Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Výběr psa do bytu
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Autor Zpráva
Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 12:35
- Nahlásit

Vlčáčková
Tak i tak, ne?

Tak mít třeba dítě proti vůli partnera je dost velký zlo si myslim. Něco jinýho je vzít k sobě starýho rodiče,kterýho prostě máš a chceš o něj postarat a třeba partner ti v tom brání(,ale na druhou stranu taky má právo se k tomu vyjádřit pokud spolu žijete, ale pokud jde o pořízení psa, pak tu úvahu nechápu... . Pokud si o partnerovi už dopředu myslim,že je naprostej debil,tak s nim nebudu..nevim jak ty

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 12:48
- Nahlásit

twingas
prosim tě nenech si vnucovat do čeho se ti nechce,mě tydle vydírací kydy dou neuvěřitelně na nervy ,možná proto,že hafo útulkáčů je v pohodě a spousta jich má dost velký mouchy,který pro začínajícího nebo nezkušenýho člověka můžou představovat velkej až neřešitelnej problém. Spusta útulků ti je třeba vůbec nesdělí,i když o nich vědí,jen aby pes vypad. Má předešlá fena byla nalezenec a řikám rovnou,že velký procento lidí by neustálo její pro mě nezávadný projevy a bůhví jak by skončila a kde.
Můj další pes (pokud bude) bude papírový zvíře ,který si vyberu podle svejch potřeb a nároků a je mi zcela u řiti,si o tom co myslí

Monty
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 12:55
- Nahlásit

davidkova renata
twingas
přesně tak, mě je útulkových pejsků moc líto, ale taky už bych si pořídila jen psa s PP
je to prostě každého volba, někdo preferuje pejsky z útulku někdo prostě s PP, proto se mi nelíbí když někdo někomu něco vnucuje

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 13:06
- Nahlásit

davidkova renata
Monty

spousta jich má dost velký mouchy,který pro začínajícího nebo nezkušenýho člověka můžou představovat velkej až neřešitelnej problém

tohle bylo zásadní pro mě...teď když bych si brala psa z útulku tak stejně štěně nebo mladýho psa, protože jinak bych se bála, že to nedám a vydírání se mi taky nelíbí, ikdyž chápu, že pani Vlčáčková to myslí dobře, protože psů je jako psů a nejideálnější by bylo ,kdyby si lidi brali psy jen z útulků, ale to je nereálný, už proto že lidi maj psy z různejch důvodů.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 13:10
- Nahlásit

Sízra Milanová
že pani Vlčáčková to myslí dobře
cesta do pekla je dlážděná dobrými úmysly..
sem alergická na reakce typu..joo tak ty nechceš útulkáče??? a jak to teda??? to seš nějaká fajnovka,co? jak si to vůbec představuješ pořídit si papíráka když je v útulku takovejch psů??to s e nestydíš??
takže tak asi..

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 13:18 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit

davidkova renata
cesta do pekla je dlážděná dobrými úmysly..

nechci uplně rozebírat co si představuju pod pojmem peklo vzhledem k psům....essi mi rozumíš a to co dělá Vlčáčková to kupodivu neni..essi mi rozumíš....

sem alergická na reakce typu..joo tak ty nechceš útulkáče??? a jak to teda??? to seš nějaká fajnovka,co? jak si to vůbec představuješ pořídit si papíráka když je v útulku takovejch psů??

jo ta forma je trapná,taková komunistická,to se mi taky nelíbí , navíc když ten člověk ani nemá jinou možnost viz.nesouhlasící partner nebo když prostě chce psa k nějakýmu účelu jako práci,aktivitě apod. na kterou se hodí určitá rasa. Ale to je zase spor přístupů....mám psa protože s nim chci něco dělat mám vztah k tomu plemeni atd...nebo mu chci pomoct a proto si ho beru z útulku, ani jedno podle mě neni nic špatnýho,ikdyž já v tomhle stojim spíš na tý straně útulkáčů, ikdyž mám papíráka

edit(papíráka mám protože je to můj první pes a chtěla jsem aspon zhruba vědět co můžu čekat a mít ho od malička)

Monty
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 13:34
- Nahlásit

Sízra Milanová
ani jedno podle mě neni nic špatnýho
ano, protože každý to má jinak
já třeba lpím na westících, ikdyž jsou i v útulku, ale chci si vybrat rodiče a hlavně jsem strašně spokojená s chovatelčinou chovkou (aby ne, když mám od ní tři psy )
a taky nikomu nevnucuju - berte si psy s PP, chápu obě strany, když chce někdo pomoct a je mu plemeno jedno a pak, kdo si chce vybrat čistokrevné plemeno

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 15:03
- Nahlásit

davidkova renata
mě tydle vydírací kydy dou neuvěřitelně na nervy
Který? Cituj.

twingas
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 16:31
- Nahlásit

nějak se to ti zvrhlo a to ani nemluvím o možnosti, která je stále velice in a to pes bez pp.
Hele asi tak, je dobrý o útulcích mluvit, dostat je do povědomí, ale taky se holt musí respektovat, že pro každýho nejsou. Já zas tolik zkušeností s výcvikem psa nemám. A taky dohodli jsme se, že koupíme štěně s pp. Tak jsem spokojená,

A nebojte já si moc názory nenechám vnutit, jsem maličko tvrdohlavá

twingas
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 16:34
- Nahlásit

Jo a krom toho, že bych se měla učit jsem zase celý den projížděla stránky se šeltijema. Přítel, když je viděl tak se zhrozil, že bude chlupů všude... a pak že je to stejně jedno jestli mý vlasy nebo psí chlupy .

Eninka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 16:39
- Nahlásit

twingas

nějak se to ti zvrhlo

ále nezvrhlo, tady, když se to zvrhne , tak to mívá úpně jinej průběh, to si piš

že bude chlupů všude

radši kupa delších chlupů, než méně a z krátkosrstýho psa. Dlouhý vysaješ, mokrou hubkou ostraníš atp., ale krátký, který se zapichujou, nedostaneš pryč nijak.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 17:02
- Nahlásit

twingas
nějak se to ti zvrhlo a to ani nemluvím o možnosti, která je stále velice in a to pes bez pp.
Hele asi tak, je dobrý o útulcích mluvit, dostat je do povědomí, ale taky se holt musí respektovat, že pro každýho nejsou. Já zas tolik zkušeností s výcvikem psa nemám. A taky dohodli jsme se, že koupíme štěně s pp. Tak jsem spokojená,

Myslím, že máš pěkné předsudky. PP Ti psíka nevychová, s tím nepočítej. A pes s PP rozhodně ovladatelnější nebude. Ten bude mít větší pravděpodobnost, že bude zdravej, bude dle standardu, bude mít povahu, která se od toho druhu žádá, bude mít pravděpodobně všechna povinná očkování a odčervení, očkovák a tak. Ale vychovat si ho budeš muset sama - úplně stejně jako bezpapíráka, stejně jako vořecha, stejně jako útulkáče. PP je Ti pro výchovu psa úplně na prd.

Grin
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 17:11
- Nahlásit

Vlčáčková
Ale u PP si bude moct vybrat chovku, chovatele, rodiče, bude mít alespoň minimální možnost si vybrat zdravý štěně, nechápu, že zrovna ty takovej ochránce zvířat nechápeš klady PP!!! Samože je to o lidech, já sama mám dost výhrady k chovce co jsem si vybrala, protože jsem prostě měla málo zkušeností, vim dobře že PP se nerovná zdravý štěně a chov kde je vše v pořádku, ale nechápu lidi co jsou proti PP jenom proto, že jsou proti PP, to si ty lidi maj jako namnožit nějaký bezpapíráky šmaťchavý??? To by bylo teda úúúúúžasný!

twingas
Naprosto podporuju myšlenku že buď psa z útulku nebo s PP!!!! Nenech se vykolejit debilní Vlčáčkovou a hlavně si pořádně a velmi pečlivě vyber chovatele, doporučuju na tom nešetřit časem a penězma a pozeptat se i lidí co se okolo toho plemene pohybuojou. Vyplatí se to.

Eninka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 17:16
- Nahlásit

Grin

debilní Vlčáčkovou

a tak to označení Vlčáčkové bylo zbytečný

Grin
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 17:18
- Nahlásit

Eninka
to asi bylo nicméně mě dost rozčílila a dneska jsem celkově v ráži. I slušný holky mají svý dny.

lamalucni
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 17:19
- Nahlásit

Vlčáčková
A pes s PP rozhodně ovladatelnější nebude.

Troufnu si říct, že pokud si při výběru rodičovského spojení člověk dá dobrý pozor na povahy rodičů a kvalitu chovky (stran péče a socializace), tak štěně s PP s velkou pravděpodobností bude ovladatelnější a snáz vychovatelnější než útulkáč, o jehož rodičích ani o tom, co všechno má za sebou, neví nikdo nic.

Tím rozhodně nechci říct, že psa s PP nemusí člověk vychovávat.

twingas
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 17:33
- Nahlásit

Ale tak zase já nejsem z Marzu a vím, že žádný učený z nebe nespadl. Dokonce ani psi. Ale tak za nutnou výchovu považuju přivolání, čekej a fuj, a vše na víc je pro zábavu. Ted před rokem a půl jsme koupili štěndo jezevčíka a ten první měsíc jsem byla doma a pomáhala s ním mamce (než začla škola) a myslím, že vím co znamená pořízení štěněte. Hlavně jsme byli rádi, že to tehdy náš 15-ti letý stařešina vzal úžasně a flagmaticky- před náma, jinak si malýho chránil. Jediný co nás myslím trochu překvapilo bylo kam všude se takovej prcek vleze

Ohledně těch chlupů, už jsme se taky poučily po dlouhosrtým jezevčíkovi jsme pořídili krátkosrstýho tygra a tolik chlupů jsme nikdy nikde neměli. Takže já jsem rozhodně pro delší chlupy..už

twingas
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 17:35
- Nahlásit

Jen poznámka Asi jsem to předtím blbě napsala, ale nemyslela jsem že psi s pp jsou už vychovaný.

helps
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 18:15
- Nahlásit

twingas

jsme pořídili krátkosrstýho tygra a tolik chlupů jsme nikdy nikde neměli. Takže já jsem rozhodně pro delší chlupy..už

taky si říkám...... šeltičí chlupy sice taky najdeš leckde, ale zase se to dá...

Jen poznámka Asi jsem to předtím blbě napsala, ale nemyslela jsem že psi s pp jsou už vychovaný.

myslím že kdo chtěl, ten pochopil co tím myslíš.....

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 19:40
- Nahlásit

lamalucni
Tím rozhodně nechci říct, že psa s PP nemusí člověk vychovávat.
No, právě. Vychovávat se musí téměř každý pes. A to celý život, protože stejně povětšinou pořád zkoušejí, až kam jim to ještě projde.
Sranda je, jak teď kamarádi řeší dva zakrslíky - jeden 3,5 kg, druhý o něco větší - kteří si doma foukají na pánečky. Jeden například dosáhl toho, že páneček nevstoupí do ložnice, neb pejsek nechce, a musí do rána spát v obýváku na kanapi (páneček).

Ale jinak z mých zkušeností, i když uznávám, že zase tak velký vzorek psů nemám, je to tak, že suverénně nejméně poslušný můj pesan je ten s PP. (Tedy vlastně dva. Ale to spíš bude tím plemenem.) No, holt, stane se...

twingas
Asi jsem to předtím blbě napsala, ale nemyslela jsem že psi s pp jsou už vychovaný.
No, úplně takhle to nevyznělo, ale nabyla jsem dojmu, že si myslíš, že to s nimi půjde SKORO samo.
Kdysi jsme měli pudličku. Ty její jemňoulinké kudrnaté chloupečky byly všude a dokonce se i zapichovaly. Takže kombinace toho, co obvykle dělají dlouhé i krátké chlupy. Dva roky po její smrti jsem vytahovala chlupy z čaje.

Grin
Naprosto podporuju myšlenku že buď psa z útulku nebo s PP!!!! Nenech se vykolejit debilní Vlčáčkovou a hlavně si pořádně a velmi pečlivě vyber chovatele,
Tak za prvé, až budeš tak chytrá, jak já jsem hloupá, tak o mě piš, že jsem debilní, ty náno. A za druhé, když jsi taková inteligentka, tak už jsi dávno mohla pochopit, že ta první věta je přesně to, co podporuju i já. Takže fakticky nejsme nijak ve sporu, jen tobě to při tvém mizerném IQ evidentně zcela uniká. Otírej si tu svojí nevymáchanou hubu o někoho jiného, nejlépe o někoho na tvojí úrovni.

Baico
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 20:11
- Nahlásit

Vlčáčková
Tak za prvé, až budeš tak chytrá, jak já jsem hloupá, tak o mě piš, že jsem debilní, ty náno.

Abych tě nenahlásila!!!! Když jsi si to tak přála, tak se laskavě podle toho vyjadřuj!!!
Co je ti vůbec do toho, že někdo nechce psa z útulku. Já bych si útulkáče taky nikdy nevzala, a to z důvodů, do kterých je ti celkem exkrement!!

Jebloň
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 20:19
- Nahlásit

Vlčáčková
Kdysi jsme měli pudličku. Ty její jemňoulinké kudrnaté chloupečky byly všude a dokonce se i zapichovaly.
Nelínavé plemeno u Vlčáčkové línalo.
to je podobný jako střelba v lese,nebo kuřecí maso u dítěte kamarádky. a

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 20:41
- Nahlásit

Baico
Já bych si útulkáče taky nikdy nevzala, a to z důvodů, do kterých je ti celkem exkrement!!
A já jsem se někde na jakékoliv tvé důvody či názory ptala? Máš dojem, že mě zajímají?

Jebloň
Za tu dobu, co se tu s tebou setkávám, mám stále víc dojem, že bys měla změnit dealera.

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 20:42
- Nahlásit

Jebloň
Nelínavé plemeno u Vlčáčkové línalo
Co tě na tom překvapuje proboha?
Ještě, že neřekla, že její kamarádka měla pudličku...a tak dál

Baico
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 20:47
- Nahlásit

Vlčáčková
A já jsem se někde na jakékoliv tvé důvody či názory ptala? Máš dojem, že mě zajímají?
No stejný exkrement je ti do důvodů twingas, proč ona nechce psa z útulku.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 20:47
- Nahlásit

Vlčáčková
Za tu dobu, co se tu s tebou setkávám, mám stále víc dojem, že bys měla změnit dealera.
V žádném případě.......jinak bych tě musela poslat do prdele a to bys přece nechtěla.

Eninka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 20:49
- Nahlásit

Baico
Biluška
Jebloň
Vlčáčková

už se poprali, už se poprali?

Jebloň
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 20:54
- Nahlásit

Eninka
už se poprali, už se poprali?

Hm,ale jen tobě....

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 20:57
- Nahlásit

Baico
No stejný exkrement je ti do důvodů twingas, proč ona nechce psa z útulku.
Jenže ona se na něco ptala a pak vznikla nějaká docela příjemná diskuze. Ovšem to ty nevíš, co je, protože ty znáš tak leda pořvávání a vysírání. Takže laskavě nehodnoť cizí rozhovor.

Jebloň
jinak bych tě musela poslat do prdele a to bys přece nechtěla.
To si piš, že nechtěla. Já se k vám na návštěvu totiž nehrnu.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 21:05
- Nahlásit

Vlčáčková
Já se k vám na návštěvu totiž nehrnu.
Taky tě nikdo nezval.
Páč je jedna velká pravda...."Host do domu,hůl do ruky!"
U tebe by to bylo "Obušku,z pytle ven."

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání