Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Pán a border kolie
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Autor Zpráva
Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 11:02
- Nahlásit

jbat
Jebloň

Pro lidi, co jsou schopní se vyjadřovat jenom urážkama, anonymně anebo nepřímo to má velkou logiku a váhu
Tohle má logiku jen pro tu špínu co to dělá.Je to ubohý,ale ona si nejspíš myslí,jak na všechny vyzraje

aha, až tak

já si vždycky myslela, že ti, co mají rádi zvířata, jsou dobří lidi,
ale asi jsem se spletla teda

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 11:10
- Nahlásit

Eninka
já si vždycky myslela, že ti, co mají rádi zvířata, jsou dobří lidi,
Myslíš, že někdo, kdo psy nechá zabít, když se nehodí, má rád zvířata? Fakt si to myslíš? Já teda ne...

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 11:10
- Nahlásit

Eninka
já si vždycky myslela, že ti, co mají rádi zvířata, jsou dobří lidi

zvířata měl rád i Hitler, ale ono jde spíš o to jak se k nim kdo chová a co se děje za zavřenými dveřmi, než o kecy

Jebloň
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 11:13
- Nahlásit

Eninka
já si vždycky myslela, že ti, co mají rádi zvířata, jsou dobří lidi
Co to znamená,mít rád zvířata???To že bere feny z útulků,množí na nich a pak se ztrácejí,jsou zastřeleny a tak podobně,nebo když si jedou pro papírové štěně,pošlou svého partnera,aby se jakýmkoliv způsobem zbavil psa,kterého tam měla údajně v útulku?To asi nebude o "má rád".

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 11:20
- Nahlásit

Jebloň

počkej..něco mi tu chybí...už vim... ALE KEJTLIN MNOŽÍ

Jebloň
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 11:22
- Nahlásit

Sízra Milanová
počkej..něco mi tu chybí...už vim... ALE KEJTLIN MNOŽÍ

Ale to zase jo,to je bez debat a taky jí za to nehodlám obhajovat,ale psi u ní v klidu dožívají a neztrácejí se za podivných okolností.

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 11:23
- Nahlásit

jbat

někdo, kdo psy nechá zabít, když se nehodí, má rád zvířata?

to si nemyslím, a vůbec si to ani nedovedu představit odstranit psa, kterej se mi už "nehodí" , to bych asi nemohla žít sama se sebou a svým svědomím

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 11:24
- Nahlásit

Eninka
o bych asi nemohla žít sama se sebou a svým svědomím

No vidíš a s jejím svědomím může v klídku fungovat dalších nevím... 10...? podobných lidí. Tak budiž jim to přáno.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 11:24
- Nahlásit

Jebloň
Ale to zase jo,to je bez debat a taky jí za to nehodlám obhajovat

tak

ale psi u ní v klidu dožívají a neztrácejí se za podivných okolností.

dej si pozor aby ti nezavolal jistej bijec a nevyhrožoval ti jako Enince

Já to jen musela napsat,protože to se patří napsat do každý debaty o čemkoli prakticky

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 11:29
- Nahlásit

jbat
Jebloň
Sízra Milanová

bere feny z útulků,množí na nich a pak se ztrácejí,jsou zastřeleny a tak podobně,nebo když si jedou pro papírové štěně,pošlou svého partnera,aby se jakýmkoliv způsobem zbavil psa,kterého tam měla údajně v útulku?To asi nebude o "má rád".

to je hrozný, radši už nic neříkejte, jsem lítostivej člověk co se týká psů

Jebloň
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 11:29 - Změnil/a: Jebloň
- Nahlásit

Eninka
jbat
to bych asi nemohla žít sama se sebou a svým svědomím
Možná to bude tím,že svědomí je pro ní sprosté slovo a něco co nemá.
Sízra Milanová
dej si pozor aby ti nezavolal jistej bijec a nevyhrožoval ti jako Enince
To jako Mášen?Už teď se mi rozklepaly kolena a hned zejtra budu měnit telefoní číslo a pro jistotu i bydliště.

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 11:32
- Nahlásit

Eninka
to je hrozný,

A to co teď praktikuje Vlčáčková ti hrozný nepřijde? To mě teda zasejc jo. Jak nikomu nic zlého nepřeju, tak jí bych přála,aby s ní bylo jednou zacházeno stejně!!!

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 11:33
- Nahlásit

Baico

co teď praktikuje Vlčáčková ti hrozný nepřijde?

a co máš na mysli?

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 11:35
- Nahlásit

Jebloň
To jako Mášen

nevim jak se to jmenovalo...prostě někdo z rodiny Hewittů

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 11:36
- Nahlásit

Eninka
a co máš na mysli?

To jak starou, rozřezanou nehojící se fenku tahá po všech čertech, místo, aby jí dopřála klid po operaci. Když už se rozhodla ji v tomhle věku dál týrat. Milovat psa znamená, že ukončím jeho trápení včas. Což se o ní říct nedá.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 11:36
- Nahlásit

Eninka
a co máš na mysli?
Tuším,že myslí její zachraňování za každou cenu,což mi taky nepřijde ideální!

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 11:39
- Nahlásit

Jebloň
Tuším,že myslí její zachraňování za každou cenu,což mi taky nepřijde ideální!
Jako že je to zase horší, než výše zmiňované o mizení atd.? teď se místo Kejtlin pojede Vlčáčková?? Aha.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 11:40
- Nahlásit

Baico
To jak starou, rozřezanou nehojící se fenku tahá po všech čertech, místo, aby jí dopřála klid po operaci. Když už se rozhodla ji v tomhle věku dál týrat. Milovat psa znamená, že ukončím jeho trápení včas. Což se o ní říct nedá

to jo,měla jí radši nenápadně ztratit někde v lese a byl by klid

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 11:42
- Nahlásit

jbat
Jako že je to zase horší, než výše zmiňované o mizení atd.? teď se místo Kejtlin pojede Vlčáčková?? Aha.

no jasný...někdo musí bejt označenej že je špatnej taky...za cokoli, nejlíp někdo kdo s diskusí neměl vůbec nic společnýho,nebyl tady a nikdo z nás za něj nemluví a za jeho chování neodpovídá

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 11:43
- Nahlásit

Sízra Milanová
o jo,měla jí radši nenápadně ztratit někde v lese a byl by klid
Přesně.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 11:46
- Nahlásit

Eninka

FB

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 11:47
- Nahlásit

Baico

To jak starou, rozřezanou nehojící se fenku tahá po všech čertech, místo, aby jí dopřála klid po operaci. Když už se rozhodla ji v tomhle věku dál týrat. Milovat psa znamená, že ukončím jeho trápení včas. Což se o ní říct nedá

jenže fenka se hojí, i když ne tak rychle, viděla jsem ji několikrát. To, že měla mozkovou příhodu - ty bys svýho psa po zdrařené operaci, pomaleji se hojícího, kterej by dostal příhodu, hned utratila? Tomu neveřím. Vet ji ubezpečil, že pes
nemá bolesti a že se zlepšuje, ty bys tenhle stav vzdala?
Nevěřím, že by Vlčáčková všas neukončila něco, co by nemělo smysl. Je na to připravená každej den, že to bude muset udělat, pokud by se pes trápil.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 11:49
- Nahlásit

jbat
Ale tak každýmu je jasný,že tohle mělo být plácnutí do vody,aby se zkusily udělat vlny jinde......a ono to nepůjde.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 11:51
- Nahlásit

Eninka
jenže fenka se hojí, i když ne tak rychle, viděla jsem ji několikrát. To, že měla mozkovou příhodu - ty bys svýho psa po zdrařené operaci, pomaleji se hojícího, kterej by dostal příhodu, hned utratila? Tomu neveřím. Vet ji ubezpečil, že pes
nemá bolesti a že se zlepšuje, ty bys tenhle stav vzdala?
Nevěřím, že by Vlčáčková všas neukončila něco, co by nemělo smysl. Je na to připravená každej den, že to bude muset udělat, pokud by se pes trápil.

nevíš že správně se pes neoperuje, nechávaj se mu různý boule a nádory a pak se dá v nejhoršim rychle uspat? O zdraví psa se jinak než babskejma bylinkama a přikládáním pijavic staraj jen naprostý blbci a lidi co ho nemaj rádi...případně ti co se tim chtějí gestit...jinak nikdo

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 11:52
- Nahlásit

Eninka
ty bys svýho psa po zdrařené operaci, pomaleji se hojícího, kterej by dostal příhodu, hned utratila?

Mám celkem čerstvou zkušenost, kdy se mi z aktivního důchodce stal ze dne na den nechodící pacient. Neměl žádné bolesti dokonce i existovala léčba,ale s dost nejistým výsledkem. Nešla jsem do toho, nenechal jsem z něj dělat pokusného králíka vetrinářům. Nechala jsem ho odejít, pěkně v klidu u mě v náručí.
To co praktikuje vlčáčková je zachraňování za každou cenu, bez ohledu na zvíře.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 11:53
- Nahlásit

sakra tady to jede, kdybych necárala se psema po venku tak jsem mohla bejt v přímým přenosu

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 11:55
- Nahlásit

kejtlin
sakra tady to jede, kdybych necárala se psema po venku tak jsem mohla bejt v přímým přenosu

pro samý množení už to tady ani nestíháš číst ty demente

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 11:55
- Nahlásit

kejtlin
voel tys byla se psema venku a nehlásilas, že jsi venčila??? neznáš pravidla nebo co?

all
a jsme zase u toho - JÁ jsem udělala tohle, takže to jediné bylo správné a dělejte to tak všichni, nebo vás budeme pranýřovat a odvádět pozornost dál.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 11:59
- Nahlásit

jbat
JÁ jsem udělala tohle, takže to jediné bylo správné a dělejte to tak všichni, nebo vás budeme pranýřovat a odvádět pozornost dál

přesně taky nechápu, já bych třeba se psem co nemá bolesti taky zkoušela jak ho vyléčit a nepřijde mi to jako nic divnýho a hroznýho...ale každej jak uzná za vhodný prostě....ale hlavně že debata je odkloněna od hewittovejch že jo

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:02
- Nahlásit

Sízra Milanová
pro samý množení už to tady ani nestíháš číst ty demente

to je jasný
jbat
voel tys byla se psema venku a nehlásilas, že jsi venčila??? neznáš pravidla nebo co?

nj vole se kaju no, propříště
tak hlásím, že budu vyčesávat psy-snad jsem to napravila

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání