| Autor |
Zpráva |
Eninka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:04
- Nahlásit
Baico
nenechal jsem z něj dělat pokusného králíka vetrinářům
nemyslím si, že když člověk chce léčit a vyléčit psa je totéž,
jak píšeš. Je to otázka subjektivního dojmu každýho člověka,
co je v tom či onom případě trápení a co ne. A co si budeme vykládat, pokud je šance a naděje, spousta lidí v ní věří a jde do toho, aniž by měl pocit, že dělá ze svýho zvířete pokusnýho králíka. U lidí je to jinak? Když někdo onemocní, ukončuje se jeho život, aby se netrápil? Blbost, že jo....
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:09
- Nahlásit
Tak u 15 letýho psa, co už byl několikrát operovanej, u toho se určitě bude jednat o vyléčení.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:12
- Nahlásit
Eninka
Když někdo onemocní, ukončuje se jeho život, aby se netrápil?
U lidí bohužel ne.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:12
- Nahlásit
Eninka
a téma je změněný tohle maj holky vymakaný,to se jim musí zase nechat!
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:14
- Nahlásit
Myslim si, že to, co píše Baico o Vlčáčkový je ale pravda, mě se to taky nelíbí a nesouhlasim s tim. Láska prostě neni všecko, čék musí používat mozek u toho.
Ovšem taky se mi nelíbí to, že jak se nakousne jeden problém, hned se předhodí jinej problém někoho jinýho aby se na ten první problém zapomnělo nebo aby se zamluvil!!!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:15
- Nahlásit
Sízra Milanová
tohle maj holky vymakaný,to se jim musí zase nechat!
)))))))))))
A ještě se mi líbí, jak všechno vědí. Detaily, odbornosti, všechno maj vymáklý prostě. Takoví životní ípaři.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:16 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit
Baico
U lidí bohužel ne
Bohužel? Víš kolik "nepotřebných" babiček,dědů a tátů a tet co zabírají domy,byty,by bylo humáně utraceno,kdyby tohle šlo?
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:16
- Nahlásit
Sízra Milanová
a téma je změněný tohle maj holky vymakaný,to se jim musí zase nechat!
Copak změněný,ale rychle chtěly zaspemovat to,co jsme po pravdě napsali o Biluši.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:19
- Nahlásit
Jebloň
co jsme po pravdě napsali o Biluši
fuj zase se mi navaluje..už o tom nemluv....
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:20
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
co už byl několikrát operovanej
a kolikrát?
Baico
U lidí bohužel ne.
a proč bohužel, bavím se o nemocech obecně, copak nemoci jsou nevyléčitelný?
U těch psů mi to připadá, že ten, komu onemocní pes, mu nedá šanci na uzdravení a uklidňuje se tím, že udělal dobře, že jej uspal, že mu vlastně napomohl od trápení. To ale udělá jen člověk, pro kterýho má pes jen tu cenu, že je dobrej na výstavách, různých zkouškách, že se s ním může člověk chlubit jak je vycvičenej, jak poslouchá jako hodinky, prostě pro sbírání úspěchů, kterými si ten člověk jen hřeje vlastní ego. Cenu má jen pes, kterej je zdravej, rodí štěňata pro zisk, nebo peníze vydělává jinak..pokud tyto všechny vlastnosti ztratí, má prostě smolíka - přijde věta - TEBE SI ŠKRTÁM
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:21
- Nahlásit
Sízra Milanová
Víš kolik "nepotřebných" babiček,dědů a tátů a tet co zabírají domy,byty, bylo humáně utraceno,kdyby tohle šlo?
Tohle jsem nemyslela, píšu o lidech trpících nesnesitelnou bolestí a bez naděje na vyléčení. Kdyby jsi zažila svojí babičku v posledním stádiu rakoviny, kdy jí od bolestí nepomáhala ani dablkoňská dávka opiátů. O tomhle ukončení utrpení mluvím.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:22
- Nahlásit
Eninka
U těch psů mi to připadá, že ten, komu onemocní pes, mu nedá šanci na uzdravení a uklidňuje se tím, že udělal dobře, že jej uspal, že mu vlastně napomohl od trápení. To ale udělá jen člověk, pro kterýho má pes jen tu cenu, že je dobrej na výstavách, různých zkouškách, že se s ním může člověk chlubit jak je vycvičenej, jak poslouchá jako hodinky, prostě pro sbírání úspěchů, kterými si ten člověk jen hřeje vlastní ego. Cenu má jen pes, kterej je zdravej, rodí štěňata pro zisk, nebo peníze vydělává jinak..pokud tyto všechny vlastnosti ztratí, má prostě smolíka - přijde věta - TEBE SI ŠKRTÁM
potlesk a neudělám usmívajícího se majlíka,protože na tom nic veselýho neni,je to velká pravda!!!
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:23
- Nahlásit
Sízra Milanová
Baico
Moje babička v posledním stadiu Alzheimerovy choroby... no jo, taky na to koukám jinak.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:25
- Nahlásit
Sízra Milanová
U těch psů mi to připadá, že ten, komu onemocní pes, mu nedá šanci na uzdravení a uklidňuje se tím, že udělal dobře, že jej uspal, že mu vlastně napomohl od trápení. To ale udělá jen člověk, pro kterýho má pes jen tu cenu, že je dobrej na výstavách, různých zkouškách, že se s ním může člověk chlubit jak je vycvičenej, jak poslouchá jako hodinky...
Hele takhle to není vždycky, ve 100% případů. Neříkám, že tak jak popisuješ to není nikdy, ale já sama jsem zažila 2x utracení psa, kterej už nemohl dál, stejně by umřel ale třeba za měsíc v záchvatech, kdy se dusil protože měl vodu na plicích, prakticky by se utopil. A pak je fakt lepší nechat ho odejít v klidu, doma, v náručí páníka.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:25
- Nahlásit
Baico
Tohle jsem nemyslela, píšu o lidech trpících nesnesitelnou bolestí a bez naděje na vyléčení. Kdyby jsi zažila svojí babičku v posledním stádiu rakoviny, kdy jí od bolestí nepomáhala ani dablkoňská dávka opiátů
to jsem zažila osobně mimochodem....ale to je OT, já nejsem pro zachraňování za každou cenu, ale pokud je to případ od případu. nevim jestli si byla u veta s vlčáčkovou,já ne, tak těžko říct jak na tom její pes je....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:26
- Nahlásit
Eninka
copak nemoci jsou nevyléčitelný?
To nemyslíš uplně vážně, ne?
To ale udělá jen člověk, pro kterýho má pes jen tu cenu, že je dobrej na výstavách, různých zkouškách, že se s ním může člověk chlubit jak je vycvičenej, jak poslouchá jako hodinky, prostě pro sbírání úspěchů,
Připomínáš mi tímto názorem Jindříška. Taky paušalizuješ. Todle není pravda!!!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:28
- Nahlásit
Grin
Hele takhle to není vždycky, ve 100% případů. Neříkám, že tak jak popisuješ to není nikdy, ale já sama jsem zažila 2x utracení psa, kterej už nemohl dál, stejně by umřel ale třeba za měsíc v záchvatech, kdy se dusil protože měl vodu na plicích, prakticky by se utopil. A pak je fakt lepší nechat ho odejít v klidu, doma, v náručí páníka.
my taky jednoho psa nechali uspat,protože už nemohl nic,měl všude nádory i po operaci a umíral pomalu...je dobrý že je tu ta možnost mu ulevit od bolesti....ale o tom ta debata neni přece.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:31
- Nahlásit
GrinSízra MilanováEninka
Na tohle téma o umírajících babičkách bych se už opravdu vysrala, milé dámy....
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:34
- Nahlásit
jbat
uplně původně to bylo téma o bordeře a jejím pánovi , pak Jabloň napsala něco o vi víte kom a najednou se to zmenilo na téma o utrácení pejsků a teď už i babiček
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:35
- Nahlásit
uplně původně to bylo téma o bordeře a jejím pánovi , pak Jabloň napsala něco o vi víte kom a najednou se to zmenilo
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:37
- Nahlásit
Sízra Milanová
pak Jabloň napsala něco
něco, na co se nikdy nezapomene, ať už si kdokoliv myslí cokoliv.
nechápu, proč se vůbec takoví lidi exhibujou na webech o zvířatech. sami nedosahují kvalit a mentality ani měňavky, natož psů.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:44
- Nahlásit
jbatněco, na co se nikdy nezapomene, ať už si kdokoliv myslí cokoliv. Já to říkám pořád zametme si každý před vlastním prahem a voni né furt musej zametat ten náš a celý sídliště vokolo
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:47
- Nahlásit
danajasaJá to říkám pořád zametme si každý před vlastním prahem a voni né furt musej zametat ten náš a celý sídliště vokolo
Můžeš začít.
Já třeba ještě žádnýho psa nezabila ani nenechala zabít. A o tom jediným se tu bavíme.
Sídliště vokolo? Sídliště mám u zadku, sere mě jen paní canisterapeutka s.r.o..
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:50
- Nahlásit
jbat Tak já třá nikdy žádnýho psa nešoupla k máti dyž mě přestal bavit vo všecky sem se postarala až do konce
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:53
- Nahlásit
danajasa
ak já třá nikdy žádnýho psa nešoupla k máti dyž mě přestal bavit vo všecky sem se postarala až do konce
Tak to bylo hodně slabý teda. Když nic, tak aspoň žije.
Já mu zase nikdy nedala EO, páč by to jeho srdce asi nevydrželo.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:55
- Nahlásit
danajasa
Já to říkám pořád zametme si každý před vlastním prahem a voni né furt musej zametat ten náš a celý sídliště vokolo
Tak si pozvěte metaře,protože tohle samy nedáte ani za 100 let......jo a ještě jste zapomely na máslo na hlavě!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:55
- Nahlásit
hele a vy máte nějaký pořadí, ve kterým chodíte měnit témata? jste fakt dobře organizovaný, to se musí nechat.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:57
- Nahlásit
jbat
Já mu zase nikdy nedala EO, páč by to jeho srdce asi nevydrželo.
Jasný,pak bys totiž musela upravovat fotky,aby to chovatel neviděl.......já zase nikdy nedávala psům do klece slámu(do klece v domě) a ještě to fotila pod stromečkem.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:58
- Nahlásit
Jebloň
já zase nikdy nedávala psům do klece slámu(do klece v domě) a ještě to fotila pod stromečkem.
Jsme zase u hnoje?
No nic. Za chvíli přijde zas někdo jinej a už je to takový monotematický a nudný, tak jdu radši hrát The Sims... ))))
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:58
- Nahlásit
jbatpáč by to jeho srdce asi nevydrželo. Tak já se rozhodla že to bé lepší něž se ho zbavit někam do kůlny.Jebloň a tak já myslím že von ten můj prach za mě dycky někdo aktivně pozametá tak to mám pořešený na těch 100let dopředu
|