafnout i venku...rikej mu" hele kocicka..vem si ji...a ukaz rukou nekam do pryc..."a povzbuzuj ho pri tom...jinak nevim

kokoška
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 15:44
- Nahlásit

orry
a ten cumacek by se mu mel jeste protahnout
jestli ti to řekla ta chovatelka, co ti radila nebrat ho ven, tak bych na to moc nespoléhala
Ale na délce čumáku nezáleží, hlavně aby byl šťastný a spokojený pejsa a ty taky

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 15:45
- Nahlásit

beaby
Uvědom si, že normálně se štěňata ve 2 měsících přebírají a noví majitelé taky musí nějakou dobu počítat s loužičkami a bobky. Nemůžeš chtít po 2měsíčním štěněti, aby bylo čistnotné. Čistotnost je individuální věc a někteří psi se to naučí až v půl roce. Prostě musíš vytrvat, venčit co nejvíc a každý bobek venku odměnit, případně k tomu ještě přidat povel a po pár týdnech nebo měsících se úspěch dostaví.

nika00
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 15:45
- Nahlásit

taky se koukejte podivat na myho pejska a koukejte chvalit

aren
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 15:46
- Nahlásit

beaby
Ve dvou měsících bych to ještě neviděla tak tragicky. U nás nadobro přestali kakat doma až tak v pěti měsících. To přejde samo, když budete pravidelně venčit.

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 15:47
- Nahlásit

nika00
Tak to zkusím. A budu trpělivá, přesně tak, jak tady radím beaby.

aren
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 15:50
- Nahlásit

beaby
Jo, jednou jsem měla tento problém se starší - dvouletou fenečkou, tak to jsem řešila, zkoušela všechno, doma za hovínko plísnit, venku chválit, nic nepomáhalo, měla to zafixované od štěněte, protože bývala sama zavřená dlouho doma (všichni chodili do práce). Taky se jí pak kvůli tomu chtěli zbavit. Já jsem už byla taky docela zoufalá, nakonec se to ale zlomilo. Možná nakonec pomohla metoda, kterou jsem vymyslela, a to dávat ji ty domácí bobky do pelíšku.

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 15:50
- Nahlásit

Orry
Tak už jsem galerii našla, oba jsou suproví, Orry fakt vypadá jako ten pes od nás, jen ten je červený a Orry černý.

nika00
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 15:53
- Nahlásit

a co ja???,koukejte taky koukat!!

beaby
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 15:54
- Nahlásit

Bobky v pelisky by neprosli spi se mnou . nejak jsem neodolala a ted uz je mi blbi oducovat ho neklezt do postele.Pokud me nkouse tak at tam spi jinak ho davam dolu.
Nejvic se tesim az ho prejde ta aktivita protoze to obcas nejde vydrzet

beaby
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 15:55
- Nahlásit

On prave kdyz udela bobek doma tak se ho snazi sezrat coz me stve vic nez kdyby ho tam nechal

beaby
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 16:05
- Nahlásit

A mame 1bobek venku HURA

nika00
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 16:06
- Nahlásit

ach jo..vy vubec nechvalite

nika00
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 16:07
- Nahlásit

fakt??no tak to gratulujuuuuu

beaby
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 16:12
- Nahlásit

dal si sice par ran o stojici auto a prokous kalhoty . zvirže moje ale mame to venku. tad aby se naucil chodit norm.je trochu jinej nez norm.steneta tim ze je vzat strasne brzo od mamy .Ale nedalo se nic delat.Ted mi kouse koberec

beaby
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 16:20
- Nahlásit

m deme k panickovi do prace at se malej projde.Zatim se tu mejte

aren
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 16:38
- Nahlásit

beaby
Bobky v pelisky by neprosli spi se mnou
Sárka taky spí se mnou. Ale přes den v posteli nejsme, to má v kuchyni svůj pelíšek, tam fasovala ty bobky. A když si přelehla jinam, přenesla jsem bobky za ní. Myslím, že to chápala.
(Samozřejmě jsem tak po hodině ty bobky uklidila pryč.)

Orry
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 08:12
- Nahlásit

jj Rocky kdyz se pocural do pelisku, tak tam pak taky nechtel byt ...my delama bobiky pri chuzi..je to cestovatel...dal pod nej noviny, ale on cestuje a kadi u toho... vcera jsme byli venku i s Orrym na terase...honili se..byla to sranda..a Rocky pak sam ke me prisel, kdyz uz ho to omrzelo, sla jsem pak dal s Orrym a on spal pod kabatem pak spal az do vecera a hned po probuzeni jsem sla s nim pred barak...a nevycural se...nechapal co chci...prisli jsme domu...a vycural se na noviny...v noci s nim pak sla i mamka...tak se ji pak zeptam jak dopadli

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání