Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / sháním "nového" pejska do naší rodiny
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Autor Zpráva
inari
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 20:03
- Nahlásit

jo Vendulku jsem dneska taky objevil,...

a takový naturel hledáme,.. ted se odhodlávám do toho zapojit otce

inari
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 20:11
- Nahlásit

# Zasláno: 28 Kvě 2010 19:08 - Změnil/a: davidkova renata
Citát

http://www.utulek-marsovice.estranky.cz/stranka/na bidka_16
http://www.utulek-skrivany.estranky.cz/stranka/zrz ka

no a tyhleti jsou typově i vzledově neco co hledám ( hledáme)..
...Bertík asi nejvice

inari
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 20:28
- Nahlásit

odjiždim za rodiči na chatu,..tak se prosím nedivte, že nebudu reagovat v čase,...ale přesto všem co se tu snažite pomoc ( pejskum) fáááákt děkuju. V pondělí budu zpět z chaty.

Milan Zahradník

Barča85
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 21:37
- Nahlásit

Je to sice pejsek, ale opravdu úžasný..))

to, co stojí v letáčku není už tak úplně pravda, Ťapin se po cca 10ti dnech začal uklidňovat a je to moc príma pejsek..))

Hanca
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2010 19:46
- Nahlásit

A co Ronnie, z Nové Paky?

http://www.utuleknovapaka.estranky.cz/clanky/pejsc i-k-adopci/ronnie

Ronnie je jeden rok stará fenka, které se majitel chtěl zbavit.
Zpočátku se k lidem chová bázlivě, ale rychle si zvyká. Potom je mazlivá a vděčná.
Zatím jsme nevypozorovali, že by měla problémy s jinými zvířaty.

Hanca
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2010 21:52
- Nahlásit

http://obcan.ckrumlov.info/img/10050710b.jpg

anebo Matylda a Kiki z českokrumlovského útulku

inari
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 09:18
- Nahlásit

Dobrý den Vám přeji,
tak jsem se vrátil od rodičů s chaty. Rozhodl jsem se u nich "přimluvit" za pejska Ťapina:

- protože je to mladý a krásný pejsek s dobrou povahou
- protože je to retrivr a něco, nebo špic a něco.
- ,..a vůbec

U rodičů jsem z novým pejskem do rodiny velmi tvrdě narazil. Ze svého pohledu to vidím jako jejich zahleděnost do vlastního neštěstí (ze ztráty Ajky). Ale žádny pejsek bohužel nežije tak dlouho jako člověk.

Tady je ( byla ) možnost pomoci pejskovi v nouzi ( tak jak to bylo u Ajky) a navíc získat psího parťáka do rodiny.

Moc mne to mrzí, protože pejsek v naší rodině chybí a bude chybět,..ale starost a peče o psa je záležitosti celé rodiny.

Je mi to opravdu trapné a velmi se Vám všem tady omlouvám za zbytečně vynaloženou snahu pomoci.

Milan Zahradník

PS. Jsem ale rád, že jsem alespoň prostřednictvím netu mohl poznat fajn lidi, které se snaží vyvážit nezájem o utrpení zvířátek. Díky.

Barča85
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 09:49
- Nahlásit

inari
Dejte rodičům čas..Třeba jim bude psí společnost chybět..
Já osobně bych teda psíka vybrala sama a rodiče postavila před hotovou věc - něco jako: "tak, tenhle je teď váš..", ale pořád je potřeba počítat s variantou, že pejska opravdu chtít nebudou a zůstane mě..
Nicméně, až rodiče aspoň trochu přebolí ztráta milovaného parťáka, třeba sami přijdou s tím, že by pejska chtěli..Určitě, bohužel, bude v útulcích spousta úžasných pejsků,ze kterých si budou moct vybrat...
Hezký den, Bára

inari
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 09:58
- Nahlásit

inari
Dejte rodičům čas..Třeba jim bude psí společnost chybět..
Já osobně bych teda psíka vybrala sama a rodiče postavila před hotovou věc - něco jako: "tak, tenhle je teď váš..", ale pořád je potřeba počítat s variantou, že pejska opravdu chtít nebudou a zůstane mě..
Nicméně, až rodiče aspoň trochu přebolí ztráta milovaného parťáka, třeba sami přijdou s tím, že by pejska chtěli..Určitě, bohužel, bude v útulcích spousta úžasných pejsků,ze kterých si budou moct vybrat...
Hezký den, Bára

----------------------------------

Díky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 13:14
- Nahlásit

Barča85
halooooo je eště volnej?????????????,

Hanca
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 13:41
- Nahlásit

http://www.utuleknovapaka.estranky.cz/clanky/pejsc i-k-adopci/ctyri-pejsci-z-rychnovska#Tapin

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 13:48
- Nahlásit

Hanca
dík,už jsme mluviliy founem s pani co ho má ted doma v praze..zájemkyni se moc líbí,jen má strach z toho blbnutí doma bo bydlí sama a vobčas prostě někam de,no..ale budou si volat ještě a může se přijet kouknout tak uvidim..

inari
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 06:11
- Nahlásit

Dobrý den tady přeji,
,..nevím jestli se po psu stýská rodičům,.. ale mne teda chybí psí lumpačení, položená psí hlava na mojich nohách, projižtky na kole se psem, moudrej psí pohled do očí,...atd.
Takže,.. "odvolávám co jsem odvolal a slibuji co jsem slíbíl". Takže shání stále psího parťáka, takže se pokusím spojit kontaktem na Ťapina ,..a vůbec.

Milan

Hanca
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 08:20
- Nahlásit

a ještě tady:

Fany http://utulekpsusmirice.wbs.cz/Aktualne.html

Barča85
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 09:43 - Změnil/a: Barča85
- Nahlásit

davidkova renata
Omlouvám se, nebyla jsem tu..Nevíš, jak to dopadlo..??Já budu s Adélkou (co ho má u sebe)mluvit až večer..

inari
Držím palce s výběrem..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 10:47
- Nahlásit

Hanca
čéče asi bude nakrytá dle toho co píšou,tak to fakt né..
Barča85
sim tě dopadlo to tak,že spolu včera mluvili a fakt hrozí že tapin bude škodit..páč bydlí v paneláku kde ne všichni sou normální,tak to asi neklapne..ale holky z Nový paky jí říkaly,že tam něco podobnýho ještě maj(já objevila 2 kandidáty) a pani průběžně dorazí ke mně na net,číhne na ně a kdyby jo,holky by ho nějak i prej dopravily..

Hanca
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 13:05 - Změnil/a: Hanca
- Nahlásit

Krásná štěňátka ihned k adopci - 2 fenečky, kříženky westíka s bíglem. Narodily se v nevyhovujících podmínkách a nyní hledají nový, milující domov. K adopci do dobrých rukou a teplého pelíšku. Odběr možný v Ostravě - 774519922 nebo Praha/Benešovsko - 608 277 306.

Hanca
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 13:07
- Nahlásit

Martinna
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 16:05
- Nahlásit

A co Míša, má už sice 5 let, ale vypadá moc mile

http://www.utulek-kh.estranky.cz/clanky/vesely-mis a.html

Martinna
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 16:08
- Nahlásit

Nebo pětiměsíční Boženka:

http://www.zooliberec.cz/archa/cz/utulek/psi/male- feny/bozenka/0

inari
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 22:51
- Nahlásit

Zdravím všechny tady,
tak jsem chtěl učelně spojit cestu do Prahy s návštěvou u pejska Ťapina,.... a nakonec s toho vyšlo toto :
V 5,20 hod odjezd z Karlových Varů
v cca 7-8 hod příjez do České Lípy do psího útulku v Dobranově (pejsek Semi)
V cca 10 hod přjezd do Nové Boleslavi ( taky pejsci)
Ve 14 hodin musím být v Praze u lékaře a po něm tedy návštěva pejska Ťapina...
No fakt jsem se "zavzdušnil" nabídkami a reaguji takto,..jestli to je správně,.. no to uvídíme
a to ještě mám "dluh" vuči fence Vendulce

Milan

Barča85
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 22:58
- Nahlásit

inari
No, tak to jsem zvědavá, jak se rozhodnete..)Já osobně se samozřejmě přimlouvám za Ťapina (ačkoli je jako poslední v návštěvním pořadí)...Je to moc sympatický psí kluk, jen potřebuje hodně trpělivosti, což je dost problém..Navíc se musí do konce týdne "ubytovat", jinak půjde z deposita do kotce a to pro jeho povahu bude hrozný..

Barča85
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 23:00
- Nahlásit

davidkova renata
tak to jo..škoda, že se to nezpuktovalo dřív, kdyby si tvoje známá vybrala, mohla jsem jí pesinu zítra dovézt..Holky z Paky mi vezou do Boleslavy pejska (Lentilka) a já ho povezu dál, tak jsem mohla přibalit i něco pro ní..

inari
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 23:06
- Nahlásit

Barča85
Nevím zda vše pujde až tak rychle.
no fakt nevím,..asi jsem to uspěchal vuči rodičům. Ale v tomto to fakt každý vnímá jinak.

Milan

Barča85
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2010 00:30
- Nahlásit

inari
jasný, ale zase, kdyby jste se domluvili na něčem konkrétním, tak by se určitě jeho přestěhování do kotce dalo snad odložit..

Jinak s tímvnímáním jeto pravda, každý to má jinak, ale to je jako se vším..

inari
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2010 07:04
- Nahlásit

Dobrý pondělní ráno vám tu přeji,

uf,.tak jsem se byl podívat o víkendu na nabízne pejsky. A "zase" to vyhrál Ťapin. Takže se za něj ještě jednou přimluvím u rodičů ( u otce).
Tak uvídíme

Milan

Barča85
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2010 21:07
- Nahlásit

inari
Tak to jsem ráda
Doufám, že vaši rodiče, potažmo tatínek, budou sdílet stejné nadšení, jako vy..
Držím palce.
Dáte vědět..???

inari
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2010 21:34
- Nahlásit

Barča85

jo jo dám,..samo sebou.
Taky jsem za Ťapina napsal otci dopis. Jen tak na okraj Vy jste toho psa měla na opatrovní také?

Milan

Barča85
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2010 22:46
- Nahlásit

inari
nene, neměla, ale znám se s Adélkou a pomáhám OS MÍSTO..
Když utekl, tak jsem jí ho pomáhala hledat a nakonec jsme si pro něj jely na služebnu..

Mika
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2010 22:57
- Nahlásit

inari

drzim strasne palce, nech to s pejskem klapne... napadla mi ale jedna vec... ked bola Ajka pre tvojich rodicov dokonala a necitia sa este na noveho pejska, neviem neviem, ci je uplne vhodne brat pre nich Tapina - ak to je pejsek s potencialnym problemom (jakoze devastace bytu je hodne velky problem), tak aby to pre vasich nebolo sklamanim a de facto este prehlbenim smutku po byvalom, suprovom pejskovi... Samozrejme ze Ťapinov problem moze coskoro vymiznut, ale tiez nemusi.. A ak rodicom psa de facto vnutis a potom sa budu musiet vysporiadat so psom, ktory im nici byt, to by asi nebolo pre nich to prave.. dufam ze si otca na Tapinov problem upozornil...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání